AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Admir_Sa » 30 apr 2010, 00:45

Ako dobijemo Parmu treba uletit Sieni dobru lovu, dat im Rosija ili Curcija u zamjenu da ih Inter ne pobjedi. Neka daju sve od sebe. I prije dvije sezone su na Meazzi izvukli iks pa nam omogucili da se nadamo pred zadnje kolo.
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 30 apr 2010, 09:08

ma kakvo ba navijanje za nazio, ne pada mi na pamet a i nek rade sta hoce mi smo svoju titulu izgubili u nedelju jer iskreno mislim da nam treba cudo za scudetto . . . vise me 'brine' odlazak/ostanak mexesa u ovom trenutku nego nazio-inter, mi trebamo po svome igrat ko i do sad i ne obazirat se previse na ostale utakmice
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 apr 2010, 11:33

Evil Genius je napisao/la:ma kakvo ba navijanje za nazio, ne pada mi na pamet a i nek rade sta hoce mi smo svoju titulu izgubili u nedelju jer iskreno mislim da nam treba cudo za scudetto . . . vise me 'brine' odlazak/ostanak mexesa u ovom trenutku nego nazio-inter, mi trebamo po svome igrat ko i do sad i ne obazirat se previse na ostale utakmice
slazem se sa tobom. roma je imala sve u svojim rukama i nije joj trebao ni lazio ni siena i to su upropastili nisu mogli izdrzati. sada treba pokusati zadrzati igracki kadar i dovesti neka pojacanja po mogucnosti :D
You are someone else I am still right here

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 01 maj 2010, 03:28

Subota 18h Parma-Roma...teska tekma za Romu...posle proslonedeljnog poraza vise nije nista u "nogama" Rome,treba samo odigrati hrabro i crvrsto do kraja i pobijediti sve 3 tekme i ocekivati Interov kiks...!!!!

Pozvani igraci za Romu:
1 BOGDAN LOBONT
4 JUAN SILVEIRA DOS SANTOS
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
9 MIRKO VUCINIC
10 FRANCESCO TOTTI
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
13 MARCO MOTTA
16 DANIELE DE ROSSI
17 JOHN ARNE RIISE
19 JULIO CESAR BAPTISTA
20 SIMONE PERROTTA
22 MAX TONETTO
24 ALESSIO CERCI
25 ARTUR GUILHERME GUSMAO MORAES
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
29 NICOLAS BURDISSO
30 LUCA TONI
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
94 JEREMY MENEZ
-------------------------------------
[youtube][/youtube]

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 01 maj 2010, 07:40

Sretno vam protiv Parme, koja kolko mi se cini nema izgleda da izadje u Evropu, nadam se da ćete vi osvojiti scudetto, dojadilo vise da Inter osvaja.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 01 maj 2010, 10:44

slika

Kako navodi Španska Marca Real je spreman naljeto ponuditi za De Rossija 50 Mil. Eura
-----------------------------
Sad Dali su tacne ove informacijhe ili samo nivinarska nagadjanja ne znam....al i ako ponudi uprava treba odbit bez razmisljanja!!!!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 01 maj 2010, 12:21

nece buduci Capitano otici 100%
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 01 maj 2010, 22:39

Čestitke i Romi na pobjedi, scudetto nije jos izgubljen, imate sanse jos, ma dje je onaj Google Rominista :D
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 01 maj 2010, 22:40

Cestitke na pobjedi :mrgreen:
Pazza Inter amala!!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 02 maj 2010, 00:26

Parma-Roma 1:2...Pobijeda za trenutno prvo mijesto na tabeli,ostalo nam je samo cekati sta ce sutra uraditi slika u gostima kod Lazia....Igra nije bila nesto,al bitna su 3 nova boda...sad u srijedu finale kupa protiv slika tu trebamo pobijedu i onda kuci protiv Cagliari-ja!!!!

malo atmosfere s' meca Parma-Roma:
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 02 maj 2010, 01:54

De Rossi: Navijam za Lazio

Pobjedom 2-1 protiv Parme u subotu Roma je ponovno zauzela vrh ljestvice talijanskog nogometnog prvenstva. Daniele De Rossi vjeruje da na njemu može i ostati...

Lazio se bori za ostanak i od njih očekujem jak otpor Interu. Hoću li navijati za njih? Da, svakako - veli De Rossi.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 02 maj 2010, 02:04

Ovaj De Rossi isti Chuck Norris jbte :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 maj 2010, 12:15

Nezz kako se moglo desiti da utakmice parma-roma i lazio- inter nisu u istom terminu.... :roll: :roll:

ovako nakon jucerasnje pobjede rome....lazio definitivno "zna" sta treba uraditi.... :| :|

Po meni veliki propust talijanskog saveza....htjeli ne htjeli laziovi navijaci ce zahtjevat da "puste" danas to je cinjenica...oni su dobili proslu,nisu im potrebni bodovi toliko....i sto je jos vaznije roma je dobila jucer :D ;) .....ne uzdajte se puno u njih

jedina nada vama je siena...i mislim da mogu cak oni iznenadit inter prije nego lazio
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 02 maj 2010, 12:38

Nije to propust Talijanskog saveza...to se ide na ovaj ili onaj nacin da Roma ne uzme titulu,od sudiskih gresaka na stetu Rome pa preko ovoga da se ne igraju u isto vrijeme tekme!!!!

Jos posebno ako Atalnata izgubi danas od Bolonje onda Laziu uopste nisu potrebni bodovi...zato su navijaci Rome trazili i protestuju sto se ne igraju ova posledja kola u isto vrijeme!!!!

Uvijek su se u Itali poslednjih 5 kola igralo u isto vrijeme nedeljom u 15h

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 02 maj 2010, 16:07

evo sad odgledo hajlajts s utakmice i vidim da je majstor osto majstor, sto bi kolega google reko NO TOTTI NO PARTY :D veceras se nadam barem remiju (nije nemoguce) jer bi u slucaju istog broja bodova opet mi ostali na prvom mjestu zbog medjusobnog omjera . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 03 maj 2010, 13:18

jutrosnji naslovi i citati iz talijanskih i europskih novina :

La Lazio vive una notte surreale.
Gli ultrà: “Se vincete ve menamo” (Lazio Ultras: If you win, we’ll beat you up)

Lazio roll over to leave Roma railing at absurdity of Serie A
THE GUARDIAN

It was not only Lazio that lost, but Italian football.
MONTALI

NELLA RIPRESA HO SPENTO LA TV (I turned of the TV in the second half)
LO MONACO

Un’altra macchia sul nostro calcio (Another stain on our football)
LA REPUBBLICA

La parodia del calcio ha rovinato un bel finale di campionato
(a parody of football that ruined a beautiful end to the season)
GIANNI MURA

«comportamento imbarazzante» (Embarassing behaviour)
Gazzetta dello Sport

(This game was not played)
Corriere della Sera

La Lazio si scansa e l’Inter torna prima (Lazio moves aside to let inter go top)
Tuttosport

Lo scempio di Lazio-Inter fa il giro d’Europa
(Europe considers Lazio Inter a horror show)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 03 maj 2010, 16:43

za vas je scudeto NEMOGUCA MISIJA bio i ostat ce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 03 maj 2010, 23:32

amell je napisao/la:za vas je scudeto NEMOGUCA MISIJA bio i ostat ce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovo si sam smislio,ili ti neko pomogao? :mrgreen:
---------------------------------
Bitno je da mi u srijedu pobijedimo Inter, i postanemo prvi tim s' 10 osvojenih kupova....i da prisijemo zvijezdicu!!!!

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 04 maj 2010, 00:19

Google je napisao/la:
amell je napisao/la:za vas je scudeto NEMOGUCA MISIJA bio i ostat ce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovo si sam smislio,ili ti neko pomogao? :mrgreen:
---------------------------------
Bitno je da mi u srijedu pobijedimo Inter, i postanemo prvi tim s' 10 osvojenih kupova....i da prisijemo zvijezdicu!!!!
tjesite se kupovima :roll: :roll: ,nama to ionako nije zanimljivo :lol: :lol: ali ipak da ne bude sad da vam pustamo dobit cete par golova u srijedu,jer duzni smo to nasim prijateljima iz Lazzia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 04 maj 2010, 10:21

Lijepe vijesti iz Sijene...

Predsednik Sijene Mezzaroma garantovao je svojim igračima premiju od 2 miliona eura ukoliko ostanu ne poraženi protiv Intera.Mezzaroma je takođe poručio navijačima Rome da će se igrači Sijene boriti na smrt protiv intera sve do poslednjeg minuta.

"Meč između Lazia i Intera je velika sramota za italijanski fudbal, da su to moji igrači uradili ja bi ih istuko.Mi iako smo već ispali do kraja ćemo se boriti časno i pošteno i daćemo sve od sebe da ostanemo ne poraženi protiv intera. "Izjavio je Mezzaroma.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 16 gostiju.