mislis da bih za njima plakaoTHEC je napisao/la:de usreci nas, je li #7 ili #77 ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mislis da bih za njima plakaoTHEC je napisao/la:de usreci nas, je li #7 ili #77 ?
Sto Velkoski ?MortemHz je napisao/la:Tatko,Puzi,Stojcev,Velkoski su trenutno na prodaji
e jbg ondaHzHercegovac je napisao/la:mislis da bih za njima plakaoTHEC je napisao/la:de usreci nas, je li #7 ili #77 ?
Akcija do ponedjeljka, kupiš jedan dobiješ 2, Protić i Berberović idu u paketu sa bilo kojim od ove četvorice. Jebote svi bi izdrkali da imaju ovu četvoricu ja bih se rodio da odu svi osim krste, a ni za njeg se ne bih nasikirao.MortemHz je napisao/la:Tatko,Puzi,Stojcev,Velkoski su trenutno na prodaji
bgm imas jos jednu sansu , dobro razmisli za kim bi zaplakaoTHEC je napisao/la:e jbg ondaHzHercegovac je napisao/la:mislis da bih za njima plakaoTHEC je napisao/la:de usreci nas, je li #7 ili #77 ?ko da gledam Krste
Ma ok je inače kaže da ova dva stopera nisu ono što mi navijači mislimo, rekoh Džemale ti si ljubomoran...DrustveniParazit je napisao/la:Žurio sam da odem cigare uzeti pa nisam ni primjećivo s kim je bio, samo se s njim pozdravio i to je to. Rekoh da se zajebavam za onaj drugi dio posta.Pitaristok je napisao/la:
Halali al mu jarana ja vidio nisam, osim ako ne misliš na Barića...
pa s delacom i onakvom odbranom moj zemo ce da zabija ko veliki, bice okonja prvi strijelac ligeTHEC je napisao/la:a ne znam jbg, je li jedan od one cetvorice ili neko skroz drugi, nezz sto bi za Tatkom plakao kad je on svakako sad izgubio mjesto u prvih 11...ja bih iskreno jedino za Benkom zaplakao, pu pu pu gluho i daleko bilo
Izgleda da nakon toliko godina iza nas i dalje nismo naucili neke stvari. Cilj je jedan trofej(titula ili kup), ako bude dupla još bolje. Ovo je izjava iz naše uprave, tacnije D. Selimovica. Prepotentnim izjavama stvaramo nepotreban pritisak, a svjedoci smo da neki igraci i dalje na Hasetu nemaju muda uputiti šut prema protivnickom golu. Iskreno i ja ove godine ocekujem duplu, ali ne bi bio nezadovoljan i jednim trofejom. Dino se mnogo puta ''ujeo za jezik'', tako da mi se sviđa njegova izjava za predstojecu sezonu.Alpasinac je napisao/la:Saburli braco moja, saburli. Cir na zelucu dobijem od tih proslava titule prvom kolu. Favoriti smo, cilj je dupla kruna, izgovora nema. Ali idemo kolo po kolo. Korak po korak. Bice i poraza, bice i losijih partija. Sve je to fudbal. Zar nista nismo naucili godinama iza nas ? E nas mentalitet..
VOLIM TE SARAJ'VO!!
Ovo se poklapa sa onim slikama sto je Head nedavno postavljao.. Ali mi se ne uklapa lokacija nikako. Nema sanse da se ondje gradi.MortemHz je napisao/la:
Meni je iz perspektive navijaca cilj dupla kruna. Tako sam se i postavio, a vjerujem da 99% vas tako razmislja. Sad je na upravi kako ce sa ocekivanjima istupiti u javnost i na taj nacin skinuti jednu vrstu pritiska sa ekipe i kompletnog strucnog staba.miden je napisao/la:Izgleda da nakon toliko godina iza nas i dalje nismo naucili neke stvari. Cilj je jedan trofej(titula ili kup), ako bude dupla još bolje. Ovo je izjava iz naše uprave, tacnije D. Selimovica. Prepotentnim izjavama stvaramo nepotreban pritisak, a svjedoci smo da neki igraci i dalje na Hasetu nemaju muda uputiti šut prema protivnickom golu. Iskreno i ja ove godine ocekujem duplu, ali ne bi bio nezadovoljan i jednim trofejom. Dino se mnogo puta ''ujeo za jezik'', tako da mi se sviđa njegova izjava za predstojecu sezonu.Alpasinac je napisao/la:Saburli braco moja, saburli. Cir na zelucu dobijem od tih proslava titule prvom kolu. Favoriti smo, cilj je dupla kruna, izgovora nema. Ali idemo kolo po kolo. Korak po korak. Bice i poraza, bice i losijih partija. Sve je to fudbal. Zar nista nismo naucili godinama iza nas ? E nas mentalitet..
VOLIM TE SARAJ'VO!!
Mislim da je Matej Delac najvece pojacanje, naravno ako je istina ovo što se prica i što portali prenose. Matej je prije svega dobar covjek, pa tek onda golman. Covjek koji voli ovaj klub i nadam se da cu ga što duže gledati među našim stativama. Ne mogu zaboraviti onu utakmicu protiv Celika, kada smo izgubili minimalnim rezultatom. To je bio njegov debi, napravio je onu katastrofalnu grešku i raja ga je ismijavala i docekala na nož, naravno sve nakon te jedne utakmice. Covjek koji proživljava svaki dati i primljeni gol, svaki poraz ili pobjedu, kao da je dijete ovog kluba. Covjek koji se ponaša kapitenski na terenu i koji definitivno zaslužuje sveti dres. Nadam se da ce se situacija oko njega srediti, pa zašto ne i kapitenska traka. Matej, hvala ti !
Jedva cekam da vidim tu zvjerku Harmonija na djelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.