FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne vjerujem nista dok ne vidim Mateja u gradu!! 

ONOME ŠTO JE BILO LANI, SMIJE SE I VRANA.
SEDAM PUTA PADNI, OSAM PUTA USTANI !
SEDAM PUTA PADNI, OSAM PUTA USTANI !
-
- Kontakt:
Jel zvanicno?
Sokiram se kad ovako pogledam ekipu . Mislim samo kad se sjeim jada prije par godina.muhamedhulk je napisao/la:Trenutni kadar Kluba:
golmani: Delac, Ostrakovic, Plakalo
odbrana: Puzigaca, Protic, Hebibovic, Kallasi, Baric, Tatomirovic, Stepanov, Barbaric, Mihojevic, Kovacevic, Berberovic
sredina: Cimirot, Radovac, Rustemovic, Ikande, Stojcev, Alispahic, Bekic2, Duljevic, Puric
napad: Velkoski, Benko, Bekic, Okic
Po meni ce min. neko od ove 4 iz napada ici (Okic/Velkoski), plus jedan iz sredine (Cimi/Stojcev)...pa budemo vidjeli
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Meni licno ubjedljivo najace pojacanje , da popravili smo odbranu za par klasa al sve to sa Delacem vrjedi duplo vise. Samo se sjetim kako se sigurno osjecam kod prekida da ne kontam kolko je dobar na crti i zatvaranju.Ostri me iznenadio koliko je los, mislio sam da je bolji golman.bordobijeli je napisao/la:eto dodje Delac koga cemo sad meziti nema Ostrakovica![]()
![]()
http://www.football365.com/chelseaSiouxLukavac je napisao/la:Jel zvanicno?
Delac leaves Chelsea on loan
Chelsea have sent goalkeeper Matej Delac on loan to FK Sarajevo.
Ma jest i iz kluba a i sa par portala Britanskih kratko evo jedan
Sad' se sa pravom možemo nadati drugoj poziciji. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Prema mojim informacijama Subić veoma blizu Kortrajka. Da l' bi to moglo značiti da će ga Belgijanci poslati ovamo na pozajmicu ? 

-
- Kontakt:
Pa ovaj nije mogao biti ni drugi golman u čelziju pa ga nama hoće uvaliti... šta nam ovo rade braćo draga, sramota!paulus je napisao/la:http://www.football365.com/chelseaSiouxLukavac je napisao/la:Jel zvanicno?
Delac leaves Chelsea on loan
Chelsea have sent goalkeeper Matej Delac on loan to FK Sarajevo.
Ma jest i iz kluba a i sa par portala Britanskih kratko evo jedan

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 30 jul 2015, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
Recimo to ovako, najblizi angazovanju Subica je fkS! e sad, na koji nacin, ko ce da plati, hoce li biti ustupanja... ostaje da se vidi
-
- Kontakt:
Ma ne treba nama ni subić ni niko samo se riješite #7 i #77 da nam' opet ne prave belaj po svlačionici i ne počnu kofrčiti kad' im se digne, nego odstraniti maligno tkivo na vrijeme! 

Moje misljenje je da je Puzigaca visak u prvih 11, previse grijesi a vec je i u godinama. Njemu hvala za golove i asistencije i zalaganje ali to mjesto treba da preuzme mladji i kvalitetni igrac. To je jednina pozicija u prvih 11 gdje bi trebao doci novi igrac, na svim ostali pozicijama grmimo.
Stojcev je imao vremena da se vrati u staru formu i to nije napravio, nema ga potrebe vise cekati. Alispahica treba malo istrpiti ima tezak period iza sebe ali se polako vraca i ja sam prezadovoljan njegovom igrom u utakmici protiv Drine.
Stojcev je imao vremena da se vrati u staru formu i to nije napravio, nema ga potrebe vise cekati. Alispahica treba malo istrpiti ima tezak period iza sebe ali se polako vraca i ja sam prezadovoljan njegovom igrom u utakmici protiv Drine.
Ti si opet šampion !
treba iskoristiti ovaj raspored i trenutnu zauzetost zbog europe favorita za titulu broj jedan i probati nekako preći ŠB I Zrinski koji su favoriti broj dva, pa nekako uz ovog golmana iz Čelzija probati održati poziciju koja vodi u europu, valjda nam neće Olmpic ili neko treći pomrsiti te planove 

Mosa RajvoSa
Ako dođe i Subić, mislim da možemo ciljati na to drugo mjesto.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Jest to majstore da se i drugi ne pojačavaju, jebote Subić, mogli smo ovog Mladenovica zaganjati, al ne vjerujem da bi došo kod nas, ipak on želi u šampionski klub. I plus ova ostala pojačanja i ekipa na okupu. Jbga daleko smo mi od tog moj selestine.Babayaro je napisao/la:Ako dođe i Subić, mislim da možemo ciljati na to drugo mjesto.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 30 jul 2015, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tesko,moze Subic i kod njih igrati ali cemo vidjetiPappy je napisao/la:Prema mojim informacijama Subić veoma blizu Kortrajka. Da l' bi to moglo značiti da će ga Belgijanci poslati ovamo na pozajmicu ?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Nas koeficijent je sada 6,... a sa tim koeficijentom bi cini mi se bili nosici ove sezone. Nadam se iskreno da cemo aBd sledece sezone biti nosioci i konacno igrati Evropu. Kad vidim da je jedan Skenderbeu uspio da igra, ona cemo i mi biti miljenici srece i dogodine zaigrati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
6.425 tacno a moze biti i veci koef. ove godineVivaLasVegas je napisao/la:Nas koeficijent je sada 6,... a sa tim koeficijentom bi cini mi se bili nosici ove sezone. Nadam se iskreno da cemo aBd sledece sezone biti nosioci i konacno igrati Evropu. Kad vidim da je jedan Skenderbeu uspio da igra, ona cemo i mi biti miljenici srece i dogodine zaigrati.

- VivaLasVegas
- Kontakt:
ABd. A kako moze biti veci? Na osnovu cega?MortemHz je napisao/la:6.425 tacno a moze biti i veci koef. ove godineVivaLasVegas je napisao/la:Nas koeficijent je sada 6,... a sa tim koeficijentom bi cini mi se bili nosici ove sezone. Nadam se iskreno da cemo aBd sledece sezone biti nosioci i konacno igrati Evropu. Kad vidim da je jedan Skenderbeu uspio da igra, ona cemo i mi biti miljenici srece i dogodine zaigrati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako kante danas odigraju nerijeseno ili ako dobiju,isto vazi i za revans
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.