RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

velez_mostar
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la velez_mostar » 02 maj 2010, 02:11

suntu jeu je napisao/la:Ma ja... zanimljivo je da vas je onda loša sreća uvijek pratila u drugu ligu...jer nikada nije bilo šanse pobijediti Velež.
Ok ,je li mislis da je pobjeda Zelje u Mostaru regularna?I ,pusti tu degutantnu spiku o drugoj ligi..

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 02 maj 2010, 02:16

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 maj 2010, 02:25

drop je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Malo je ruzno kad se ,nakon danasnje prodaje bodova Zelji ,kojeg simpatiziram jako ,javljaju neki Manijaci ,i bune se zbog toga ,pa nema sanse da bi Zeljo osvojio sva 3 boda da nije odradjeno sa strane.
Liga nam je takva da su neki timovi unaprijed predodredjeni da budu prvaci ,i to se zna ,i radi se na tome da imaju bolje uslove na gostovanjima..a ,pored toga lancano se kupuju utakmice na strani ,pa tako i Zeljo ..nije bas da su doveli Rooney-a ,i Messi-ja pa da kvalitetom odskacu ,to je slicna ekipa kao ona koja godinama nije znala za gostujucu pobjedu ,tako da..uz sav respect prema klubu Zelji ,bilo bi lijepo da se navijaci istog spuste ,i skontaju da nije Zeljo toliko kvalitetan koliko je ova liga ,organizacija ,i sve oko nje lose..i ,neka ne brinu ,Borac ce izgubiti u Vrapcicima!
Niko i ne tvrdi da je Željo Barcelona i da ima Messi i Rooneya , vec vaš navijac (evo prvi stari dobri Kimbo i ostali navijaci Veleža) jasno ovdje piše da ste se danas prodali Želji ko kurve za male pare.
Jbg buraz kad hoces da nešto poyebeš u kupleraju ponesu se pare - to je jedna strana KUPOVNA.
Kurava s druge strane, daje sopstvene guzove za pare - to je druga strana POTRAŽNA i to je sve pošteno :!: koliko para- toliko muzike....jer nema džabe.
Danas smo vas kupili za male pare , sve pošteno...sami ste se ponudili, dali ste svoj obraz i nemoj nam moralisati sad...mi smo platili da nam se vi naguzite i nema sad kukanja...poslije yebanja ,nema kajanja.
Ima onda stara poslovica : Ko o cemu - **** o poštenju.
Razmisli malo o ovim cinjenicama.
Momak ,ili si dobro primitivan ,ili si samo seljak ,nesto je od toga ,svezao si se fraza "mi se nag.uzili ,vi po.**** ,i td"...
Da te uputim ,posto vidim da treba ponavljati ,NISMO MI TI KOJI SMO PRODALI BOJE VELEZA ,nego odredjene individue ,koje mozes nazivati tako ,ali ne mozes se sprdati da imenom mostarskog kluba sa tradicijom..ocigledno si neki mladi ,novi navijac ,pa nemas respekta prema starim klubovima sa tradicijom ,ako je to u pitanju ne moras tako ocito prezentirati svoju stupidoznost.
I ,ko kaze da neko kuka ,pa meni je draze da je Zeljo prvak ,nego bilo koji drugi klub ,ali ti ne zasluzujes da takvim razmisljanjem pises u ime Zelje ,nisi kompetentan uopce!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 maj 2010, 02:29

kao sto rekoh,ako mislis da neko treba platit vama sto se raspadate zadnjih mjesec dana onda ok,ali ja nesto kontam da kod vas nije bilo motiva i to je to,kome zeljo da plati i cim fakat zivite u nekim filmovima pa ljudi dragi osim je prodo svoje auto da podjeli plate igracima...ja ne znam u kojim filmovima zivite...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 maj 2010, 02:31

Prvo , ja sam samo obican seljak - ništa više 8-)
Drugo , te "određene individue" su vaša uprava ,dakle ljudi koji predstavljaju klub za kojeg ti navijaš i njima se žali u vezi prodaje bodova, a ne navijacima Želje po forumu.
Trece , da se ovako jednostavno izrazim : Mi smo platili vaše guzove i vašu "uslugu"...platili :!: dali pare ,a vi se naguzali za te pare - dakle placeno vam je , niste zakinuti...sve pošteno...to je sva prica i logika.

Za ostalo se obrati svojoj upravi i tim "određenim individuama" i njih pitaj Što je to tako, zašto ste se prodali, kolika je bila cijena i ostalo.
Bez ljutnje buraz - ništa licno...ja nikoga ne vrijeđam ,samo iznosim i nadopunjavam cinjenice koje ste sami vi navijaci Veleža pisali ovdje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 maj 2010, 02:35

nick je napisao/la:kao sto rekoh,ako mislis da neko treba platit vama sto se raspadate zadnjih mjesec dana onda ok,ali ja nesto kontam da kod vas nije bilo motiva i to je to,kome zeljo da plati i cim fakat zivite u nekim filmovima pa ljudi dragi osim je prodo svoje auto da podjeli plate igracima...ja ne znam u kojim filmovima zivite...
Nema potrebe za diskusiju ,dobro znamo i ja ,i ti ,i svi forumasi ,Manijaci ,Red Army ,cijela drzava da je danas Zeljo kupio 3 boda..od koga ,nije ni bitno ,licno ja bi ih poklonio Zelji kad vec nemamo mogucnost za izlazak na euro scenu ,a ni ispasti ne mozemo.
Nisam bas impresioniran idejom da mi Borac bude prvak ove nakarade od drzave ,ali kakva je takva je ,nemam bolje...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 maj 2010, 02:39

velez_mostar je napisao/la:
nick je napisao/la:kao sto rekoh,ako mislis da neko treba platit vama sto se raspadate zadnjih mjesec dana onda ok,ali ja nesto kontam da kod vas nije bilo motiva i to je to,kome zeljo da plati i cim fakat zivite u nekim filmovima pa ljudi dragi osim je prodo svoje auto da podjeli plate igracima...ja ne znam u kojim filmovima zivite...
Nema potrebe za diskusiju ,dobro znamo i ja ,i ti ,i svi forumasi ,Manijaci ,Red Army ,cijela drzava da je danas Zeljo kupio 3 boda..od koga ,nije ni bitno ,licno ja bi ih poklonio Zelji kad vec nemamo mogucnost za izlazak na euro scenu ,a ni ispasti ne mozemo.
Nisam bas impresioniran idejom da mi Borac bude prvak ove nakarade od drzave ,ali kakva je takva je ,nemam bolje...
ja ne znam posto do sada smo placali sudije sad vama upravu i igrace kontam mora da smo pravo bogati mozda sljedece godine kupimo ligu prvaka...hajde reci ti posteno jeli treba davat pare nekom da pobjedi ekipu u kojoj 2 igraca igraju mahalske turnire pa je bila prica danas da onaj nece igrat zbog brata pa je bila prica da smo platili sudije...bez ikakve zle namjere te pitam koja je ustvari prica u pitanju kome smo sad platili?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 maj 2010, 02:42

drop je napisao/la:Prvo , ja sam samo obican seljak - ništa više 8-)
Drugo , te "određene individue" su vaša uprava ,dakle ljudi koji predstavljaju klub za kojeg ti navijaš i njima se žali u vezi prodaje bodova, a ne navijacima Želje po forumu.
Trece , da se ovako jednostavno izrazim : Mi smo platili vaše guzove i vašu "uslugu"...platili :!: dali pare ,a vi se naguzali za te pare - dakle placeno vam je , niste zakinuti...sve pošteno...to je sva prica i logika.

Za ostalo se obrati svojoj upravi i tim "određenim individuama" i njih pitaj Što je to tako, zašto ste se prodali, kolika je bila cijena i ostalo.
Bez ljutnje buraz - ništa licno...ja nikoga ne vrijeđam ,samo iznosim i nadopunjavam cinjenice koje ste sami vi navijaci Veleža pisali ovdje.
Vjerovatno na forumu dokazujes koliko jako volis Zelju ,a u biti nisi na 2 puta na Grbavici bio..no ,nije bitno ,ne zelim raspravljati sa osobom koja ponavlja iste glupe fraze.
Kazes "mi smo platili vase guzove" ,haha ,cije guzove ???Kluba je li???Ili par igraca koji imaju nezadovoljstva neka.Nemoj mjesati termine ,nemoj generalizirati ,to hocu da ti kazem.
Poenta je da ne zivis u zabludi da je Zeljo jak ,kvalitetan tim ,razumijes ,nego da kupuje bodove sa strane ,a danas Velezu nista nije znacilo to sto ce vama udijeliti koji bod da osvojite titulu ,koju vam i ostali stele ,razumijes??Pare nisu bitne ,bitno je da nama ne trebaju bodovi ,kontas??Uzeli ste 3 boda ,ja sam i vise nego sretan sto jeste ,ponavljam ,bolje da ste vi prvaci nego Borac ,i to je to.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 02 maj 2010, 02:45

Opet pogrešan ugao gledanja i naglasak na Želji i kupovinu.
Što ne kažeš ovako :
Dobro znamo i ja i ti i svi forumaši ,Manijaci,Red Army , cijela država da je danas VELEŽ PRODAO 3 BODA :!: :!:

Što ne naglasiš malo svoj klub Velež kao PRODAJNU STRANU??
Što samo o Želji pricas??
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 maj 2010, 02:46

nick je napisao/la:
ja ne znam posto do sada smo placali sudije sad vama upravu i igrace kontam mora da smo pravo bogati mozda sljedece godine kupimo ligu prvaka...hajde reci ti posteno jeli treba davat pare nekom da pobjedi ekipu u kojoj 2 igraca igraju mahalske turnire pa je bila prica danas da onaj nece igrat zbog brata pa je bila prica da smo platili sudije...bez ikakve zle namjere te pitam koja je ustvari prica u pitanju kome smo sad platili?
Kazem ti ,da su nama trebali bodovi ,nikad ih vi uzeli ne bi ,i to dobro znas ,znas kako prolaze ekipe koje dodju u Mostar ,ali ti kazem da nama to nista nije znacilo ,i ne zelim da ulazim u to ko je uzeo ,kako ,i td..ali ti kazem opet ,da mi je pravo drago da vam "izadjemo u susret" pri osvajanju 3 boda jako bitna za titulu.
A,te mahalske price ne bih komentirao ,bitno je da smo ostali u ovoj jadnoj ligi ,nismo mogli ni u Europu ,zlatna sredina ,i to je to!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 maj 2010, 02:50

drop je napisao/la:
Opet pogrešan ugao gledanja i naglasak na Želji i kupovinu.
Što ne kažeš ovako :
Dobro znamo i ja i ti i svi forumaši ,Manijaci,Red Army , cijela država da je danas VELEŽ PRODAO 3 BODA :!: :!:

Što ne naglasiš malo svoj klub Velež kao PRODAJNU STRANU??
Što samo o Želji pricas??
Zato sto je Zeljo subjekat o kojemu sam napisao post ,o tome kako taj klub nije toliko jak ,kao sto navijaci istog misle ,i da rezultati nisu apsolutni plod kvalitete ,nego da se u gostima ,pogotovo u ovom dijelu sezone kupuju bodovi.
To je cisto konstatacija ,a mozes formulirati recenicu da je Velez prodao ,ili ovaj kupio ,to je samo ugao iz kojeg posmatras bodovno-novcanu razmjenu..i ,ne mislim da je danas novac bio primaran ,najbitnije je bilo da Velez i dalje ima dobre odnose sa Zeljom ,i da mu pomogne pri priblizavanju tituli.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 02 maj 2010, 09:59

Personalne prepirke ostavite za privatne poruke, ovdje diskutujemo o RSD Velež Mostar :!:
Rođeni brato

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 02 maj 2010, 10:03

Ja mislim da smo mi ove godine upropastili Velez... NE znam kakvo je misljenje vase, ali da nije bilo Želje koji je Velaža izbacio u 93 minuti iz kupa i koji ga je 2 puta dobio u ligi, Velež bi sigurno igrao u Europi... :D

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 maj 2010, 10:36

@Manijakk
Ne provociraj, sa obzirom na uslove koje ima Zeljo a koje Velez, ovakve pobjede ne bi nikad trebale doci u pitanje, a pogotovo da Zeljo ove prethodne odradjuje na sramotan Romanijski nacin, uvlaceci se u guzice Ilje i Muniba i ostalih unistivaca kako BiH fudbala, tako i BiH uopste. Od Zelje se ocekuje da bude pokretac sloma tog saveza i seljakljuka u njemu, a ne da mu lize guzu kako bi postao ono sto sad jeste. Koje uslove imate, sramota je da i dodjete u ovakvu situaciju da vam se prica o ovim stvarima. Ako si zadovoljan statusom Zelje svih ovih godina, onda to postujem. Ja nisam zadovoljan statusom Veleza iako u poredjenju sa Zeljom nema nista. Ama bas nista.
post;
Vrijeme je da se prestane vise pricati o ovoj protekloj tekmi. Ono sto jest problem Veleza smo nas nekoliko i spominjali prije neki dan, a to je polazak iz pocetka i gradnja novog stadiona. I opet se vidi da su ostale stvari pretakanje iz supljeg i prazno. Ovi forumasi sto ga kritikuju i sto prijete da ga vise nece gledati, slobodni vam puti brate. Umjesto da baljezgate i pljujete po njemu, mogli bi naprimjer otici do ulice Marsala Tita pokucati na vrata i upitati mozete li ikako na ijedan nacin pomoci. Tamo cijelo vrijeme sjedi par ljudi i ocekivati od njih da obezbjede egzistenciju kluba je pomalo iluzorno. Pricate o nekakvim prodajama? Znate sve? Necu ulaziti u ishode proteklih utakmica, ali pominjanje nekakvih para je bezveze. Nikakvih para tu nema. Polozaj Veleza na tabeli je odlican sa obzirom na uslove u kojima radi, a vi i dalje zivite u nekom Titinom vremenu kad je svaka firma morala pomagati Velezu. Sada te firme ne da pomazu Velezu, nego imaju zabranu da to ucine. Jedini, apsolutno jedini nacin je novi pocetak. Ulaganje u svoju skolu i gradnja nove infrastrukture. Traziti od Veleza da izadje u Europu a gledati pionire kako mole da im se nadju osnovni uslovni za rad, je dobro za Velez? Europa je ono sto sebi mogu priustiti Zeljo, Sarajevo, Zrinjski, Borac....Velez i dan danas radi na svojoj borbi za opstanak, ma kako god to nekom bilo tesko sto cuje. Pogledajte samo rezultate Celika, Slobode, Borca pa i Zelje, Sarajeva u zadnje vrijeme...Rezultat Veleza naspram njih je odlican....I pored svega lansirali smo par igraca u Europu a i polozaj na tabeli je odlican.
Ne branim ove igrace sto ih sad imamo. Oni su svjesni svega, i njihove zalaganje u zadnjim utakmicama zasluzuje samo rijeci zahvale ali i njima slobodni puti bili.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 maj 2010, 10:40

Pa pustiite ove pojedince.Ja cjenim Veleza i svaki recept.Malo koji je tim dao takve igrace ko Velez.Baka,Vaha,Tuce,Vladic,Okuka,Bajevic da ne nabrajam vise.A sad hem nemate stadiona,nema se love i ovo je dobro kakvi su uslovi.Pozdrav rodzenim od starog manijaka.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 02 maj 2010, 11:01

Velez mi je kao klub uvijek poslije mog Zelje bio najdrazi klub.Radovao sam im se svakom uspjehu dok su igrali Ligu Federacije,kad su se vracali u Premijer ligu,tugovao kad su ispadali kao da je moj Zeljo ispao(ne daj Boze),cijenio sve sto predstavljaju u ovoj ligi,ali i bivsoj,dizao glas i dizat cu protiv fasisitickih klubova koji su preuzeli primat u gradu koji poslije mog rodjenog Sarajeva smatram najljepsim gradom na svijetu,itd itd.
Za taj grad,za Hercegovinu me veze milijon stvari,od krvne veze,preko prijatelja,rodbine,provoda itd.itd,ALI kada vidim kakvi papci i seljaci sada predstavljaju i zastupaju interese tog kluba,ukljucujuci i ovaj forum,zapitam se da li mi zivimo u istoj drzavi,da li smo prezivjeli isti egzodus i agresiju od 92-95,da li dijelimo milijon nekih stvari???
Ali ne,danasnji povampireni ĆURLINI(oni na koje se to odnosi znaju sta znaci), ukljucujuci i razne dosle u grad Mostar pokusavaju svim silama da zatruju odnose Zelje i Veleza, Sarajeva i Mostara, bas kao sto je to slucaj sa ovim "doslama" u Sarajevo, koji su "sljegli" i sad zarad svojih opanackih interesa pokusavaju da naruse medjuljudske odnose ova dva grada,ova dva kluba.
Takvim primitivnim izljevima ljubomore,u najnovijem slucaju ciste pobjede Zelje u Mostaru treba stati u kraj,sportski priznati poraz,pa cak sta i da je bilo nekih radnji iza kulisa,pa sta-zar je bolje da mi jedna Mladost iz Listice ili dodikova igracka bude prvak,timovi i navijaci koji pljuju po drzavi koji bi sutra predstavljali u Evropi,umjesto jednog PRAVOG BH.KLUBA???!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 maj 2010, 11:08

A brato tebi velez nije drag klub cim tako pricas kad ja nesto kazem kako vi skandirate gluposti vi kazete pojedinac ,onda malo shvati i skontaj da svugdje ima pojedinaca koji baljezgaju gluposti .
Samo jedan klub Velež Mostar

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 02 maj 2010, 11:13

Adnel je napisao/la:A brato tebi velez nije drag klub cim tako pricas kad ja nesto kazem kako vi skandirate gluposti vi kazete pojedinac ,onda malo shvati i skontaj da svugdje ima pojedinaca koji baljezgaju gluposti .
Jarane,ja znam kad dodjem u Mostar,i kada upoznam nekog od ovih novopridoslih Mostaraca,navijaca Veleza,kako budem "docekan" sa njihove strane,dok je potpuno druga stvar sa ljudima kojima je Velez u srcu,bas kao sto je to slucaj sa nama.
Meni Velez JESTE I OSTAT CE najdrazi klub poslije mog ZELJE!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 maj 2010, 11:29

Alipasino je napisao/la:Pa pustiite ove pojedince.Ja cjenim Veleza i svaki recept.Malo koji je tim dao takve igrace ko Velez.Baka,Vaha,Tuce,Vladic,Okuka,Bajevic da ne nabrajam vise.A sad hem nemate stadiona,nema se love i ovo je dobro kakvi su uslovi.Pozdrav rodzenim od starog manijaka.
Apsolutno se slazem. E sad vidi ovo brate. U nas je sad takva atmosfera da se nasjeda na price tipa" necu ja pomoci, ja sam pomogao, o a oni sve pokradose!"..Od svih tih starih legendi. Sve te stare legende su sad pune ko brod, u svoje slobodno vrijeme idu iz vikendice u Tenerifima, do vikendice u Atini, pa ima ih i u Oslu, Cirihu itd...Bez Veleza ni njih ne bi bilo. Pored svih tih legendi, Mesa Bazdarevic zavrsava put nasih pionira u Francusku. Kad dodju u Mostar prima ih se ko legende. Oni to jesu da se razumijemo, ali samo im treba napomenuti kako zivi njihova prva ljubav. Za primjer sam naveo stare igrace, ali vjeruj mi da mogu mnogo pomoci. Neka ostave par dana i mogu zavrsiti brdo nekih stvari za Velez. Jesu pomagali, istina, ali na pogresan nacin, slusali su druge kako treba pomoci, nesto kao "evo dao sam, dosta od mene!", a oni koji egzistiraju u pravim klubovima, znaju sta treba Velezu kao pomoc. Niko ne trazi njihove pare, da se razumijemo, ali dovoljno je na primjer da odu do bivseg predsjedniak Djubura koji ima projekat naprimjer novog stadiona. Vjeruj mi majstore, a upucen sam, prosle godine kad se Velezu kuhalo, citav fudbalski savez i klubovi su nas zacrtali da ispadnemo sve do zadnjeg kola. Samo jedan, jedan, telefonski poziv Duska Bajevica je stvari okrenuo naopacke. Bez pare i dinara. Da se razumijemo, hvala im za sve sto su uradili za Velez, od srca, ali mogli bi ostaviti par dana da omoguce djeci njihovih mostarskih ulica da bar imaju mogucnost za ono sto su oni postigli. Velez i Mostar trenutno nemaju ljude koji to mogu odraditi. I oni koji mogu, vec su toliko zaglajzali da nemaju vremena za nista drugo, osim borbe da sebe.
@scorpio
Pozdravljam 8-)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 02 maj 2010, 11:41

I jos samo da se osvrnem na ovu sezonu, i da sagledamo jos jednom koliko nam vrijedi ova ekipa u kompletu. Bez obzira koliko to kome smetalo i ne odgovaralo, sa obzirom na uslove navest cu samo utakmice koje su za nas liga prvaka. Onaj ko misli da Velez treba u Europu, neka ne cita post.

1. Zeljo
Dva poraza na Grbavici( necu da navodim kako, uvijek prava ekipa moze da zabije go). U Mostaru bod u kupu, i zadnji poraz.
2. Zrinjski
Poraz pod Bijelim Brijegom bez primjedbi, Vrapcici nepotreban komentar, iako je Jovic prepustio sredinu terena Ibraki, njegovi momci nisu napravili nijedan kvalitetan pas, a ne da su opucali na gol Melhera. Sramotno.
3. Siroki
Pecara, poraz 2:0 bez packe. Vrapcici, u izjednacenoj igri Cola iskoristio jednu gresku odbrane Sirokog. Ostatak vile nas nosale.
4. Borac
Banja Luka, poraz bez imalo nade za nesto drugo.
5. Celik
Zenica, poraz. Mostar samo bod
6. Sarajevo
Kosevo, bod ( jedino vrijedno hvale) iako je Sarajevo promasilo penal i imalo niz izglednih prilika. Mostar, Opet Cola jedan lob. Igra izjednacena

Ovo sam napisao samo da Rodjeni malo promisle i da se ne sekiraju za odlazak nekih igraca. Ovakvu ekipu imati, a nista ne napraviti, neznam...Znali smo pruzati bolje igra i sa mnogo slabijom ekipom.
Pozdrav Rodjeni ma gdje bili i ne svadjate se. Malo nas je da bi sebi mogli to priustiti.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.