Izjave Fahrinog ubrusa.BosnianKingdom je napisao/la:Cimi sigurno ne ide u CZ i jedini opcija je zapad. Ima 3 ponude za Cimija sa zapada oko 1 m eura i pregovara se.
A sa CZ ćemo vjv igrati prijateljsku u Beogradu..
Izjave Ibraka i Cimijevog agenta.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prijateljska utakmica s njima je neprihvatljiva. To im je vec poruceno od strane Hz jednom. Bezveze se zaHebaju sa tom pricom.BosnianKingdom je napisao/la:Cimi sigurno ne ide u CZ i jedini opcija je zapad. Ima 3 ponude za Cimija sa zapada oko 1 m eura i pregovara se.
Takmicarska utakmica protiv njih ok. Prijateljska ne.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
- Kontakt:
Do kojeg datuma mi ustvari možemo prodati igrača Jel to zaključeno sa 01.08
-
- Kontakt:
Hajmooo Mateej obraduj nas 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hajde Delac

Zadnja izmjena: HordasOdMalena, dana/u 29 jul 2015, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kad smo na toj temi - zasto smo odigrali prijateljsku sa Partizanom ?AdiFKS je napisao/la:Prijateljska utakmica s njima je neprihvatljiva. To im je vec poruceno od strane Hz jednom. Bezveze se zaHebaju sa tom pricom.BosnianKingdom je napisao/la:Cimi sigurno ne ide u CZ i jedini opcija je zapad. Ima 3 ponude za Cimija sa zapada oko 1 m eura i pregovara se.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je bilo u Turskoj,vjerovatno ne bi pristali na Beograd
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
a sto igramo onda sa Partizanom vec dvije godine ?AdiFKS je napisao/la:Prijateljska utakmica s njima je neprihvatljiva. To im je vec poruceno od strane Hz jednom. Bezveze se zaHebaju sa tom pricom.BosnianKingdom je napisao/la:Cimi sigurno ne ide u CZ i jedini opcija je zapad. Ima 3 ponude za Cimija sa zapada oko 1 m eura i pregovara se.

Pyro is not a crime !
Pripremna i PRIJATELJSKA, su dva razlicita pojma.
I po organizaciji, i po stadionima gdje bi se igrala, i po simbolici.Po svemu.
I po organizaciji, i po stadionima gdje bi se igrala, i po simbolici.Po svemu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Šta znači moderan tip beka? Kojeg beka, ofanzivnog ili defanzivnog ? Pa danas svaka ekipa ima jednog ofanzivnog, a drugog defanzivnog beka... Ili većina velikih ekipa. Tako da ne znam šta znači moderan tip beka.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
u modernom fudbalu jedan od njih se zove bek, drugi kriloamstaff je napisao/la:Šta znači moderan tip beka? Kojeg beka, ofanzivnog ili defanzivnog ? Pa danas svaka ekipa ima jednog ofanzivnog, a drugog defanzivnog beka... Ili većina velikih ekipa. Tako da ne znam šta znači moderan tip beka.

Pyro is not a crime !
Dolač dolazi, i to je sigurno. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kad?High je napisao/la:Dolač dolazi, i to je sigurno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nedjelja.BosnianKingdom je napisao/la:Jel tekma subota ili nedjelja jbt?
Ej nemojte nas zafrkavati sa Delacem jer bi mi srce puklo da sad cujem da je dezinformacija ....
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad prate Sarajevo zadnjih 10 kola prosle sezone...Harmony25 je napisao/la:Raja izgleda zaboravila, kako to izgleda kad Tatko igra desnog beka.Hordas Doboj je napisao/la:Nemojte braco Tatka na desnog beka zivi bili, bar ne u PLBiH gdje moramo napadati. On je dobar do protivnicke polovine, cim predje centar, to je unaprijed izgubljena lopta.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
jbg na tri foruma se o njemu prica pa sad valjda ima istinepaulus je napisao/la:Ej nemojte nas zafrkavati sa Delacem jer bi mi srce puklo da sad cujem da je dezinformacija ....

Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Mislim i da dolaskom Delača svakako nemamo šanse ove godine za titulu, eventualno kup ako nam željezničar ne naleti u putu, pored njih i njihovih pojačanja, mi smo baš očajna ekipa . Treba se Abdulah na alihodžića ugledat. I trebao je više Dženo juniora gurnuti ionako nam je cilj Europa, već je sad jasno nakon prvog kola da su oni izraziti favoriti, na nama se nadati da će negdje kiksati.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma na fb stranici "Horde Zla 1987" ljudi napisali da je u nedjelju i raja u komentarima se buni i govori da je u subotu, ja se izgubio hagagSiouxLukavac je napisao/la:Nedjelja.BosnianKingdom je napisao/la:Jel tekma subota ili nedjelja jbt?
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, fks74, Fouzi1, gh0stHZ, Google [Bot], Hajdeee, johntravolta123, napoleon72 i 55 gostiju.