citam u novinama podnjeo zahtjev da se stavi na grbavicu umjesto lokomotiveHigh je napisao/la:
Monumentalizam i nazoviradnička klasa. Ne ide to, bem mu! kuknjava

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
citam u novinama podnjeo zahtjev da se stavi na grbavicu umjesto lokomotiveHigh je napisao/la:
Monumentalizam i nazoviradnička klasa. Ne ide to, bem mu! kuknjava
Pa gdje ce korida na Grbavici kuda ce volove provesti kroz grad to ide samo u ova mjesta na prilazima gradu.Heller je napisao/la:
Ne seri, pise fino da je prije rata, koji si ti idol meni, čim ga neko složi kroz suze i bale izvučeš kartu Četnika
Jok nasao jos zanimljivije iznad hotela Sunce u Vogosci nasli ostatke pitara s mudima.maroonGiant je napisao/la:Kazu Semir Osmanagic napustio projekat piramida u Visokom, okrece se grbavici,navodno otkriveni znacajni dokazi na tribinama stadiona, bice na Discovery.u epizoda...
Ocito ne znas citati ili i u clanku koji je lijepo napisan pise:Heller je napisao/la:Ne seri, pise fino da je prije rata, koji si ti idol meni, čim ga neko složi kroz suze i bale izvučeš kartu Četnikapile87 je napisao/la:Jesmo tada su cetnici bili na stadionu.Heller je napisao/la:Eto i tad ni za koride niste bili uslovni
Neka radi njega u TK uveli desetogodisnje osnovno obrazovanje nije stigao nauciti citati.tm8782 je napisao/la: Ocito ne znas citati ili i u clanku koji je lijepo napisan pise:
"Događaj je zabilježen u rijetkim sarajevskim medijima onog vremena, negdje u predvečerje agresije i rata."
Mislim da vama ni dokazi nisu mjerilo nego vi ko pojedini vidite to kako zelite ili ne zelite da vidite. Sad si ga ti slozi sebi momacki, pa ne vidis od suza i bala dalje.
Jok nasao jos zanimljivije iznad hotela Sunce u Vogosci nasli ostatke pitara s mudima.[/quotepile87 je napisao/la:maroonGiant je napisao/la:Kazu Semir Osmanagic napustio projekat piramida u Visokom, okrece se grbavici,navodno otkriveni znacajni dokazi na tribinama stadiona, bice na Discovery.u epizoda...
Ne znam ja da sam ti ista pisao to sa njivama rijesi bez mene sta da ti radim...joker90 je napisao/la:Piletu je glavni argument kad ga izyebes u raspravi da si iz Vogosce, Kobilje glave i sl.![]()
Znam da je meni cak jednom pisao i kako imam njive po KG i sl. Valjda je u njegovoj glavi to sramota i ti ljudi manje vrijedni.
E burazeru onda si ti pravi gazda...skupa je zemlja gore..joker90 je napisao/la:Piletu je glavni argument kad ga izyebes u raspravi da si iz Vogosce, Kobilje glave i sl.![]()
Znam da je meni cak jednom pisao i kako imam njive po KG i sl. Valjda je u njegovoj glavi to sramota i ti ljudi manje vrijedni.
Da toliko je lako da ste bjezali do sportske dvorane u Vogosci a a navijaci Lecha dosli samo do semafora kod trznice sto je otprilike negdje na pla puta za one vase kojih istina ima malo a nisu iz Vogosce.maroonGiant je napisao/la:U glavi mu samo Vogosca, Kg neki pokusaji provokacija sta vec, a vjerovatno sam blize njegovom pokusaju od stadiona, nego on. Opcina NS( ako je to uopste bitno).
Pronasli pitara s mudima sto je lahko, znaju oni i sami, samo sto jos traze manijaka sa zubima, takve je bas tesko naci.
joker90 je napisao/la:Piletu je glavni argument kad ga izyebes u raspravi da si iz Vogosce, Kobilje glave i sl.![]()
Ma frajer je puk'o Sene mi moje. Kako ga momci poklapaju, tako mjenja teme. Dosad je poceo vec sestu u roku od 24h.mma_hz je napisao/la:kakav sad Plzen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.