PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja i ne govorim da smo mi magnet ali ti ocito zivis u oblacima
Bgt ja znam koliko je ljudi dolazilo, kao na standardnim utakmicama jer ste uvijek bili u donjem dijelu tabele ili sredini..

Ko koga handri ovdje.Tifoz je napisao/la:Atraktivan gost i u Zenici 800 gledalaca![]()
http://****/bht-premijer-liga-celi ... bode-foto/
A ja sve kontam zasto kod vas maksimalno 500 ljudi na stadionu, a ono vam niko iz PL nije atraktivan. Cekate Evropu.dok je 1.200 gledalaca bilo prisutno na tribinama stadiona Bilinog polja gdje je Čelik s minimalnih 1:0 savladao Slobodu.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Kako 500 pa jeli protiv zrinskya u kupu bilo 5000. Skirimone miran budi kad se u Mostaru gradu od 100 milja ljudi na stadionu skupljalo po 35 u tuzli ste vezli goblene
DŽELO ODLAZI
Meni SE cini da je sluzbeno protiv zrinjskog bilo oko 3 milje.mozda grijesim imal gdje izvjestaj zvanicniTifoz je napisao/la:Kako 500 pa jeli protiv zrinskya u kupu bilo 5000. Skirimone miran budi kad se u Mostaru gradu od 100 milja ljudi na stadionu skupljalo po 35 u tuzli ste vezli goblene
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628solinas je napisao/la:Meni SE cini da je sluzbeno protiv zrinjskog bilo oko 3 milje.mozda grijesim imal gdje izvjestaj zvanicniTifoz je napisao/la:Kako 500 pa jeli protiv zrinskya u kupu bilo 5000. Skirimone miran budi kad se u Mostaru gradu od 100 milja ljudi na stadionu skupljalo po 35 u tuzli ste vezli goblene
DŽELO ODLAZI
Ovo nije izvjestaj saveza.
- pravnik1981
- Kontakt:
ali jest Veleza...eto ti u galeriji slika pa procijeni sam...solinas je napisao/la:Ovo nije izvjestaj saveza.
Tvoj mali klub ce biti najmanje šest pozicija iza Zelje.tuzlak1987 je napisao/la:Zeljeznicar je najveci favorit za titulu, sve osim 10 bodova na kraju sezone ispred drugog je veliki neuspjeh.. Ako tako ne bude neko ce na forumu morati odgovarati za rijeci..Elegant je napisao/la:Bice opasnih prizemljenja !

Nastavite lizanje sa pitarima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nisam strucan za to.niti sam Delegat utakmice.pravnik1981 je napisao/la:ali jest Veleza...eto ti u galeriji slika pa procijeni sam...solinas je napisao/la:Ovo nije izvjestaj saveza.
Ali ako uzmemo u obzir kapacitet Stadiona
I popunjenost tribina nema ni 4 milje.
Vi sve svatite KO provokaciju diskusija na TU temu je bezveze.
5000 al na runjama. Valjda ove sezone popravite prosjek, nekih 700 ljudi bude.Tifoz je napisao/la:Kako 500 pa jeli protiv zrinskya u kupu bilo 5000. Skirimone miran budi kad se u Mostaru gradu od 100 milja ljudi na stadionu skupljalo po 35 u tuzli ste vezli goblene
Valjda ti i klub u tolikoj istoriji ode pogledat 500 ljudi u gostima ili da osvojite neki trofej. Za to prvo sam siguran 100% da nece a ni za to drugo ne znamBatva je napisao/la:5000 al na runjama. Valjda ove sezone popravite prosjek, nekih 700 ljudi bude.Tifoz je napisao/la:Kako 500 pa jeli protiv zrinskya u kupu bilo 5000. Skirimone miran budi kad se u Mostaru gradu od 100 milja ljudi na stadionu skupljalo po 35 u tuzli ste vezli goblene

DŽELO ODLAZI
To PastrmkaTifoz je napisao/la:Valjda ti i klub u tolikoj istoriji ode pogledat 500 ljudi u gostima ili da osvojite neki trofej. Za to prvo sam siguran 100% da nece a ni za to drugo ne znamBatva je napisao/la:5000 al na runjama. Valjda ove sezone popravite prosjek, nekih 700 ljudi bude.Tifoz je napisao/la:Kako 500 pa jeli protiv zrinskya u kupu bilo 5000. Skirimone miran budi kad se u Mostaru gradu od 100 milja ljudi na stadionu skupljalo po 35 u tuzli ste vezli goblene

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Pa bolan, toliko vam je ocajna atmosfera u klubu i stadionu da tih par zaludjenika u fudbal mora ici na gostovanja kako bi osjetili atmosferu od preko 1000 ljudi.
Kod vas ko na tevhidu.
Idemo ja i ti u Publiku na kahvu kad dodjem, necu vam ja popravljati prosjek na Vrapcicima.

Idemo ja i ti u Publiku na kahvu kad dodjem, necu vam ja popravljati prosjek na Vrapcicima.

Edo moze li jedan goblen iz 70-tih 80-tih. Zavrsit cemo da svabama za 150€ . Prodaje im strmkaPa i otirace ispred vrata ko suvenir iz 2SR

DŽELO ODLAZI
Da nam fukare popravljaju prosjek kad uzmem onih 8 i devetog koji je slikao u citavoj istoriji FK Sloboda popravili ste nam prosjek za 0,000000000000000000001Batva je napisao/la:Pa bolan, toliko vam je ocajna atmosfera u klubu i stadionu da tih par zaludjenika u fudbal mora ici na gostovanja kako bi osjetili atmosferu od preko 1000 ljudi.Kod vas ko na tevhidu.
![]()
Idemo ja i ti u Publiku na kahvu kad dodjem, necu vam ja popravljati prosjek na Vrapcicima

DŽELO ODLAZI
Vrapčići (Mostar, BiH)Batva je napisao/la:Pa bolan, toliko vam je ocajna atmosfera u klubu i stadionu da tih par zaludjenika u fudbal mora ici na gostovanja kako bi osjetili atmosferu od preko 1000 ljudi.Kod vas ko na tevhidu.
![]()
Vrapčići su naseljeno mjesto u sastavu općine Mostar, Federacija Bosne i Hercegovine, BiH.
Geografski položaj
Vrapčići su mjesto udaljeno pet kilometara od Mostara, pa ga često smatraju i mostarskim predgrađem. U zadnje vrijeme je poznato uglavnom po nogometnom stadionu, na kojem utakmice igra Fudbalski klub Velež.
Pitomina u kojoj su smješteni Vrapčići, u kombinaciji s umjerenom klimom koja vlada na tom području, omogućuje uzgoj tradicionalnih hercegovačkih kultura, poput raštike, agruma i inih vrsta voća i povrća. No, unatoč pogodnim uvjetima za razvitak poljodjelstva, stanovništvo je uglavnom usmjereno na veće, gradske sredine.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vrap%C4%8 ... ar,_BiH%29
P.S. Vidis da svi bjeze iz Vrapcica.

🔴⚫️
Pa dje nece bjezati, vidis da bjeze i na gostovanja da ne zaborave kako izgleda utakmica od preko 1000 ljudi. Na jednoj tribini stadiona prnes, na drugoj pomisle bubanj, toliko sablasno i tiho u Vrapcicima. Kod nas zivlje na tevhidu bolan.Skver je napisao/la:Vrapčići (Mostar, BiH)Batva je napisao/la:Pa bolan, toliko vam je ocajna atmosfera u klubu i stadionu da tih par zaludjenika u fudbal mora ici na gostovanja kako bi osjetili atmosferu od preko 1000 ljudi.Kod vas ko na tevhidu.
![]()
Vrapčići su naseljeno mjesto u sastavu općine Mostar, Federacija Bosne i Hercegovine, BiH.
Geografski položaj
Vrapčići su mjesto udaljeno pet kilometara od Mostara, pa ga često smatraju i mostarskim predgrađem. U zadnje vrijeme je poznato uglavnom po nogometnom stadionu, na kojem utakmice igra Fudbalski klub Velež.
Pitomina u kojoj su smješteni Vrapčići, u kombinaciji s umjerenom klimom koja vlada na tom području, omogućuje uzgoj tradicionalnih hercegovačkih kultura, poput raštike, agruma i inih vrsta voća i povrća. No, unatoč pogodnim uvjetima za razvitak poljodjelstva, stanovništvo je uglavnom usmjereno na veće, gradske sredine.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vrap%C4%8 ... ar,_BiH%29
P.S. Vidis da svi bjeze iz Vrapcica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tifoz - jel idemo u Havanu u petak, Allegro band gostuje, kazu iznad 130bpm ce svirati.

Evo da vidi kako to izgleda u 3DBatva je napisao/la:Pa dje nece bjezati, vidis da bjeze i na gostovanja da ne zaborave kako izgleda utakmica od preko 1000 ljudi. Na jednoj tribini stadiona prnes, na drugoj pomisle bubanj, toliko sablasno i tiho u Vrapcicima. Kod nas zivlje na tevhidu bolan.![]()

🔴⚫️
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovo je tuzlak garant.Džasmine Džasmine
[youtube][/youtube]
Brtva?!

[youtube][/youtube]
Brtva?!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ma kakvi, prosi ispred suda u Cernici bola. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.