HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Evolve
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Daj sta se pjenite i napadate jedni druge bez veze.Crnovu sretno i ako mu je gore bolje nek izvoli samo nesluzi mu na cast na kakav je nacin ovo odradio.Ja sam osobno imao visoko misljenje o njemu i kao igracu i kao covjeku ,ponavljam imao.I Sirokom i Crnovu zelim sve najbolje izuzev u 5 i 20 kolu a mi cemo gledat samo sebe i svoju ekipu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
- hskzmostar
- Kontakt:
Sto reci drugo za lika nego da je ispao govance malo,Siroki je samo iskoristio sansu i doveo igraca,sad koliko ce on imati motiva igrati ponovo preminer ligu pogotovo pred praznom Pecarom to je do njega,Zrinjski ga nije niti kontaktirao kada je saznao da je raskinuo u Moldaviji kao sto Sula rece problem u svlacionici mi ne treba jer je doticni gospodin ocigledno problematicn postao sto pokazuje i cinjenica da je raskinuo ugovor nakon samo 2.mj a nas povijest uci da nit jedan igrac nakon sto je otisao iz Zrinjskog nije u Sirokom nista veliko napravio jer je to sredina koja ne prati klub i ne zivi za njega kao mostarci za Zrinjski,Barisici,Dzidici,Kordic,Landeka ,Karoglan, sve je to igralo prosjecan nogomet jer nema tko pogurati sa tribia tko je bio zadnju euro utakmicu protiv Shiraka i onih 20 min. to se iznad Mostara nikada nece doziviti ili zadnje kolo na Pecari!
Crnovu sretno i neka se ispovijedi za svoje lazi i neka se pripazi nekih mahnotova ako naumi hodati po Mostsaru!Picka
Crnovu sretno i neka se ispovijedi za svoje lazi i neka se pripazi nekih mahnotova ako naumi hodati po Mostsaru!Picka
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
Peko jos nije. ,Loncaric je na probi jos!
Subic Borac veliku odstetu trazi!
Karacic potpisao na 4 godine!
Deni Simeunovic moze potraziti drugi klub!
Subic Borac veliku odstetu trazi!
Karacic potpisao na 4 godine!
Deni Simeunovic moze potraziti drugi klub!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
A tvoj klub i njegova politika je sramota za dvadeset i prvo stoljeće! U Sarajevu, Željezničaru, Borcu i bilo kojem klubu fudbaleri su fudbaleri prije svega, samo su kod vas prvo katolici, pravoslavci i muslimani pa tek onda sve ostalo!sirokii je napisao/la:Sramota ste žestoka vi klub u kojem ima više muslimana i srba predstavljaju se kao HŠK i pljujete po Crnovu![]()
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Zašto ne Lončarić?Ja sam za , neka ga dovedu jer ne možemo ostati na 2 golmana i to neiskusna ali pod uvjetom da Karačić ostane prvi golman.Šta ako se ne daj Bože Goran ili Krešo povrijedi ili dobije crveni karton , hoće li na klupi biti golman kadeta.Bilo bi neozbiljno ostati na dva neiskusna golmana.westherc je napisao/la:Peko DA, Lončarić NE!!!
:-/
I samo jako...
Crnov završena priča, neka mu je sa srećom ali ovo je stvarno ružno i za naše prilke.Čovjek je došao kao totalni anonimac , osvoio prvenstvo sa klubom, stvorio nekakvo nogometno ime a onda ovo.Ja ne bih riječli rekao da je on rekao ljudi idem tamo , mislim da će mi tamo biti bolje itd i nije ni prvi ni posljednji koji je otišao u Široki ili obrnuto.Svaka čast majstore to je tvoja stvar ali očito da su neki momci bili u pravu prije pola godine kad su pisali o njegovom prelasku u Široki ali okrenimo se mi Drini i novoj tekmi a
-
- Kontakt:
Kralju, e neka si mu rekao
-
- Kontakt:
Ma niđe veze ali eto..
Koliko sam upucen Peko ceka neki angazman u Poljskoj ako to propadne eto ga u Zrinju . . .
Moramo se Denija rijesiti , bilo sta uzeti za njega .
Moramo se Denija rijesiti , bilo sta uzeti za njega .
HSKZ 19/05
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
Ma glupost.Ljudi uzeli Crnova jer je on to htio pa nisu ga oteli i ne treba dizati tenzije oko toga a posebno ne da se drugi nasladjuju.Treba odgovoriti sportski i zabiti 3 komada u 5 kolu.To bi bila satisfakcija za mene a ova prepucavanja i vrijedjanja su glupost i stete i jednim i drugim.brig je napisao/la:ccchskzmostar je napisao/la:Mama ti debil skutore,ne glumi mi zatucanog sa sirokog!
na šta spadoše odnosi radi igrača, utakmice, sporta itd
nekakva vrijeđanja itd
Šta pricas ti net huligan di si ti bio kad je široki igrao protiv zete pred 10tisuca ljudi... protiv besiktasa, basela,heartsa, sparte prag... a vi ispadaju od luksemburzana i sada od armenaca sve svjetske sile hahaha pacenicehskzmostar je napisao/la:Sto reci drugo za lika nego da je ispao govance malo,Siroki je samo iskoristio sansu i doveo igraca,sad koliko ce on imati motiva igrati ponovo preminer ligu pogotovo pred praznom Pecarom to je do njega,Zrinjski ga nije niti kontaktirao kada je saznao da je raskinuo u Moldaviji kao sto Sula rece problem u svlacionici mi ne treba jer je doticni gospodin ocigledno problematicn postao sto pokazuje i cinjenica da je raskinuo ugovor nakon samo 2.mj a nas povijest uci da nit jedan igrac nakon sto je otisao iz Zrinjskog nije u Sirokom nista veliko napravio jer je to sredina koja ne prati klub i ne zivi za njega kao mostarci za Zrinjski,Barisici,Dzidici,Kordic,Landeka ,Karoglan, sve je to igralo prosjecan nogomet jer nema tko pogurati sa tribia tko je bio zadnju euro utakmicu protiv Shiraka i onih 20 min. to se iznad Mostara nikada nece doziviti ili zadnje kolo na Pecari!

- Ugrovacaboy
- Kontakt:
HŠK Zrinjski
Tog Lončarića se sjećam ko kockara iz Dinamazrinja05 je napisao/la:Zašto ne Lončarić?Ja sam za , neka ga dovedu jer ne možemo ostati na 2 golmana i to neiskusna ali pod uvjetom da Karačić ostane prvi golman.Šta ako se ne daj Bože Goran ili Krešo povrijedi ili dobije crveni karton , hoće li na klupi biti golman kadeta.Bilo bi neozbiljno ostati na dva neiskusna golmana.westherc je napisao/la:Peko DA, Lončarić NE!!!
:-/
I samo jako...
Crnov završena priča, neka mu je sa srećom ali ovo je stvarno ružno i za naše prilke.Čovjek je došao kao totalni anonimac , osvoio prvenstvo sa klubom, stvorio nekakvo nogometno ime a onda ovo.Ja ne bih riječli rekao da je on rekao ljudi idem tamo , mislim da će mi tamo biti bolje itd i nije ni prvi ni posljednji koji je otišao u Široki ili obrnuto.Svaka čast majstore to je tvoja stvar ali očito da su neki momci bili u pravu prije pola godine kad su pisali o njegovom prelasku u Široki ali okrenimo se mi Drini i novoj tekmi a
-
- Kontakt:
Samo da se nastavim sa Crnov i necu vise.
U sezoni 2014/2015 sa onom statistikom koju je imao nije se uspio održati vani i napravit karijeru a šta ocekivati u jednome prosjecnom Š.B.???
Nek se sam udara nogom u guzicu ! Tko ga spomene BAN
U sezoni 2014/2015 sa onom statistikom koju je imao nije se uspio održati vani i napravit karijeru a šta ocekivati u jednome prosjecnom Š.B.???
Nek se sam udara nogom u guzicu ! Tko ga spomene BAN

-
- Kontakt:
Prvo ovo su prepirke,a drugo hajvanu sa vama se nemamo oko cega ni prepirat vi ste 10 razina ispod idi u podveležje hajvanu,ovo su teme gdje se prepiru klubovi oko pravih igrača,a ne radi čobana iz vrapčića.1922VFC1981 je napisao/la:Vidi sto se svadjaju kockastoglavi![]()
-
- Kontakt:
da li je simeunovic na transfer listi ili je dobio ciste papire?
-
- Kontakt:
Obrati sesluzbeno klubu ili Šulentiworchester je napisao/la:da li je simeunovic na transfer listi ili je dobio ciste papire?
-
- Kontakt:
a jesi mi shukno ....
-
- Kontakt:
Kralju, i da sve znam nebi napisao ovde..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.