Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 31 jul 2015, 20:53

Moggi je napisao/la:ja mu zelim srecu kao i svakom drugom reprezentativcu, da ode vise iz ovog posranog hajduka bilo gdje,i da napokon nemamo njihovih igraca u repki
E sto posranog sram te bilo? Nije on prvi Hajdukov igrac koji igra za reprezentaciju, Hibic je institucija iste. Ovako vrijedjati klub sa kojim nemas nista je bas bez veze. :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2015, 21:03

Sta kaze, trebao je odbiti da udje u igru da bi zaradio respekt navijaca.
Jesu li to trebali uraditi i Prcic, Stilic, Djuric, Jahic, Maletic, Muratovic, Stevanovic, Zahirovic, Svraka, Vranjes, D. Vrancic, Ibricic, Hasagic, Zec, Mravac, Muslimovic, Alispahic, Nadarevic, Pandza, Berberovic, Vladavic, Hrgovic, i jos desetine drugih igraca koji su, kako bih rekao, kvalitetom ispod ili u blizini Tina Susica?
A mislim takodje da svi navedeni, uz mozda par izuzetaka, imaju mnogo vise nastupa za reprezentaciju nego Tino Susic.
Ako vam ova cinjenica ne govori koliko su jadni ovi koji svakodnevno pljuju momka koji je, bez obzira na sve, talenovan i ima lijep fudbalski pedigre, onda stvarno ne znam....

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jul 2015, 21:14

Calcio@ pa sta napisa :pinokio: sram te bilo ,gdje ćeš poredit Muslimovica , Nadarevica , Ibricica itd sa Tinom :shh: Dosta stvari pročitam ovdje i samo nastavim dalje ali na ovakve gluposti moram reagirati ! :thumbdown:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2015, 21:14

calcio je napisao/la:Sta kaze, trebao je odbiti da udje u igru da bi zaradio respekt navijaca.
Jesu li to trebali uraditi i Prcic, Stilic, Djuric, Jahic, Maletic, Muratovic, Stevanovic, Zahirovic, Svraka, Vranjes, D. Vrancic, Ibricic, Hasagic, Zec, Mravac, Muslimovic, Alispahic, Nadarevic, Pandza, Berberovic, Vladavic, Hrgovic, i jos desetine drugih igraca koji su, kako bih rekao, kvalitetom ispod ili u blizini Tina Susica?
A mislim takodje da svi navedeni, uz mozda par izuzetaka, imaju mnogo vise nastupa za reprezentaciju nego Tino Susic.
Ako vam ova cinjenica ne govori koliko su jadni ovi koji svakodnevno pljuju momka koji je, bez obzira na sve, talenovan i ima lijep fudbalski pedigre, onda stvarno ne znam....
Sve i jedan od ti sto su naveo nije usao u prvih 11 ispred Salihovica, Medunjanina, Visce, Hajrovica i Zukanovica.
Ova cinjevica pokazuje kako jadno izgleda ovo svakodnevno branjene momka koji je hinjski uguran u tim prije igraca od kojih su neki cak za sve nase omladiske repke igrali . A sve i jedan bolji igrac i igra na poziciji koja nam je trebala a ne laznoj poziciji.....
Zadnja izmjena: soko, dana/u 31 jul 2015, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 31 jul 2015, 21:16

Ma sad će adžina jabuka zablistat'... Samo što nije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 jul 2015, 21:16

calcio je napisao/la:Sta kaze, trebao je odbiti da udje u igru da bi zaradio respekt navijaca.
Ovo sto neki govore su price koje bas i nemaju veze sa realnoscu Calcio. Nikad igrac nije odbio uci u igru kad ga je trener prozvao, makar ja da znam. Ja za njegovo guranje na lijevi bok reprezentacije i promjenu sistema igre da bi mu se omogucilo igranje u prvom timu krivim nekog drugog a ne Tina.
On je u ondasnjoj formi trebao imati mjesta u ekipi koja je isla u Brazil i po meni je bio Misimoviceva zamjena. To je bilo normalan i nekakav posten put. Iako je treba reci posteno i Prcic bio u odlicnoj formi. Hadzic nije trebao ici jer je Zuka mogao u nevolji mijenjati Besica. Ali hebi ga sada je potonuo i dobiva po nosu za sto treba i ne treba. Ali primjetio sam da ima dosta nasih navijaca koji lako pocnu vrijedjati sportase. Na temi Zeljeznicara neki dan tokom utakmice sa Standardom a boga mi i evo tokom EP mladih u kosarci. Cak su i Dzekson i Spaha nerijetko na tapetu. Pjanic takodjer. Gdje onda nece jedan realno trenutno nevazan igrac na klupi reprezentacije.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2015, 21:35

vrebac86 je napisao/la:Calcio@ pa sta napisa :pinokio: sram te bilo ,gdje ćeš poredit Muslimovica , Nadarevica , Ibricica itd sa Tinom :shh: Dosta stvari pročitam ovdje i samo nastavim dalje ali na ovakve gluposti moram reagirati ! :thumbdown:

Po fudbalskoj kvaliteti, lijepo sam napisao. Neces valjda reci da su oni kao mnogo kvalitetniji fudbaleri od njega pa je smijesno porediti? Hahaha. Svaka cast za sve sto su uradili za reprezentaciju, Zlatan pa i Safet su uvijek bili pozitivci i simpaticni ljudi. Ali necemo sad pretjerivati i izmisljati kao sto se obicno radi kada ljudi sa nostalgijom gledaju na neka prosla vremena.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2015, 21:41

dubrovnik je napisao/la:
Ovo sto neki govore su price koje bas i nemaju veze sa realnoscu Calcio. Nikad igrac nije odbio uci u igru kad ga je trener prozvao, makar ja da znam. Ja za njegovo guranje na lijevi bok reprezentacije i promjenu sistema igre da bi mu se omogucilo igranje u prvom timu krivim nekog drugog a ne Tina.
On je u ondasnjoj formi trebao imati mjesta u ekipi koja je isla u Brazil i po meni je bio Misimoviceva zamjena. To je bilo normalan i nekakav posten put. Iako je treba reci posteno i Prcic bio u odlicnoj formi. Hadzic nije trebao ici jer je Zuka mogao u nevolji mijenjati Besica. Ali hebi ga sada je potonuo i dobiva po nosu za sto treba i ne treba. Ali primjetio sam da ima dosta nasih navijaca koji lako pocnu vrijedjati sportase. Na temi Zeljeznicara neki dan tokom utakmice sa Standardom a boga mi i evo tokom EP mladih u kosarci. Cak su i Dzekson i Spaha nerijetko na tapetu. Pjanic takodjer. Gdje onda nece jedan realno trenutno nevazan igrac na klupi reprezentacije.
Pa da odbije igrati bio bi dezerter. :) Ali eto samo jos jedna od raznih gluposti koje se mogu procitati na ovoj temi od strane raznoraznih sokolova, yebivjetara, senegalaca, gabonaca i ostalih afrikanaca.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 jul 2015, 21:43

Srebrena kanta bi ove godine mogla do zlata. :lol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2015, 21:48

calcio je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Calcio@ pa sta napisa :pinokio: sram te bilo ,gdje ćeš poredit Muslimovica , Nadarevica , Ibricica itd sa Tinom :shh: Dosta stvari pročitam ovdje i samo nastavim dalje ali na ovakve gluposti moram reagirati ! :thumbdown:

Po fudbalskoj kvaliteti, lijepo sam napisao. Neces valjda reci da su oni kao mnogo kvalitetniji fudbaleri od njega pa je smijesno porediti? Hahaha. Svaka cast za sve sto su uradili za reprezentaciju, Zlatan pa i Safet su uvijek bili pozitivci i simpaticni ljudi. Ali necemo sad pretjerivati i izmisljati kao sto se obicno radi kada ljudi sa nostalgijom gledaju na neka prosla vremena.
Kako ti znas fino pisati neke rijeci al nemaju veze o onome sto ti pises.
Ibricic je igrao umjesto Pjanica, Misomovica, Rahimica i Salhovica i Muslimovic umjesto Dzeke i Ibisevica, jes al malo sutra. Kako ti se da braniti Susica par zar si ti toliko slijep da ne vidis da je najbolje igrati sa onom ekipom/formacijom protiv Obale Slonovace, Meksika i Argentine pa sad protiv Andore i Izrela. A ne ono protiv NIgerije ili Kipra i ove ostale tekme sto nam je SS ugrozio EP.
Zadnja izmjena: soko, dana/u 31 jul 2015, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2015, 21:51

calcio je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Pa da odbije igrati bio bi dezerter. :) Ali eto samo jos jedna od raznih gluposti koje se mogu procitati na ovoj temi od strane raznoraznih sokolova, yebivjetara, senegalaca, gabonaca i ostalih afrikanaca.
Ti si glup i bezobrazan. Ovo nije uvreda samo da znas. Cinjenica.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 jul 2015, 21:57

calcio je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Pa hebo te ja o vrijedjanju napisah par rijeci a ti odma osu po nekolicini forumasa. Opet ce ti dati onu neslavnu nagradu. Gdje ces sam na vojsku forumasa.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2015, 21:59

Eto pokazao si sokole koliko znas kada si rekao da Ibricic nije igrao umjesto Pjanica. Nemoj vise svega ti. Ako je ijedan igrac forsiran u zadnjih deset godina onda je to bas Ibricic, prvo od strane Cire kada je bio prvi kojeg je stavljao u sastav, pa onda na racun prijateljstva sa nekim drugim igracima.
Odoh sa ove teme.
Ali onaj gore post bi trebali citati svakodnevno, sve dok ne naucite neke stvari. Imam osjecaj da nemate pojma o mnogim stvarima.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2015, 22:12

Tino Susic nije zasluzeno u 23 igraca nase repke. U najboljem slucaju je mogao dobiti poziv za poneku prijateljsku i biti u sirem sastavu od 25+ igraca. Nerad Safeta i savez je nas kostao par igraca al evo igraci koji su trebali biti na spisku za SP
golmani- Begovic, Buric i Sehic. Mogao se je probati pozvati Stankovic.
Odbrana - Mujdza, Vranjes, Spaha, Sunjic, Ermin, Cocalic, Zukanovic, Kolasinac. Mogli smo dovesti Martica jos prije.
Sredina - Visca, Hajrovic, Besic, Pjanic, Medo, Miske, Sejo, Pricic, Lulic. Prcic kao jedan od najboljih igraca
U-reprezentacija, dobiti nagradu. Salatic i Vrancic su se isto mogli pozvati.
Napad - Dzeko, Ibisevic, Zec i Mahmutovic. Za Seferovica se trebalo boriti svom snagom. To je cak 28 igraca od koji su se mogli izabrati ti koji ce ici na SP. Znaci Susic, Hadzic i Avdija nisu imali mjesta tad a pogotovo sad, isto kao i Stilic, Ibricic. A jos ovi momci su igrali za mlade repke, ali nisu kvalitet tako da...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2015, 22:38

calcio je napisao/la:Eto pokazao si sokole koliko znas kada si rekao da Ibricic nije igrao umjesto Pjanica. Nemoj vise svega ti. Ako je ijedan igrac forsiran u zadnjih deset godina onda je to bas Ibricic, prvo od strane Cire kada je bio prvi kojeg je stavljao u sastav, pa onda na racun prijateljstva sa nekim drugim igracima.
Odoh sa ove teme.
Ali onaj gore post bi trebali citati svakodnevno, sve dok ne naucite neke stvari. Imam osjecaj da nemate pojma o mnogim stvarima.
Pa neznalico jedna. 2008 Pjanic, 18 godina tek dosao u tim i imao je preko 300 minuta. Ibricic je bio 22 i jedan od najboljih igraca nase U21. Ibricic je tad rasturao u Hajduku, 14 golova i 6 asistencija te sezone kad je Pjanic tek dosao. Cak je igrao lijevog beka. Slijedece sezone normalan tok, Pjanic dosta vise vremene igrao za repku neg Ibro.
Poslije toga ni blizu, Ibricic dobio minute na kapaljke.
Ti veze sa vezom nemas i bolje ti je da ides sa teme jer ocigledno o fudbalu nista ne znas.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 31 jul 2015, 22:45

Sad mu Pjanic izgovor, kakve veze Ciro - Ibricic haha sto je bio jedan od najbolji igraca U21 u rep. prije nego je Ciro uopste sjeo na klupu do gowana rep.BIH koji niko nije zelio da preuzme i vadi iz gowana kraj Spanije, Belgije, Turske.. ovo pokusaj da se slucaj Tina Svena poredi sa Ibiricom i drugim igracima rep.BIH....jao Papeljubci niske grane, NISKE...

Nije da nismo navikli od Papeljubaca :oops: :facepalm:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 jul 2015, 22:52

soko je napisao/la:Tino Susic nije zasluzeno u 23 igraca nase repke. U najboljem slucaju je mogao dobiti poziv za poneku prijateljsku i biti u sirem sastavu od 25+ igraca. Nerad Safeta i savez je nas kostao par igraca al evo igraci koji su trebali biti na spisku za SP
golmani- Begovic, Buric i Sehic. Mogao se je probati pozvati Stankovic.
Odbrana - Mujdza, Vranjes, Spaha, Sunjic, Ermin, Cocalic, Zukanovic, Kolasinac. Mogli smo dovesti Martica jos prije.
Sredina - Visca, Hajrovic, Besic, Pjanic, Medo, Miske, Sejo, Pricic, Lulic. Prcic kao jedan od najboljih igraca
U-reprezentacija, dobiti nagradu. Salatic i Vrancic su se isto mogli pozvati.
Napad - Dzeko, Ibisevic, Zec i Mahmutovic. Za Seferovica se trebalo boriti svom snagom. To je cak 28 igraca od koji su se mogli izabrati ti koji ce ici na SP. Znaci Susic, Hadzic i Avdija nisu imali mjesta tad a pogotovo sad, isto kao i Stilic, Ibricic. A jos ovi momci su igrali za mlade repke, ali nisu kvalitet tako da...
Ja Sokole nisam racunao na igrace koje je onaj nesrecnik svojom ignorancijom pogubio uz put ili im nikad nije ni prisao. To je vec neka druga prica i o njoj je bezpredmetno razgovarati. Susic je u to vrijeme zabijao Dinamu, Dnipru i svojim golovima i igrom nosio Hajduk. Hajduk je u to vrijeme namucio Dnipro kasnijeg finalistu EL a Tino je bio glavni igrac. Prcic je takodjer odigrao neke fenomenalne utakmice. Kad se samo sjetim one protiv PSG. On je nekako u to vrijeme igrao povucenije u vezi a Tino je igrao na mjestu Misimovica kojem posteno reci ni danas nemamo pravu zamjenu. I bio je dobar. Sada ako ti imas neko iskljucivo misljenje nikad se necemo moci naci na ovoj temi ali odlazak TSS u Brazil nije tragicna pogreska ako je uopce i pogreska. Ostavljanje Kole na klupi, promjena formacije i ostale Susiceve gluposti su nesto drugo. A da ne govorim o forsiranju TSS na pocetku ovih kvalifikacija kada je vec bio ocajan i u Hajduku. Ali eto ovo je moje misljenje iako mozda i nisam u pravu.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jul 2015, 23:02

Znaci umjesto 23-og igraca trebao je biti 25-i igrac.
To je stvarno gigantska nepravda univerzalnih razmjera nezapamcena na sjevernoj hemisferi. Mozda cak i na juznoj.
Hajmo sad zbog toga kmecati godinama.

Koja parodija od osoba. :D Da li se ovo stvarno desava? Da li je ovo skrivena kamera? :rol: :rol: :rol: :rol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2015, 23:03

@dubrovnik
Jeste greska. Prcic je bio igrac nase U21, igrao u ligi petice. Kao igrac U21, jedan od najbolji treba da dobije poziv prije onog koji nije bolji igrac od njega. Hajde sad da je Tino dosta bolji, ja bi bio sam tim OK, ali nije. Zukanovic nije isao na SP, jer eto los je covjek. A nama je samo tako trebao drugi lijevi bek, iako je nisam vidio da Seo nemoze da igra protiv Nigerije al to je sasvim druga prica..Umjesto Hadzica i Susica su trebali ici Prcic i Zukanovic. Avdija takodjer. Eh sad da se je radilo kako je trebalo, Salatic kao drugi def vezni, iako Zaha je isto tako Zasluzio sa svojim nastupom protiv Slovaka. Mogao je uci u formu na pripremama. Seferovic ogromna greska..

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jul 2015, 23:07

calcio je napisao/la:Znaci umjesto 23-og igraca trebao je biti 25-i igrac.
To je stvarno gigantska nepravda univerzalnih razmjera nezapamcena na sjevernoj hemisferi. Mozda cak i na juznoj.
Hajmo sad zbog toga kmecati godinama.

Koja parodija od osoba. :D Da li se ovo stvarno desava? Da li je ovo skrivena kamera? :rol: :rol: :rol: :rol:
Kmeci ti neznalico, eno ti tvog ljubimca trenira tim u drugoj ligi a tebi ako si navijac ove repke sve jedno sto je nam mozda upropastio EP i tekmu protiv Nigerije. Jos ga nije sramota traziti milione da mu savez isplati
:silent:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.