mostar_mo je napisao/la:KOME IBRA PRODAJE MAGLU?
Evo pišem totalno razočaran onim sto se dešava u i oko Veleža ...sram ih bilo ....nisam htio ništa danas pisati al sam večeras saznao sve ....Velež je PRODAO bod Zrinjskom za sitne pare , tačnije ...nekoliko igrača su kupili za pišanih 400 KM po igraču , a sam klub je dobio solidnu cifru ....kasnije se sve saznalo pa je došlo do sukoba onih koji su uzeli novce sa onima koji nisu za to znali( mislim na igrače) ...tada je već počelo rasulo što je rezultiralo Kneževićevim i Čolićevim nedolascima na trening , Ibraković suspenduje ovu dvojicu pred jako važnu utakmicu sa Željom umjesto da sačeka da ta suspenzija stupi na snagu poslije današnje utakmice ....
Današnja utakmica je takođe prodana, neću imenovati ko je od igrača uzeo pare ali ću reći da su to bili oni koji su se uglavnom na terenu najviše bunili i napadali sudije (prepoznat cete ih ) .... koje licemjerstvo ....
Ibraković je takođe učestvovao u svemu tome te je i sam dobio svoj dio tala ...sram ga bilo , prica nam price o Europi cigan ciganski ...,
ono što me najviše boli je naivnost ljudi , slušam ih danas oko sebe dosta koji govore da nije moguće da je prodano zbog toga što je Velež pogodio stativu i imao 2 stopostotne šanse koje je Šehić odbranio ..., ljudi moji zar mislite da bi ostalo 1-1 da je kojim slučajem ušla jedna od tih lopti ... koja naivnost ..., niste valjda očekivali da Velež ne napravi ni jednu šansu ? pa kome bi onda muda pod bubrege prodavali ...?
po običaju jedan od organizatora prodaje čeka na poluvremenu sudije da ih tobože izgrdi i izvrši pritisak na njih ...
dobra reklama za naivnu publiku ...komentariše se na tribini ˝ dobar je on ...vidis da nije on u tome ˝ i sl...
jadno da jadnije ne može biti , u klubu slijedi totalno rasulo jer su se igrači zavadili ...neka mu je Bog na pomoći al što se mene tiče više ne , hvala...
Jedno logicno pitanje bez ikakve ironije:
Ako je Velež prodao utakmicu (kao što tvrdiš) , zašto su onda igraci Veleža napadali na Željin gol, pogađali stativu i Šehića sa njegovim intervencijama napravili igracom utakmice
U prevodu...zbog cega ste onda pucali po Željinom golu i tjerali covjeka na intervencije ,ako je sve dogovoreno i prodato
I još jedno pitanje...kad vec trvdiš javno na forumu da je utakmica prodata ,onda nam reci za koliko jeftino ste prodali svoj obraz
ZA KOLIKO STE SE PRODALI??? pošto citaju i navijaci Borca...pa reko da vas i Borac kupi za te pare??
Pitanja nisu provokativna vec cisto logicno razmišljanje i nadovezivanje na tvoje tvdnje.
Bez uvreda i provokacija , molim.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja