FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 31 jul 2015, 13:51

amstaff je napisao/la:Kako bi lijepo bilo da platimo igraca 150000 eura... Bili bi giganti :D

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
Kad skontas da jedan Hajduk plaća toliko igrace, a mi ovde pricamo da smo jaci od njih.. sve ti je jasno koliko mi moramo jos napredovati :D

mi da smo igrali SRCEM, mi bi prosli dalje.. Moze pricati ko sta hoce, al to je jedina istina..
Odbrana nije samo 4 zadnja igraca i golman, odbrana je citav tim... Svi su krivi za promasenu taktiku i nezalaganje u CL. Cekas 8 godina i onda umjesto da vidis kako se gine i baca po terenu, ti vidis nesto sasvim suprotno od toga..
Al dobro, naucit cemo i mi nesto :D Zbog toga, sto vise stranaca u ekipi, to je bolje :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 31 jul 2015, 13:56

Gol - zakatancen. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 31 jul 2015, 14:04

Kako bi bilo dobro dovesti Subica. U paketu sa Delacem vjerovatno pa i najjaci tim Sarajeva u periodu poslije rata. Subic, Stepanov, Barba, Hebib- jedemo malu djecu. Nejse, ne zelim se puno nadati, manje cu se razocatati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 jul 2015, 14:19

Nisam mislio da nasi stvarno rade na dovođenu Subica. Bio bi to pun pogodak, ma da sam mislio da cemo placati odstete za igrace tek kad svedemo dug na nulu tamo u novembru.
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 jul 2015, 14:26

joker90 je napisao/la:Nisam mislio da nasi stvarno rade na dovođenu Subica. Bio bi to pun pogodak, ma da sam mislio da cemo placati odstete za igrace tek kad svedemo dug na nulu tamo u novembru.
Pa duska je spomenuo rate; nov, dec i jan. :D To je poslije otplate duga ;)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 jul 2015, 14:33

Uprava pravi evropsko i jako Sarajevo,i sve ide svojim tokom... Subic bi kao i Stepanov,Ikande..bio istinsko pojacanje,igrac koji pravi razliku,ali je za nase uslove poskup... opet sve ima svoju cijenu,ako hoces rezultat i dobre igrace u ekipi onda moras to i da platis.. Dobri igrci donose dobre rezultate,a dobri rezultati donose nove sponzore,a sponzori donose novac...

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 31 jul 2015, 14:37

Ja da sam na mjestu banjalucana ja bih prihavtio bilo kakve novce za Subica :kafa:
A i nasi bi uz pare mogli igrati na kartu procenta od iduceg transfera ukljuciti recimo protica ili jos nekog u taj transfer, ma ima milion kombinacija gdje bi Ibrak mogao sjebati onog seljaka iz Krupe :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 31 jul 2015, 14:50

ma nije on skup, jer samim dolaskom u nas klub njemu cijena raste automatski, za godinu dana bi bila barem 4 puta veca, kako god okrenes isplati se dati za njega ta cifra koja se spominje
Pyro is not a crime !

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 31 jul 2015, 14:54

Nista od Subica, pricalo se, nije se mogla naci zajednicka. A nije ni da smo se nesto trudili.. Ovi misle uzeti vise nego sto realno vrijedi (a ne vrijedi puno, s obzirom gdje igra), mi nismo budale i to je to. Da ga dovodimo iz nekog ozbiljnijeg kluba vjerovatno bi dali te pare, al stvar je principa.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 jul 2015, 14:58

elgigante je napisao/la:Nista od Subica, pricalo se, nije se mogla naci zajednicka. A nije ni da smo se nesto trudili.. Ovi misle uzeti vise nego sto realno vrijedi (a ne vrijedi puno, s obzirom gdje igra), mi nismo budale i to je to. Da ga dovodimo iz nekog ozbiljnijeg kluba vjerovatno bi dali te pare, al stvar je principa.
Mortem?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 31 jul 2015, 14:59

Jel ima ko da prati malo bolje treninge, kakav je Protić igrač?? Nije dobio šansu kako treba...
Ovo sa Subićem je izletilo neočekivano. Uvjerili su se da je kvalitetan lijevi bek, a izuzetno mlad igrač. Podržavam njegovo dovođenje maksimalno.
Isto interesuje me šta mislite kakav je kalibar Almir Bekić? Da li je Sarajevu potrebno kvalitetnije lijevo krilo ili je Bekić taj igrač koji bi mogao pratiti standard ovakvvog Sarajeva?

Ovo sa Delač-om ako se ozvaniči biće top. Sarajevo nikad jače, ustvvari nikad jača neka bh. ekipa poslije rata.

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 31 jul 2015, 15:18

jurisicduska je napisao/la:
elgigante je napisao/la:Nista od Subica, pricalo se, nije se mogla naci zajednicka. A nije ni da smo se nesto trudili.. Ovi misle uzeti vise nego sto realno vrijedi (a ne vrijedi puno, s obzirom gdje igra), mi nismo budale i to je to. Da ga dovodimo iz nekog ozbiljnijeg kluba vjerovatno bi dali te pare, al stvar je principa.
Mortem?
Mislim da sam ipak malo stariji. Nikad prije nisam bio registrovan, iako vec neko vrijeme pratim sta raja pise ovdje. Ovo gore je 100%, tesko da ce se nesto promijeniti po tom pitanju, i ne treba.

Ovo pitanje za Bekica i kakvo je lijevo krilo? Mislim da bi ga prvo trebali vidjeti par utakmica na toj poziciji pa da sudimo. Realno momak kad je usao u prvoj protiv poljaka napravio je nesto, i onda ga strateg gurnu na desno da zavara neprijatelja sta li, pa ostasmo i bez jednog krila u drugoj tekmi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 31 jul 2015, 15:23

elgigante je napisao/la: Mislim da sam ipak malo stariji. Nikad prije nisam bio registrovan, iako vec neko vrijeme pratim sta raja pise ovdje. Ovo gore je 100%, tesko da ce se nesto promijeniti po tom pitanju, i ne treba.

Ovo pitanje za Bekica i kakvo je lijevo krilo? Mislim da bi ga prvo trebali vidjeti par utakmica na toj poziciji pa da sudimo. Realno momak kad je usao u prvoj protiv poljaka napravio je nesto, i onda ga strateg gurnu na desno da zavara neprijatelja sta li, pa ostasmo i bez jednog krila u drugoj tekmi.
Evo sad sam odgledao highlightse na youtube iz slobode. Odlično krilo se čini, brz strašno - dugo korak, dobro kontroliše promjenu ritma, solidna tehnika, solidan centaršut i odličan u završnici (opasan po gol ima bombu u nozi). Sad je samo pitanje kako će se uklopit i kakav je karakterno.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 31 jul 2015, 15:23

Protić kod nas baš bio loš.U Novom Pazaru bio odličan u vrijeme kad je NP bio 5-6 ekipa u Jelen ligi koja je poprilično jača od naše.Eno Vojvodina koja je 4 tamo rasturi Sampdoriju,a Partizan često igra grupne faze LE.Možda je Protić trebao dobiti 4-5 utakmica u kontinuitetu.S Puzigaćom ne možemo biti zadovoljni,mada je i ona kakakv god je pružao više od Protića.Šta je s njim bilo,zašto kod nas nije pružio ništa od onog što je u NP ?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 31 jul 2015, 15:30

Protića niko nikad nije otišao pogledati, on ti je lupam Stojčev kakav je bio jedno vrijeme, odigrao 10 dobrih tekmi, mediji ga podigli, navijači mu vjerovali i on postao igrač. Klasična podvala, on je nižerazredni bek. A za Almira sam pričao, jedan od najtalentovanijih fudbalera općenito u našem timu, što se tiče fudbalskog znanja i fizike, ali nije nešto ok s njim nikad u glavi bilo i s toga nikad nije napravio karijeru, ipak evo mu prilike i siguran sam da će gristi i biti od koristi, sigurno je dobar i kao bek i kao krilo, eto kakav je Hebibovic vamo bio to ti je otprilike taj rang fudbalera, trenutno je bolji od Puzigace sigurno čak i za tog beka. Mislim da ćete se svi prijatno iznenaditi njegovim igrama. Uglavnom brz, jak na lopti i ima dobar centaršut, i mogućnost ponavljanja, mane su mu loše pozicioniranje u odbrani, ne razmišljanje glavom, temperament i on je tip igrača ako ga krene najbolji je na terenu ako u prvih 15 minuta izgubi 2,3 lopte možeš ga komotno zamijeniti jer do kraja i ne pokušava, znam i razlog, velika očekivanja, Dinamo, tamo se nije naigrao, manjak samopouzdanja, ali mislim da će biti zahvalan.

Ps. Ima jako dobar finishing i situacije pred golom, šut sa distance. Vidjet ćemo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 31 jul 2015, 15:35

U našoj ligi možemo probat s bekovskim parom Hebibović-Bekić.Ostajemo s dva stopera koja su beton Barbarić-Stepanov i Delač na golu.Ostalo bi bilo baš ofanzivno ali dosta,dosta brzo.Treba probati protiv neke slabije ekipe da vidimo kako bi to baš izgledalo.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jul 2015, 15:41

Ja mislim da su oba Bekica vrlo dobri igraci za nas.

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 31 jul 2015, 15:43

Hvala momirpeh i jurisicduska na odg za Protića. Ma ne znam, ako kažu da je bio jedan od najboljih igrača Vojvodine valjda mora nešto valjat. Pitanje je samo da li ga je Puzigaća samo zato što je bolji sa ekipom i što je duže tu, zakovao za klupu. Namazan je Puzi, posebno prema konkurenciji. Puzigaća jeste davao golove prošle sezone, ali mene nije nešto posebno impresionirao, ofanzivno ograničen u smislu da napravi neku prednost na terenu, defanzivno se mnogo gubi. Ovaj Subić bi bio dobro rješenje, al' samo ako je cijena realna. Znači, ako je Al. Bekić kvalitetno rješenje na lijevo krilu (ne bih ga ja koristio na beku), a čini mi se da jeste, ona je najslabija karika na tom lijevom beku (naravno ako se riješi Delač jer je gk prioritet prioriteta trenutno). Mada i da ostane ovako sa Puzijem i Protićem, nije loše.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 jul 2015, 15:50

Sjecate li se centarsuteva kod Protica kada je dobijao priliku? :D
Svaka ide po zemlji, ne dodje ni do prve stative. Mene je razocarao i pao mi u ocima, tako da ja od njeg nista ne ocekujem.

Bez obzira sto Borac trazi puno, ako prodamo Cimija ja bi uzeo Subica jer je strasan igrac a koliko god ga puno platili za duplo ga mozemo prodati. Opet meni je smijesno pricati o prodavanju jer jos nismo nikog prodali kako treba, ajmo vec jednom da prodamo.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 31 jul 2015, 15:56

pingpong je napisao/la:Hvala momirpeh i jurisicduska na odg za Protića. Ma ne znam, ako kažu da je bio jedan od najboljih igrača Vojvodine valjda mora nešto valjat. Pitanje je samo da li ga je Puzigaća samo zato što je bolji sa ekipom i što je duže tu, zakovao za klupu. Namazan je Puzi, posebno prema konkurenciji. Puzigaća jeste davao golove prošle sezone, ali mene nije nešto posebno impresionirao, ofanzivno ograničen u smislu da napravi neku prednost na terenu, defanzivno se mnogo gubi. Ovaj Subić bi bio dobro rješenje, al' samo ako je cijena realna. Znači, ako je Al. Bekić kvalitetno rješenje na lijevo krilu (ne bih ga ja koristio na beku), a čini mi se da jeste, ona je najslabija karika na tom lijevom beku (naravno ako se riješi Delač jer je gk prioritet prioriteta trenutno). Mada i da ostane ovako sa Puzijem i Protićem, nije loše.
Pogrešno si čuo, nikada nije igrao u Vojvodini. Govorili su da je bio najbolji u N.Pazaru, ali i to sumnjam...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], NazorUso i 12 gostiju.