Da se on makar sad oglasi, činilo se jedan momenat da je sve gotovo al promijeni se sve u sekundi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja ne sumnjam u izvore koje ima Rooney88, tako da vjerujem u dolazak Mate
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
ja mislim da on moze doci i van prijelaznog roka posto dolazi iz inostranstvaPitaristok je napisao/la:rece mi Avdić oko 14:00 da još uvjek oko Delača nije sve dogovoreno i da je rok za prijavu ponoć...
-
- Kontakt:
Brata mi ja mu isto kažem, kaze pa sutra je subota ne rade u savezu...SiouxLukavac je napisao/la:Šta je sad tačno ?! Jel večeras kraj prelaznog roka ili 3.8 ?!
Bez obzira kakav je Oštraković, mi nemamo više golmana, na Plakala se ne možemo oslonuti bar po prikazanim pripremnim utakmicama. Da hoće neko izaći oko te situacije, jel dolazi ili ne..
-
- Kontakt:
Mislim da može samo igrač bez ugovora.bordobijeli je napisao/la:ja mislim da on moze doci i van prijelaznog roka posto dolazi iz inostranstvaPitaristok je napisao/la:rece mi Avdić oko 14:00 da još uvjek oko Delača nije sve dogovoreno i da je rok za prijavu ponoć...
Još mi neki dan isto kaže ima nekih ponuda za naše al sitno...
kupovina ili posudba isto ga dodje, obavlja se tokom prelaznog roka, sve poslije toga sto moze doci su igraci koji su prije 2/3. augusta imali ciste papire, tj slobodni igraci
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Subic je jedan od najboljih igrača lige.Nije važno gdje igra .Momak je zvjerka.A i taj klub podera Evropskog Želju.Yebo te taj princip .Ako hoćes zaraditi moraš i uložiti.A Borac će uzeti pare te za njega.Od nekog pametnijeg... koji će 5 puta zaraditi na njemuelgigante je napisao/la:Nista od Subica, pricalo se, nije se mogla naci zajednicka. A nije ni da smo se nesto trudili.. Ovi misle uzeti vise nego sto realno vrijedi (a ne vrijedi puno, s obzirom gdje igra), mi nismo budale i to je to. Da ga dovodimo iz nekog ozbiljnijeg kluba vjerovatno bi dali te pare, al stvar je principa.

nego gledao sam Zvezdu maloprije i strasno mi je zao sto jos uvijek ne mozemo davati tolike plate kakvu bi Ibanez trazio ali kakav centarsut momak ima, strasno, i to cak i iz trka, ono je naucna fantastika za #77
Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dan po dan i približi nam se još jedno premijerligaško iskušenje. Prema posljednjim dešavanjima reklo bi se da nam se bliži susret sa sportskim prijateljima iz Travnika. Al koliko su nas ti "prijatelji" puta zeznuli, što na Koševu što na Piroti.
ALi neka su, fudbal se igra za bodove.
Na krilima pobjede u prošlom kolu naši momci bi trebali nastaviti tako. Kvalitet imamo, pristup igri ponoviti kao i u ponedjeljak i ne bi trebali imati problema. Ali sigurno da neće biti lako, jer idemo u goste ekipi koja je izgubila premijernu utakmicu ove sezone i to pred svojim navijačima, i na sve načine će pokušati da se iskupe svojim navijačima.
Što se tiče sastava, rekao sam ranije, neka igraju najbolji i najspremniji. Veoma dobro znamo ko su najbolji, samo je pitanje ko je spreman. Kakva je situacija sa Barbarićem?, ako on ne bude spreman sigurno na njegovo mjesto upada Tatomirović. Zatim ako Duljević još nije 100% spreman ne treba rizikovati, potrebniji je u narednom kolu, a Bekić (Amer) je dosta dobra zamjena za Dulju. Hebibovića definitivno ne dirati s beka. Ostalo manje-više isto, Ikandeu treba dati koju minutu kao i nekom od mlađih (Kovačević, Mihojević) ako rezultat bude išao u našu korist.
Pretpostavljam da će za domaćina nastupiti i neko od naših igrača, treba ih se pripaziti, sigurno će imati i motiv više. A nadam se da će i struka obratiti pažnju na njih.
Imali su priliku prije utakmice sa zvorničanima da na djelu (uživo) vide naša naredna dva protivnika kao i te momke dole.
@bk
Ističe u ponedjeljak u ponoć.
ALi neka su, fudbal se igra za bodove.
Na krilima pobjede u prošlom kolu naši momci bi trebali nastaviti tako. Kvalitet imamo, pristup igri ponoviti kao i u ponedjeljak i ne bi trebali imati problema. Ali sigurno da neće biti lako, jer idemo u goste ekipi koja je izgubila premijernu utakmicu ove sezone i to pred svojim navijačima, i na sve načine će pokušati da se iskupe svojim navijačima.
Što se tiče sastava, rekao sam ranije, neka igraju najbolji i najspremniji. Veoma dobro znamo ko su najbolji, samo je pitanje ko je spreman. Kakva je situacija sa Barbarićem?, ako on ne bude spreman sigurno na njegovo mjesto upada Tatomirović. Zatim ako Duljević još nije 100% spreman ne treba rizikovati, potrebniji je u narednom kolu, a Bekić (Amer) je dosta dobra zamjena za Dulju. Hebibovića definitivno ne dirati s beka. Ostalo manje-više isto, Ikandeu treba dati koju minutu kao i nekom od mlađih (Kovačević, Mihojević) ako rezultat bude išao u našu korist.
Pretpostavljam da će za domaćina nastupiti i neko od naših igrača, treba ih se pripaziti, sigurno će imati i motiv više. A nadam se da će i struka obratiti pažnju na njih.
Imali su priliku prije utakmice sa zvorničanima da na djelu (uživo) vide naša naredna dva protivnika kao i te momke dole.
@bk
Ističe u ponedjeljak u ponoć.
Astana je extra ekipa pa klub iz njihove lige razbio zvezdu kao malu djecuElCartel11 je napisao/la:Da malo promijenim temu kad ste svi na Delacu
Prije mozda mjesec dana, sam na ovoj temi iznio svoje misljenje da Maribor nije nista jaci od nas u ovom trenutku, da mi imamo neke pozicije jace od njih neke oni od nas, i da jedino u cemu su zaista jaci od nas je infrastruktura i onda se je naslo par strucnjaka, koji neprate SLO ligu i govorili da nemam veze da je MB najjaci klub u bivsoj yugi itd. Maribor ispade od jedne Astane, koja nije amaterski klub da se razumijemo, al' nije bas ni neka jaka ekipa. MB ima srecu sto si je nabio koeficient i dobivao relativno lakse protivnike, kao recimo sad Skenderbeu gdje imaju iznimnu priliku da dodju u play-off LP!
Tako da nadam se prvo da na jesen pocnemo trenirati vec u svom kampu, u novembru kako se prica izmirimo sva dugovanja, osvojimo opet nasu ligu i onda kao slag na tortu budemo nosioci u 2 pretkolu LP!
Nije me bilo dugo na forumu pa sam sad morao ovo napisati
- Moscardelli
- Kontakt:
Hvalili ste neke cevape u Travniku ovdje neki dan, kako no se zove da znam za nedelju 

HariMoscardelli je napisao/la:Hvalili ste neke cevape u Travniku ovdje neki dan, kako no se zove da znam za nedelju

Ima li iko info kolko smo do sad prodali godišnjih ?
5784....
Jeeboga ti vidis da ljudi pricaju o cevapima sacekaj malo....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jeeboga ti vidis da ljudi pricaju o cevapima sacekaj malo....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Gdje bi se u Travniku mogla pojesti dobra dolma i neki kompot eventualno 

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dobiješ prilog diplomu fakultetsku po izboru, osim za Elektrotehnički i Mašinski za čije diplome moraš ipak veliku porciju naručiti.Head je napisao/la:Ma sjedes pored stadiona, desetka 4 KM, cevapi pricaju 4 jezika.

- Moscardelli
- Kontakt:
Hvala, ide se Mosca najest, kakva tekma na prazan stomak
Haha Head
Vidi svima voda na usta, a Obiteljski nije ljubitelj cevapa pa hoce dolmu

Haha Head

Vidi svima voda na usta, a Obiteljski nije ljubitelj cevapa pa hoce dolmu

Zadnja izmjena: Moscardelli, dana/u 01 avg 2015, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A za medicinu te yebi ga moraju malo propitat'.BordoArmy88 je napisao/la:Dobiješ prilog diplomu fakultetsku po izboru, osim za Elektrotehnički i Mašinski za čije diplome moraš ipak veliku porciju naručiti.Head je napisao/la:Ma sjedes pored stadiona, desetka 4 KM, cevapi pricaju 4 jezika.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Nas broj clanskih je oko 6.500 hiljada, dok drugi klubovi nisu ni blizu. Meljo ima oko 1.500, Sloboda oko 500, za ostale i ne znam da uopste imaju clanove 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Homelander, Jadnimi, Mahalac7, mire971, Proximic, rimljanin90 i 69 gostiju.