PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Pitaristok
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Pitaristok » 29 jul 2015, 23:09

pile87 je napisao/la:
High je napisao/la:slika

Monumentalizam i nazoviradnička klasa. Ne ide to, bem mu! kuknjava
Vi ste nama isto sto i RS u BiH na slican nacin nastali imate i slicnu ideologiju. Vidi se da vas je ista ruka zadojila.
Da te bude stid svih hordaša i manijaka koji su zajedno izginuli u odbrani Bosne

Gnjido glupa

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 30 jul 2015, 00:22

Vi ste nama isto sto i RS u BiH na slican nacin nastali imate i slicnu ideologiju. Vidi se da vas je ista ruka zadojila.
Koliko samo moraš biti iskompleksiran i zatrovan mržnjom. Stidi se svojih godina, levatino !
Das Ist Walter

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jul 2015, 00:27

miden je napisao/la:
Koliko samo moraš biti iskompleksiran i zatrovan mržnjom. Stidi se svojih godina, levatino !
Samo mu spomeni bombu na Grbavici i umiri ga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 30 jul 2015, 00:29

Sabinho je napisao/la:
miden je napisao/la:
Samo mu spomeni bombu na Grbavici i umiri ga.
Ne želim se spuštati na njegov nivo, ali drugacije sa ovim levatima i ne možeš
Das Ist Walter

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 jul 2015, 00:31

miden je napisao/la:
KAKAV NICK TAKAV I MOZAK :oops: :oops:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jul 2015, 00:35

Naravno da ne mozes @miden. To je moralna vertikala ove teme kad se drugi zezaju sa takvim stvarima o njegovom klubu ali povremeno sebi daje pravo za takve istupe prema drugim klubovima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2015, 00:46

miden je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Samo mu spomeni bombu na Grbavici i umiri ga.
Ne želim se spuštati na njegov nivo, ali drugacije sa ovim levatima i ne možeš
Bravo brate, ne treba se spuštati na njegov nivo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 30 jul 2015, 00:51

:tokralju:
pile87 je napisao/la:I nije vase nego opcine Ilidza, malo li je :urnebes:
pile brate, tebe treba je*at ocmi mog.
Pa koji klinac si se zakacio. Pa brate pola Sjeverne tribine Grbavice nije vase onda, o cemu pricamo?
Kako je frajer iskompleksiran ovo je nevjerovano.
Frajer im drzi pola poslovnih prostora NA NJEGOVO ime na grbavici, i to na onom dijelu koji najvise vrijedi i ono se naslo diciti necim. Gade ljigavi.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jul 2015, 08:12

pile87 je napisao/la:Nisam nigdje rekoa da neki posl prostori nisu u vlasnistvu Zelje nego da ovi tereni nisu u vasem ne volim kad neko laze.Piletu mozete popusiti onako kolektivno ja vam neki dan kazem ljudi ne zajebajite se treba imati granice vi pile place i ovo je tema predvidjena za provokaciju eto samo da vidite kako to izgleda Kad se neko zajebaje na vas racun.
Upravo tako,i s tim se zavrsava svako kukanje,plakanje itd itd.. :urnebes: :urnebes:
sretno mali plavi kontra Standarda..sto se vise umorite u Europi to ce te vise kaskati u PLBIH,a vi kao najveci favoriti za osvajanje i najjaca ekipa trenutno u svakom pogledu i nas najveci konkurent za titulu jako je bitno da se sto vise umorite i emocionalno ispraznite...I TRPAJTE LEVATE I DALJE I DALJE ..OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :mrgreen: :urnebes:
Meni licno je najdraze ono "Daj zaigraj zapleši na terenu i zabi' tom kretenu da bude ludnicaaaa",eh tad svaki put oplacem :urnebes: :urnebes: :urnebes:,cuj zaplesi.. :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2015, 09:41

Cuj treba imati granice,pa sve zivo ti prvi zapocinjes,kako te vise nije stid odronu ljudski? fuj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2015, 10:02

MortemHz je napisao/la:Cuj treba imati granice,pa sve zivo ti prvi zapocinjes,kako te vise nije stid odronu ljudski? fuj
Ti si upravo primjer onoga o cemu sam govorio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 jul 2015, 10:05

Joj pile koji si ti levat :facepalm:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2015, 10:09

pile levatu, zar imas obraza bilo sta pisati? :facepalm:

Kako se osjecas kad ti se ljudi smiju koliko si glup i ogranicen? :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2015, 10:09

Heller je napisao/la:Joj pile koji si ti levat :facepalm:
A ovo je upravo o cemu mi svi govorimo,sljamu!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 jul 2015, 10:18

Zip je napisao/la:pile levatu, zar imas obraza bilo sta pisati? :facepalm:

Kako se osjecas kad ti se ljudi smiju koliko si glup i ogranicen? :D
Ko su ljudi ti heller ma daj.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 30 jul 2015, 10:19

pile87 je napisao/la:Nisam nigdje rekoa da neki posl prostori nisu u vlasnistvu Zelje nego da ovi tereni nisu u vasem ne volim kad neko laze.Piletu mozete popusiti onako kolektivno ja vam neki dan kazem ljudi ne zajebajite se treba imati granice vi pile place i ovo je tema predvidjena za provokaciju eto samo da vidite kako to izgleda Kad se neko zajebaje na vas racun.
Ma daj Boze da dobijemo koncesiju i nad Kosevo, automatski znaci da je nase sledecih xxx godina i to je to. Previse dizete halabuku oko stadiona, a to je najmanje bitno u cijeloj prici.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2015, 10:33

samoplavo je napisao/la:
Raju obraduju male stvari, koliko se samo vrti onaj emotivan nastup Tife na Grbavici pred tekmu, ono će mnogi pamtiti do kraja života.
Takva stvar nije skupa, a raju uhvati euforija, 7 dana prepričava se kako je bilo dobro i sl. I takve stvari je lako srediti: "Sponzor" i Željo vam spremaju iznenađenje, i onda u tom iznenađenju MAXIMALNO izreklamiraš tog "SPONZORA" što je finansirao. I svima dobro.

Svako poluvrijeme organizuješ neku glupost za djecu, znam da je meni ko djetetu bio san da izađem na teren, napraviš neko takmičenje i za raju ponekad, ono pogodi prečku sa 30 metara i osvojio si putovanje, agenciji je to ništa, a strašna reklama.

Napraviš neku maskotu kluba, to je djeci zanimljivo. Naprimjer, meni ove stvari nisu potrebne, nije potrebno ni ovim stalnim, ali tako se navlači lijena raja na tekmu. Djetetu od 5 godina je zanimljivije gledati glavatu maskotu kako mu maše i slikat se sa njim nego pratit hoće li Memija probit po strani. Pa će natjerat starog da ga dovede.

Podijeliš dresova dječije veličine djeci koja naprave najbolju sliku sa rekvizitima Želje, kad im daš dres, natjerat će oni starog da ih vodi svaku da bi dres pronosali. Uz to, urediš malo ulaze, napraviš ih komotnijim, onaj koji se zgužva s djetetom radi karte ili ulaska dva puta, treći ga nema.

Treba i povesti računa o medijskim nastupima, treba se znati i pohvaliti (ne na onaj divovski i pitarski način), ali treba znati sebe promovisati. Treba stvoriti atmosferu da je Željo IN, pa nek dođu i ovi lijeni lipicaneri, kupljena karta od njega je jednaka mojoj.
Kad yebeni Janković kaže da ga je Željo izradio i prevario, ako nismo, TREBA MU "YEBAT MATER" preko medija, odbranit ime kluba uz poruku da se sa nama niko ne igra. Jer nije bezveze kad te igrač optužuje da si ga pokušao prevariti.

Dalje, Merlin proda na Koševu 60000 ulaznica, od tog vam siguram da je bar 25000 bilo samo zato što je tu večer bilo popularno biti na koncertu Dine Merlina. Zato što je on i njegov marketing tim stvorio priču da je cool drkat na čarobnjaka, da će nam podariti ovo, ono, obrijat nas, prsnut ispod pazuha i sl. Eno i sad priča, kad je uzeo pare, sad olakšava raji kad je skontala da je mogla sačuvat 25 i 35 KM, olakšava im i kaže da ne može zaspat.

I neću više o ovome, znam da mnogim dosadi ova priča ili ne odgovara, ali ovo NIJE PALAMUĐENJE, ovo su sitnice koje se baš lagano mogu uraditi, sa minimumom troškova, samo je potrebno imati ČOVJEKA koji je zadužen samo za takve gluposti. A čujem da se dovodi.

EDIT:
Slušam čovjeka na zapadu protiv Ferencvaroša, pola sata prije tekme, ovim riječima:
"Yebo ih ovo, rekli su bit će 20 hiljada, pa dođoh..."
Taj čovjek je dao 15 KM za kartu, kao i ja! Došao je samo zato jer je najavljeno preko 20 hiljada navijača, inače, čovjek bi je gledao uz Bahin prenos.
Eno maskota Hello Kity atrakcija grada Sarajeva, svi zele da se slikaju.. razmislite da je angazujete na grbavici :mrgreen:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 jul 2015, 10:44

mma_hz je napisao/la:
Upravo tako,i s tim se zavrsava svako kukanje,plakanje itd itd.. :urnebes: :urnebes:
sretno mali plavi kontra Standarda..sto se vise umorite u Europi to ce te vise kaskati u PLBIH,a vi kao najveci favoriti za osvajanje i najjaca ekipa trenutno u svakom pogledu i nas najveci konkurent za titulu jako je bitno da se sto vise umorite i emocionalno ispraznite...I TRPAJTE LEVATE I DALJE I DALJE ..OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :mrgreen: :urnebes:
Meni licno je najdraze ono "Daj zaigraj zapleši na terenu i zabi' tom kretenu da bude ludnicaaaa",eh tad svaki put oplacem :urnebes: :urnebes: :urnebes:,cuj zaplesi.. :mrgreen:
I ja se sjecam one vase urbane himne: ...evo lopte, evo igralista, niko niko ne moze nam nista... Pa tap, 0-3, po sata prije kraja utakmice vam se ispraznile tribine.
Ne znam pamtis li to, ali sramota da navijaci tako okrenu ledja voljenom klubu.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 30 jul 2015, 10:53

Neandertalac je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
I ja se sjecam one vase urbane himne: ...evo lopte, evo igralista, niko niko ne moze nam nista... Pa tap, 0-3, po sata prije kraja utakmice vam se ispraznile tribine.
Ne znam pamtis li to, ali sramota da navijaci tako okrenu ledja voljenom klubu.
[youtube][/youtube]

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 30 jul 2015, 11:11

Pored te 0:3,ja se sjecam i one 4:1..ispraznio se pola juga do 80..sta je s tim okretanjem ledja..ma ja .
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.