RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Neregularan ugovor sa Veležom: Škahić uskoro potpisuje za Slobodu
30. 07. 2015 - 12:30 \\ Domaći fudbal \ N. Selimović
Slučaj Ibrahima Škahića konačno će dobiti epilog. Naime, Škahić je ovoga ljeta odlučio preći u redove Slobode, ali u Veležu tvrde kako je ovaj defanzivac sa tim klubom vezan ugovorom još godinu dana.
U čitavu priču uključio se i NS BiH, a kako saznaje ****, ugovor Škahića je neregularan te će ovaj fudbaler uskoro i zvanično postati član tuzlanske Slobode.
Sa druge strane, registracioni sudija HNK-a saveza Velija Pirić te sada već bivši direktor Veleža Sedin Tanović, prekršili su pravilnik o registraciji igrača te će prema svemu sudeći protiv njih biti podnijete krivične prijave.
Škahić je cijelo vrijeme trenirao sa Slobodom, a Husref Musemić po svemu sudeći na ovog bi defanzivca mogao računati u susretu sa Slavijom u okviru 3. kola BH Telecom Premijer lige.
30. 07. 2015 - 12:30 \\ Domaći fudbal \ N. Selimović
Slučaj Ibrahima Škahića konačno će dobiti epilog. Naime, Škahić je ovoga ljeta odlučio preći u redove Slobode, ali u Veležu tvrde kako je ovaj defanzivac sa tim klubom vezan ugovorom još godinu dana.
U čitavu priču uključio se i NS BiH, a kako saznaje ****, ugovor Škahića je neregularan te će ovaj fudbaler uskoro i zvanično postati član tuzlanske Slobode.
Sa druge strane, registracioni sudija HNK-a saveza Velija Pirić te sada već bivši direktor Veleža Sedin Tanović, prekršili su pravilnik o registraciji igrača te će prema svemu sudeći protiv njih biti podnijete krivične prijave.
Škahić je cijelo vrijeme trenirao sa Slobodom, a Husref Musemić po svemu sudeći na ovog bi defanzivca mogao računati u susretu sa Slavijom u okviru 3. kola BH Telecom Premijer lige.
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Novi plakati koji će se ljepiti po gradu za utakmice

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Idemo rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiii, prva pobjeda dolazi
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Fakat je predobar, nikada mi bjeli dres nije bio po volji, ali ovaj je strasan i moram ga imatisamo_lijevo je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=564B1583
ovo se MORA nabaviti.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Jasta brato nego nabaviti.Sto se mene tice da stave cijenu 150 maraka kupit ću ga.samo_lijevo je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=564B1583
ovo se MORA nabaviti.
Znaci ovo je najbolji dres u cijeloj ligi.Ko ga je dizajnirao stvarno je majstor.Znaci dres perverzija,nikad moćniji nije bio

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ljepota, pun pogodat. Nece moci nastancati kolika ce biti potraznja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Druže ljevače, dres je vrh!
Mama, hoću i ja jedan!
Mama, hoću i ja jedan!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Andrija je napisao/la:Jasta brato nego nabaviti.Sto se mene tice da stave cijenu 150 maraka kupit ću ga.samo_lijevo je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=564B1583
ovo se MORA nabaviti.
Znaci ovo je najbolji dres u cijeloj ligi.Ko ga je dizajnirao stvarno je majstor.Znaci dres perverzija,nikad moćniji nije bio![]()
![]()
![]()
Potpis .. ovo se mora imati
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Uvijek imamo dobre dresove, ali ovaj je najbolji do sada. Svaka čast koga je dizajnirao
Što i na crveni ne staviše isto

Što i na crveni ne staviše isto

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
Poražavajuća statistika: Kada je Borac posljednji put pogodio u Vrapčićima?
31. 07. 2015 - 16:36 \\ Premijer liga BiH \ M.S.
Jedan od zanimljivijih susreta 2. kola BH Telecom Premijer lige igrat će se u Vrapčićima, gdje će snage odmjeriti Velež i Borac.
Ova dva tima u subotu će igrati jubilarni 60. susret. U dosadašnjih 59 gledajući sva takmičenja "Rođeni" su blago bolji: 25 pobjeda, 13 remija uz 21 poraz. I u Premijer ligi BiH Velež je uspješniji: 7 pobjeda, 5 neriješenih ishoda i šest poraza.
Nakon rata dueli ova dva tima donose domaće pobjede, a Borac je od 2006. godine bez gola u Vrapčićima.
Jedan od zanimljivijih susreta 2. kola BH Telecom Premijer lige igrat će se u Vrapčićima, gdje će snage odmjeriti Velež i Borac.
Ova dva tima u subotu će igrati jubilarni 60. susret. U dosadašnjih 59 gledajući sva takmičenja "Rođeni" su blago bolji: 25 pobjeda, 13 remija uz 21 poraz. I u Premijer ligi BiH Velež je uspješniji: 7 pobjeda, 5 neriješenih ishoda i šest poraza.
Nakon rata dueli ova dva tima donose domaće pobjede, a Borac je od 2006. godine bez gola u Vrapčićima.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
BoRAc moRA pasti
SUTRA SVI NA STADION DO POBJEDE
FORZA MOSTARSKI ROĐENI

SUTRA SVI NA STADION DO POBJEDE
FORZA MOSTARSKI ROĐENI
DŽELO ODLAZI
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Meni je nekako glupo kvariti tradiciju.9 godina je 9 godina.emil02in je napisao/la:Poražavajuća statistika: Kada je Borac posljednji put pogodio u Vrapčićima?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
http://www.mojkonjic.com/clanak/prijate ... 2-2/213824
Evo vam sastava Veleža. 15-ka je možda i Vidović, moguće da sam ga bio pomiješao s nekim.
Evo vam sastava Veleža. 15-ka je možda i Vidović, moguće da sam ga bio pomiješao s nekim.

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Svakako su mu u Velezu vrata zauvijek zatvorena.Nebitna sapunica.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.