FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 29 jul 2015, 20:16

jurisicduska je napisao/la:Mislim i da dolaskom Delača svakako nemamo šanse ove godine za titulu, eventualno kup ako nam željezničar ne naleti u putu, pored njih i njihovih pojačanja, mi smo baš očajna ekipa . Treba se Abdulah na alihodžića ugledat. I trebao je više Dženo juniora gurnuti ionako nam je cilj Europa, već je sad jasno nakon prvog kola da su oni izraziti favoriti, na nama se nadati da će negdje kiksati.
ma nema veze, nasa sansa je u tome sto nema pritiska, bitno je evropu obezbjediti a ako nam se ukaze kkakva prilika jbg posutati se s njima za titulu pa sta bude, mi smo moralni pobjednici vec sad :D
Pyro is not a crime !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 29 jul 2015, 20:16

Neko link za Lech?
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2015, 20:17

Utakmica se igra u nedjelju, 02.augusta sa početkom u 17,00 sati, na gradskom stadionu Pirota.
Za ovu utakmicu cijene ulaznica su:

- zapad ( natkrivena trbina ) 10,00 KM i istok 5,00 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 jul 2015, 20:17

jurisicduska je napisao/la:Mislim i da dolaskom Delača svakako nemamo šanse ove godine za titulu, eventualno kup ako nam željezničar ne naleti u putu, pored njih i njihovih pojačanja, mi smo baš očajna ekipa . Treba se Abdulah na alihodžića ugledat. I trebao je više Dženo juniora gurnuti ionako nam je cilj Europa, već je sad jasno nakon prvog kola da su oni izraziti favoriti, na nama se nadati da će negdje kiksati.
Nemoj im stalno šukati, ljudi će se onesvijestiti... Hahahah
Sabrine mi moje!

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 jul 2015, 20:20

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2015, 20:22

Ako Delac pristane nas je :D

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jul 2015, 20:22

Ja se samo nadam jednom a to je da nam puno ne pobjegnu, ko bi ih slušao. Ovako ako nam malo pobjegnu, onda svakako nismo ni najavili titulu, možemo reći da nam je malo falilo i da je to svojevrstan uspijeh, jer nije lako kasniti 3 boda recimo za najjačom poslijeratnom ekipom u Bosni. Ako im bod otkinemo u dvomeču to je uspijeh i to će pokazati da smo na pravom putu.

Ja sam čuo da nakon njihove partije u Bl je zakazan vanredni sastanak i zato nam dolazi Delač ali nije samo on nego će doći još jedan igrač da bi mogli bar pristojno zaostati za galaktikosima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 29 jul 2015, 20:25

Nezvanično saznajemo da mladog bh. veznjaka želi i jedan slavni grčki klub.
Ima li neko informaciju koji je klub u pitanju? Riječ je o Cimirotu.

Zgotivio sam momka, dan ne prođe a da ne pomislim o njegovom transferu i gdje će nastaviti karijeru. Sreća pa ne ide u Zvezdu ( :facepalm: ).
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 29 jul 2015, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 jul 2015, 20:26

Jos samo da nije produzio sa njima, ali vjerovatno jeste cim ga salju na posudbu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 29 jul 2015, 20:27

jurisicduska je napisao/la:Ja se samo nadam jednom a to je da nam puno ne pobjegnu, ko bi ih slušao. Ovako ako nam malo pobjegnu, onda svakako nismo ni najavili titulu, možemo reći da nam je malo falilo i da je to svojevrstan uspijeh, jer nije lako kasniti 3 boda recimo za najjačom poslijeratnom ekipom u Bosni. Ako im bod otkinemo u dvomeču to je uspijeh i to će pokazati da smo na pravom putu.

Ja sam čuo da nakon njihove partije u Bl je zakazan vanredni sastanak i zato nam dolazi Delač ali nije samo on nego će doći još jedan igrač da bi mogli bar pristojno zaostati za galaktikosima.
ebg brate i ja se nadam da ce nama makar kup da ostave, da cemo ih izbjeci vec nekako... hvala im na ova 3 boda pride sto su nas pustili ebg, ipak su oni najveci favoriti...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 29 jul 2015, 20:27

Evolution87 je napisao/la:Jos samo da nije produzio sa njima, ali vjerovatno jeste cim ga salju na posudbu.
jbg zato u Aprilu naredne godine otici u London i pokusati produziti posudbu barem mjesec dana duze a ako ne pristanu vec tad traziti novog golmana jer u evropu ne smijemo uci kao i ove sezone
Pyro is not a crime !

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 29 jul 2015, 20:29

jurisicduska je napisao/la:Ja se samo nadam jednom a to je da nam puno ne pobjegnu, ko bi ih slušao. Ovako ako nam malo pobjegnu, onda svakako nismo ni najavili titulu, možemo reći da nam je malo falilo i da je to svojevrstan uspijeh, jer nije lako kasniti 3 boda recimo za najjačom poslijeratnom ekipom u Bosni. Ako im bod otkinemo u dvomeču to je uspijeh i to će pokazati da smo na pravom putu.

Dobro je da nam se barem ova nejac razvija (Tatko, Dzemo i Stepanov) pa da ih mozemo poslije prodati a rezultati nam nisu na prvom mjestu.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2015, 20:35

Zadnja izmjena: paulus, dana/u 29 jul 2015, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 jul 2015, 20:37

Clutch je napisao/la:
Nezvanično saznajemo da mladog bh. veznjaka želi i jedan slavni grčki klub.
Ima li neko informaciju koji je klub u pitanju? Riječ je o Cimirotu.

Zgotivio sam momka, dan ne prođe a da ne pomislim o njegovom transferu i gdje će nastaviti karijeru. Sreća pa ne ide u Zvezdu ( :facepalm: ).
Ma neće on dole ići,čisto sumnjam...on oče svicu, Njemačka, Belgija...
Sabrine mi moje!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 29 jul 2015, 20:39

Ako je istina da ce se Delac odreci 50 % plate ,da bi igrao kod nas ,tom momku treba spomenik dici.Umjesto da uzima 7 000 funti , on ce doci kod nas sa duplo manjim primanjima.Stvarno treba odati postovanje tom momku , zaduzio nas je toliko i jos jako voli nas navijace ,i stvarno je malo takvih igraca koji igraju srce kao on,Benko itd
On voli Sarajvo ,pravi je hordas ,MATEJ DELAC JEDAN JE OD NAS :bow: :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2015, 20:47

Sarajevo je utakmicu počelo u sastavu: Plakalo, Kallasi, Mihojević, Kovačević, Protić, Ikande, Rustemović, Stojčev, Barić, Al. Bekić, Okić, a nastavku priliku je dobio i kadet Veladžić, kao i pet igrača klupske Akademije iz selekcije do 17 godina.

Ikande+Okic strijelci

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jul 2015, 20:50

Mišljenja sam da bi nam transfer Cimija u klub iz liga petice ili makar top8 liga svijeta značio puno više od novca .. Pokazao bi svakom igraču da iz Sarajeva može napraviti ozbiljnu karijeru.

Ikande je super igrač, gledao sam dva puta i mogu vam reći da djeluje prekaljeno, ono što mi se najviše sviđa kod njeg je dug korak i okomitost što fali našoj ekipi , mislim da će te svi biti oduševljeni.

Delač bi bez sumnje bio najveće pojačanje ovog ljeta.

Mislim da bi bilo pametno dio novca od transfera Cimija uložiti u Subića. Uz Subića i Delača falila bi nam jedna južnoamerička desetka koja zna nanizati 2-3 igrača i mislim da uz status nositelja možemo se nadati nekom eu iskoraku, makar mislio da nam treba još vremena možemo bar bolje nego ove godine .

Stepanov i Barbarić su vrhunska dva štopera .. Hebibovic će nadoći a Bekić je ono što nam je falilo.

Nisam nešto fan Abdulaha ali on je ovaj rok odradio fantastično , posudbe kvalitetne, došli svi su pojačanje , kad bi tušnuo Cimija za milion to je to. Kako mi rastemo, raste i on i vidi se da se uozbiljio i što se tiče medija ,, odmjeren je i racionalan. Treba ga pohvaliti u odnosu na prošli transfer rok .

Ove sezone moramo ostati skromni i raditi na timskom duhu, igrači moraju početi više vjerovati jedan drugom, i davati više odgovornosti pojedinačno da bi postali tim koji ima srce i dušu. Imamo konačno vođe dobre i njihov autoritet je neupitan .. Nadam se da će rasti kao ekipa i da atmosfera bude na vrhuncu nekad krajem sezone .. I onda ih poslat 20 dana u Antaliju da se zajednuo odmore ..

Ono što nam fali je klupski pravilnik oko stila života profesionalaca , malo manje slobode u igri, malo više poštovanja prema kolegama, malo bolji uslovi koji dolaze kampom.

Raduje me što su ovo sve sitnice i mislim da rastemo brže nego očekivano i da je ovo stvarno pravi put. Mi navijači također moramo malo više vjerovati klubu, kako igračima tako i dženanu kao i upravi i sportskom direktoru. Malo manje zviždanja i psovanja a više podrške i aplauza .. Ukoliko na to sve razvijemo Marka u klasu a ima predispozicije (na radaru je Udinesea) mogao bi biti veći transfer od Cimija, jer je dobar štoper baš cijenjen u Italiji .. Onda bi to bila baš lijepa priča i ono što bi mi ispunilo srce ko Said.

Izvinite na dužem postu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 29 jul 2015, 20:57, ukupno mijenjano 6 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 jul 2015, 20:51

@duska bravo, odlican post.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 29 jul 2015, 21:00

2014 Delac doso : Cup
2015 Delac doso : Sampion
2015 Delac doso : ?

:D

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 29 jul 2015, 21:00

Fino napisano duska, ne samo igračima već i drugim jačim euro ekipama da smo postali ozbiljan tim, još ako bi cimirot tamo pokazao sav raskoš svog talenta, odma njihov skaut kaže gledaj ovaj cimirot došo iz sarajeva za siću (mislim za ekipe poput hamburga, basela sve do 2-3 mil je sića), ima tamo talenata, ajmo vidit imal išta za nas..

Možda je glupo što pišem ovdje, al kad će se moći ponovo normalno registrirati na info, zaboravio sam šta sam stavio ko pw na svom accountu, a izgleda da ne znam šifru maila..
Il ima ko da mi posudi kakav profil da mu ne treba ?

Matej :kafa:
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 29 jul 2015, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, DzemoSmjecanin, Kyle88, MokraKifla, Pantelija, Proximic, SamoDaKazeem, TETRAPAK i 53 gosta.