Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pozdrav svima,imam mali problem sa Whatsappom,naime,u kontaktima mi se ne prikazuju slike,statusi i aktivnost osoba koje sam nedavno dodao u imenik.Aplikacija je azurirana na najnoviju.Zna li netko slucajno o cemu je rijec?
Keep walking.
Pa dobro, očekivano da najviše troši, jer kada si konektovan na internet ona non stop radi i očekuje neku poruku, tako da te odma obavijesti.
Ma riješio je se problem, jučer svi prijatelji kukaju ne radi nikome fb od 13 do 19h.
Ma riješio je se problem, jučer svi prijatelji kukaju ne radi nikome fb od 13 do 19h.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
šta je sa facebook lite?BordoArmy88 je napisao/la:Ne znam za vas ali FB aplikacija je po mome iskustvu neprijatelj broj 1 za bateriju!![]()
Zato ako već morate, otvori u browseru mobilnu verziju fb za uštedu baterije!![]()
A da vidiš tek uštede kada nikako ne koristiš FB!
imam problema sa Tapatalk-om...Kada uđem u aplikaciju, pa na ovo "network", izbaci mi kao vrste foruma, ali mi ne izbaci spisak foruma, dok "search" opcija također ne radi, odnosno kada uđem i ukucam ime foruma, piše da ne postoji...Da napomenem da sam donedavno koristio ovaj forum na tapatalku sasvim normalno 

Meni Tapatalk radi kako treba, jesi pokušao izbrisati forum iz aplikacije, pa ga opet dodati ili reinstalirati aplikaciju?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da li je neko od vas imao iskustva sa Sony Xperia Z 2 ?
Kakav je telefon ?
Kakav je telefon ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
radio je i meni kako treba, ja sam deinstalirao aplikaciju pa sam je poslije opet instalirao ali nikako ne mogu pronaći forum, odnosno ne mogu pronaći ni jedan forum, a ne samo ovaj...Možda je i do postavki na mobitelu neštoanonimni je napisao/la:Meni Tapatalk radi kako treba, jesi pokušao izbrisati forum iz aplikacije, pa ga opet dodati ili reinstalirati aplikaciju?

Što se ovog foruma tiče, imaš aplikaciju za njega još koji dan, pa nju možeš koristiti, a čudan mi je problem s Tapatalkom, pogotovo što nemaš šta po tom pitanju u njegovim postavkama čačkati... Pokušaj još jednom reinstalirati Tapatalk, nemaš šta izgubiti, fkt nemam ideju šta bi moglo biti...
Kupi ga ako imaš priliku 
Odličan, specifikacije i reviewi kažu sveElegant je napisao/la:Da li je neko od vas imao iskustva sa Sony Xperia Z 2 ?
Kakav je telefon ?

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- JoseMourinho
- Kontakt:
Meni neće da se prijavi na forum ovaj na 4.9.5 verziji tapatalka, ona zadnja stara prije kozmetičkih izmjena, evo azuriram na ovu novu i hoće bez problema 

Imam "xperiu J", uzeo je u telekomu prije 2 godine i trebam je prodat nekom liku, ali sam izgubio CD na kojem je onaj program koji instaliras na PC da mozes povezati PC i mobitel. Nece covjek da kupi telefon bez toga. Ne mogu nigdje na netu naci taj programcic. Moze li iko pomoci? Hitno mi je!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
http://support.sonymobile.com/gb/tools/pc-companion/
Mada mu ne treba, može mobitel spojiti s kompjuterom i bez toga...
Mada mu ne treba, može mobitel spojiti s kompjuterom i bez toga...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cuj nece da uzme mobitel bez CD-a 
Pa samo spoji kablom PC i telefon i tamo mu se ocita kao mass storage (kao USB kad ubacis u PC) i to je to...ako mu ne bude htjelo prepoznati telefon, samo skine drivere s neta i rijeseno..

Pa samo spoji kablom PC i telefon i tamo mu se ocita kao mass storage (kao USB kad ubacis u PC) i to je to...ako mu ne bude htjelo prepoznati telefon, samo skine drivere s neta i rijeseno..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
http://support.sonymobile.com/global-en ... companion/emir987 je napisao/la:Imam "xperiu J", uzeo je u telekomu prije 2 godine i trebam je prodat nekom liku, ali sam izgubio CD na kojem je onaj program koji instaliras na PC da mozes povezati PC i mobitel. Nece covjek da kupi telefon bez toga. Ne mogu nigdje na netu naci taj programcic. Moze li iko pomoci? Hitno mi je!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- schweinsteiger
- Kontakt:
Trazim telefon do 300KM, nov. Preporuke?
Kakvi su ovi Laegoo telefoni? Nekako nerealna cijena za onakve konfiguracije.
- thekoplegend
- Kontakt:
Galaxy S3 neo.. radio sam neki cusrom rom i vratio sam na stock 4.4.2 medjutim zad kad hocu da update-ujem sistem kaze mi da je sistem modifikovan i ne moze se updateovati. Kako da vratim system status na normalno da ne bude modifikovan ?
cala je napisao/la:Trazim telefon do 300KM, nov. Preporuke?
Nemoj druže kupovati te lijeve marke, drži se provjerenih modela, imaš na netu dosta testova ali zaobilazi marke tipa "Laegoo"

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]thekoplegend je napisao/la:Galaxy S3 neo.. radio sam neki cusrom rom i vratio sam na stock 4.4.2 medjutim zad kad hocu da update-ujem sistem kaze mi da je sistem modifikovan i ne moze se updateovati. Kako da vratim system status na normalno da ne bude modifikovan ?
ili
http://www.samsung-galaxy-contacts-reco ... 100-n7000/

Pozdrav raja, ima li neko da bi mi znao reći jel bolji Samsung A5 ili HTC desire 820 ? (tele sam za telefone a doslo vrijeme da mijenjam
). Ili ako ima neki sličan u tom rangu
. Hvala 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
-
- Kontakt:
Sestra mi ima A5 i mogu ti reći da se za taj telefon nećeš pokajati ... U rangu sa Galaxy S4 , čak bih rekao da je i bolji u nekim segmentima . Eto , nisam ni ja neki ekstra poznavaoc mobitela , ali vidim da nju ekstra dobro služi__EmIr__ je napisao/la:Pozdrav raja, ima li neko da bi mi znao reći jel bolji Samsung A5 ili HTC desire 820 ? (tele sam za telefone a doslo vrijeme da mijenjam). Ili ako ima neki sličan u tom rangu
. Hvala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.