FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
http://cricfree.sx/sky-sports-news-live-stream trebalo bi tu da bude
Treba njemačka verzija istog programa koju je teško naći.coelho41 je napisao/la:http://cricfree.sx/sky-sports-news-live-stream trebalo bi tu da bude
zayebi linkove; ovo je užaš šta rade, odgodiše u 16:30muamerc je napisao/la:Treba njemačka verzija istog programa koju je teško naći.coelho41 je napisao/la:http://cricfree.sx/sky-sports-news-live-stream trebalo bi tu da bude
Ma hajd, prestaviće se. Igrač k'o igrač.coelho41 je napisao/la:zayebi linkove; ovo je užaš šta rade, odgodiše u 16:30
Evo malo:
Ipak je 35 mil koštao,ne mogu da vjerujem da su ga uspjeli dovesti za ove pare a imao je još dvije godine ugovora.
Fix: Bayern verpflichtet Arturo Vidal
Medienberichten zufolge soll Vidal einen Fünfjahresvertrag bis 2020 erhalten. Der Mittelfeldprofi kommt vom italienischen Meister und Champions-League-Finalisten Juventus Turin und soll rund 35 Millionen Euro Ablöse kosten. Er wäre damit der fünftteuerste Transfer in der Bundesliga-Historie und nach Javi Martinez (40) und Mario Götze (37) der drittkostspieligste Einkauf des FC Bayern.
Marottu su kulturno naguzili u ovom poslu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
konačno slika
na http://www.twitter.com/FCBayern počeli da stavljaju neke sadržaje sa potpisivanja ima video i slika

Servus Arturo!

- Omerbavarac
- Kontakt:
Grande, grande Arturo.
Kako mu dres samo je.bozovno stoji.

Kako mu dres samo je.bozovno stoji.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Jel fakat doš'0 za 35 miliona ? Pa on bi prije 10 godina otiš'o za veće pare. Kakav pos'o naših.
Welkom Grande Arturo, da aBd osvojiš i tu dugo čekanu LP sa našim Bayom.

Welkom Grande Arturo, da aBd osvojiš i tu dugo čekanu LP sa našim Bayom.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
ima kratak intervju na fcbayern.de i on očekuje osvajanje LP, pa et nije da mi ne očekujemo
kingarturo
kingarturo

+ 5 mil bonusa mislim.Centre forward je napisao/la:Jel fakat doš'0 za 35 miliona ?
- Centre forward
- Kontakt:
Pljačka 'nači. Kad bi samo jednom onaj španski ugursuz stavio njega i Martineza da oru na sredini terena, Đe bi nam kraj bio?! 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Teško, samo u slučaju povreda. Vidio si s kojom formacijom i kojim filozofijom ide. Igra nam nije takva da su potrebna oba na sredini, možda jedino u slučaju ekipa koji imaju velik posjed kao što je Barsa i ekipa skojom bi se teško izborili na sredini. Oni su razbijači i kreatori tempa a Pep forsira kreatore igre. Meni ostaje ta sumnja kako će se uklopiti i kako će igrati Vidal ukoliko bude mjenjanja pozicija i zadataka na terenu. Ono zbog čega mislim da je doveo Vidala je zbog kontrole tranzicije i kontri protivnika gdje su i Thiago, Lahm i Alonso slabi odnosno spori. Mnogo puta su nas ugrozile izgubljene lopte njih tri na sredini terena, pogotovo pri kraju prvenstva kad su bili van forme i kad igramo protiv ekipa koje znaju da pritišću sredinu terena.Centre forward je napisao/la:Pljačka 'nači. Kad bi samo jednom onaj španski ugursuz stavio njega i Martineza da oru na sredini terena, Đe bi nam kraj bio?!
Arturo dobro nam dosao i sto dalje od Autobahna. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- Centre forward
- Kontakt:
Pa eto. Na jednoj strani Lam i Alonso a na drugoj Vidal i Martinez. Svaki normalan insan bi stavio ovu drugu 2 na teren(sredina), sem možda Pepa. Lam ne zna igrat' lopte na sredini terena i meni iskreno to njegovo zahtijevanje da igra u sredini terena nije nikako jasno. Gece i Alcantara nek' se mijenjaju na desetKi a tu može uskočit' i Miler (a Đe on ne moRe). Ugl, postoji desetine varijacija, neka ih Pep posloži kako Bog zapovijeda i uspjeh neće izostat', garant.
Ja bih najviše volio kad bi prodali (ma i poklonili) Alonsa ove godine. Rode je željan igre i sasvim sigurno je bolje rješenje od oronulog qrvara iz Baskije.
Ja bih najviše volio kad bi prodali (ma i poklonili) Alonsa ove godine. Rode je željan igre i sasvim sigurno je bolje rješenje od oronulog qrvara iz Baskije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Pa on nije doveden ublehi vec buducem treneru kij ce Bayern vratiti na pravi put,ubleha kme ce da vidala i martina sabotira zivotom,lahm i alonso su standardni
.

VOLIM BAYERN
@isakovich tačno vala, imam osjećaj da se ovo sve planski radi i da Gvardiola neće dobit produženje ugovora, a nije ni zadovoljio veliku većinu i mislim da se sprema ekipa za nekog normalnog trenera koji koristi bekove i zadnje vezne na pravim pozicijama.
- anelbavarac
- Kontakt:
Kakva igracina je došla za male pare bogtemaz'o... Strasan posao.
Svakakvih igraca imamo u timu osim ovakvih. Igrac koji donosi energiju, emocije, tempo. Alonso i Lahm hladni i tromi kao kakve stare babe.anelbavarac je napisao/la:Kakva igracina je došla za male pare bogtemaz'o... Strasan posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.