FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa Grbavice plavi uvijek u srcu mom...
Obraduj nas Željo!
Obraduj nas Željo!
Večeras će nam trebati puno, puno, puno sreće. Strah me da nas njihova mladost (prosjek 23 god.) ne nadtrči a iz takvog konstantnog pritiska obično padaju bezvezni golovi. Oni u timu nemaju zvijezda i očigledno da igraju šablonski i na snagu, a to nama nikako ne odgovara. Dodatno ne treba zaboraviti da smo već odigrali 180 minuta preko svojih mogućnosti, a to potroši. Nemamo mi baš toliko snage, jer nakon Ferenca nismo dobili lakšeg, nego sigurno težeg protivnika. Sve ovo nam neide u prilog ... doduše, ja se potajno nadam ali ...
- Suljo20002
- Kontakt:
Hvala i sretno veceras.Velahalve je napisao/la:Šefe, FACE TV u 20:30...Suljo20002 je napisao/la:imali gdje kakav prenos i u koliko je sati tekma ? pozzz....

Ma ovi su puno trcali pokusavali ubacivanjima u 16 zaje.bat nas gdje nismo bili bas superiorni pa su nas jasmin i aco razuvjerili..timskom igrom se moze i protiv toga krila trebaju vise pomagat vracat se ja ne sumnjam u odu i njegovu taktiku jednostavno su me ubjedili da znaju kako kad i sta trebaju uradit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Timskom igrom se puno toga može, a mi to imamo, i vjerujem ako budemo malo više držali loptu u našem posjedu nego protiv Ferenca u Pešti imamo jako dobre šanse za dobar rezultat, što nam sigurno povećava broj članova do uzvrata kao i dobro popunjen lavor. Želim da večeras svi ostanemo mirni kada ga Baja zabije, da nas srce ne izda...godrina je napisao/la:Ma ovi su puno trcali pokusavali ubacivanjima u 16 zaje.bat nas gdje nismo bili bas superiorni pa su nas jasmin i aco razuvjerili..timskom igrom se moze i protiv toga krila trebaju vise pomagat vracat se ja ne sumnjam u odu i njegovu taktiku jednostavno su me ubjedili da znaju kako kad i sta trebaju uradit.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga...
Volim te Željooo
ja opet mislim da je i nama lakše smisliti taktiku za ljude koji nabijaju loptu nego za malo sporije ljude, ali koji su vanzemaljci znanjem i iskustvom prošli sito i rešeto u ligama petice.
Ja mislim da je timska igra nase najjace oruzje to je vec i dokazano, timska igra i odina taktijka. veceras ce belgijanci opet fasofat od bosanacaVelahalve je napisao/la:Timskom igrom se puno toga može, a mi to imamo, i vjerujem ako budemo malo više držali loptu u našem posjedu nego protiv Ferenca u Pešti imamo jako dobre šanse za dobar rezultat, što nam sigurno povećava broj članova do uzvrata kao i dobro popunjen lavor. Želim da večeras svi ostanemo mirni kada ga Baja zabije, da nas srce ne izda...godrina je napisao/la:Ma ovi su puno trcali pokusavali ubacivanjima u 16 zaje.bat nas gdje nismo bili bas superiorni pa su nas jasmin i aco razuvjerili..timskom igrom se moze i protiv toga krila trebaju vise pomagat vracat se ja ne sumnjam u odu i njegovu taktiku jednostavno su me ubjedili da znaju kako kad i sta trebaju uradit.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga...
Volim te Željooo
vidjet cete
SAMO JEDNU ZELJU DANAS IMAM JAA
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
pogledaj nas Ja Rabbi!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Poraz u Banja luci nas ne treba poljuljati niti nas uspjesi u europi trebaju uljuljati.
Ono sto nam je svima potrebno je malo vise vjere u strucni stab,ekipu i upravu kluba....
Ono sto nam je svima potrebno je malo vise vjere u strucni stab,ekipu i upravu kluba....
I oni su nas skautirali.
Sigurno će nam raditi pritisak po bokovima.
Vidjeli su da se tu da izigrati i doći u poziciju za ubacivanje. Posebno naša lijeva strana na kojoj imamo debitanta i Kokota.
Vjerujem da su naši svjesni toga i da će bokovi imati adekvatnu pomoć.
Sviđa mi se onaj pritisak koji su Dado i Baja radili na stope te i zadnjeg veznog u
revanšu protiv F.
Očekujem to i večeras i ako odatle krenemo u organiziranu odbranu, biće dobro.
Vidjeli su da se tu da izigrati i doći u poziciju za ubacivanje. Posebno naša lijeva strana na kojoj imamo debitanta i Kokota.
Sviđa mi se onaj pritisak koji su Dado i Baja radili na stope te i zadnjeg veznog u
revanšu protiv F.
Ma joj i taj poraz od Borca mi je sumljiv pravo, namazan je onaj Oda al da valja, njegov sjaj u očima mi je sve rekao poslije prolaska Ferenca i to koliko voli klub, skontaće on nešto da padne Standard vidjet će te!DANDY je napisao/la:Poraz u Banja luci nas ne treba poljuljati niti nas uspjesi u europi trebaju uljuljati.
Ne znam jeli bilo ......
http://fkzeljeznicar.ba/javni-oglas-za- ... a-2/15783/
http://fkzeljeznicar.ba/javni-oglas-za- ... a-2/15783/
- Neandertalac
- Kontakt:
Pisao sam juce o tome. Njihova formacija se mijenja u zavisnosti od posijeda i momentuma na terenu. Nekada 3-5-2, 4-4-2, 4-3-3 i sve to strahovito brzo skoro neprimjetno. U nekih 15 minuta koje sam gledao 20-35 raznijeli su ove domacine trkom i presingom. Dvojica bukvalno markiraju stopere, bekovi izlaze visoko, a onaj stoper sto se povrijedio, Arslanagic mislim sa lakocom kupi ispucane lopte. Ostali, vezni red komplet je u konstantnom trku, sa ili bez lopte, nebitno. Nakon preuzimanja posijeda lopta ide vecinom ne krilo, prilazi jedan veznjak, utrcava bek, a ostali, ponekad cak pet sest igraca idu u sesnaest. Izgledali su fascinantno u tim trenutcima i vjerujem da ce tako igrati sigurno prvih pola sata, dok zbog zahtjevnosti takvog ritma malo ne posustanu. To ce biti krucijajlno, ako izdrzimo na konju smo. Samim tim sto napadaju sa puno igraca ostavljaju dosta prostora, pa sa samo dvije tri izmjene pasova mozes doci u zonu.FKZ1921 je napisao/la:I oni su nas skautirali.
revanšu protiv F.
Ja bih cak poceo bez Amira prvo pol, ubacio drugog Sadikovica, a Blagojevic da bude taj koji ce ' stajati ' na loptu, i razigravati. Skloni su faulu, a on je iskusan dovoljno da zna kako ga uzeti.
U drugom nakon desetak min, Amir in, Diata in, i nabusit ih, amin

Sve ovo naravno ako sacuvamo mrezu ili min budemo gubili.
Eto upegla ja vas, halalite, samo tekma mi se vrti, zenu sam zapostavio skroz

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Malo će ko promjeniti tim koji dobija...osim što mora na lijevom beku.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
I ja tako mislim, veceras je samo Mladenovic novi u sastavu za razliku od Ferencvarosa...FKZ1921 je napisao/la:Malo će ko promjeniti tim koji dobija...osim što mora na lijevom beku.
- corleone87
- Kontakt:
E da vidim kako ce nam prijati niza temperatura..Navikli smo se na paklene vrucine u ovim prethodnim utakmicama.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Neandertalac
- Kontakt:
Slazem se. Neko moje razmisljanje. Oni ce i postavljat igru prema utakmicama protiv Ferenca, malo iznenadjenje na terenu bi ih moglo poremetiti u planovima, dovoljno da izdrzimo prve nalete.FKZ1921 je napisao/la:Malo će ko promjeniti tim koji dobija...osim što mora na lijevom beku.
Kasnije svjezi Amir moze puno vise, pogotovu ofanzivno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ma bice sta bude ja sam totalno opusten mi smo uspjeh vec napravili izbacili smo jednog favorita. Treba se boriti maksimalno pa sta bude samo borba do sudiskog zvizduka.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja se slažem, al' bogami nisam opušten, ulazim u fazu kidanje mesa sa sebe...
Sto je najvaznije ta barijera straha je oborena nakon Fenerca, samo da odigraju hrabro i strpljivo.
Oda ce njih da poslozi i samo neka cekaju sansu, bez srljanja.
Oda ce njih da poslozi i samo neka cekaju sansu, bez srljanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, Hrasno15, manijakba, MrkiMedo, TheTruth34, tiagofaria25 i 77 gostiju.