A fino im solinas rekao krivotvoren potpis.skahic je nas.
Sreca pa nece biti krivicnih prijava.
Inace BI GA popusio velez.
Nece azmir da SE ganja za sicu.htio je husara tuziti nije mu azmir dozvolio.
Drugi put pamet u glavu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Idi čisti klonjesolinas je napisao/la:Sta BI za skahica.![]()
Drugi put pamet u glavu.
Dobar si dijasporac popravljas gramatiku,da nije foruma nikad je ne bi skonto.solinas je napisao/la:Sta BI za skahica.![]()
Drugi put pamet u glavu.
Na čemu si, daj i nama malo...Tifoz je napisao/la:Beclija ne citaj avazov sport. Bola Skahic veceras trenirao s Velezom
Kod NJIH u dijaSPORI Caps Lock PRESKaceZaLe98 je napisao/la:Ne zNam koi mU je faZon ovAKO piSAT. JEdva ga SkOntam
NePIsMEnZaLe98 je napisao/la:Ne zNam koi mU je faZon ovAKO piSAT. JEdva ga SkOntam
Koji je to nepismeni šonjo. Ima godina piše seljo,šugavica po njihovoj temi a veceras ovo. Koje licemjerstvo grob te yebo pickastisolinas je napisao/la:Evo da SE citiram.solinas je napisao/la:Drzi SE zeljo.hajde Bärem jedan zabijte.
Nisu BA ovo bauk.samo SE zeljo mora trznut.malo zivlje BA.grublje.u kost.
Hajmo zeljo sjebi ih sad
Vidim prati se Željo više nego klub za koji se navijaBordoArmy88 je napisao/la:siđe luzeru, vidim uveliko se slave i porazi!lisander je napisao/la:Gdje ste jadnici, pozdrav mitomanskoj ekipi, avionima kamionima generalnim sponzorima
Ne znam kakvo licemjerstvo, nije cudno sto mu je zeljo drazi od standarda.Tifoz je napisao/la:Koji je to nepismeni šonjo. Ima godina piše seljo,šugavica po njihovoj temi a veceras ovo. Koje licemjerstvo grob te yebo pickastisolinas je napisao/la:Evo da SE citiram.solinas je napisao/la:Drzi SE zeljo.hajde Bärem jedan zabijte.
Nisu BA ovo bauk.samo SE zeljo mora trznut.malo zivlje BA.grublje.u kost.
Hajmo zeljo sjebi ih sad
Nekog pismenog čovjeka sreli.Head je napisao/la:sta kaze voditeljica, za koga navijate, lik odgovara za ZeljA![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerujem da je iskreno to napisao, i ja sam navijao za zelju veceras. Kad krenu rasprave naravno da ce neko napisati seljo ili sugavica, sto nije bas lijepo, al kad bi diskutovali sta je lijepo ova tema ne bi imala smislaTifoz je napisao/la:@pinoglavi ja kad mrzim nekoga onda stvarno mrzim tako da sam navijao za Shirak protiv ferencvarosa iz međugorja. Za svakog navijaca Želje te dvije rijeci su uvreda zato nema potrebe za njegovim dvolicnim ponašanjem. Reci i napiši ono što misliš
Čiča izgleda ozbiljno forum shvata. Kako god, navijat cemo za koga god hocemo, pa cak da to smeta svakom zeljinom navijacu.Tifoz je napisao/la:Ne okreci da ismijavam sve bosance i hercegovce. Samo tebe jazavac jedan dvolicni licemjerni. Fukso forumska mijenjas maske a nemas ni tlinest godina. Budi lafac u zivotu jer ako mrzis nekoga onda mrzi. Ja ne mogu nekoga jedan dan mrzit drugi volit. Zgrozavam se. Ismijavali ste do neki dan grbavicu u ratnom plamenu a danas ko zelite srecu bh predstavniku puuu puuuuu tako se izrugujete i velezu koji je protjeran sa svog stadiona i jedva prezivio u tim vrapcicima i ti da mi sutra zelis srecu kad se plasiramo u evropu. Hvala ne treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.