FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
90 minut Tiago na asistenciju Diatte zabija.. 

Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 30 jul 2015, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Jebote ako jos par godina prozivim a da me srce ne opali..svaka tekma opasna po zdravlje kad igra Zeljo 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Odgledano vec 2-3 puta I sve ostalo prelistano,vrijeme stojiFaraonTM je napisao/la:Odgledajte ovaj intervju sa Odom kome je dosadno, stvarno ga je milina slušati![]()
Haaaaaaajde Žeeeeeeeeljkaaaaneeeeee![]()
![]()

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ja još nemam veliku tremu, al' ne sumnjam da ću imati kad počne taj program. 
Kako me neki pesimizam spuca kad vidim da je 1.25 kvota na njih, hajd da je makar 1.40, ovako baš nekako premalo.

Kako me neki pesimizam spuca kad vidim da je 1.25 kvota na njih, hajd da je makar 1.40, ovako baš nekako premalo.
pride_of_merseyside je napisao/la:Ja još nemam veliku tremu, al' ne sumnjam da ću imati kad počne taj program.
To i jest neki realan omjer snaga ipak su 10x skuplji od nas, al to nekada ne mora nista da znaci.
Ajmo Zeljo obraduj nas.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Bogdanović ga odavno nije zabio glavooom

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Idi prohodaj po mahali malo, ispuši jednu, okupaj se radi neštaMuhamedTM je napisao/la:Odgledano vec 2-3 puta I sve ostalo prelistano,vrijeme stojiFaraonTM je napisao/la:Odgledajte ovaj intervju sa Odom kome je dosadno, stvarno ga je milina slušati![]()
Haaaaaaajde Žeeeeeeeeljkaaaaneeeeee![]()
![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel ima uvodna emisija? Ja pročitah počinje u pola devet ravno.Zivot je napisao/la:Jos 45 min do uvodne emisije![]()
, nego ko daje veceras, ja ocekujem da dajemo 2 gola. Bajic i Blagojevic
Ma mislim da će Baja koristit svaku priliku da šuta iz daljine, vjerovatno su im i instrukcije da šutaju čim se ukaže prilika. A ovaj golman Standarda, Thuram ili kako se zove, je po meni toplo-hladno, zna da ima fenomenalne odbrane ali zna i da primi pacerski.
Idemooo!
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- corleone87
- Kontakt:
Ih crnac im golman,pa to treba sto vise sutati iz daljine,smotani su oni..Makanaky je napisao/la:Jel ima uvodna emisija? Ja pročitah počinje u pola devet ravno.Zivot je napisao/la:Jos 45 min do uvodne emisije![]()
Ma mislim da će Baja koristit svaku priliku da šuta iz daljine, vjerovatno su im i instrukcije da šutaju čim se ukaže prilika. A ovaj golman Standarda, Thuram ili kako se zove, je po meni toplo-hladno, zna da ima fenomenalne odbrane ali zna i da primi pacerski.
Idemooo!
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Jel ima uvodna emisija? Ja pročitah počinje u pola devet ravno.Makanaky je napisao/la:Zivot je napisao/la:Jos 45 min do uvodne emisije![]()
Ma mislim da će Baja koristit svaku priliku da šuta iz daljine, vjerovatno su im i instrukcije da šutaju čim se ukaže prilika. A ovaj golman Standarda, Thuram ili kako se zove, je po meni toplo-hladno, zna da ima fenomenalne odbrane ali zna i da
Idemooo![/quoe]
Isto sad rekose da ce bit emisija od 19 i 45
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Cuj crnac golman
a hoce proci Zelju 

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Joj ne možes docekat, samo kako god završi cestitajte momcima jer ce poginut, nemojte srat po njima, hvala im za sve, ko ne navija za želju ne zna kako je ovo i koliko mu fali u životu 
0-1 Baja ili Dado

0-1 Baja ili Dado
- jaludovolimte
- Kontakt:
Kamenicorleone87 je napisao/la:Ih crnac im golman,pa to treba sto vise sutati iz daljine,smotani su oni..

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
ako moze link tog intervjua sa Odom 

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
[youtube][/youtube]nedaTM je napisao/la:ako moze link tog intervjua sa Odom
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
hvalaFaraonTM je napisao/la:[youtube][/youtube]nedaTM je napisao/la:ako moze link tog intervjua sa Odom

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Ma kako god, odgledao sam stotine utakmica, ova je jedna od rijetkih za koju ne sumnjam da ce se dobro završiti, pod tim mislim i ako izgubomo 1:0.
Logistika je spremna (ohlađeno, narezano) jos samo vatromet.
Logistika je spremna (ohlađeno, narezano) jos samo vatromet.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Veceras ga zabijamo iz prekida

- Gabon
- Kontakt:
Neko u Europi a neko..
Hrabro uz malo sportske srece.

Hrabro uz malo sportske srece.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Zna li neko da li utakmicu prenosi neka strana tv na satelitu ?