FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evolution87 » 29 jul 2015, 23:26

Pored onih standardnih, uvijek ovako neko uleti iz sjenke. Ovaj je razocarao, hajmo sljedeci...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 jul 2015, 23:36

A, vidim iskulirali ste me u pm :rol:

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 29 jul 2015, 23:41

Lech je za nas, ono sto smo mi za vas, sa opaskom, da kako je krenulo, debelo prije cemo mi stici nivo Lecha, nego ce te vi ikad stici sadasnji nas :)

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 29 jul 2015, 23:59

SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, sta smo zakljucili: jel Lech sila, ili ste vi odron? :hmmmmm:
Ma mi smo odron druze, vidis po prici da ni ne razmisljamo o tituli. Sad bi se mogli ko i pobiti za to trece mjesto kad smo Delaca vratili, sredina i odbrana su nam tanke za sta vise :D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 jul 2015, 00:06

keno83 je napisao/la:Lech je za nas, ono sto smo mi za vas, sa opaskom, da kako je krenulo, debelo prije cemo mi stici nivo Lecha, nego ce te vi ikad stici sadasnji nas :)
Jedini koji nekog mogu stici ste vi nas... negdje 2020 i to teoretski. Iako mislim da ce te do tada amidzi sigurno dosaditi, dici ce ruke a vi cete se vratiti u prosjek bh fudbala gdje i pripadate.
A, Lech... za njih nema briga, oni su vrh, ipak su razvalili NATO Divove... Nije to mala stvar. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2015, 00:20

SlevinKelevra je napisao/la: Jedini koji nekog mogu stici ste vi nas... negdje 2020 i to teoretski. Iako mislim da ce te do tada amidzi sigurno dosaditi, dici ce ruke a vi cete se vratiti u prosjek bh fudbala gdje i pripadate.
A priznaj da bi tebi, onom @pile87 i @rodom s mejtaša bilo baš drago, jer ste zadojeni mržnjom, mrzite prijetelje i familiju koji navijaju za FK Sarajevo? To je bolest.

E pa ako Tan nekad i digne ruke od nas, imamo dovoljno sposobnih ljudi koji će naći novog!

Leh je završena priča što se tiče Sarajeva, ove sezone nismo imali nikakvih šansi za prolazak pa tako nismo imli ni nekog velikog motiva. Ako imaš nešto u vezi Sarajeva piši, a Leh više nije tema među navijačima FK Sarajevo.

vanni
Kontakt:

Post Postao/la vanni » 30 jul 2015, 00:20

SlevinKelevra je napisao/la:
keno83 je napisao/la:Lech je za nas, ono sto smo mi za vas, sa opaskom, da kako je krenulo, debelo prije cemo mi stici nivo Lecha, nego ce te vi ikad stici sadasnji nas :)
Jedini koji nekog mogu stici ste vi nas... negdje 2020 i to teoretski. Iako mislim da ce te do tada amidzi sigurno dosaditi, dici ce ruke a vi cete se vratiti u prosjek bh fudbala gdje i pripadate.
A, Lech... za njih nema briga, oni su vrh, ipak su razvalili NATO Divove... Nije to mala stvar. ;)
Pa mi i jesmo prosjek bh fudbala. Nit smo favoriti za titulu nit smo najtrofejniji klub :( nisam znao da nas smatras za nesto vise...
A o Lechu je bespotrebno pricat, samo dokazujete koliki ste debili.. Onaj jedan cak i na avatar stavio grb Lecha :roll: sigurno od malena navija za njih.. Predstavljate taj Lech kao da je to neka osrednja ekipa iz moldavije a ne prvak Poljske koji je nedavno Legiu pobjedio 3-1. A u isto vrijeme pravite praznik u drzavi i govorite o izvanrednom uspjehu u europi jer ste uspjeli izbacit ekipu iz madjarske...
Vidjet cemo sta ce bit u dvomecu sa Belgijancima!
Samo da vas podsjetim, mi smo prosle sezone preskocili i tu prepreku gdje ste vi sad ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
ONOME ŠTO JE BILO LANI, SMIJE SE I VRANA.
SEDAM PUTA PADNI, OSAM PUTA USTANI !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 jul 2015, 00:33

hilmo je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la: Jedini koji nekog mogu stici ste vi nas... negdje 2020 i to teoretski. Iako mislim da ce te do tada amidzi sigurno dosaditi, dici ce ruke a vi cete se vratiti u prosjek bh fudbala gdje i pripadate.
A priznaj da bi tebi, onom @pile87 i @rodom s mejtaša bilo baš drago, jer ste zadojeni mržnjom, mrzite prijetelje i familiju koji navijaju za FK Sarajevo? To je bolest.

E pa ako Tan nekad i digne ruke od nas, imamo dovoljno sposobnih ljudi koji će naći novog!

Leh je završena priča što se tiče Sarajeva, ove sezone nismo imali nikakvih šansi za prolazak pa tako nismo imli ni nekog velikog motiva. Ako imaš nešto u vezi Sarajeva piši, a Leh više nije tema među navijačima FK Sarajevo.
Sto mi ne bi bilo drago? Najveci ste nam rivali, i normalno je da vam zelim sve najgore u fudbalskom smilu. Imam dosta prijateljakoji navijaju za Sarajevo... Druzimo se, samo mi nikada nece biti jasno kako to neko moze... Slicno mi je i sa ljudima koji slusaju turbo-folk.

A, meni sve ovo u vezi Sarajeva veze nema, ono dos'o neki malezijac i sad odjednom Sarajevo u modi, cak se i neke titule osvajaju... cudno.

A, niste bili motivirani u LP?! Pa, sto odmah ne rekoste... Svaka cast, prvi ste i jedini u tome sigurno! ;)

I mi smo bili autsajderi protiv Ferencvarosi, jos i veci nego vi protiv poljaka.... eto, samo kazem!

vanni
Kontakt:

Post Postao/la vanni » 30 jul 2015, 00:36

Kao sto hilmo reče.. Bolesno .

Sent from my iPhone using Tapatalk
ONOME ŠTO JE BILO LANI, SMIJE SE I VRANA.
SEDAM PUTA PADNI, OSAM PUTA USTANI !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jul 2015, 00:37

Ko je bio nositelj u duelu Zelje i Ferenca?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 jul 2015, 00:41

Pa tako reci Slevine... primjetio sam, šunjaš se polako u posljednja dva mjeseca, lafo finjak i na kraju ispliva kvarnjak.
Potrudićemo se da te ugostimo kako to i priliči...
Podsjećaš stilom razmišljanja i pisanja na Virtuala, pa čak sumnjam da je u pitanju ista osoba !
Lijepo ćemo se družiti Slevine u narednom periodu, izdrži samo još malo...
F.K.SARAJEVO

STEF
Kontakt:

Post Postao/la STEF » 30 jul 2015, 00:41

Sabinho je napisao/la:Ko je bio nositelj u duelu Zelje i Ferenca?
Ferencvaros.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2015, 00:43

@slevine
Ti da se družiš sa ljudima ne bi imao takvo razmišljanje, ne družiš se ti ni sam sa sobom.
Pa eto rivali ste nam pa ja vama ne želim da se ugasite, želim da postojite još dugo ali da budete tu tik IZA nas.

Pa morate imati motiv, dugo niste prošli nekog u Evropi (logično teže je proći u LP) i niste se mogli pomiriti sa činjenicom da je to "malo Sarajevo" u zadnjih pet godina dva dolazilo na korak do plasmana u grupe.
Poštedi nas svog mišljenja, i živi u mržnji.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 30 jul 2015, 00:45

Često se sjetim potpisa bivšeg člana foruma : Sa gospodinom gospodski, sa konjem konjski.
F.K.SARAJEVO

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 jul 2015, 00:45

Cuspajz je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
bordograd je napisao/la: Na mene si mislio? Tebe strašno poštujem kao forumaša i uvijek rado čitam tvoje postove ali ovdje si debelo u krivu druže! Ja sam Sarajevu vjeran prije svega na tribinama zadnjih dvadesetak godina, pa onda i na ovom i na svim drugim forumima. Koliko sam shvatio "problem" je što ja čestitam komšiji kada pobjedi, u pozitivnom svjetlu predstavi grad i državu, ignorišući padobrance i idiote koji u uspjehu svog kluba vide neuspjeh Sarajeva? Sarajevu i Sarajlijama priliči pozitivna i zdrava zajebancija, ali im priliči i pružena ruka i čestitka na uspjehu od sugrađana, komšija, braće i porodice. Tako sam odgojen, to mislim i tako ću uvijek postupati i jednostavno me boli neka stvar što će neko na ovoj ili na bilo kojoj drugoj temi pomisliti, kontaš? I posljednje, ja nisam anonimus i balavac kojem je ovaj forum jedina dodirna tačka sa klubom za koji navija i živi, ko sam i koliki sam bio i jesam navijač Sarajeva ti mogu i dokazati vrlo lako, samo pošalji p.p. i više me u ovom kontekstu ne prozivaj, zamolio bih te lijepo brate :) Živio!
Druze, takvi su pisali i kada sam dosao na vasu temu i cestitao titulu. Drago mi je da normalne raje ima. Ovu djecu i razumijem, neke su nove furke u modi gdje je bitnije prvo mrziti pa voliti, ali ove starije ne mogu shvatiti i njih zalim. Zamaras se nebitnim i ti to dobro znas. :)
sa njima nikad ne treba fino jer su to dusmani veliki ti kao stariji bi to trebao znati ;)
Ja kao stariji itekako dobro znam da forum ne uzimam kao mjerodavno sredstvo, jer anonimnost covjeku dopusta da dozvoli sebi svasta. Pogotovo ovoj djeci. I koji to ba "njima" i "oni". Ne pravite od Sarajeva ebeni Beograd vise.

@Sabinjo, nisam vidio da on vrijedja ikoga, niti naziva "groblje" Kosevo, niti "pticarnik" Grbavicu, niti da je negdje ponizavao ijedan klub. Mozda je do mene.
Sport je lijek za tijelo i duh.

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 30 jul 2015, 00:47

hilmo je napisao/la:@slevine
Ti da se družiš sa ljudima ne bi imao takvo razmišljanje, ne družiš se ti ni sam sa sobom.
Pa eto rivali ste nam pa ja vama ne želim da se ugasite, želim da postojite još dugo ali da budete tu tik IZA nas.

Pa morate imati motiv, dugo niste prošli nekog u Evropi (logično teže je proći u LP) i niste se mogli pomiriti sa činjenicom da je to "malo Sarajevo" u zadnjih pet godina dva dolazilo na korak do plasmana u grupe.

Sa "na korak do plasmana" podrazumijevas osam golova razlike u jednom dvomecu ili ?
Zadnja izmjena: zubar, dana/u 30 jul 2015, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jul 2015, 00:47

Onda pogledaj malo bolje. Sigurno je do tebe prijatelju. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2015, 00:49

zubar je napisao/la:Sa "na korak do plasmana" podrazumijevas osam golova razlike u dvomecu ili ?
Ne, nego da smo došli do posljednje prepreke, nažalost Borusija je bila nepremostiva, dok npr Kluž, da je bilo malo više sreće..

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 30 jul 2015, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jul 2015, 00:50

zubar je napisao/la:

Sa "na korak do plasmana" podrazumijevas osam golova razlike u dvomecu ili ?
Jednu stativu pogodjenu sa metra udaljednosti odnosno jedan gol razlike u dvomecu.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 jul 2015, 01:01

Kakvo razmisljanje? Da mrzim Sarajevo? U cemu je tu problem? I gdje pise da zelim da se ugasite? Ja to nisam rekao...

I ne znam zasto potezes sad neka davna vremena. Ja pricam o vasem bijednom dvomecu sa Lechom, i umjesto da kazete i priznate da ste bili k'o qurac vi izmisljate price kako je Lech svemirski brod, i ta prica je pala veceras.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Balorda, Zidnisatzidni i 25 gostiju.