FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 29 jul 2015, 16:50

ChWilla je napisao/la:protiv mađara smo pokazali sve osim gubitničkog mentaliteta. a kolega pila naopako, to mu je specijalnost. i neka pila, jer smo u minuloj sezoni vidjeli da je i travnik težak zalogaj bez optimalnog pristupa.
Upravo tako i treba biti drug...u svakoj utakmici treba maximalno...mozda sam ja lud ali ovaj Ferenc ne bi izgubio u 2 utakmice od Standarda...mi nismo svjesni kakvu smo ekipu izbacili pa ces ovdje procitati kako se Fefenc omalovazava jer smo ih mi izbacili...gaantujem zivotom da nista nisu slabiji od standarda
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 29 jul 2015, 16:51

slika

Kvesić i veliki Samuel Eto'o. :cool:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2015, 16:51

Ja ocekujem da se pobijemo sa njima slicno kao sa Ferencom sto nam opet ne garantuje razultat isto tako mislim da je bitno opet ne primiti gol u prvih pola sata i da ce pritisak pasti a kod njih se uvuci nervoza, nece nas podcjeniti sigurno ne nakon ovoga sa Ferencom nasa prednost moze biti i to sto imamo nekoliko mladih igraca zeljnih dokazivanja da vrijede i da ce zapeti.Nek pokazu borbu opet im niko nece nista zamjeriti pa kako god i ovo je vise od ocekivanog s obzirom da smo izbacili favorita.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 29 jul 2015, 16:52

sergejevic je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Nije standard real iz madrida ali je gotovo pa redovan učesnik grupnih faza eurokupova
ono što niti jedan tim iz BiH nije, pa rekao bih ni blizu da je bio / bude
Pa onda je najbolje da i ne igramo uopste. Ljudi su redovan ucesnik, neka ucestvuju i ove godine, a nas ko ****. Ne kontam u cemu je fazon, imaju 11 igraca na terenu, imamo i mi, lopta je okrugla. Sve se moze postici kada znas sta zelis. "Ni jedan vjetar nije naklonjen onome ko ne zna gdje plovi." Ako nam je cilj samo da prolazimo likove s Malte onda je u redu, a ako nam je cilj da se plasiramo konacno negdje i sreca ce nas pogurati kada zagusti. Niko ne kaze da smo bolji od njih, ali jarane nismo ni mi totalni amateri. Treba probati da ih pobjedimo, da krenemo jako i drsko pa sta bude. Najgore je kada se poput djevojcica udje u utakmicu, onda te ljudi ubiju na sve nacine.
ma jok
bolje da napadnemo formacijom 2-3-5 jer **** to ako nećemo igrati za gol više
ako ne kontaš u čemu je fazon ja ću ti reći
fazon je da su ljudi kvalitetniji 3 puta i to treba priznati
niko ne kaže da ćemo se predati ali sve i da nas nakantaju 5 razlike nije neko čudo
a ako mi njih prođemo pa makar i zbog golova u gostima to je ravno senzaciji
eto to
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jul 2015, 16:58

jasno je da mi opet moramo igrati bunker. ali vidjeli smo i kako slabija ekipa sa disciplinovanim bunkerom može izbaciti jaču. ja ne kontam da su oni nešto puno jači od ferencvarosa, mladost i trka su sigurno na njihovoj strani, ali nemaju majstore koji su prošli sito i rešeto u ligama petice kao ovi, puno su mijenjali a ovi nisu, trener je od juče tu a ovima nije, itd.

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 29 jul 2015, 16:59

ChWilla je napisao/la:jasno je da mi opet moramo igrati bunker. ali vidjeli smo i kako slabija ekipa sa disciplinovanim bunkerom može izbaciti jaču. ja ne kontam da su oni nešto puno jači od ferencvarosa, mladost i trka su sigurno na njihovoj strani, ali nemaju majstore koji su prošli sito i rešeto u ligama petice kao ovi, puno su mijenjali a ovi nisu, trener je od juče tu a ovima nije, itd.
E o tome ja najvise pricam...vidjeli smo da mozemo protiv slicne ekipe ...zasto sada skidati gace...ma idemo sve rijesiti u prvoj utakmici...malo optimizma hehe :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ljozeba
Kontakt:

Post Postao/la ljozeba » 29 jul 2015, 17:00

Za utjehu trener Standarda kloc .
Željo
Liverpool
GrbavicAnfield road

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 jul 2015, 17:01

nekadafanatik je napisao/la:Pa normalno da se sjecam Osimovog tima kada je to doba moje rane zlatne mladosti :)). Ok, drug svijet - drugo doba. Ali bolje, i pri tome ne mislim na politku, hebes to. Mislim na - fudbal. ..Bajic i sta mi smeta? Smeta mi sto momak STOJI i ČEKA da mu neko da donese loptu. Nema tu, ako si frajer - ima da si dobar i kada timu ne ide. Ima da izlazis do centra, da povuces akciju...Danas je najteze kada si u napadu da dođeš u situaciju da se licem okrenes ka golu protivnika sa loptom, a kada ti to uspije - eto frke. A Bajic mnogo čeka. On je stalno leđima krenut ka suprotnom golu. Ne valja to. Mora da bude aktivniji, da bude fajter. I brate opada. Ko "padaviacar"...Onaj Bogdanovic... Kad povuce loptu od sesnaset podjeti me na "Rutka" Saracevica. Zeljinu legendu iz davnih vremena (bio sam klinjo). Kasnije su došli "START halfovi" tipa Čapljica i Komsica (najmrsaviji half svih vremena)...Ako se zabiju u sesnaest u Lijezu - bice šamaranje guze. Ako budu pokrivali prostor iza lopte - e to je vec druga prica...Ne ocekujem cuda..Vidim da su se Sarajlije dobro pojacali..."Zlatare" rade punom parom?
Pa i vraća se momak na centar po loptu yebo ga ti, pogledaj prvi Kokotov gol na Koševu, ko je izbacio Hadžiahmetovića? Koje smirio loptu sa igračem na leđima kad je Beganović dao gol? Ko non stop drži na sebi bar jednog stopera protivničke ekipe? Radi Bajić najbolje što može vjeruj mi :)

Što se tiče padanja šta će kad dobije loptu a oko njega nigdje našeg igrača koji se sporije transformišu iz odbrane u napad, bolje mu je pasti probati izboriti faul nego džaba izmišljati toplu vodi i na kraju zijaniti loptu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 29 jul 2015, 17:30

Ma sa onakvom igrom mi možemo zaustaviti i jače ekipe od Ferencvaroša. Naravno, trebaju se napraviti neke prilagodbe njihovoj igri, ali kad ti igraš tako disciplinovano, boriš se, braniš se odlično, koristiš svoje prilike, onda nije bitno kakav je protivnik jer on igra toliko koliko mu dozvoliš. Nisu oni Barcelona pa da mogu raditi šta kome hoće.
Standard je nekad bio bauk klub, sad sigurno nije, ne mogu nikako da se vrate na te stare staze. A očito da nisu ni u nekoj formi, za razliku od Madjara koji su se bez problema nosili sa svim protivnicima do utakmica s nama. Nema šanse da je Standard toliko jači od Ferencvaroša kao što se priča.
Ja vjerujem da možemo biti u najmanju ruku ravnopravni i da ćemo se imati čemu nadati do posljednjeg trenutka.

Volim te Željo! :ljepota:

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 29 jul 2015, 17:36

Sletise l'?
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 29 jul 2015, 17:38

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 29 jul 2015, 17:38

salle86 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Nije standard real iz madrida ali je gotovo pa redovan učesnik grupnih faza eurokupova
ono što niti jedan tim iz BiH nije, pa rekao bih ni blizu da je bio / bude
Pa onda je najbolje da i ne igramo uopste. Ljudi su redovan ucesnik, neka ucestvuju i ove godine, a nas ko ****. Ne kontam u cemu je fazon, imaju 11 igraca na terenu, imamo i mi, lopta je okrugla. Sve se moze postici kada znas sta zelis. "Ni jedan vjetar nije naklonjen onome ko ne zna gdje plovi." Ako nam je cilj samo da prolazimo likove s Malte onda je u redu, a ako nam je cilj da se plasiramo konacno negdje i sreca ce nas pogurati kada zagusti. Niko ne kaze da smo bolji od njih, ali jarane nismo ni mi totalni amateri. Treba probati da ih pobjedimo, da krenemo jako i drsko pa sta bude. Najgore je kada se poput djevojcica udje u utakmicu, onda te ljudi ubiju na sve nacine.
ma jok
niko ne kaže da ćemo se predati ali sve i da nas nakantaju 5 razlike nije neko čudo
eto to
Mozes ti tu klosarsku pricu ostaviti za nekoga drugog. Nit je duhovito, niti posebno pametno. Ne kontam sta si htio postici tom nebuloznom konstatacijom. Ti mislis da su kvalitetniji 3 puta, ja to ne mislim. Ako nemas neke argumente za svoju tvrdnju, bolje nemoj nista pisati. Mozes to ostaviti za svoje drugove(pitare) i s njima mjesec raspravljati o koeficijentima, o tome ko je jaci Standard ili Leh, Ferencvaros ili Gladbah. Ovdje pise i raja koju ne zanimaju takva poredjenja. Pravis od Standarda Real da bi sutra dosao neko i cestitao jer smo kao izbacili strasnu ekipu.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 29 jul 2015, 17:40

Mogao bi nam se Kvesić vratiti.

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 29 jul 2015, 17:41

Špic i nekada i sada mora da bude fajter, ono pokretljiv, eksplozivan. Ne mora ni da bude neiki tehnicar, ali da mu je gol stalno na pameti, ko da misli o zenskoj. Da ga korad s obje ruke fatat za dres da ti ne pobjegne..Ja ne volim tehnicare na mjestu spica... Meni Bajic vise lici igraca iza špica. Koji treba da podvali loptu i da i sam zabije iz drugog plana..Ali dobro, mozda je to samo utisak. Imo si nekad dvojicu Focaka na mjestu centarfora u Zelji. Paprica je znao vise lopte, a Mihajlovic je zabio vise golova. Prvi je znao iz mjesta proci, predliblati , sta god hoces, a drugi je zabijao iz guzve, iz kornera ...Stvar ukusa... Jedno je jasno - kad nauce da odigraju kontru sa dva dodira (iz prve) prema naprijed, Zeljo ce da napravi nesto i vani...Jer, ono sto se vidi jeste da svi domaci igraci imaju potez vise. Prosto ne mogu da rastanu sa loptom.. Moguce da sutra Bajic ovo demantuje...Sto da ne.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2015, 17:43

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 29 jul 2015, 17:44

Koja su gamad ovi Turci svi odreda yebem li im rod i porod.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 29 jul 2015, 17:45

Valjda će biti spreman za revanš na Koševu.

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 29 jul 2015, 17:46

pride_of_merseyside je napisao/la:Baš sam i ja to krenula napisati, meni je 1041, a momku prije mene je rekao da se oko 950 ljudi učlanilo do tad. Bilo je dosta grešaka oko imena, pa su morali ponavljati. Ima sigurno više od 100 poništenih do sad.
I ja mogu potvrditi da je bilo gresaka jer je meni izdata kartica sa pogresnim prezimenom, a mom jeranu isto je neka greska bila pa je morao novu stampati.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2015, 17:47

nekadafanatik je napisao/la:Špic i nekada i sada mora da bude fajter, ono pokretljiv, eksplozivan. Ne mora ni da bude neiki tehnicar, ali da mu je gol stalno na pameti, ko da misli o zenskoj. Da ga korad s obje ruke fatat za dres da ti ne pobjegne..Ja ne volim tehnicare na mjestu spica... Meni Bajic vise lici igraca iza špica. Koji treba da podvali loptu i da i sam zabije iz drugog plana..Ali dobro, mozda je to samo utisak. Imo si nekad dvojicu Focaka na mjestu centarfora u Zelji. Paprica je znao vise lopte, a Mihajlovic je zabio vise golova. Prvi je znao iz mjesta proci, predliblati , sta god hoces, a drugi je zabijao iz guzve, iz kornera ...Stvar ukusa... Jedno je jasno - kad nauce da odigraju kontru sa dva dodira (iz prve) prema naprijed, Zeljo ce da napravi nesto i vani...Jer, ono sto se vidi jeste da svi domaci igraci imaju potez vise. Prosto ne mogu da rastanu sa loptom.. Moguce da sutra Bajic ovo demantuje...Sto da ne.
Bajic i jeste poluspic igra ovo sticajem okolnosti...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 29 jul 2015, 17:48

salle86 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Pa onda je najbolje da i ne igramo uopste. Ljudi su redovan ucesnik, neka ucestvuju i ove godine, a nas ko ****. Ne kontam u cemu je fazon, imaju 11 igraca na terenu, imamo i mi, lopta je okrugla. Sve se moze postici kada znas sta zelis. "Ni jedan vjetar nije naklonjen onome ko ne zna gdje plovi." Ako nam je cilj samo da prolazimo likove s Malte onda je u redu, a ako nam je cilj da se plasiramo konacno negdje i sreca ce nas pogurati kada zagusti. Niko ne kaze da smo bolji od njih, ali jarane nismo ni mi totalni amateri. Treba probati da ih pobjedimo, da krenemo jako i drsko pa sta bude. Najgore je kada se poput djevojcica udje u utakmicu, onda te ljudi ubiju na sve nacine.
ma jok
eto to
Mozes ti tu klosarsku pricu ostaviti za nekoga drugog. Nit je duhovito, niti posebno pametno. Ne kontam sta si htio postici tom nebuloznom konstatacijom. Ti mislis da su kvalitetniji 3 puta, ja to ne mislim. Ako nemas neke argumente za svoju tvrdnju, bolje nemoj nista pisati. Mozes to ostaviti za svoje drugove(pitare) i s njima mjesec raspravljati o koeficijentima, o tome ko je jaci Standard ili Leh, Ferencvaros ili Gladbah. Ovdje pise i raja koju ne zanimaju takva poredjenja. Pravis od Standarda Real da bi sutra dosao neko i cestitao jer smo kao izbacili strasnu ekipu.
hahahaha e **** ga drug đeš me sad toliko vrijeđati nazivajući me pitarom
vella havle
meni recimo više ti ličiš na pitara ovom zadnjom rečenicom :D
haj eto sve si upravu, samo se nemoj ljutiti :cool:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, voltron30 i 64 gosta.