FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa ti rece da ih je trener naribo' kontradiktorno vala.[/quote]
Pa za pristup protiv borca jeste.
Pa za pristup protiv borca jeste.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Prije tačno 13 godina (tačnije 31.07.2002.) Željo je dobio Lillestroma u Norveškoj golom Almira Gredića.
nek se i večeras ponovi ... Gredić je tu, tu su iz prve ekipe i Mulalić i Alihodžić
EDIT: evo pronađoh, tad smo imali koeficijent 3.166 a norvežani 12.787 (tačno 4 puta veći)
sad je stanje da standard ima 24.680 a mi 4.825 što je više od 5 puta
znači može se
nek se i večeras ponovi ... Gredić je tu, tu su iz prve ekipe i Mulalić i Alihodžić

EDIT: evo pronađoh, tad smo imali koeficijent 3.166 a norvežani 12.787 (tačno 4 puta veći)
sad je stanje da standard ima 24.680 a mi 4.825 što je više od 5 puta
znači može se

Zadnja izmjena: salle86, dana/u 30 jul 2015, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Bitno je izdrzati pocetnih 15-20 minuta, jer ce oni sigurno krenuti svim silama prema nasem golu.Ako izdrzimo taj pocetni pritisak, pozitivan rezultat nece izostati.Nasi momci moraju se paziti izgubljenih lopti, dakle sto manje peljanje lopte i bazirati dodavanja na prvu.Ubijedjen sam da ce nam Baho jos jednom donijeti srecu, a nasi heroji obradovati plavu naciju i meni pokloniti pobjedu za sutrasnji rodjendan 
Samo jednu zelju danas imam ja...

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
[quote="Schwarz"]Bitno je izdrzati pocetnih 15-20 minuta, jer ce oni sigurno krenuti svim silama prema nasem golu.Ako izdrzimo taj pocetni pritisak, pozitivan rezultat nece izostati.Nasi momci moraju se paziti izgubljenih lopti, dakle sto manje peljanje lopte i bazirati dodavanja na prvu.Ubijedjen sam da ce nam Baho jos jednom donijeti srecu, a nasi heroji obradovati plavu naciju i meni pokloniti pobjedu za sutrasnji rodjendan 
evo unaprijed sretan ti rodjendan sve najljepse u zivotu ti zelim od srca,i da ti ovaj bude najljepsi do sada uz ZELJEZNICAR

evo unaprijed sretan ti rodjendan sve najljepse u zivotu ti zelim od srca,i da ti ovaj bude najljepsi do sada uz ZELJEZNICAR

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel sigurno za prenos na Face
Jestebojamora je napisao/la:Jel sigurno za prenos na Face
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- champions1921
Upravu si za prvih 15-20 minuta, pa i pola sata.. Ako to izdrzimo a da ga ne primino necemo zijaniti 100%.. Bice nam potrebno dosta srece u tih pola sata kao i u Madjarskoj.. Gore smo odigrali u grcu pola sata i imali dosta srece u par navrata. Da smo ga primili dali bi nam jos 2-3 komada 100%.. Kada smo se oslobodili tog grca bili smo vise nego ravnopravni jer nam u sledecih 135 minuta madjari pa haman nisu napravili izradjenu sansu.. Kazu da srecu treba zasluziti i jedino sto zelim je da veceras odigraju hrabro i disciplinovano..Schwarz je napisao/la:Bitno je izdrzati pocetnih 15-20 minuta, jer ce oni sigurno krenuti svim silama prema nasem golu.Ako izdrzimo taj pocetni pritisak, pozitivan rezultat nece izostati.Nasi momci moraju se paziti izgubljenih lopti, dakle sto manje peljanje lopte i bazirati dodavanja na prvu.Ubijedjen sam da ce nam Baho jos jednom donijeti srecu, a nasi heroji obradovati plavu naciju i meni pokloniti pobjedu za sutrasnji rodjendan
BUDI ŽELJO !!!
mnogo veći pritisak i mnogo više sreće smo mi u budimpešti imali od 30. do 45. minute nego prvih pola sata. ne može to niko znati ni predvidjeti.
Očekujem utakmicu kao u Plzena, nadam se sa sličnim ishodom, oni idu prema naprijed dobro, gledao sam ih protiv Kortrijka, šuplji su pozadi, i griješe, valjda su neuigrani i plus novi trener i novih mnogo
Nemoj samo da bude golova kao tamo, dosta 0:0 ili 0:1.lisander je napisao/la:Očekujem utakmicu kao u Plzena, nadam se sa sličnim ishodom, oni idu prema naprijed dobro, gledao sam ih protiv Kortrijka, šuplji su pozadi, i griješe, valjda su neuigrani i plus novi trener i novih mnogo

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
za nas ce ova utakmica biti teza od one u madjarskoj jer za razliku od Ferenca ovi vole i mogu trcati. fizicki su jaki u duelima i sigurno cemo trebati uloziti dodatne napore u trci, presingu i gruboj igri kako bi dosli do cilja.
hajde Ljoze ostro i u kost!!!
hajde Ljoze ostro i u kost!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
ma ni jedan tim na svijetu ne moze pobjediti ako nema srece,to je jasno svima, 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci i to nek vam je jasno dok ovdje igrate!
-Milan Ribar
-Milan Ribar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Bliži se,ja sve nervozniji,ali i sve veci optimista.Mi smo svoje odradili protiv ferenca,tako da sta god bude veceras od mene imaju podrsku.Javno vas molim u slucaju loseg rezultata bez pljuvanja.Mada ja sam uvjeren da ce momci pokazati veceras da su pravi tim koji moze sa svima igrati.Hajde Željo pobijjediiii...
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
-
- Kontakt:
Ljudi molim vas organizujte kakav stream,lezim u bolnici nemam gdje gledati.Zivi bili 100godina,i zdravi
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
biće na njihovoj oficijelnoj stranici, neko je napisao, a i što mi je ostalo francuskog mi se čini da je tako 

Badava kad uvjek ima pojedinaca da traze dalku u jajetu.BlueFamily je napisao/la:Javno vas molim u slucaju loseg rezultata bez pljuvanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
IDEMOOOO!!!
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
1550 idemo dalje
dresova nece biti u narednih 7 dana izgleda..

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: F1921B, NazorUso, WeekendOffender i 20 gostiju.