e stvarno mi iz liverpoola, smo magnet za sve propale fudbalere treba li vam kakav skaut za propalitete ako treba a i Gerrard cemo se odmah bacit na posoGerrard je napisao/la:Trebali vam skaut , za pronalazenje propali fudbalera![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
e stvarno mi iz liverpoola, smo magnet za sve propale fudbalere treba li vam kakav skaut za propalitete ako treba a i Gerrard cemo se odmah bacit na posoGerrard je napisao/la:Trebali vam skaut , za pronalazenje propali fudbalera![]()
Sto se tice tvoje prijave dobro smo je razmotrili i prihvatili!!! Samo jos ako koverta bude podeblja, morat ces je urucit nasem selektoru (admin) al to ne smije niko znat!partizan in heart je napisao/la:Trebal vam jedan za vezanje kopacki!!!
Napredova cu ja ,malo se ulizem svima,plava kovertica i tu sam!!!
Eh jos da navijas za pravi klub bila bi prava navijacicalejla je napisao/la:treba li navijacica????
![]()
![]()
![]()
![]()
pa u top 2 igraca mi je gerrard.... trenutno nosim njegov dres.... dovoljno?????????TheScouser je napisao/la:Eh jos da navijas za pravi klub bila bi prava navijacicalejla je napisao/la:treba li navijacica????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj samo reci da ti je No.1 Ronaldo molim te lijepolejla je napisao/la:pa u top 2 igraca mi je gerrard.... trenutno nosim njegov dres.... dovoljno?????????TheScouser je napisao/la:Eh jos da navijas za pravi klub bila bi prava navijacicalejla je napisao/la:treba li navijacica????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no. 1 je SALIHOVICTheScouser je napisao/la: Nemoj samo reci da ti je No.1 Ronaldo molim te lijepo![]()
a svaka cast to za Gerrarda i dres, dobrodosla u klub
Zaboravio si reci da imas jednu drvenu nogu i da te cesto zovu "kapetan Kuka"FK Sarajevo je napisao/la:mogu li ja igrati evo podnijecu vam izvjestaj
igram desnog beka iza direka ali mi to nije prirodna pozicija mi je iza gola gdje golmanu dodajem vodu iskustva imam dofaco sam lopte u jednom predpionirskom timu u sjeverojuznoj(sala) bosni ako je ko zainteresovan da me zaposli trenutno sam bez ugovora![]()
![]()
![]()
![]()
i zaboravljam cesto nesto reciTheScouser je napisao/la:Zaboravio si reci da imas jednu drvenu nogu i da te cesto zovu "kapetan Kuka"FK Sarajevo je napisao/la:mogu li ja igrati evo podnijecu vam izvjestaj
igram desnog beka iza direka ali mi to nije prirodna pozicija mi je iza gola gdje golmanu dodajem vodu iskustva imam dofaco sam lopte u jednom predpionirskom timu u sjeverojuznoj(sala) bosni ako je ko zainteresovan da me zaposli trenutno sam bez ugovora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Manijaku jedan!!!DinceManijak je napisao/la:Nek je samo alkhola i djevojki
ma svestran si, nema sta,,,,,bavarac je napisao/la:mogul ja negdje igrat...cijenjeni stoper u gradu i mogu napadaca..