FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitke upravi na dovodjenju Delaca,najbolji golman koji je poslije rata branio u Sarajevu! doduse,jos nije gotovo,ceka se njegov pristanak,ali mislim da tu nece biti problema... Golman je jako bitna pozicija u ekipi,i sigurno je da sa Delacom kompletiramo nasu zadnju liniji,gdje cemo biti stvaro jaki aBd. + Ikande,od njega svi stvarno puno ocekuju,s pravom... Sad,sve zavisi od odlazaka,na osnovu toga cemovidjeti koliko smo jaki. Sa trenutnom ekipom smo jaci 30-40 % u odnosu na proslu sezonu...
Mora se malo poceti cistiti ekipa od ovih viskova igraca,sto je mlado i valja posudba,sto je staro i ne valja raskid ugovora..
AJMO SUBIICCCCC..
AJMO SUBIICCCCC..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kolko smo mi igraca Bosni posudili , zna li iko ? Travniku 4 ,Bosni ?mma_hz je napisao/la:Mora se malo poceti cistiti ekipa od ovih viskova igraca,sto je mlado i valja posudba,sto je staro i ne valja raskid ugovora..
AJMO SUBIICCCCC..
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Tarik,Haris i Alija sad za sad,treba još očekivati da neko sa desne strane ide.paulus je napisao/la:Kolko smo mi igraca Bosni posudili , zna li iko ? Travniku 4 ,Bosni ?mma_hz je napisao/la:Mora se malo poceti cistiti ekipa od ovih viskova igraca,sto je mlado i valja posudba,sto je staro i ne valja raskid ugovora..
AJMO SUBIICCCCC..
De mi objasnite ko posudjenim igračima u Travniku daje plate?
Sabrine mi moje!
Sarajevo im daje platu
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' brate ostavio si dva identična komentara na klix-u i ovdje ....paulus je napisao/la:A sinoc sam otiso nisam znao nista 100 % , danas prvo ulazim na klix da provjerim evo i sad sam najezen kolko mi je drago sto se vratio. Matej , moze bit cudno mi je jedan od najdrazih igraca koji su u Sarajevu , nadam se da ce nekad biti nas igrac.Koja gotiva . Sa onom odbranom i Delacem ne bojim se nikog. Ipak moram dodati da mislim da Ostrakovic nije ni za broja 2 i da ce Delac opet oici nazalost i da za to vrjeme treba ugrabit nekog pravog talenta.

Samo Saraj'vo.
hahahahhahhahahahahhaha , mrsko mi bilo pisat noviPitarBordo je napisao/la:Al' brate ostavio si dva identična komentara na klix-u i ovdje ....paulus je napisao/la:A sinoc sam otiso nisam znao nista 100 % , danas prvo ulazim na klix da provjerim evo i sad sam najezen kolko mi je drago sto se vratio. Matej , moze bit cudno mi je jedan od najdrazih igraca koji su u Sarajevu , nadam se da ce nekad biti nas igrac.Koja gotiva . Sa onom odbranom i Delacem ne bojim se nikog. Ipak moram dodati da mislim da Ostrakovic nije ni za broja 2 i da ce Delac opet oici nazalost i da za to vrjeme treba ugrabit nekog pravog talenta.Samireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sta je sa Cimirotom hoce li nas napustiti.?
Possible return of Said Husejinovic to FKS
7:03 PM - 29 Jul 2015
Na Bleecher report ovo vidje sad
7:03 PM - 29 Jul 2015
Na Bleecher report ovo vidje sad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba gomilati sada igrace...kada bi doveli Subica morali bi jos jedno 7 prodati/raskinuti ugovor 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
paulus je napisao/la:Possible return of Said Husejinovic to FKS

Tek sad vidimo koliko je los bio potez sto se Cimi nije prodao Grashopersu za milion+ evrica..
Mislim da ce sad biti teko uzeti te pare, al sigurno da se moze prodati za nekih 800K-900K e
Iskreno, ocekujem da se proda kao sto sam ocekivao povratak Delaca
Mislim da ce sad biti teko uzeti te pare, al sigurno da se moze prodati za nekih 800K-900K e

http://bleacherreport.com/bosnia-herzeg ... l-footballPerryFred je napisao/la:paulus je napisao/la:Possible return of Said Husejinovic to FKS
Cimija ne treba dat ispod milijon i cao . Taman kad bi osto do kraja . Mi moramo jednom halt rec transferima od 100000, onakog igraca seljo dao za 100000 . Seljo je mozda morao , al mi vise ne moramo .Mi moramo sami podic cjenu svojih igraca tako sto cemo ih cjenit pa nekad i izgubit nego dat u bescjenje.Zip je napisao/la:Tek sad vidimo koliko je los bio potez sto se Cimi nije prodao Grashopersu za milion+ evrica..
Subic bi bio pojacanje,u to sam ubjedjen. Mislim da s njim ne bi imali nekog rizika.. jedini problem je obestecenje,ali mislim da bi im mogli poslati 2 igraca na posudbu,npr Protica i Purica ,dati 100 000 ,i eto njega na Kosevu. Mi vec sada trebamo praviti ekipu za najvise domete,na dobrom smo putu.. Velika je stvar sto smo iz Chelsea konacno doveli Delaca,ne treba se tu zaustavljati,nego samo ici naprijed,u svakom pogledu,i igracki,organizacioni,infrastrukturom...
Naprijed jako SaraJvo!
Naprijed jako SaraJvo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo ga doveli,ako si mislio na posudbu onda ok
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ako ne bude ozbiljnih ponuda za Cimirota (1M i više), ne prodavati.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
AVAZ
Uprava Sarajeva spremna je dozvoliti transfer u inozemstvo Ivanu Tatomirovicu, Bojanu Puzigaci, Milanu Stojcevu. ..
OJ **** TI AVAZ
Uprava Sarajeva spremna je dozvoliti transfer u inozemstvo Ivanu Tatomirovicu, Bojanu Puzigaci, Milanu Stojcevu. ..
OJ **** TI AVAZ
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Mislim da ce ovo biti zanimljiv dan.
Ako ima istine u ovome za Saida bolje da se i ne igra liga... Nece biti nimalo zanimljivo. Bezveze da klubovi trosr pare, nek odigraju tamo neki play off iduce proljece za Evorpsku ligu i ispadanje 
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], James1987, Majestic-12 [Bot], misstianopenaldo, OzmoodPinglewood, robertkosar, TheTruth34, zagorski i 50 gostiju.