FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 29 jul 2015, 12:02

Desole je napisao/la:Jeste oprali sa Subicem, strasno.
A jbg ti jel forum za pranje ili nije.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 jul 2015, 12:06

Ma mi kad Subica nismo uzeli dok je Borac kukao , sad sigurno necemo . Tako da se beze pegla tema. Ocigledno jos ne kupujemo igrace
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jul 2015, 12:11

@mma_hz jel valja ovo za sljedecu utakmicu :D :opaopa:

-------------------------- Ostrakovic ----------------------
Tatomirovic ---- Stepanov ---- Barbaric ---- Puzigaca
--------------------- Ikande ---- Radovac ----------------
Duljevic ------------------ Mesa ---------------- Velkoski
---------------------------- Benko --------------------------

Ja mislim da je ovo pravi protivnik za njega da se isproba a pozadi ima puno osiguravaca. :thumbup: :thumbup:
Bice **** ovu utakmicu jer ljudima trebaju bodovi znaci bar 30% teze nego protiv Drine. Treba izvesti snazan tim nece biti lagano nimalo. Ko god tako misli grijesi. Nebi trebala biti neka golijada. Pobjeda sa golom do dva maksimalno razlike ako i toliko.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 jul 2015, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 jul 2015, 12:12

Eh konacno da se rijese papiri, popravi mi dan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 29 jul 2015, 12:16

Sve para sto imate na Sarajevo stavite

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 29 jul 2015, 12:18

Ajax je napisao/la:@mma_hz jel valja ovo za sljedecu utakmicu :D :opaopa:

Ja mislim da je ovo pravi protivnik za njega da se isproba a pozadi ima puno osiguravaca. :thumbup: :thumbup:
Bice **** ovu utakmicu jer ljudima trebaju bodovi znaci bar 30% teze nego protiv Drine. Treba izvesti snazan tim nece biti lagano nimalo. Ko god tako misli grijesi. Nebi trebala biti neka golijada. Pobjeda sa golom do dva maksimalno razlike ako i toliko.
maaa znas bolan Dzenu, odigrat ce ti ista ekipa, jedina izmjena bi mogla biti oko Duljevica, ako bude spreman za utakmicu... i po meni nema potrebe da Tatomirovic igra desnog beka protiv ekipa koje ce se braniti 80% utakmice, brzi je Hebibovic od njega u slucaju kontre, tako da on to moze pokupiti nazad... Ikande takodjer nece igrati prije Gojka...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 29 jul 2015, 12:20

sta je sa kallasijem ? kallasi treba da bude bar drugi bek , a ne da se gura tatomirovic na beka ... znaci hebibovic-kallasi ... dzemo neka ide na bagere da radi na kampu ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 jul 2015, 12:22

Ajax je napisao/la:@mma_hz jel valja ovo za sljedecu utakmicu :D :opaopa:

To je ta NATO ekipa.. :thumbup: :thumbup:
Sto si izostavio Cimija,malo da vidis kako Harmony kohezira :mrgreen: sa ekipom..Dulja ce valjda biti spreman..
Podrzavam.. :D
Samo se 3 boda pikaju i nista vise..
DZEMO NA BAGERE... :clap: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 29 jul 2015, 12:24

Ljudima je bitno samo, nek je novih igraca,i odmah ih ubacuju u prvih 11.
A sumnjam da je 5 % forumaša ikad u zivotu ga vidjelo,a kamoli pogledao neku trening utakmicu ili trening.Daj bože da odmah uletih u prvi tim, i da bude najbolji igrac lige.Ne mogu vjerovati da se radujemo odlasku Cimija, i da ga mijenjamo nekim crncem uz neku euforiju.Za mene su trenutno i dalje prioritet igraci koje trenutno imamo,sve dok Ikanda ne pokaze da je bolji od njih.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 29 jul 2015, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jul 2015, 12:25

Pa izostavio sam CImija jer je blizu transfera a i da se vidi kakav je Ikande. Ovo je pravi test za njega. A ovi nece znati koga da prije zaustave od Duljevica, Benke, Radovca i Velkoskog. Tako da Ikande nebi trebao da bude pred previlikim pritiskom. Nadam se da je malo bolji defanzivno od Cimirota jer ofanzivno tesko da je bolji od njega. :thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 jul 2015, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 29 jul 2015, 12:26

Ajax je napisao/la:Druze @THEC ovo jos jednom sam odgledao snimak utakmice da nebi ispao nerealan. I opet su po meni daleko najlosiji igraci Hebibovic i Ostrakovic. Cak i kod gola je Hebibovic veci krivac nego golman jer onakva lopta se ne vraca golmanu nego se ili snazno zagradi ili izbije makar u korner ili napravi faul makar zuti dobio. Covjek je jako nesiguran na poziciji beka. Smijesno je jednog Tatomirovica drzati na klupi radi jednog ovakvog igraca. Tatomirovica koji nije bolji od njega nego je 10x bolji bek od njega. I nije tacno da je Hebibovic toliko dominantan ofanzivno da bi to opravdalo da zbog toga igra umjesto drugih igraca. Ovdje ga pojedini opisiju kao da je Duljevic ili Said da se igraci odbijaju od njega da ima fenomenalan dribling, da je snazan na lopti. Nista od toga nije tacno covjek ima samo brzinu i solidan centarsut. Niti ima vrhunski dribling niti je snazan lopti odnosno da mu je tesko oduzeti loptu.

I protiv Lecha prvi gol i protiv Drine je iskljucivo on kriv jer djeluje skroz nesiguran sa loptom i u vecini slucajeva dodaje prvom do sebe ili unazad. Sve ti govori da jedan Puzigaca sa kojim mnogi ovdje nisu bili zadovoljni i koji se je opravdano kritikovao i to jako puno. Da izgleda duplo sigurniji sa loptom. Zna se zagraditi, zna uklizati i napraviti faul ako treba. A kod Hebibovica uvijek strijepis ( kao donkle i kod Ostrakovica ) jer jednostavno vidis da je covjek nesiguran sa loptom u zadnjoj liniji. I ta trema koju spominjes eto drugi je nemaju on ima vecu tremu ok. On moze odigrati sve utakmice kao starter ne beku ove sezone i opet nece biti u evropi i sljedece sezone kvalitetan ( kvalitetniji ) bek zbog toga. On je takav kakav je. Pa to je isto da igraca kao naprimjer Visca koji nije allround igrac ( jednako dobar ofanzivno i defanzivno ) guras na beka. Steta onakvih 10 igraca da se jedan bukvalno slepa.

Hajde reci mi koji je to igrac bio losiji od njega u toj utakmici ?? Kod Alispahica se je vidjelo da imao dugo pauzu samo opet je nesto odigrao i pokazao je neki kvalitet. Bekic je po meni bolje odigrao od njega a da o drugim igracima ne govorimo. Opet taj isti Bekic je klupa kada se vrati Duljevic. Pa covjek protiv jedne od losijih momcadi kojoj je falilo osam igraca u "domacoj" utakmici nije bio dominantan. O cemi mi ovdje govorimo. Jasno je meni da on doveden da igra i sve samo samo neka onda igra to sto je igrao u Velezu a ne beka. Ja sam siguran da bi velikoj vecini trenera igrao Tatomirovic prije od Hebibovica ako se zanemari ko je novi a ko stari igrac ako se gleda samo sta koji igrac nudi. Pa uporedi njihove partije protiv Lecha tu se najbolje sve vidi protiv jakog protivnika.

Znaci bez emocija treba izabrati najboljih 11 kao sto je ovdje neko sinoc napisao ako se zeli uspijeh. Bekic je odlican bio samo zao mi je Duljevic ima prednost. Drugi Bekic isto solidan protiv Lecha samo Krste ima prednost i tako dalje. Tatomirovic je bio odlican na stoperu samo Stepanov i Barbaric imaju prednost. Samo kvalitet samo najboljih neka igraju to je jedini recept za uspijeh.

ne zamjeri, ali ti je znanje o fudbalu jako skromno, cuj sta je konkretno odigrao, pa lik je i sa loptom i bez lopte radio dar mar po desnoj strani, upravo to nam je falilo, druga stvar, Ostrakovic nije pogrijesio kod gola, nego upravo Hebibovic, jer iako je lopta bila u 16, nije smio da je hvata jer je vracena od njegovog igraca i bila je prekratka, nasa najveca boljka, a to je probijanje bunkera, koja je do sada bila jednodimenzionalna i svodila se na neki individualan potez igraca iz sredine i Dulje, koji je uvijek isao prema sredini, je sada mnogo sira, jer Hebibovic ide linijski, ima lijepu povratnu i veoma preciznu, kao i centarsut, i to je iskljucivi razlog zasto smo efikasniji bili nego inace, pogledaj centarsut u prvih deset minuta njegov ulaz u prostor, i promasaj Benke, pa to nisam vidio od nasih bekova cijelu proslu sezonu. Samim tim imas mnogo raznovrsniji napad, nisi jednodimenzionalan, nego mozes da mjenjas taktiku, cas na krila cas kroz sredinu, razlika izmedju desne i lijeve strane nam je nebo i zemlja, kad bi dosao neko tipa Subica na lijevu, ne bi bilo te odbrane u ligi, kroz koju ne bi u toku utakmice doslo nekoliko sjajnih sansi preko ubacaja..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 jul 2015, 12:33

Izvini @keno83 ja sam i napisao da je Hebibovic vise pogrijesio kod gola od Ostrakovica. I po meni je Tatomirovic bolji izbor u prvih 11 od Hebibovica sto su uostalom i pokazale utakmice protiv Lecha kao i rezultat. U prvoj domacoj golovi iz igre u drugoj u gostima iz slobodnog udarca. Ti imas svoje misljenje a ja svoje i ja to postujem. Ne znaci da je neko protiv nekog igraca ako misli da nije za prvih 11. Po meni koliko god bio najbolji od bekova ofanzivno toliko je nesiguran defanzivno. Ja bi volio da vidim Hebibovica na svojoj prirodnoj poziciju krilu zadnjih 30 minuta umjesto Duljevica sa tom svojom linijskom igrom i umornim protivnikom tada bi on dosao vise do izrazaja.
keno83 je napisao/la:Samim tim imas mnogo raznovrsniji napad, nisi jednodimenzionalan, nego mozes da mjenjas taktiku, cas na krila cas kroz sredinu, razlika izmedju desne i lijeve strane nam je nebo i zemlja, kad bi dosao neko tipa Subica na lijevu, ne bi bilo te odbrane u ligi, kroz koju ne bi u toku utakmice doslo nekoliko sjajnih sansi preko ubacaja..
Ali isto tako protiv boljih ekipa koje se nebi samo branile u prvenstvu ( kao i svih u kvalifikacijama za ligu prvaka i vecine u ligi evrope ) bi ostavljali prostor za kontre jer bi ostajali samo Stepanov i Barbaric u zadnjoj liniji a Hebibovic i Subic bi ponekad bili skroz u napadu.

@amypitar niko se ne raduje odlasku Cimija. Jedino sto ako sada ode klub moze zaraditi bar oko 800k na transferu a ako ode na kraju sezone moze otici za 0 eura ako ne produzi ugovor. Klubu je jako bitno tih skoro milion eura. A i vecina zeli da Cimi igracki napreduje a to je da napravi korak vise u karijeri. Prodaja nekih najboljih igraca je neminovnost i to u puno boljim klubovima od Sarajeva. Tako je kako je. Idealno bi bilo da Cimi produzi ugovor na jos par godina sto se mene tice. Niko sretniji od mene da to uradi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 jul 2015, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2015, 12:42

Ikande dobio papire :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 29 jul 2015, 12:47

Evo u avazu pishe Cimi ide za milion eurića najvjerovatnije, i da 100% ne ide u zvezdu.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 29 jul 2015, 12:51

revolt je napisao/la:Evo u avazu pishe Cimi ide za milion eurića najvjerovatnije, i da 100% ne ide u zvezdu.
Gdje ide Cimi?? Nedo Bog ako ostane ko bi to onda ukomponovao.. Cisto sumnjam da je Will Smith dosao da sjedi na klupi i da posjecuje fudbalske arene u BiH :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 jul 2015, 12:53

Ajde hilmo slikaj to iz Avaza :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 jul 2015, 12:55

Joj avaz. Njima ne možeš vjerovati ni da je danas srijeda.
#divovi

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 jul 2015, 14:20

Cimi ce se prodati,sad zavisi gdje posto recimo jedan Rustemovic nikada ne bi dobio priliku..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 29 jul 2015, 14:40

MortemHz je napisao/la:Ikande dobio papire :bow:
kažem ti ja jučer sve predato, samo mi je malo @zagor ( moderator) zaspao, jer je posumnjao u info ;)
Mosa RajvoSa

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 29 jul 2015, 14:47

Nemojte braco Tatka na desnog beka zivi bili, bar ne u PLBiH gdje moramo napadati. On je dobar do protivnicke polovine, cim predje centar, to je unaprijed izgubljena lopta.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], OzmoodPinglewood, tajsamja i 40 gostiju.