PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

tuzlak1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2015, 13:47

Ja i ne govorim da smo mi magnet ali ti ocito zivis u oblacima :D Bgt ja znam koliko je ljudi dolazilo, kao na standardnim utakmicama jer ste uvijek bili u donjem dijelu tabele ili sredini..

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jul 2015, 14:01

Tifoz je napisao/la:Atraktivan gost i u Zenici 800 gledalaca :silent:

http://****/bht-premijer-liga-celi ... bode-foto/
Ko koga handri ovdje.
dok je 1.200 gledalaca bilo prisutno na tribinama stadiona Bilinog polja gdje je Čelik s minimalnih 1:0 savladao Slobodu.
A ja sve kontam zasto kod vas maksimalno 500 ljudi na stadionu, a ono vam niko iz PL nije atraktivan. Cekate Evropu. :urnebes: :urnebes: I u Dubaiju cekaju snijeg, Tifoz moj, i cekaj... i cekaju
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 28 jul 2015, 14:07

Kako 500 pa jeli protiv zrinskya u kupu bilo 5000. Skirimone miran budi kad se u Mostaru gradu od 100 milja ljudi na stadionu skupljalo po 35 u tuzli ste vezli goblene
DŽELO ODLAZI

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jul 2015, 14:10

Tifoz je napisao/la:Kako 500 pa jeli protiv zrinskya u kupu bilo 5000. Skirimone miran budi kad se u Mostaru gradu od 100 milja ljudi na stadionu skupljalo po 35 u tuzli ste vezli goblene
Meni SE cini da je sluzbeno protiv zrinjskog bilo oko 3 milje.mozda grijesim imal gdje izvjestaj zvanicni
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 28 jul 2015, 14:22

solinas je napisao/la:
Tifoz je napisao/la:Kako 500 pa jeli protiv zrinskya u kupu bilo 5000. Skirimone miran budi kad se u Mostaru gradu od 100 milja ljudi na stadionu skupljalo po 35 u tuzli ste vezli goblene
Meni SE cini da je sluzbeno protiv zrinjskog bilo oko 3 milje.mozda grijesim imal gdje izvjestaj zvanicni
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628
DŽELO ODLAZI

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jul 2015, 14:30

Ovo nije izvjestaj saveza.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 28 jul 2015, 14:37

solinas je napisao/la:Ovo nije izvjestaj saveza.
ali jest Veleza...eto ti u galeriji slika pa procijeni sam...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jul 2015, 14:44

tuzlak1987 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Bice opasnih prizemljenja !
Zeljeznicar je najveci favorit za titulu, sve osim 10 bodova na kraju sezone ispred drugog je veliki neuspjeh.. Ako tako ne bude neko ce na forumu morati odgovarati za rijeci.. :thumbup:
Tvoj mali klub ce biti najmanje šest pozicija iza Zelje. :kafa:

Nastavite lizanje sa pitarima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jul 2015, 14:44

pravnik1981 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ovo nije izvjestaj saveza.
ali jest Veleza...eto ti u galeriji slika pa procijeni sam...
Nisam strucan za to.niti sam Delegat utakmice.
Ali ako uzmemo u obzir kapacitet Stadiona
I popunjenost tribina nema ni 4 milje.
Vi sve svatite KO provokaciju diskusija na TU temu je bezveze.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jul 2015, 14:55

5000 al na runjama. Valjda ove sezone popravite prosjek, nekih 700 ljudi bude.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 28 jul 2015, 16:43

Batva je napisao/la:
Valjda ti i klub u tolikoj istoriji ode pogledat 500 ljudi u gostima ili da osvojite neki trofej. Za to prvo sam siguran 100% da nece a ni za to drugo ne znam :wave:
DŽELO ODLAZI

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 jul 2015, 16:51

Tifoz je napisao/la:
Batva je napisao/la:
Valjda ti i klub u tolikoj istoriji ode pogledat 500 ljudi u gostima ili da osvojite neki trofej. Za to prvo sam siguran 100% da nece a ni za to drugo ne znam :wave:
To Pastrmka :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jul 2015, 16:53

Pa bolan, toliko vam je ocajna atmosfera u klubu i stadionu da tih par zaludjenika u fudbal mora ici na gostovanja kako bi osjetili atmosferu od preko 1000 ljudi. :urnebes: Kod vas ko na tevhidu. :urnebes:

Idemo ja i ti u Publiku na kahvu kad dodjem, necu vam ja popravljati prosjek na Vrapcicima. :thumbup:

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 28 jul 2015, 16:56

Edo moze li jedan goblen iz 70-tih 80-tih. Zavrsit cemo da svabama za 150€ . Prodaje im strmkaPa i otirace ispred vrata ko suvenir iz 2SR :urnebes: :urnebes:
DŽELO ODLAZI

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 28 jul 2015, 16:59

Batva je napisao/la:Pa bolan, toliko vam je ocajna atmosfera u klubu i stadionu da tih par zaludjenika u fudbal mora ici na gostovanja kako bi osjetili atmosferu od preko 1000 ljudi. :urnebes: Kod vas ko na tevhidu. :urnebes:

Idemo ja i ti u Publiku na kahvu kad dodjem, necu vam ja popravljati prosjek na Vrapcicima :thumbup:
Da nam fukare popravljaju prosjek kad uzmem onih 8 i devetog koji je slikao u citavoj istoriji FK Sloboda popravili ste nam prosjek za 0,000000000000000000001
:urnebes: :urnebes: :urnebes: a bjeri tamo skirimone jedan :rol:
DŽELO ODLAZI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 jul 2015, 17:24

Batva je napisao/la:Pa bolan, toliko vam je ocajna atmosfera u klubu i stadionu da tih par zaludjenika u fudbal mora ici na gostovanja kako bi osjetili atmosferu od preko 1000 ljudi. :urnebes: Kod vas ko na tevhidu. :urnebes:

Idemo ja i ti u Publiku na kahvu kad dodjem, necu vam ja popravljati prosjek na Vrapcicima. :thumbup:
Vrapčići (Mostar, BiH)

Vrapčići su naseljeno mjesto u sastavu općine Mostar, Federacija Bosne i Hercegovine, BiH.

Geografski položaj
Vrapčići su mjesto udaljeno pet kilometara od Mostara, pa ga često smatraju i mostarskim predgrađem. U zadnje vrijeme je poznato uglavnom po nogometnom stadionu, na kojem utakmice igra Fudbalski klub Velež.

Pitomina u kojoj su smješteni Vrapčići, u kombinaciji s umjerenom klimom koja vlada na tom području, omogućuje uzgoj tradicionalnih hercegovačkih kultura, poput raštike, agruma i inih vrsta voća i povrća. No, unatoč pogodnim uvjetima za razvitak poljodjelstva, stanovništvo je uglavnom usmjereno na veće, gradske sredine.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vrap%C4%8 ... ar,_BiH%29
P.S. Vidis da svi bjeze iz Vrapcica. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
🔴⚫️

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jul 2015, 18:05

Skver je napisao/la:

Vrapčići (Mostar, BiH)

Vrapčići su naseljeno mjesto u sastavu općine Mostar, Federacija Bosne i Hercegovine, BiH.

Geografski položaj
Vrapčići su mjesto udaljeno pet kilometara od Mostara, pa ga često smatraju i mostarskim predgrađem. U zadnje vrijeme je poznato uglavnom po nogometnom stadionu, na kojem utakmice igra Fudbalski klub Velež.

Pitomina u kojoj su smješteni Vrapčići, u kombinaciji s umjerenom klimom koja vlada na tom području, omogućuje uzgoj tradicionalnih hercegovačkih kultura, poput raštike, agruma i inih vrsta voća i povrća. No, unatoč pogodnim uvjetima za razvitak poljodjelstva, stanovništvo je uglavnom usmjereno na veće, gradske sredine.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Vrap%C4%8 ... ar,_BiH%29
P.S. Vidis da svi bjeze iz Vrapcica. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa dje nece bjezati, vidis da bjeze i na gostovanja da ne zaborave kako izgleda utakmica od preko 1000 ljudi. Na jednoj tribini stadiona prnes, na drugoj pomisle bubanj, toliko sablasno i tiho u Vrapcicima. Kod nas zivlje na tevhidu bolan. :urnebes:

Tifoz - jel idemo u Havanu u petak, Allegro band gostuje, kazu iznad 130bpm ce svirati. :urnebes: :urnebes: Ili cemo pojacati na 150bpm, u subotu Tropico band. :lol: :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 jul 2015, 18:25

Batva je napisao/la:Pa dje nece bjezati, vidis da bjeze i na gostovanja da ne zaborave kako izgleda utakmica od preko 1000 ljudi. Na jednoj tribini stadiona prnes, na drugoj pomisle bubanj, toliko sablasno i tiho u Vrapcicima. Kod nas zivlje na tevhidu bolan. :urnebes:
Evo da vidi kako to izgleda u 3D :urnebes:
slika
🔴⚫️

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 jul 2015, 18:58

Ovo je tuzlak garant.Džasmine Džasmine :opaopa: :crazy:

[youtube][/youtube]

Brtva?!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jul 2015, 19:09

Ma kakvi, prosi ispred suda u Cernici bola. :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.