Bit ce na BHT1 prenos utakmice, pa uzivaj te !el_ninjo je napisao/la:pa ne mozemo svi tamoo ... ne znam koliko si upoznat i od kad pratis zelju al ne tako davno je bilo organizovano i gledao se derbi na sjevernoj tribini...kad manijaci nisu isli na kosevo ...pa zato govorim da bi bilo lijepo zbog ljudi koji nece ici u BL da se skupe i da zajedno gledaju tekmu ...vjeran1987 je napisao/la:hoce ali put banjaluke,cuj organizovano na sjeveruel_ninjo je napisao/la:hoce li biti u srijedu organizovano pracenje kupa?na sjeveru ..bili bi dobro![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Plava krv ispod koze ×
meni je sto se bahe tice ova drazalisander je napisao/la:...i onda je dosao Bahodrug je napisao/la:nermin_TM je napisao/la:komentator je bio vrlo uzbudjen tokom utakmice![]()
evo sada ja jedem sutliju, pijem rasol, cesem guzicu, jedan nula za zelju, biscevic..
i tako je njega ofarbam, operem, i gol za sarajvo...i nastavim ja
**** te, frajeru sve isto, gol, korner, aut, offside...nekad je prenosio box, tacnno da zamrzis sport od onakvog komentara

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
pa ne mozemo svi tamoo ... ne znam koliko si upoznat i od kad pratis zelju al ne tako davno je bilo organizovano i gledao se derbi na sjevernoj tribini...kad manijaci nisu isli na kosevo ...pa zato govorim da bi bilo lijepo zbog ljudi koji nece ici u BL da se skupe i da zajedno gledaju tekmu ...
[/quote]
Bit ce na BHT1 prenos utakmice, pa uzivaj te ![/quote]
pa znam da ce biti..zato i govorim

Bit ce na BHT1 prenos utakmice, pa uzivaj te ![/quote]
pa znam da ce biti..zato i govorim

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
-
- Kontakt:
A ovako nesto vec protiv Laktasa ako Bog da na Grbavici
-
- Kontakt:
Gledao se tad derbi kad su nam kitari opalili kartu mescini 20 KM ako se dobro sjecam a sad nam i nedaju na stadion za derbi pa bi bilo lijepo da opet takvo nesto bude ali za derbi.el_ninjo je napisao/la:pa ne mozemo svi tamoo ... ne znam koliko si upoznat i od kad pratis zelju al ne tako davno je bilo organizovano i gledao se derbi na sjevernoj tribini...kad manijaci nisu isli na kosevo ...pa zato govorim da bi bilo lijepo zbog ljudi koji nece ici u BL da se skupe i da zajedno gledaju tekmu ...vjeran1987 je napisao/la:hoce ali put banjaluke,cuj organizovano na sjeveruel_ninjo je napisao/la:hoce li biti u srijedu organizovano pracenje kupa?na sjeveru ..bili bi dobro![]()
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Koji li ono debili iza zgrade LORISA izbusise gume na autu Laze Popovica. JADOVI!
Pa zna se koji...djale je napisao/la:Koji li ono debili iza zgrade LORISA izbusise gume na autu Laze Popovica. JADOVI!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
i sto je najgore nije prvi putSeyo_TM je napisao/la:Pa zna se koji...djale je napisao/la:Koji li ono debili iza zgrade LORISA izbusise gume na autu Laze Popovica. JADOVI!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Stvarno je debilno da se to radi decku.djale je napisao/la:Koji li ono debili iza zgrade LORISA izbusise gume na autu Laze Popovica. JADOVI!
Bas me zanima koji je razlog toga...Mislim,pretpostavljam,ali eto.Vlado PD je napisao/la:Stvarno je debilno da se to radi decku.djale je napisao/la:Koji li ono debili iza zgrade LORISA izbusise gume na autu Laze Popovica. JADOVI!
Treci put castimo
tatamata je napisao/la:Bas me zanima koji je razlog toga...Mislim,pretpostavljam,ali eto.Vlado PD je napisao/la:Stvarno je debilno da se to radi decku.djale je napisao/la:Koji li ono debili iza zgrade LORISA izbusise gume na autu Laze Popovica. JADOVI!
Vjerovatno imaju dva jasna razloga.
Pa naravno da ti to pretpostavljas...da nisi to napisao nebi ni pomislio na taj razlog...fakat se zabrini za sebetatamata je napisao/la:Bas me zanima koji je razlog toga...Mislim,pretpostavljam,ali eto.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Bas me zanima koji je razlog toga...Mislim,pretpostavljam,ali eto.[/quote]
Eh ti razlozi koji vama padaju na pamet NISU SIGURNO...
Eh ti razlozi koji vama padaju na pamet NISU SIGURNO...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
A šta je pretpostavio?
Nema smisla da se Lazi buše gume. Alaim je često provocirao navijače ŽELJE, pa ga ne diram kad ga vidim

Nema smisla da se Lazi buše gume. Alaim je često provocirao navijače ŽELJE, pa ga ne diram kad ga vidim

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Koji ? Jel smetaju BG tablice? Izvini brate al ja se nisam borio za ovakav grad i stidim se zbog takvih glupana koji to rade. A Bogu hvala , zaradice Zola za gumaSeyo_TM je napisao/la:Pa zna se koji...djale je napisao/la:Koji li ono debili iza zgrade LORISA izbusise gume na autu Laze Popovica. JADOVI!
Pa sami kazete covjek je super igrac,u odlicnoj formi,daje golove,dao je eto i Borcu...Vidim vecina vas ga gotivi i kao igraca i kao osobu.Ne vidim niti jedan drugi razlog...
Treci put castimo
Gotivi ga plavi dio grada. Jel ti ne možeš da razumiješ, ili nećeš da razumiješ?tatamata je napisao/la:Pa sami kazete covjek je super igrac,u odlicnoj formi,daje golove,dao je eto i Borcu...Vidim vecina vas ga gotivi i kao igraca i kao osobu.Ne vidim niti jedan drugi razlog...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Pa odma neki nacionalizam...stotine auta sa tablama BG,NS itd pa nikad nista...Željovac je napisao/la:A šta je pretpostavio?![]()
Sto bi dirali Alaima, nismo mi oni...
Vidim i djale ko i tatamata...nacionalizam je prvi razlog u razmatranju

s.eb mi je jer kazu da je 10 puta bolji momak nego igrac, a sigurno da nema razloga da ga neko od nasih navijaca ne gotivi
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A da ti ne pada na pamet da u Sarajevu imaju dva kluba... fanovi mladjeg od tih klubova misle da su Bogom dani da budu prvi i najbolji, pa im bas tesko pada trenutni pogled na tabelu... dal ti se mozda to javlja kao jedan od razloga? ZELJINI NAVIJACI NIKAD NISU, NITI CE BITI NACIONALISTI... a to sto vi ne mozete da shvatite to je vas problem...tatamata je napisao/la:Pa sami kazete covjek je super igrac,u odlicnoj formi,daje golove,dao je eto i Borcu...Vidim vecina vas ga gotivi i kao igraca i kao osobu.Ne vidim niti jedan drugi razlog...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Levin, nedimmmm1337 i 61 gost.