RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 01 maj 2010, 19:41

Cestitam Zelji na pobjedi i ako oni hoce da se uvjere da je sve bilo cisto ove sezone sa njihove strane eto im taj uzitak. Ima tu par dobrh igraca ali je po mom misljenju daleko od kvaliteta koji je na primjer Sarajevo imalo na pocetku sezone.

Glavu gore navijaci Veleza. Zadjih par kola za nas je bilo u principu besmisleno i igrati. Davno nam je receno da ne dobijamo licencu za Evropu i nema se za cim zaliti. Odatle i tolika letargija i bezvoljost cjelog tima.
Sansa iskoristena da se vrate neki stari dugovi Celiku,Zvijezdi ... da se uzme nesto para od Zelje a na kraju vjerovatno i od Borca.
Zeljo igra poganu igru ove sezone ! Usred sezone nam trguju i pregovaraju sa igracima i sada bi kao ovi trebali da daju sve od sebe :D :D ...
Smijesna liga , smijesni timovi i prvaci.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 01 maj 2010, 19:41

kak su ovi "rodjeni" isfrustrirani,ponizeni,ljubomorni...i odavno pravdaju los rezultat u ovoj tekmi nekom "stelom"...al me zanima kakvi likovi ovo pisu...oni koji nikad ne izadu dalje od svoje avlije...ŽELJI SE NE STELI....NIKAD MU SE NIJE NI STELILO...PRICA O NIJAZU BRKOVICU JE ZEZANCIJA...moroni jedni maloumni....shvatite....BOLJI SMO...a za to se ne laje po forumu vec cestita pobjeda i dupla kruna!!!ŽELJO DO GROBA!!!
TM87

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 01 maj 2010, 19:42

Adnel je napisao/la:Joj ovi debila slusaju na radio napada velez ,kontaju velez u prilici eo sad mi stari dodje i on skonto kare dodje igrac pred golmana puca u golmana bjer boni dosadni ste vise dzaba vi natezali utakmica je prodata vama cestitam na tituli i izlazak u europu.
Idi oguli jabuku. :?
× Plava krv ispod koze ×

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 maj 2010, 19:45

kimbo je napisao/la:Cestitam Zelji na pobjedi i ako oni hoce da se uvjere da je sve bilo cisto ove sezone sa njihove strane eto im taj uzitak. Ima tu par dobrh igraca ali je po mom misljenju daleko od kvaliteta koji je na primjer Sarajevo imalo na pocetku sezone.

Glavu gore navijaci Veleza. Zadjih par kola za nas je bilo u principu besmisleno i igrati. Davno nam je receno da ne dobijamo licencu za Evropu i nema se za cim zaliti. Odatle i tolika letargija i bezvoljost cjelog tima.
Sansa iskoristena da se vrate neki stari dugovi Celiku,Zvijezdi ... da se uzme nesto para od Zelje a na kraju vjerovatno i od Borca.
Zeljo igra poganu igru ove sezone ! Usred sezone nam trguju i pregovaraju sa igracima i sada bi kao ovi trebali da daju sve od sebe :D :D ...
Smijesna liga , smijesni timovi i prvaci.
Kažu, navodno Nijaz pomjerio gol za par centimetara u odsudnom trenutku pa Džafić pogodio samo stativu :o :shock:
Možeš li potvrditi ove navode kao uvijek dosad objektivni navijac :?: 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 01 maj 2010, 19:46

zalite se uefi ;) ;) ;) ;) ili kao i ostali porazeni od velikog zelje u nizu PLACITE
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 01 maj 2010, 20:02

Glavu gore ,navijaci Veleža... svakako nemate za cim žaliti - boli vas briga...to vam Kimbo porucuje i savjetuje 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 maj 2010, 20:32

Molim moderatora da sikterise ove navijace sto se nazivaju Zeljinim sa ovim svojim papanskim i Romanijskim komentarima. Ovu molbu smatrajte najozbiljnijom, a posto znam da ste navijaci Zelje, moglo bi se napisati i par postova pa i dokaza od kojih ce vam klub zaboliti glava. I vas i nas. Naravno, pobrisite i moj, ali da znate na cemu smo, da ne bude sutra da je do nas nesto bilo. Malo ste presrali sa pustanjem ovih komentara, namjerno ili nenamjerno, ali ne zasluzujete ni da budete moderatori ovog renomiranog portala, a ni navijaci Zeljeznicara.
Naravno ove pacenike i ne nazivam Zeljinim navijacima. Zelji iskreno cestitam i zelim svu srecu u Europi.
Sasvim iskreno, bez ikakve ironije :D
O tekmi necu nista govoriti, sve ocekivano, samo ljudi bezveze dolazili sa rostilja. Sreca, nije ih puno bilo.
Velez igrao, kako je igrao. Zeljo pruzio slabu partiju. Isto ocekivano.
Toliko. zivili....

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 maj 2010, 20:34

tm-ovac iz mase je napisao/la:kak su ovi "rodjeni" isfrustrirani,ponizeni,ljubomorni...i odavno pravdaju los rezultat u ovoj tekmi nekom "stelom"...al me zanima kakvi likovi ovo pisu...oni koji nikad ne izadu dalje od svoje avlije...ŽELJI SE NE STELI....NIKAD MU SE NIJE NI STELILO...PRICA O NIJAZU BRKOVICU JE ZEZANCIJA...moroni jedni maloumni....shvatite....BOLJI SMO...a za to se ne laje po forumu vec cestita pobjeda i dupla kruna!!!ŽELJO DO GROBA!!!
Cestitam Zelji bolesni covjece. Nadam se da ce brzo ukloniti navijace poput tebe, kako mu ova titula ne bi bila rijetkost i mozda zadnja.

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 01 maj 2010, 20:41

U pravu je carina, fakat dosta vise pisanja na ovoj temi. Provocirate ljude bez ikakvog povoda. I mi cemo sutra izgubit...
Izvinjavam se svim navijacima Veleza zbog neumjesnih komentara mojih kolega...
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 01 maj 2010, 20:46

Strumph_tm87 je napisao/la:U pravu je carina, fakat dosta vise pisanja na ovoj temi. Provocirate ljude bez ikakvog povoda. I mi cemo sutra izgubit...
necemo sutra sutra ne igramo :lol:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 maj 2010, 20:46

Danas odlična utakmica i koliko god na početku nismo imali sreće, kasnije jesmo. Velež bi danas pobijedio da Šehić nije branio čudesno! Igrači Veleža i malobrojni navijači korektni, sudija korektan, iako je malčice šiljio za domaće u drugom poluvremenu. Mislim da nema govora da je ovo danas namješteno, a igrali su i upitni Škaljići, Kajtaz, Džafić...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 maj 2010, 21:08

Ova je pjesma extra
zao mi je sto je Velez pao ovako u drugom djelu sezone :(
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 maj 2010, 21:19

Strumph_tm87 je napisao/la:U pravu je carina, fakat dosta vise pisanja na ovoj temi. Provocirate ljude bez ikakvog povoda. I mi cemo sutra izgubit...
Hvala.. Dosta nam nasih problema :D Nadam se kad se vrate pravi navijaci, da ce ti potvrditi da ste imali maksimalno korektne uslove za igru.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 01 maj 2010, 22:28

Emir Hadžiđublić. Jedino vrijedno u ekipi Veleža da se spomene, hvala ti..

Ostali pušite neku stvar.

Velež dok ne umrem...
Support Velez, It's logical! ★

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 01 maj 2010, 22:48

Mont0 je napisao/la:Emir Hadžiđublić. Jedino vrijedno u ekipi Veleža da se spomene, hvala ti..

Ostali pušite neku stvar.

Velež dok ne umrem...
Potpis.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 maj 2010, 22:55

BOLJEM SE NE PUŠTA !!!
Željo je zasluženo pobijedio.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 01 maj 2010, 23:01

Ayan care :D pogrijesio si portal. ovo je premier liga BiH, nije engleska. Jesi vidio danas kako Šeha brani? Puca sa svih strana, i desno, i lijevo, sredinom, penal smiješno nedosuđen :D Sjeva li sjeva . Bolji ne pobjeđuje uvijek care!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 maj 2010, 23:06

vfc1922 je napisao/la:Ayan care :D pogrijesio si portal. ovo je premier liga BiH, nije engleska. Jesi vidio danas kako Šeha brani? Puca sa svih strana, i desno, i lijevo, sredinom, penal smiješno nedosuđen :D Sjeva li sjeva . Bolji ne pobjeđuje uvijek care!
Željo je imao više 100% šansi od Veleža, mogao je na poluvremenu vodit 4:0, ako već gčedaš na te 100% šanse... o tome je glupo govorit, jer golman postoji da bi branio, a ne primao golove...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 01 maj 2010, 23:10

AYAN je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:Ayan care :D pogrijesio si portal. ovo je premier liga BiH, nije engleska. Jesi vidio danas kako Šeha brani? Puca sa svih strana, i desno, i lijevo, sredinom, penal smiješno nedosuđen :D Sjeva li sjeva . Bolji ne pobjeđuje uvijek care!
Željo je imao više 100% šansi od Veleža, mogao je na poluvremenu vodit 4:0, ako već gčedaš na te 100% šanse... o tome je glupo govorit, jer golman postoji da bi branio, a ne primao golove...
Ma veze ti nemas decko, kako samo mozes takve gluposti da pises.....nemamo UEFA lincencu , za sta da igramo.....

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 01 maj 2010, 23:17

AYANE zar ti nije barca danas igrala ?
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.