FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

adisg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adisg » 01 maj 2010, 22:47

Play.Blue.Minded je napisao/la:Ovo mene podsjeća na basnu sa lisicom i grođžem. Velež nije moga ništa napravit, pa sad, eto, prodata tekma.
Ah da, evo i priče;
Lisica, videći grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša na sve načine da ga dohvati. Nikako nije mogla da dođe do njega. Kada je sve probala, ona se okrete i ode govoreći:
- Još je kiselo. Ništa ne valja. Trnu zubi od njega.
Za parmake koji ne kontaju, evo i pojašnjenje; Lisica = Velež, Grožđe = Evropska takmičenja
Tebi za napomenu vijest iz SN -a: ( Sportskih novosti) :

NA SJEDNICI PRVOSTUPANJSKE KOMISIJE ZA LICENCIRANJE KLUBOVA NS BIH, KOMISIJA JE RAZMATRALA IZVIJESCA DIREKTORA ADMINISTRACIJE ZA LICENCIRANJE KLUBOVA O ISPINJENJU KRITIERIJA SVIH 16 KLUBOVA PREMIER LIGE BIH ZA DOBIVANJE LICENCI ZA SUDJELOVANJE U NATJECANJIMA POD OKRILJEMUEFA I PREMIER LIGE BIH ZA SEZONU 2010/11.

ODLUCENO JE DA ZELJEZNICAR, BORAC ,ZRINJSKI I SARAJEVO MOGU SUDJELOVATI U uefa klupskim natjecanjima, ako to izbore:

Zakljucak: VELEZ NIJE LICENCIRAN , I PREMA TOME SVE DA JE I BIO U PRVE CETIRI EKIPE, TJ NA MJESTU KOJE VODI U PREDKOLO KUPA UEFA, NE BI VIDIO EVROPE.

PAMETNOM JE DOSTA, PA TI SAD VADI KONKLUZIJE...............

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 maj 2010, 22:50

vfc1922 je napisao/la:Ajmo malo ohladiti dobro vam ljudi kažu. I jedni i drugi. Veležovci na svoju temu i tačka. Nije nam Željo ništa kriv za ove probleme u zadnje vrijeme. Željovci i vi malo lakše. Velež je napadao od 0:1 do 80 minute. Da je dao gol, to bi bio konačan ishod? Zato ne prdite ni jedni ni drugi jer veze nemate. Utakmica nije namještena, pobjeda Želje 0:2 i čestitam. Potpuno zaslužena.
Velezu je kriv ovaj adisg...sve sto je rekao u korist veleza i protiv Zelje desilo se suprotno...napravite fb grupu da ga zamolite da vas ne bodri vise...steta da velez propadne zbog njega :mrgreen:
Al izvadit cemo mi "konkluzije" :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 01 maj 2010, 22:55

Seyo_TM je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:Ajmo malo ohladiti dobro vam ljudi kažu. I jedni i drugi. Veležovci na svoju temu i tačka. Nije nam Željo ništa kriv za ove probleme u zadnje vrijeme. Željovci i vi malo lakše. Velež je napadao od 0:1 do 80 minute. Da je dao gol, to bi bio konačan ishod? Zato ne prdite ni jedni ni drugi jer veze nemate. Utakmica nije namještena, pobjeda Želje 0:2 i čestitam. Potpuno zaslužena.
Velezu je kriv ovaj adisg...sve sto je rekao u korist veleza i protiv Zelje desilo se suprotno...napravite fb grupu da ga zamolite da vas ne bodri vise...steta da velez propadne zbog njega :mrgreen:

Ma sine ti i ne znas sta su to konkluzije, a vidim da si pravo nacitan, sigurno si informiran preko Fahrinog "Sporta".
Znas koliko mene interesuje sto je Zeljo prvi.....ma ni sekunde, a te preporuke o formiranju neke FB grupe zadrzi za sebe.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 maj 2010, 22:57

seyo mislim da bi ja to mogao oko grupe :D samo grupa lazo fan club vise nema voditelja hackovali mi acc :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 maj 2010, 22:57

adisg je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:

Ma sine ti i ne znas sta su to konkluzije, a vidim da si pravo nacitan, sigurno si informiran preko Fahrinog "Sporta".
Znas koliko mene interesuje sto je Zeljo prvi.....ma ni sekunde, a te preporuke o formiranju neke FB grupe zadrzi za sebe.

joj tezak si pravo,peglas covjece
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 01 maj 2010, 22:57

adisg je napisao/la:Ma sine ti i ne znas sta su to konkluzije, a vidim da si pravo nacitan, sigurno si informiran preko Fahrinog "Sporta".
mrs na svoju temu i tamo prdi
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 01 maj 2010, 22:58

adisg je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:

mene kad nesto neinteresuje onda ja to negledam i nekomentarisem neobracam paznju a po twom pisanju tebe itekako interesuje zato weceras apautin spucaj zelim ti slatje snowe i da nesanjas ZELJU upiskit ces se u snu!!! :geek:

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 01 maj 2010, 22:58

standardno, uspjeh se najteze oprasta.

ranijih sezona kad je bilo ascare da igramo 3 za 3 niko nije spominjo regularnost nasih utakmica. sada kad povalimo sve direktne konkurente i to ne minimalnom razlikom, onda smo lopovi.

svaka cast svim igracima, strucnom stabu i upravi! ovo je ogromna pobjeda, jer je izvojevana pod pritiskom. do sada (siroki, rudar, celik, laktasi, olimpik ...) nije bilo toliko pritiska kao sad. protiv slobode i veleza se moralo ici na pobjedu i svaka cast ekipi sto je pokazala da je spremna odgovoriti velikim zahtjevima!

narode, pustimo ove carsijske price, uzivajmo u pobjedi nase ekipe i nastavimo disati svi ko jedan!

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 01 maj 2010, 22:59

mi smo sami krivi što nas "proganjaju" za Žuju, Brkovića i ostale. Ispade da je Željo svaku tekmu sad namjestio, al svi pričaju da namještamo jer i mi to sami smo pričali. Ne kažem ja da nije bilo namještenih utakmica, al namještaju svi i što to samo se na nama lome kola. Ovo mi sad više izgleda kao alibi za svaki poraz svog tima protiv Želje okriviš sudije, Žuju i Brkovića. Istina, mislio sam i ja da uveliko namještamo, pa sam imao takvih komentara, a onda kad vidim kako momci igraju, zaista to namještanje je nepotrebno...

toliko :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 01 maj 2010, 23:00

eo ocam sa proslave 1. maja se vracam i procitah pobjeda od 0-2. prvi maj uljepsan! mislim da je titula sigurna jer borac nikad bod na strani uzet nece a nece niko ni nama kuci.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 maj 2010, 23:04

adisg je napisao/la:Ma sine ti i ne znas sta su to konkluzije, a vidim da si pravo nacitan, sigurno si informiran preko Fahrinog "Sporta".
Ma adise konkluzijo nasa :mrgreen: vidimo koliko te interesuje...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 01 maj 2010, 23:05

Babilon je napisao/la:Sumnjam da bi Velez prodao Zrinjskom utakmicu i za 5 miliona a kamoli za 30 tisuca ,osim toga to su gluposti,nego ima li sanse ikakve da vi pobjedite Sarajevo na kosevu pa da ovi nasi nekako vide evrope i ove godine?! :mrgreen:
Kosevo? To je gotova stvar samo ti stavi 2 i opusti se :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 01 maj 2010, 23:12

mala hronologija gluposti;
Postao/la adisg dana 30 apr 2010, 19:51
Zelji sve cestitke na tituli, ali bodova nema u Mostaru.......
Cisto zbog prve dvije utakmice na Grbavici na jesen ( kup i prvenstvo), kada je Golac dodijelio Velezu dva crvena kartona ( prvenstvena), a u kupu je Zeljo kod rezultata 1-1 ( koji je vodio Velez dalje) dao drugi gol u 97 min. a da i nije dao tad, igralo bi se dok ne bi postigli gol...
Jos jednom cestitke na tituli, ali na bodove zaboravite....
Postao/la adisg dana 30 apr 2010, 20:03
Nada umire zadnja.....ali iskreno govoreci,dole nema bodova....ne zato sto je Velez bolji, nego cisto zbog cijele atmosfere na i oko utakmica u prvom dijelu sezone.

Prema tome mozete kod Gojka, ' nako.
vrhunac gluposti
Ja samo zelim da sudjenje u Mostaru bude u najmanju ruku domacinsko kao sto je bilo na Grbavici, ne zbog toga da se mi kao nesto revansiramo, nego zbog prica u stilu: " ma pustice nama Velez" i kao " dogovoreno je to".
Prosla su ta zlatna vremena kad smo imali super saradnju
....valjda smo vam jedno vrijeme davali dobre igrace... Velagic i Kajtaz...pa i sad je Serdarevic kod vas....a sta zauzvrat dobijamo .....skandiranje "Ustase, Ustase" ( vjeruj da je cijeli sjever, skandirao).
To vishe nece proci....

Jos jednom cestitke na tituli,,,,,
pa onda pila naopako;
Postao/la adisg dana 01 maj 2010, 22:37
E moje dijete, pojma ti nemash kako se utakmice odradjuju...... Da Vam nije Zuje u upravi qurcu bi vi svirali......Da si gledao tekme prije rate znao bi kako se to zavrsava, ovako zivi u ubjedjenju da ste dobra ekipa.....Ni vucka upamtio nisi, hvataj se mami za suknju....
Nego, hajde ovako; neka se svi ti koji žive u tvojoj glavi dogovore šta će reć, pa ti to onda napiši.
Zadnja izmjena: Play.Blue.Minded, dana/u 01 maj 2010, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 01 maj 2010, 23:13

Za stomak se hvatam :lol: :lol: :lol: Mada je ovo više nego tužno, jer je dečko klasični degen.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 maj 2010, 23:17

suntu jeu je napisao/la:Za stomak se hvatam :lol: :lol: :lol: Mada je ovo više nego tužno, jer je dečko klasični degen.
najtuznije je sto nije decko...a i vecina nezna sta je pisao kad smo ih skarali u kupu :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 maj 2010, 23:18

Play.Blue.Minded je napisao/la:mala hronologija gluposti;
Postao/la adisg dana 30 apr 2010, 19:51
Zelji sve cestitke na tituli, ali bodova nema u Mostaru.......
Cisto zbog prve dvije utakmice na Grbavici na jesen ( kup i prvenstvo), kada je Golac dodijelio Velezu dva crvena kartona ( prvenstvena), a u kupu je Zeljo kod rezultata 1-1 ( koji je vodio Velez dalje) dao drugi gol u 97 min. a da i nije dao tad, igralo bi se dok ne bi postigli gol...
Jos jednom cestitke na tituli, ali na bodove zaboravite....
Postao/la adisg dana 30 apr 2010, 20:03
Nada umire zadnja.....ali iskreno govoreci,dole nema bodova....ne zato sto je Velez bolji, nego cisto zbog cijele atmosfere na i oko utakmica u prvom dijelu sezone.

Prema tome mozete kod Gojka, ' nako.
i vrhunac gluposti
Ja samo zelim da sudjenje u Mostaru bude u najmanju ruku domacinsko kao sto je bilo na Grbavici, ne zbog toga da se mi kao nesto revansiramo, nego zbog prica u stilu: " ma pustice nama Velez" i kao " dogovoreno je to".
Prosla su ta zlatna vremena kad smo imali super saradnju
....valjda smo vam jedno vrijeme davali dobre igrace... Velagic i Kajtaz...pa i sad je Serdarevic kod vas....a sta zauzvrat dobijamo .....skandiranje "Ustase, Ustase" ( vjeruj da je cijeli sjever, skandirao).
To vishe nece proci....

Jos jednom cestitke na tituli,,,,,
pa onda pila naopako;
Postao/la adisg dana 01 maj 2010, 22:37
E moje dijete, pojma ti nemash kako se utakmice odradjuju...... Da Vam nije Zuje u upravi qurcu bi vi svirali......Da si gledao tekme prije rate znao bi kako se to zavrsava, ovako zivi u ubjedjenju da ste dobra ekipa.....Ni vucka upamtio nisi, hvataj se mami za suknju....
Nego, hajde ovako; neka se svi ti koji žive u tvojoj glavi dogovore šta će reć, pa ti to onda napiši.
:lol: :lol: :lol: :lol: šta reci za ovakvog pacijenta...decko je ocito teško iskompleksiran i opterecen Željom.
75% od ukupnog broja postova na ovom forumu koje je napisao napisao je na ovoj temi.
Pametnom dosta :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 01 maj 2010, 23:29

drop je napisao/la:decko je ocito teško iskompleksiran i opterecen Željom.
75% od ukupnog broja postova na ovom forumu koje je napisao napisao je na ovoj temi.
Pametnom dosta :!:
meni se čini da bar dvojica u njegovoj glavi navijaju za želju, al ovi ostali ga nadglasaju, pa onda imamo ovaj rezultat; visi na temi FK Željezničar, a priča protiv istog :D

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 01 maj 2010, 23:48

Danas nas je Seha spasio,dvije prilike jedan na jedan skinuo i jos dosta dobrih intervencija,samo je jednom kiksao kad je lose procjenio loptu,srecom lopta je pogodila precku.Danas je odbrana malo skripala.Pored Sehe istakao bi Viscu,Bekrica i Besliju...Popovic opet jednu pa skoro stopostotnu priliku fulio,sve u svemu nove tri bobe i vjerovatno sampionski bodovi :D Manijaci na nivo,u Vrapcicima je odzvanjala pjesma Manijaka s tim da je RA njih oko 50 napustila stadion u prvom poluvremenu :D Sad nam slijedi jedno od meni najboljih gostovanja seher Banja Luka...dupla kruna!!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 maj 2010, 23:49

najljepsi 1 maj :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 maj 2010, 23:56

19TM87 je napisao/la:najljepsi 1 maj :D :D :D
I meni takodje: "Pio, jeo, je*o, ludio, suncao se, i na kraju kao slag Zeljina pobjeda..
Hvala Vam.. :lol: :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 43 gosta.