FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo ja vam garantujem da mmi ove godine nikoga nećemo prodati.tačka.
Pa sve da i ne prodamo nikog sta raditi sa ovolikim igračima. Mi bukvalno imamo 2 tima koja mogu igrati PL. Da bi se sve to održalo moramo nonstop igrati prijateljske kao što je to bio slučaj prije par sezona.
Teško je toliki broj igrača držati u takmičarskoj formi.
Imamo skoro na svakoj poziciji po 3 igrača, plus ovi na posudbama, plus igrači akademije pod ugovorom...
Mislim da bi jaka omladinska PL bila idealno rješenje ne samo za Sarajevo već za fudbal u BiH uopšte. Nesto kao u engleskoh u21, ili da imamo jos jedan takmičarski tim u nižoj ligi.
Teško je toliki broj igrača držati u takmičarskoj formi.
Imamo skoro na svakoj poziciji po 3 igrača, plus ovi na posudbama, plus igrači akademije pod ugovorom...
Mislim da bi jaka omladinska PL bila idealno rješenje ne samo za Sarajevo već za fudbal u BiH uopšte. Nesto kao u engleskoh u21, ili da imamo jos jedan takmičarski tim u nižoj ligi.
...JA SAM SARAJEVO...
-
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Protic mora ostati jer moraš imati rezervu za Subica /Puzigacu,sta da se povrijedi nemaš igrača,moraš stavljati stopera Kovačević ili Marko...SiouxLukavac je napisao/la:Prodati Stojčeva dovesti Saida.
Prodati Tatomorovica ili Puzigacu i te pare dati Borcu za Subica i ponuditi im nekog drugog igraca koji kod nas ne mogu igrati (Baric, Protic, Puric..) kojim se svakako treba zahvaliti sto je prije moguce.
Uz dolazak Delaca to bi bilo savrseno.
Da hoce vise Cimi otici da probijemo led sa tim vecim transferom. Mislim da ce Ikande biti odlicna zamjena i da necemo osjetit nedostatak Gojka kada ode.
Almir Bekic je doveden kao lijevi bek. Drugo je sto je on protiv Leha igrao krilo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece Cimi zajebavati,nije on takav
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma gotovo sigurno to je to, jedino ako ispadne neki super dobar igrac.belosevic28 je napisao/la:Svrakino, svaka ti je zlatna. Nego, reci nam, jel dolaskom Delaca zavrsen prelazni rok sto se dolazaka tice...
Ova ekipa s Delacom, mislim da ce biti dovoljno da se izbori Evropa i da budemo drugi iza komsija.
Ipak njihova djeca igraju iz ljubavi, u Evropi haraju, kad su duplu uzeli ligu su poceli s porazom, tako da bi tako moglo biti i ove godine.
Mi ako budemo iza njih trebamo biti presretni

- PitarBordo
- Kontakt:
kinosvra je napisao/la:Ova ekipa s Delacom, mislim da ce biti dovoljno da se izbori Evropa i da budemo drugi iza komsija.
Ipak njihova djeca igraju iz ljubavi, u Evropi haraju, kad su duplu uzeli ligu su poceli s porazom, tako da bi tako moglo biti i ove godine.
Mi ako budemo iza njih trebamo biti presretni

Dolaskom Delača smo stvarno dobili izgledne šanse u borbi za 2-4. mjesta!!!
Samo Saraj'vo.
Jaci smo u odnosu na proslu sezonu puno, tu su oporavljeni Alispahic,pa Barbaric,Stepanov,Hebibovic,Bekic,Ikande + ostala nam je cijela postava iz prosle sezone,niko nije otisao zasad,i normalno je da ocekuju svi velike rezultate ove sezone. Ako se do kraja prelaznog roka ukaze prilika za nekog kapitalca,dobro i jest... iako mislim da je to to sto se tice pojacanja. Golman i odbrana ne pamtim kad smo imali tu jace igrace,u napadu i na sredini da i ne pricam,ovo je ubjedljivo najjaca postava Sarajeva od rata i s pravom svi ocekujemo dobre igre i rezultate! sad treba vidjeti da li cemo od one cetvorke nekoga prodati,jedino za Cimirota i Tatomirovica imamo zamjenu,za Puzigacu i Stojceva morali bi potraziti alternative.. Uh kako je lijepo vidjeti ovakve igrace u fcs!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bobaneeeee

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kad se sjetim frizuriceBernardBarnjak je napisao/la:Bobaneeeee![]()

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Sarajevo savladalo Famos na prijateljskoj utakmici. - http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/oki ... amosa/2466
Legendarni Boban Božović prisustvovao utakmici Sarajeva i Famosa. - http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/boz ... ezoni/2467
Berberović zbog povrede meniskusa pauzira 20 dana. - http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/ber ... -dana/2468
Polaznici Akademije igrali sjajno na kvalitetnom turniru u Češkoj. - http://www.fcsarajevo.ba/bs/omladinski- ... jelac/2469
Nova marketinška aktivnost našeg Kluba. - http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/p ... ajeva/2470
Legendarni Boban Božović prisustvovao utakmici Sarajeva i Famosa. - http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/boz ... ezoni/2467
Berberović zbog povrede meniskusa pauzira 20 dana. - http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/ber ... -dana/2468
Polaznici Akademije igrali sjajno na kvalitetnom turniru u Češkoj. - http://www.fcsarajevo.ba/bs/omladinski- ... jelac/2469
Nova marketinška aktivnost našeg Kluba. - http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/p ... ajeva/2470
- ElCartel11
- Kontakt:
Vratio se Carteeeeel

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slovenec dobro dosaoElCartel11 je napisao/la:Vratio se Carteeeeel![]()
![]()
![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Hvala brateMortemHz je napisao/la:Slovenec dobro dosaoElCartel11 je napisao/la:Vratio se Carteeeeel![]()
![]()
![]()
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dolazi brate,dogovoreno sve
- muhamedhulk
- Kontakt:
Trenutni kadar Kluba:
golmani: Delac, Ostrakovic, Plakalo
odbrana: Puzigaca, Protic, Hebibovic, Kallasi, Baric, Tatomirovic, Stepanov, Barbaric, Mihojevic, Kovacevic, Berberovic
sredina: Cimirot, Radovac, Rustemovic, Ikande, Stojcev, Alispahic, Bekic2, Duljevic, Puric
napad: Velkoski, Benko, Bekic, Okic
Po meni ce min. neko od ove 4 iz napada ici (Okic/Velkoski), plus jedan iz sredine (Cimi/Stojcev)...pa budemo vidjeli
golmani: Delac, Ostrakovic, Plakalo
odbrana: Puzigaca, Protic, Hebibovic, Kallasi, Baric, Tatomirovic, Stepanov, Barbaric, Mihojevic, Kovacevic, Berberovic
sredina: Cimirot, Radovac, Rustemovic, Ikande, Stojcev, Alispahic, Bekic2, Duljevic, Puric
napad: Velkoski, Benko, Bekic, Okic
Po meni ce min. neko od ove 4 iz napada ici (Okic/Velkoski), plus jedan iz sredine (Cimi/Stojcev)...pa budemo vidjeli

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Da pozelim mateju ponovnu dobro doslicu i da nam pruzi za ovu godinu odlicne golmanske partije.
04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
eto dodje Delac koga cemo sad meziti nema Ostrakovica

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Puzija i Stojceva 

Ibrakovica, zna se standardno.bordobijeli je napisao/la:eto dodje Delac koga cemo sad meziti nema Ostrakovica![]()
![]()
Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 23 gosta.