Nesbo nastavlja da me ocarava
Konacno
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja se smorio čitajući taj divan, plako za kafamapride_of_merseyside je napisao/la:I ja sam poskidala sve iz serijala koje sam nasla u pdf-u da čitam, sad imam više slobodnog vremena, još samo da se nakanim, kad počneš čitati ne možeš stati.
Vidim neko spomenu Karahasana, pa mi naumpade da imam "Istočni divan", je li neko čitao? Skoro deset godina pokušavam pročitati, dodjem do 50. str., neke obaveze me poremete i zaboravim šta se dešavalo, pa onda opet ispočetka. Ako ne vrijedi da ne počinjem više?
jesi ti čitala Krovove Teherana?pride_of_merseyside je napisao/la:I ja sam poskidala sve iz serijala koje sam nasla u pdf-u da čitam, sad imam više slobodnog vremena, još samo da se nakanim, kad počneš čitati ne možeš stati.
Vidim neko spomenu Karahasana, pa mi naumpade da imam "Istočni divan", je li neko čitao? Skoro deset godina pokušavam pročitati, dodjem do 50. str., neke obaveze me poremete i zaboravim šta se dešavalo, pa onda opet ispočetka. Ako ne vrijedi da ne počinjem više?
Nisam. Zašto?DANTES je napisao/la: jesi ti čitala Krovove Teherana?
@DANTES ti je glavni za promociju iranske knjizevnosti u ovom delu evrope.pride_of_merseyside je napisao/la:Nisam. Zašto?DANTES je napisao/la: jesi ti čitala Krovove Teherana?
Koji marketinski expertiPappy je napisao/la:Jao bože kakvo sranje je ovaj Tramp.![]()
![]()
Sad ću probati ovo. Odavno mi stoji. Dobio sam je gratis nakon što sam djevojci kupio Sofi Kinseli.Vrijeme je da se uzme sa police.
Ti onda Khaleda Hoseinia ne mozes smislitipride_of_merseyside je napisao/la: Nisam. Zašto?
Pogledah sad o čemu se radi. Ne volim ja nešto pretjerano romansu kroz ratove i revolucije i svu tu patetiku oko toga, pogotovo kad se previše opisuje kultura i običaji. Jedino kad nešto takvo dobijem na poklon onda pročitam.
Ako je romansa onda bar nek je nešto pozitivno. Doduše ta knjiga se ne čini previše tragičnom na prvi pogled.
Pročitala Hiljadu sjajnih sunaca, zato što je bila toliko popularna, i to sam prije par godina tek. Mogu ja to čitati, al' ima puno stvari koje radije čitam nego to.firefirefirely je napisao/la: Ti onda Khaleda Hoseinia ne mozes smisliti
Sta ti je ostalo od Harry Hole-a?
Tako nekako je i kod mene sto se toga tice, ja sam i Lovca na zmajeve procitao, ali Planine sigurno necupride_of_merseyside je napisao/la:Pročitala Hiljadu sjajnih sunaca, zato što je bila toliko popularna, i to sam prije par godina tek. Mogu ja to čitati, al' ima puno stvari koje radije čitam nego to.firefirefirely je napisao/la: Ti onda Khaleda Hoseinia ne mozes smisliti
Sta ti je ostalo od Harry Hole-a?
Ma dosta...2, 7, 8, 9, 10 kontam da počnem Fantom na laptopu
Sjetila sam se, "Matidin posljednji valcer".pride_of_merseyside je napisao/la: Ja volim australijske romane, npr. Ptice umiru pjevajući mi je jedna od najdražih knjiga. I još jedna slična kojoj se ne mogu sjetiti naziva
Lektirapride_of_merseyside je napisao/la:Pa ko te tjer'o da čitaš do kraja?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AshburtonG, Burberry46, enobarca, L-Train, Stole i 6 gostiju.