Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Da li zelite po pozicijamaClutch je napisao/la:Ne zaboravi Njegošalegenda reala je napisao/la:Sad bože zdravlja i da sastavimo trojac Nurkić-Atić-Musa u A timu
Bolje pitanje bi bilo ko nam je manje nepovoljanSlevinKelevra je napisao/la:Ko nam je povoljniji za polufinale?
Prizeljkujem Tursku, a vidim da mnogi sa foruma dijele moje mislenje.SlevinKelevra je napisao/la:Ko nam je povoljniji za polufinale?
Pa, ima onaj neki oficijelni yt kanal sa cijelim tekmama, zar ne?PeppermintSA je napisao/la:vedatore, oko moje lijepo, ima li bilo kakvog video materijala koji pokazuje kraj tekme?
Najbolje da ti nikako ne pišeš,i tebi slični.Epidaurus je napisao/la:Ev sad kad sam se kolko tolko smirio da napisem da Aleksicu halalim sve zivce sto mi je svojim pimplanjem potrgo. Priznajem da ga nikad necu voljet ko igraca jer ne volim pimplere i da cu mu vjerovatno i u narednim utakmicama psovat al samo cu se onda sjetit danasnje pobjede i sve mu halalit. Atic je j.e.b.e.n.a zvijer, dugo nisam gledao nekog naseg kosarkasa da ima onako prirodnu igru i onakav osjecaj, ocekujem od njega bolju verziju Bogdana Bogdanovica i jednog od najboljih EL bekova kroz koju godinu.
Iz nekog razloga nije bilo današnje tekme.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, ima onaj neki oficijelni yt kanal sa cijelim tekmama, zar ne?PeppermintSA je napisao/la:vedatore, oko moje lijepo, ima li bilo kakvog video materijala koji pokazuje kraj tekme?
Turci nas ubili 80-57 i ti kontas da cemo lakse s njima...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Dajte Turke da se igramo, imam osjecaj da cemo protiv njih dosta lakse nego protiv srba
Momak igra sa srcem za BiH. To je bitno i nista drugo.esprit24 je napisao/la:Izgleda da ce ovom aleksicu otpast ruka ako je stavi na srce prilikon intoniranja himni
Svaka cast momci idemo dalje
ne znam zasto vam to smeta sto ne drzi ruku na srcuesprit24 je napisao/la:Izgleda da ce ovom aleksicu otpast ruka ako je stavi na srce prilikon intoniranja himni
Svaka cast momci idemo dalje