Ja kako sam cuo iz Sa je krenulo oko 200 sad dodaj ove iz drugh gradova i inostranstva tako da mislim oko 300 kao i u Budimpesti..Sigurno da bi bilo vise i bolje da je situacija u grrupi normalna.benjamin1997 je napisao/la:Koliko će biti naših navijača u Liježu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
al' moglo bi biti puno više dijaspore, u belgiji i holandiji ima dosta naših.
-
- Kontakt:
Znači kada bi bilo oko 500, bio bi vrh.
Ma sad ce krenut clanske ima nas koji cekamo platu, jbg ljeto je vazda troskovi
Znam da je rano ali zna li se vrijeme revans utakmice mislim na satnicu ??
Znam da je rano ali zna li se vrijeme revans utakmice mislim na satnicu ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Hajde ljudi, koliko smo imali clanova sa jucerasnjim danom? Tacan broj?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Koliko smo imali prošle godine clanskih?
bice nas iz holandijeChWilla je napisao/la:al' moglo bi biti puno više dijaspore, u belgiji i holandiji ima dosta naših.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Koje je rjesenje lijevo, na mjestu Kvesica? Steta sto je Kvesa u ovom trenutku otisao, dobro je radio defanzivu, jedno od najosjetljivijih mjesta u ekipi.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
mladenović ili enis sadiković.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Moze li Enis to? Meni taj momak pravi defanzivac, ima on ogromnu volju, zelju, radnik, kakvo je znanje, malo sam ga gledao?
Vita est militia
Mladenović je bolje rješenje, ako ništa ljevak je i po onom što sam do sad vidio mislim da će biti dostojna zamjena za KvesuUltrasNotRed je napisao/la:Moze li Enis to? Meni taj momak pravi defanzivac, ima on ogromnu volju, zelju, radnik, kakvo je znanje, malo sam ga gledao?
Iskreno Mladenovica sam pratio malo vise na treninzima kao i Tiaga. Ono sto su pokazali na treningu mene je licno zadovoljilo. Pogotovo Tiago. Vidjecemo kako ce sve to da bude u utakmici. Kod Mladenovica mi se jako svidjelo igranje na dupli pas, izbacivanje protivnika i jako dobar prodor cak i prema sredini. Dok je po meni Tiago najbolje rjesenje na poziciji desnog krila, mislim da mu ta pozicija najbolje lezi.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Za utakmice protiv Standarda ja ne bih mjenjao ništa izuzev ove prinudne izmjene Mladenović.Tiaga bih poćeo forsirati u prvenstvenim utakmicama.
Slazem se ovo sam naveo samo kao primjer onog sto sam primjetio.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Pokušati ponoviti drugo poluvrijeme iz Pešte i biće svega abd.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kazu da on zadovoljava na toj poziciji. Ima u kontinuitetu dosta utakmica, nije neiskusan, rutiner sa dobrim pregledom igre koji moze odgovoriti taktickim zamislima strucnog staba.tm8782 je napisao/la:Iskreno Mladenovica sam pratio malo vise na treninzima kao i Tiaga. Ono sto su pokazali na treningu mene je licno zadovoljilo. Pogotovo Tiago. Vidjecemo kako ce sve to da bude u utakmici. Kod Mladenovica mi se jako svidjelo igranje na dupli pas, izbacivanje protivnika i jako dobar prodor cak i prema sredini. Dok je po meni Tiago najbolje rjesenje na poziciji desnog krila, mislim da mu ta pozicija najbolje lezi.
Al najbolje sacekati da vidimo kakav je na terenu. Motiva ce sigurno imati fa se dokaze, pogotovu jer je atmosfera takva da su svi nabrijani i preko svojih mogucnosti.
Malo me zabrinjava ta sirina u ekipi, dosta smo limitirani na odredjenim pozicijama, te zavisimo puno od igara i raspolozenja pojedinih igraca.
Sigurno je da kako strucni stab vidi ovo te da ce traziti max zalaganje i ozbiljnost u svim utakmicama.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ne znam za vas al' nekako što je tekma bliže ja sve veći optimista 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- corleone87
- Kontakt:
Utakmicu Standard de Liège - FK Željezničar Sarajevo prenosit će FACE TV (četvrtak, 20:30h)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Opet puca nervoza,ali i neka pozitiva.Standard je jaci od ferenca,u to sumnje nema,ali nekako mi sad izgledaju puno atraktivnije nego u prvi mah kad smo ih izvukli.Neuigrani igraci,novi trener,publika ga i ne podrzava bas.Individualno su mnogo jaci,a kako izgledaju kao tim vidjecemo sutra.Isti osjecaj kao i onaj koji sam imao u Budimpesti,samo da ovo hairli bude.Srcem,jako od pocetka do kraja.Sretan put Plavi,volim vas vise od svega.Naprijed Željo ljubavi moja!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.