Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

kim
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la kim » 31 jul 2015, 16:24

chily-rz je napisao/la:
Volvic je napisao/la: Sta kazu ovdje nasi Eksperti za naredni mec.

Turci su nas pojeli. Pasel´nam match-up protiv Srba vise?
Hadj mu znaj,imaju i Srbi jaku ekipu,Zvezda je rasula Sparse u onoj završnici Euro basketa za juniore..
Ma ako racionalno pogledaš, nijedni jer su dominatni na pozicijamo unutra gdje smo mi potanki.Ali davno je jedan čiko što ne voli Bosnu reako, gdje pošinje Bosna tu prestaje logika, mi kada bi zaratili sa Andorom oni bi nas okupirali, ali bi zato ebali majku Nizozemcima, ako razumiješ, u ovakovom naletu samopouzdanja i dobre vibre uvjek se izvuče od igraša više, mada ako gledaš srbiju ili Tursku, činimi se da su veće šanse opet Tursku jer oni imaju dva dominanta, a srbija 4 dominatna igrača ispod koša.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 31 jul 2015, 16:27

Jel vas sad sramota komentara o pojedinim igracima?

Treba da se gadite sami sebi. Vi ste najgori smrad, znaci gori od sveijednog politicara u drzavi. Zali Boze majke koja vas je rodila.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 31 jul 2015, 16:27

U koliko tacno je utakmica kadeta?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 31 jul 2015, 16:29

Ima li idje link za kadete?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 jul 2015, 16:30

Poluvrijeme: Turska - Srbija 42-40 (22-21, 20, 19)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 31 jul 2015, 16:34

A ukinuse ovi da gledam snimak , imal igdje da se moze pogledat
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 31 jul 2015, 16:34

''Ni sam ne znam zbog čega. Bojim se da u ovom momentu afekta kažem nešto što će sutra biti još jedan teret, ali baš me briga. Ne krijem to i reći ću otvoreno - naša košarka smeta svima koji žele dijeliti Bosnu i Hercegovinu, koji ovu zemlje ne vole i kojima smeta jedinstven Savez u kojem se svi gledaju u oči dok razgovaraju.
Ovo je istina 1000% i za fudbal ovo uvijek govorim, al uvijek me ljudi :bih: :bih:
Nego dajte link za buduce NBA zvijezde
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 31 jul 2015, 16:34

Nose se Turska i Srbija tako da je svejedno protiv koga ćemo mi igrati. Mada bih ja više volio Tursku, a ne Srbiju iz poznatih razloga, a i djeca su to...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 31 jul 2015, 16:34

Samo mi brate nije jasan Gegic, ima tijelo i fizikalije da bude odlican, svijetski. Ali sto zna syebati napad to je cudo jedno.

Aleksic prenosi odlicno loptu za razliku od onih iz u20 i kad ga krene sut moze valjati, ali kad ga stane onda je beskoristan. Danas je ipak imao 7 asista i onaj kljucni sut za pobjedu. Jedan je od boljih plejmejkera na prvenstvu.

Ja bi vise volio Srbiju, jer nisu konstantni kao Turska, dok protiv Turske cemo realno tesko, ali samo glavu gore i hrabro pa sta bude, prevazisli su sve ocekivano.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 31 jul 2015, 16:36

Jel ovo nema streama za kadete? :?

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 31 jul 2015, 16:36

Šta mislite kako je meni? Trba je moj ujak ili dajdža, od sreće već dva sata plačem.Presretan sam. Košarku pratim igram gledam od kako znam za sebe al ovo mi je nešto najslađe do sada.Sad treba biti najbezobrazniji nego ikada,sad se postaje šampion.Ne smiju se oni zadovoljiti ovim a i mi.Daj sad još jače dvije utakmcie pa kud puklo da puklooo.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 31 jul 2015, 16:37

samoposmatram je napisao/la:Jel vas sad sramota komentara o pojedinim igracima?

Treba da se gadite sami sebi. Vi ste najgori smrad, znaci gori od sveijednog politicara u drzavi. Zali Boze majke koja vas je rodila.
Vjerovatno oni nisu trenirali ili radili sa mladima da znaju kako to utiče na njih, jer pogledaj samo kad je Durmo izgubio loptu u ovoj utakmici od onakvih se rječi ježi čovjeku i pomislit, kad odigra zadnju četvrtinu odma je heroj, i tako ti je to, nigdje dredine. Nesvataju da trebaju samo jednu osobu krivit, selektora /trenera jer ga je on pozvao i rekao ti mali znaš, e sad kad si ga pozvao i to rekao kad ovaj pogrješi ti si bato kriv. Ali kakvo nam je društvo, dobro je, ali stvarno psovanje majke i govoriti idioti, gluapni i budale :puke:.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 31 jul 2015, 16:38

geoxx je napisao/la:Jel ovo nema streama za kadete? :?
Pratimo ovdje, ako nas ubace:

http://1tv.ge/en/live.html

Vodimo 14:13

http://tbilisi2015.com/en/live-results

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 31 jul 2015, 16:43

Kakvi njemci, idemo na +7

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 31 jul 2015, 16:46

armin je napisao/la:
geoxx je napisao/la:Jel ovo nema streama za kadete? :?
Pratimo ovdje, ako nas ubace:

http://1tv.ge/en/live.html

Vodimo 14:13

http://tbilisi2015.com/en/live-results
Meni je na tom gore linku rukomet Njemačka protiv Slovenije..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 31 jul 2015, 16:47

Tracy3McGrady je napisao/la:Samo mi brate nije jasan Gegic, ima tijelo i fizikalije da bude odlican, svijetski. Ali sto zna syebati napad to je cudo jedno.

Aleksic prenosi odlicno loptu za razliku od onih iz u20 i kad ga krene sut moze valjati, ali kad ga stane onda je beskoristan. Danas je ipak imao 7 asista i onaj kljucni sut za pobjedu. Jedan je od boljih plejmejkera na prvenstvu.

Ja bi vise volio Srbiju, jer nisu konstantni kao Turska, dok protiv Turske cemo realno tesko, ali samo glavu gore i hrabro pa sta bude, prevazisli su sve ocekivano.
Da se kako mogu spojiti dva igrača sparsa pa da se dobije jedan dobar pley Čampara i Gegić, šta misliš, ma tješime da i Nihad nije imao bog zna kakv šut , da je prošao i u seniore bez njega, ali njegovom energijom, trkom odbranom i ulazom je dosata postigao, tek od Europskog u Sloveniji je stvarno podigao procente šuta iz vana, pa se valja nadati tome da Ammar zna koji je njegov ne dostatak, samo treba poderati koljena da se to popravi, a što se tiče fizikalija sličano je ko sa nihadom jo bolji osjećaj za asistenciju, mada nisu kompatibilni po pozicijama.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 31 jul 2015, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 31 jul 2015, 16:47

Jbg, prenose rukomet sad, nadam se da će se bar malo uključiti.

Evo nas na + 12

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 31 jul 2015, 16:50

kim je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Jel vas sad sramota komentara o pojedinim igracima?

Vjerovatno oni nisu trenirali ili radili sa mladima da znaju kako to utiče na njih, jer pogledaj samo kad je Durmo izgubio loptu u ovoj utakmici od onakvih se rječi ježi čovjeku i pomislit, kad odigra zadnju četvrtinu odma je heroj, i tako ti je to, nigdje dredine. Nesvataju da trebaju samo jednu osobu krivit, selektora /trenera jer ga je on pozvao i rekao ti mali znaš, e sad kad si ga pozvao i to rekao kad ovaj pogrješi ti si bato kriv. Ali kakvo nam je društvo, dobro je, ali stvarno psovanje majke i govoriti idioti, gluapni i budale :puke:.
Nerazumijem nikako, kad smo imali slabe rezultate nije bilo ovakvog sljama. Kad smo imali kvalitetne igrace ali ne u velikim europskim klubovima I klubovima NBA, bila je zdrava klima oko svih sportskih selekcija. Ili se meni cini?

Od jednom najvece siladzije se skupile pratiti sport. Jos imaju obraza "halaliti" igracima, a netraze za sebeb halal, vec ga sami sebi daju. To ni policija nemoze prebiti a da ispadne pravo.

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 31 jul 2015, 16:52

Pise u programskoj semi LIVE TIBILISI,vjerovatno ce bit ukljucenja i u druge sportove.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 jul 2015, 16:54

Sa strane piše da od 18h prenose 1/2 košarku. Valjda se ranije u naš meč uključe. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.