opsjednuti ibrakovicem 1921molotovljev je napisao/la:Ne prati on Ibrakovića već neko drugi, kojim posle svojim jaranima na kafi prenosi informacije.... Trač ekipa.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Das Ist Walter
Terme su bile popriste ali pilence je vrebao sa mjesta na kojem ga niko nije ocekivaoMortemHz je napisao/la:Ovaj je pricao da je vidio nekog sudiju sa Ibrakovicem da mu daje kovertu negdje,ljudi oplakali..necu nikada zaboraviti taj dan![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Neandertalac
- Kontakt:
Al bas. Fakat ne volim lagati niti mlatiti onako reda radi. Neke stvari jednostavno ne mozes dokazati, ali to ne znaci da se nisu desile.
Al neka vam bude, vi svakako imate formirano misljenje koje niko ne moze promijeniti.
Ps. Ovaj stiskavac muda, bujrum, ja oraha nemam...
Al neka vam bude, vi svakako imate formirano misljenje koje niko ne moze promijeniti.
Ps. Ovaj stiskavac muda, bujrum, ja oraha nemam...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Evolution87
- Kontakt:
Ja samo ne znam kako ima obraza da se uopste javi na forum nakon svih tih izgovorenih nebuloza.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Javi se da kmeci, da mu bude lakse. kuknjava kuknjava Husvef vek'o...Evolution87 je napisao/la:Ja samo ne znam kako ima obraza da se uopste javi na forum nakon svih tih izgovorenih nebuloza.

- Neandertalac
- Kontakt:
Evo necu vise. Niti jedan od vas nije pobio tvrdnje vec ste svi pokusali da me diskriminirate. Dovoljno o vama kao sugovornicima, tako da ne zelim gubiti vrijeme.Evolution87 je napisao/la:Ja samo ne znam kako ima obraza da se uopste javi na forum nakon svih tih izgovorenih nebuloza.
Poz komsije, ne zamjerite sta, nisam ja tako los kako me zelite predstaviti.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ni muda ni oraha, samo šuplje price i laži. Bravo ti !
Zadnja izmjena: miden, dana/u 30 jul 2015, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
Ti nam dokazao... Kako da mi pobijemo ili da ti dokazes? Nikako.
Pobijam tvrdnju koju si izrekao. Bez dokaza siriti lazi je nekorektno i krajnje bezobrazno. Kad postavis dokaz onda se izrecene tvdnje mogu uzeti u razmatranje.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
http://www.bazabezporaza.com/2015/07/30 ... standarda/

“To je sjajna vijest za nas”, ispalio je kao iz minobacača Odović.
Šef artiljerijskog štaba tima s Grbavice je pomno analizirao i skautirao svog večerašnjeg protivnika. Otkrio im je svaku manu, a posebno se uzda slabašne meniskuse, načete zadnje lože i napukle mišiće.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Znam da je tema prepucavanje, ali treba biti realan, naš domet ove godine je maksimalno drugo mjesto i izlazak u Evropu. Uz to, ako afirmišemo par mladih igrača iz naše škole kao što su Puzigaća, Stojčev i Tatomirović ispunili smo cilj. Možda one tamo godine i mi budemo favoriti za titulu.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Dva poremećena sistema vrijednosti vidjela flaster kod tatka na glavi i automatski skovala priču, znao sam da ste bolesni i napaćeni al da ste toliko nisam znao. Još godina imate. Hajd da su djeca shvatio bi al ljudi čitavi.
Jeste se dogovorili fino na P.p. Šta ćete pričati, ko za sponzore, da ste odbili 1 900 000 za tri igrača juče. Ne možeš bolan igrača koji igra za 800 KM prodat za 100 000, eto Kvesića ste prodali za toliko a tek ugovor produžio. Najbolji vam igrač.
Nisam vas do danas mrzio al od danas vam sve najgore želim jer prvo brukate grad, stidim se što dijelim mjesto boravka sa vama, drugo jer brukate ostale normalne navijače kluba vam, treće jer svako normalan vidi da od 390 informacija koje ste plasirali jednu ste možda uboli, dva plaćenika da dižu atmosferu sebi i srozavaju komšijama. Al pročitano je to, ni vaši vas više ne shvataju, gdje vam je super da najavi sponzora danas sutra za 15 dana. Hahahahahaa kaže pile bolje 10 malih sponzora nego TA, pa mi šabane imamo 500 malih i 3 zlatna, generalnog i tako dalje. Hahahah.
Jeste se dogovorili fino na P.p. Šta ćete pričati, ko za sponzore, da ste odbili 1 900 000 za tri igrača juče. Ne možeš bolan igrača koji igra za 800 KM prodat za 100 000, eto Kvesića ste prodali za toliko a tek ugovor produžio. Najbolji vam igrač.
Nisam vas do danas mrzio al od danas vam sve najgore želim jer prvo brukate grad, stidim se što dijelim mjesto boravka sa vama, drugo jer brukate ostale normalne navijače kluba vam, treće jer svako normalan vidi da od 390 informacija koje ste plasirali jednu ste možda uboli, dva plaćenika da dižu atmosferu sebi i srozavaju komšijama. Al pročitano je to, ni vaši vas više ne shvataju, gdje vam je super da najavi sponzora danas sutra za 15 dana. Hahahahahaa kaže pile bolje 10 malih sponzora nego TA, pa mi šabane imamo 500 malih i 3 zlatna, generalnog i tako dalje. Hahahah.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Dva poremećena sistema vrijednosti vidjela flaster kod tatka na glavi i automatski skovala priču, znao sam da ste bolesni i napaćeni al da ste toliko nisam znao. Još godina imate. Hajd da su djeca shvatio bi al ljudi čitavi.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Dva poremećena sistema vrijednosti vidjela flaster kod tatka na glavi i automatski skovala priču, znao sam da ste bolesni i napaćeni al da ste toliko nisam znao. Još godina imate. Hajd da su djeca shvatio bi al ljudi čitavi.

Bravo kralju, nek si se olaksao malo, zdravo je to.
Ne postavljajte dokaze momci ako ih i imate, sjetite se Ljupka i "fotošopa" ahahahah kakvi su to umovi 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Haloo Tuzlaaaa sje.base nam temu 

-
- Kontakt:
Ljupko je barem otjeran nakon toga, dok za vas AKTIVNO IGRA dokazani WHITE EAGLE kokot a na kojeg' povrh svega svršavate!FaraonTM je napisao/la:Ne postavljajte dokaze momci ako ih i imate, sjetite se Ljupka i "fotošopa" ahahahah kakvi su to umovi

#gdjevamjeobraz
#gdjesuvambilbijaipuzigacaBordoArmy88 je napisao/la:Ljupko je barem otjeran nakon toga, dok za vas AKTIVNO IGRA dokazani WHITE EAGLE kokot a na kojeg' povrh svega svršavate!FaraonTM je napisao/la:Ne postavljajte dokaze momci ako ih i imate, sjetite se Ljupka i "fotošopa" ahahahah kakvi su to umovi
#gdjevamjeobraz
I nije poenta u tome što ti misliš nego negirate očigledne stvari toliko ste iskompleksirani da ste rekli da je fotografija fotošop

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Jel ti podržavaš njih dvojicu, samo da znam, da te svrstam u taj koš, protIv normalnih navijača nemam ništa protiv.
Olakšao se, od čega?? Smeta mi sigurno što smo aktuelni šampioni, što vam bježimo 3 boda, što smo bez duga a vi ćete ga plaćati dvocifren broj godina, što imamo u izgradnji najmoderniji kamp na Balkanu, što nam fkt igrač košta milion, što nas niste na Koševu pobijedili 12 godina, ja završio srednju fakultet imao 2,3 djevojke, vi nikad ne pobjediste, ili da se olakšam jer igrate treće pretkolo pa mi krivo, ko da ne znam kako ga je igrati, ili što nemamo stadion, a vi imate 70% svog, ostalo privatni poduzetnici, ili što ste jedino šampioni u jednoj kategoriji omladinskoj a mi u ostale tri, ili što vas naš ženski tim razguli 5:1 danas, ili zbog statuta 51-49, 51- vi 49-ulagači a 100% šuplja, ili jer je m17 bolji sponzor od Ta a ne mogu vam sobu naći za gostovanje ili jer je nama Mg koji igra u najjačoj ligi na svijetu oficijelno i treći je da 7 golova a vas treneri spašavali, govorili svojim da sttani, 34 minuta 5:0, ili šta!? Da se olakšavam jer su vam predstavnici navijača to što jesu, da vam šef ima se afere na mjesečnom nivou, da smo miljama daleko od vas. Da se olakšam jer pile i nenadertalac imaju nikove sukladno sa njihovim stilom razmišljanja, ovaj nenadertalac ovom mozak pileći, jel zbog tog ?
Vi se olakšajte , to i radite, najveći vam uspijeh zadnje 3 godine, što ga je greda zabio mačkici i ima za galaksy.
Nemoj me molim te više ofirati. Nisam ja taj nivo majstore , vaš. Vi ste najbolji i najveći uvijek bili i ostali, nenadertalci i piladi.
Olakšao se, od čega?? Smeta mi sigurno što smo aktuelni šampioni, što vam bježimo 3 boda, što smo bez duga a vi ćete ga plaćati dvocifren broj godina, što imamo u izgradnji najmoderniji kamp na Balkanu, što nam fkt igrač košta milion, što nas niste na Koševu pobijedili 12 godina, ja završio srednju fakultet imao 2,3 djevojke, vi nikad ne pobjediste, ili da se olakšam jer igrate treće pretkolo pa mi krivo, ko da ne znam kako ga je igrati, ili što nemamo stadion, a vi imate 70% svog, ostalo privatni poduzetnici, ili što ste jedino šampioni u jednoj kategoriji omladinskoj a mi u ostale tri, ili što vas naš ženski tim razguli 5:1 danas, ili zbog statuta 51-49, 51- vi 49-ulagači a 100% šuplja, ili jer je m17 bolji sponzor od Ta a ne mogu vam sobu naći za gostovanje ili jer je nama Mg koji igra u najjačoj ligi na svijetu oficijelno i treći je da 7 golova a vas treneri spašavali, govorili svojim da sttani, 34 minuta 5:0, ili šta!? Da se olakšavam jer su vam predstavnici navijača to što jesu, da vam šef ima se afere na mjesečnom nivou, da smo miljama daleko od vas. Da se olakšam jer pile i nenadertalac imaju nikove sukladno sa njihovim stilom razmišljanja, ovaj nenadertalac ovom mozak pileći, jel zbog tog ?
Vi se olakšajte , to i radite, najveći vam uspijeh zadnje 3 godine, što ga je greda zabio mačkici i ima za galaksy.
Nemoj me molim te više ofirati. Nisam ja taj nivo majstore , vaš. Vi ste najbolji i najveći uvijek bili i ostali, nenadertalci i piladi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
#pričereklakazala dok je WHITE EAGLE DOKAZANI ČETALJ!!!FaraonTM je napisao/la:#gdjesuvambilbijaipuzigacaBordoArmy88 je napisao/la:Ljupko je barem otjeran nakon toga, dok za vas AKTIVNO IGRA dokazani WHITE EAGLE kokot a na kojeg' povrh svega svršavate!FaraonTM je napisao/la:Ne postavljajte dokaze momci ako ih i imate, sjetite se Ljupka i "fotošopa" ahahahah kakvi su to umovi
#gdjevamjeobraz
I nije poenta u tome što ti misliš nego negirate očigledne stvari toliko ste iskompleksirani da ste rekli da je fotografija fotošop
libo me racku da li je fotošop ili nije, lik je otjeran, nismo sebi dozvolili ni SLUČAJNO da se povezujemo sa takvima dok ih vi AKTIVNO dovodite i još dižete u nebesa...

http://serbianwhiteeagles.ca/srb/%D0%B8 ... %B0%D0%B2/
Divi ih sve li im četničko nabijem!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.