Sta je sa mladim Nukicem , momkom iz Miricine koji je igrao u mladjim kategorijama Zelje i sarajeva. Vidjeh ga na sliama sa turnira u Klokotnici.cesc4 je napisao/la:Ne znam da li je istina,al kako sam sad cuo dosta igraca je otislo (od ovih novih) a dosli su neki drugi. Ako je istina onda katastrofalan pozet pustit ljude da produ pripreme i sve i onda ih pustit da idu![]()
Edit : Nikola Gavrilovic ipak ne ostaje kod nas. Menazder mu je rekao da ide u neki drugi klub.
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
BosnaE
Edo Vehabovic napustio klub. Pojacava Branitelj.
www.nkbratstvogracanica.com
Ma skonto momak da na njegovom mjestu ima Ikanović,Omić i Kahrimanovićcesc4 je napisao/la:Edo Vehabovic napustio klub. Pojacava Branitelj.

newton_heath_lyr @ za malog Nukića neznam ali odlazkom Ede smo u deficitu sa igračima do 21.g.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Zbog toga sigurno nije napustio. Prošle sezone je konkurencija bila i jača sa Kadrićem i Omerovićem, pa je bio standardan, tako da, ta priča otpada.cokara je napisao/la:Ma skonto momak da na njegovom mjestu ima Ikanović,Omić i Kahrimanovićcesc4 je napisao/la:Edo Vehabovic napustio klub. Pojacava Branitelj.![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Sve utakmice za Bratstvo što je Edo odigrao to je bilo na poziciji zadnjeg veznog(destruktivca) što ova dvojica uopšte nisuPatrice_Evra_3 je napisao/la:Zbog toga sigurno nije napustio. Prošle sezone je konkurencija bila i jača sa Kadrićem i Omerovićem, pa je bio standardan, tako da, ta priča otpada.cokara je napisao/la:Ma skonto momak da na njegovom mjestu ima Ikanović,Omić i Kahrimanovićcesc4 je napisao/la:Edo Vehabovic napustio klub. Pojacava Branitelj.![]()

-
- Moderator
- Kontakt:
Danas na treningu nije bio Brzi
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Hajd´, nema veze, kako ti kažeš. :namigujući:cokara je napisao/la:Sve utakmice za Bratstvo što je Edo odigrao to je bilo na poziciji zadnjeg veznog(destruktivca) što ova dvojica uopšte nisu
Momak bi igrao to je sigurno. U pitanju je nesto drugoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Hajd´, nema veze, kako ti kažeš. :namigujući:cokara je napisao/la:Sve utakmice za Bratstvo što je Edo odigrao to je bilo na poziciji zadnjeg veznog(destruktivca) što ova dvojica uopšte nisu

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Znam, ali nema potrebe ulazit u to previše ovdje, to neka se Brko sikira.cesc4 je napisao/la:Momak bi igrao to je sigurno. U pitanju je nesto drugoPatrice_Evra_3 je napisao/la:Hajd´, nema veze, kako ti kažeš. :namigujući:cokara je napisao/la:Sve utakmice za Bratstvo što je Edo odigrao to je bilo na poziciji zadnjeg veznog(destruktivca) što ova dvojica uopšte nisu
- 7aprildomemoj
Možda je Brko promijenio ploču pa sad nam je cilj ulazak u Drugu ligu sjever 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Šta vam je sa Brzog neko napisa da ga nije bilo na treningu?
- 7aprildomemoj
Dobio enterocolitiscombe je napisao/la:Šta vam je sa Brzog neko napisa da ga nije bilo na treningu?

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Dobio slobodan dan. Nista ozbiljnocombe je napisao/la:Šta vam je sa Brzog neko napisa da ga nije bilo na treningu?

-
- Moderator
- Kontakt:
Danas igramo turnir u Mramoru protiv Gradine 

Poraz od Gradine nakon penala. U regualrnom dijelu 0:0. Kako mi je receno fulali smo minimalno 9 zicera. Trener hitno treba raditi na realizaciji s igracima.
-
- Moderator
- Kontakt:
Gura Husu u prvu tako sam vidio i na treningu. sad nez Jel igri dns u prvojcesc4 je napisao/la:Poraz od Gradine nakon penala. U regualrnom dijelu 0:0. Kako mi je receno fulali smo minimalno 9 zicera. Trener hitno treba raditi na realizaciji s igracima.
Huso mora igrati do (21.g.) i zato i treba forsirati našu djecu a ne Smajlovića i Suljića da igraju u utakmicama bez rezultatskog značaja.Huso,Karika,Mrković i Šiška su MORALI u prošloj sezoni igrati više utakmica.Za 2.g.ponovo nećemo imati svojih igrača do 21g. pa će biti ponovo po starom,dva juniora u prvoj postavi i odma izmjene u 4.min.GracanicaAA je napisao/la:Gura Husu u prvu tako sam vidio i na treningu. sad nez Jel igri dns u prvojcesc4 je napisao/la:Poraz od Gradine nakon penala. U regualrnom dijelu 0:0. Kako mi je receno fulali smo minimalno 9 zicera. Trener hitno treba raditi na realizaciji s igracima.

-
- Moderator
- Kontakt:
Hah kako Brko moze slagati ebem ti b*ga...
Znaci prvo Nikoli rekne kada je prvi put dolazio tj. menadzeru rekao da ce dobijati 500e i kada je prosao mjesec dana Brko zvao Nikolu i da se dogovore i kaze brko mu samo davo 250e ni dole ni gore i zato je otiso Nikola...
Tako da mozda ode u Radnicki tako mi je rekao jer je ovaj razgovarao s njegovim menadzerom he moj boze kojeg mi igraca pustamo da ide

I ja bih otisao ne bih igrao za 250e, a daleko od kuce...Kaze meni za ove pare mogao je igrati i kod kuce.
Znaci prvo Nikoli rekne kada je prvi put dolazio tj. menadzeru rekao da ce dobijati 500e i kada je prosao mjesec dana Brko zvao Nikolu i da se dogovore i kaze brko mu samo davo 250e ni dole ni gore i zato je otiso Nikola...
Tako da mozda ode u Radnicki tako mi je rekao jer je ovaj razgovarao s njegovim menadzerom he moj boze kojeg mi igraca pustamo da ide

I ja bih otisao ne bih igrao za 250e, a daleko od kuce...Kaze meni za ove pare mogao je igrati i kod kuce.
-
- Kontakt:
Tesko da ce dobiti i u Lukavcu vece pare, 500 maraka je plafon
s tim da ce imati placen stan i hranu sigurno pa mozda se i skontaju...

Ma kakvih crnih 500esamolukavac je napisao/la:Tesko da ce dobiti i u Lukavcu vece pare, 500 maraka je plafons tim da ce imati placen stan i hranu sigurno pa mozda se i skontaju...

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.