Nije mu prvi put da najavi. Nadajmo se da ce ovaj put pogoditi.topnik1 je napisao/la:Wenger najavio borbu za titulu !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije mu prvi put da najavi. Nadajmo se da ce ovaj put pogoditi.topnik1 je napisao/la:Wenger najavio borbu za titulu !
Koji si ti kraljMarsal je napisao/la:Vrlo nemoguće.
Mogu se jedino dogovorit da Llorente nikad neće preć' u Arsenal.
Ali pazi samo koja bi to bila retardacija od strane Arsenea da kupi Španca. Prije dvije godine ga je mogao dobiti džabe, tad je nekog hajra od njega moglo i biti, da se rotira sa Giroudom. Sad kad je Llorente uglavnom pao qrcu za uši da Wenger istrese lovu za njega?Lopina je napisao/la:Vrlo moguce da se Juve i Arsenal danas dogovore oko Llorentea.
topnik1 je napisao/la:Ko fali ? Walcott ? Ako na njega misliš, to sam naveo samo da ima dovoljno opcija na krilu da ne igraju vezni igrači.
Mada ja mislim da će Wenger odigrati par utakmica sa veznim na krilu. Mora ih negdje gurat... Samo ne previše nadam se
Gana je napisao/la:Ma salim se dobar si ti anelle zovi na kafu volio bih vas gunnere upozbat uzivo dobra raja alkohol picke ovo ono karamo ja i ti anele istu zenu sto da ne ona nam ga poda momacki
Taj je znao više puta promašiti, samo mi nema logike da Real proda Benzemu ukoliko nikog ne dovede.topnik1 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.