FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa pa paranoja.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
salle86 je napisao/la:# = ctrl 3
Josip "Joško" Domorocki

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Tvoje NE učinilo te legendom!
Da li je Lech nositelj u play-offu, pošto vjerovatno ispadaju od Basela? Hoću njih ako prođemo Standarda 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Na ovom turniru u Foči sto se igra:
FK Željezničar - Likovna Akademija (kone) 2:1

FK Željezničar - Likovna Akademija (kone) 2:1

-
- Kontakt:
Na gostovanje Željo kreće,zaustavit nas niko neće!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Pred sam početak utakmice ezan za Akšam. Hajde rekoh da pogledam prvo poluvrijeme pa ću onda klanjati. Prvo poluvrijeme prođe onako kako prođe, a ja koji sam bio veliki optimista prije utakmice jer mi se Standard nije bio učinio onako jak gledajući ih u prvom koju belgijeske lige, kad se završi zaželjeh samo da ne bude potop ala Maccabi, Hapoel, još malo dowih koliko sam mogao tražeći od Boga da našima pomogne, a njima odmogne, jer bilo mi je baš muka i teško u momentu prisabrati se. Nekako sam se poslije namaza osječao opušteno što se tiče same utakmice. Naši odigraše najbolje poluvrijeme u evropskim utakmicama ove godine. Rezultat na kraju koji je možda bolji nego da je bilo 2:2. Možda vam to bude čudno što tako mislim, ali sam mišljenja da je ovaj rezultat bolji. Vi koji praktikujete vjeru, zamolite Boga da nam pomogne, jer nešto ima u ovom našem dosadašnjem uspjehu i sreću koja nas prati. Uprava sve radi transparentno, vidi se da su igrači i stručni štab jako bliski, to zajedništvo, a mi navijači sve složniji bez obzira što još ima nekih malih problema. Dolazi nam i smiješi se novac sa raznih strana, možda bude prodaja Džeko i konačno da dođu pare za Šehića. Sve u svemu, moj zaključak je, čuva Bog Želju svog i zato postoji razlog.
Nisu prvu postavu poslaliarelinho je napisao/la:Na ovom turniru u Foči sto se igra:
FK Željezničar - Likovna Akademija (kone) 2:1![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Mislim da je los polozaj zvijezda ipak najvise zasluzan za ovaj poraz.Minjore je napisao/la:Nisu prvu postavu poslaliarelinho je napisao/la:Na ovom turniru u Foči sto se igra:
![]()
![]()
do plavog mjeseca garant
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Majke mi isto sam razmisljao...moj idealan protivnik ako bi prosli...da pokazemo kujama kako se igra srcem protiv ekipe kojoj nisu prismrdili na golshzna je napisao/la:Da li je Lech nositelj u play-offu, pošto vjerovatno ispadaju od Basela? Hoću njih ako prođemo Standarda
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Al fkt nam nikad nista nisu mogliMinjore je napisao/la:Nisu prvu postavu poslaliarelinho je napisao/la:Na ovom turniru u Foči sto se igra:
![]()
![]()

Zeljoooo

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- zenicacelik
- Kontakt:
Puko si ljepi moj...ali bas... Nije bolest sve sto boliZaZelju je napisao/la:Pred sam početak utakmice ezan za Akšam. Hajde rekoh da pogledam prvo poluvrijeme pa ću onda klanjati. Prvo poluvrijeme prođe onako kako prođe, a ja koji sam bio veliki optimista prije utakmice jer mi se Standard nije bio učinio onako jak gledajući ih u prvom koju belgijeske lige, kad se završi zaželjeh samo da ne bude potop ala Maccabi, Hapoel, još malo dowih koliko sam mogao tražeći od Boga da našima pomogne, a njima odmogne, jer bilo mi je baš muka i teško u momentu prisabrati se. Nekako sam se poslije namaza osječao opušteno što se tiče same utakmice. Naši odigraše najbolje poluvrijeme u evropskim utakmicama ove godine. Rezultat na kraju koji je možda bolji nego da je bilo 2:2. Možda vam to bude čudno što tako mislim, ali sam mišljenja da je ovaj rezultat bolji. Vi koji praktikujete vjeru, zamolite Boga da nam pomogne, jer nešto ima u ovom našem dosadašnjem uspjehu i sreću koja nas prati. Uprava sve radi transparentno, vidi se da su igrači i stručni štab jako bliski, to zajedništvo, a mi navijači sve složniji bez obzira što još ima nekih malih problema. Dolazi nam i smiješi se novac sa raznih strana, možda bude prodaja Džeko i konačno da dođu pare za Šehića. Sve u svemu, moj zaključak je, čuva Bog Želju svog i zato postoji razlog.
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Po cemu su to zakljucio drug?zenicacelik je napisao/la:Puko si ljepi moj...ali bas... Nije bolest sve sto boliZaZelju je napisao/la:Pred sam početak utakmice ezan za Akšam. Hajde rekoh da pogledam prvo poluvrijeme pa ću onda klanjati. Prvo poluvrijeme prođe onako kako prođe, a ja koji sam bio veliki optimista prije utakmice jer mi se Standard nije bio učinio onako jak gledajući ih u prvom koju belgijeske lige, kad se završi zaželjeh samo da ne bude potop ala Maccabi, Hapoel, još malo dowih koliko sam mogao tražeći od Boga da našima pomogne, a njima odmogne, jer bilo mi je baš muka i teško u momentu prisabrati se. Nekako sam se poslije namaza osječao opušteno što se tiče same utakmice. Naši odigraše najbolje poluvrijeme u evropskim utakmicama ove godine. Rezultat na kraju koji je možda bolji nego da je bilo 2:2. Možda vam to bude čudno što tako mislim, ali sam mišljenja da je ovaj rezultat bolji. Vi koji praktikujete vjeru, zamolite Boga da nam pomogne, jer nešto ima u ovom našem dosadašnjem uspjehu i sreću koja nas prati. Uprava sve radi transparentno, vidi se da su igrači i stručni štab jako bliski, to zajedništvo, a mi navijači sve složniji bez obzira što još ima nekih malih problema. Dolazi nam i smiješi se novac sa raznih strana, možda bude prodaja Džeko i konačno da dođu pare za Šehića. Sve u svemu, moj zaključak je, čuva Bog Želju svog i zato postoji razlog.
Svako trazi u necemu spas. On je svoj nasao i koliko god se mozda ne slazes sa njegovim nacelima nisi u poziciji da vrijedjas iste.
Cuva Bog Zelju svog. Vazda je bilo tako i bit ce.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
- zenicacelik
- Kontakt:
Ovaj Jo's gori....braco draga....sretno vama u revansu a da ste pukli obojica to stoji
:)

Svi mi imamo svoja mala vjerovanja ili praznovjerja... npr ja kad se posvađam s curom, ili kad smo ono na "vi" Željo rastura....prošle sezone protiv Slobode kad smo prosuli bodove, zajedno gledali tekmu i sve ok, sad protiv Borca med i mlijeko s njom, popušismo.....protiv Standarda mi još i sreću zaželi.....jbg mala 

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Nisam navijac Zelje al me uvjek boli kada igraca napadaju neopravdano. Na Memiju su pumpala non stop 2,3 ponajbolja igraca i bio je zrtva postavke igre nesto poput Lulica u repci. Momak je lavovski odigrao al eto lakse mozda na njega nego na Djelmica koji je non stop gubio svog igraca onoga Celu .. Nadam se da je oko nekog menadzera vidilo tu igru juce jer decku je najbolje da sto brze ide iz ove lige ..SamoZeljo je napisao/la:Meni je jucer u Lijezu jedan decko koji zivi u Belgiji i prati njihovu ligu prije tekme rekao da je njihova sedmica najopasnija. Mal, brz, tehnicki potkovan i zna zabiti. I zasta je bio u pravu. Momak je veoma kvalitetan igrac. Vjerovatno i igrac utakmice. Centarsut kod gola njegov, gol drugi njegov i jos je imao prodora, ono rusenje u 16 kad su htjeli penal (cini mi se).AlphonseKauders je napisao/la:Iako mi je nakon utakmice na Koševu protiv Fenercvaroša Memija izgledao kao reprezentativni kalibar, jučer su mu zaista jasno pokazane granice te da mora još dosta toga naučiti. Može se slobodno reći da je većinski krivac za oba gola (kod prvog stajao 5 metara od igrača koji je centrirao, kod drugog ispao totalno (kao i Blagojević) i njegov igrač daje gol), te još nekoliko puta nesretno reagirao. U drugom je već to bolje izgledalo, s tim da je prešao centar možda 1x (šteta, mogao je još bolje koristiti to što su i oni lipsali nakon 60-e minute). Nadati se da je nešto naučio iz ovog susreta.
Znaci, Memija je, ma koliko dobar, jos neiskusan da cuva takve igrace. Naravno da uvijek moze bolje ali postoje igraci koji su dosta bolji i koji te necemu nauce.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ok, aj sad ti lagano prosetaj.zenicacelik je napisao/la:Ovaj Jo's gori....braco draga....sretno vama u revansu a da ste pukli obojica to stoji:)
I kad rekoste da je tekma u nedjelju? 17:30?
Zeljeznicar 1921
- Leonardo da Vinci
- Leonardo da Vinci
- zenicacelik
- Kontakt:
Jesi neki domacin...moli se Bogu a vamo meni kaze da odje..mflwz je napisao/la:Ok, aj sad ti lagano prosetaj.zenicacelik je napisao/la:Ovaj Jo's gori....braco draga....sretno vama u revansu a da ste pukli obojica to stoji:)
I kad rekoste da je tekma u nedjelju? 17:30?
Trenutno korisnika/ca: edinedin, Google Adsense [Bot], Pact1921, Paromlinac i 5 gostiju.