Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nekad se divim sam sebi!Consigliere je napisao/la:Evo da vam odmah kazem kako ce ici: svi ce se naloziti na pocetku i pratiti desetak kola, onda prvo krenu otpadati ono sto vec zaostaju bodovno, pa ono koji nisu prvi vrhu tako da oko Nove ostanu 2-3 fanatika i obicno jedan isprati do zadnjeg kola! Znam po visegodisnjem iskustvu kako ide
Kod: Označi sve
Code: 404099-104522
Kod: Označi sve
404099-334966
Igrao prosle, igrat cu (vec sam napravio ekipicu) i ove godine. Mnogo zanimljiviji, tezi i mnooooooogo bolji od obicnog fantasyja (25 igraca, 160 miliona, moras imati odredjen broj U-21 ili domacih fudbalera...). Imas dva transfer roka (ogranicen si brojem igraca koje mozes dovesti), a u medjuvremenu mozes posudjivati igrace. Naravno, svaka posudba ti oduzima bodove. Helem, ko jednom zaigra Ultimate Fantasy, nece ulaziti na obicni. Ja prosle godine dva-tri puta usao na obicni fantasy. Toliko ovaj "jede". Usput, bijah 2. u Bosni prosle godine, a u jednom mjesecu (januar) sam bio 3. na svijetu. Svakog mjeseca prvoplasirani dobija 1000 funti na racun. Da ne zaboravi, ultimate fantasy se placa 5 funti.kumkalesic je napisao/la:Mislim da je Samaras dobio nogu kod Pulisa i da traži novi klub...
Nego da ovo pitam:"Da li je netko igrao ovaj Ultimate Fantasy?"
Ja pokušavam sastaviti momčad, ali je veoma teško sa svim ovim pravilima i sa ovako malo novca...
Ehhhh, da...evo i mog sastava s kojim ću krenuti u sezonu (valjda)