Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bekić prodriblao dva tri igrača, i kako je povukao odbije se od noge jednog defanzivca pravo na nogu Ikandeu, koji lijevicom hvata neki polu volej u visini jedanaesterca iskosa, i pogađa suprotnu stativu od koje se odbija u gol.Derdiyok je napisao/la:Recite mi kakav je go dao Ikande ?
Znaci nista od Subica ako je to odsteta?MortemHz je napisao/la:Subic kosta 400K eura a za nas bi spustili do 250K eura ali nista ispod,i zeljo se ukljucio sa nekim turcima.
Nemojte molim vas dijeliti previse informacija. Sutra ce odmah avaz na naslovnu staviti.MortemHz je napisao/la:Subic kosta 400K eura a za nas bi spustili do 250K eura ali nista ispod,i zeljo se ukljucio sa nekim turcima.
Zavisi koliko mi sada imamo da damo a to ne znam tako da..joker90 je napisao/la:Znaci nista od Subica ako je to odsteta?MortemHz je napisao/la:Subic kosta 400K eura a za nas bi spustili do 250K eura ali nista ispod,i zeljo se ukljucio sa nekim turcima.
Pa nije PIK..MortemHz je napisao/la:Subic kosta 400K eura a za nas bi spustili do 250K eura ali nista ispod,i zeljo se ukljucio sa nekim turcima.
Ma nema šanse, možemo komotno Delača potpisati na 3 god. što bi bilo daleko veće pojačanje ali ni od toga ništa nažalost!MortemHz je napisao/la:Zavisi koliko mi sada imamo da damo a to ne znam tako da..joker90 je napisao/la:Znaci nista od Subica ako je to odsteta?MortemHz je napisao/la:Subic kosta 400K eura a za nas bi spustili do 250K eura ali nista ispod,i zeljo se ukljucio sa nekim turcima.
dace im neko 400k al yena, kakvih ba eura, ako ga sad ne prodaju na zimu ni 100k nece uzeti, bice daj sta dasmma_hz je napisao/la:Pa nije PIK..MortemHz je napisao/la:Subic kosta 400K eura a za nas bi spustili do 250K eura ali nista ispod,i zeljo se ukljucio sa nekim turcima.![]()
ako su pametni pristace, ako nisu ko ih je.be ako misle da mogu nekome uzeti 300-400 k eura dobro ce se zajebatiRuleHz je napisao/la:Subic itekako blizu Koseva, jedini smo poslali trenutno zvanicnu ponudu i ovo je zadnja tj ultimatum. Hoce nece, do njih je.
Koliko ti je taj info uopšte tacan, da smo poslali neku fin.ponudu za Subića.RuleHz je napisao/la:Subic itekako blizu Koseva, jedini smo poslali trenutno zvanicnu ponudu i ovo je zadnja tj ultimatum. Hoce nece, do njih je.
ispadne i Cukaricki od Gabale koju Siroki natambura prosle godine, nije to bas tako bajno ni kod drugih, jednostavno se desi noc inspiracije cega li vec, i Vojvodina je 4-0 uzelaamypitar je napisao/la:Ova naša liga je fakat otisla u **** krasni.
Gledam Vojvodina odera Sampdoriju 0-3,tamo neki Maltezani ispadaju na penale od West Hama. Rabotnicki mlatne Trabzona,jedino je kod nas euforija kad zijaniš. Gluho bilo.