FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeroweNth
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeroweNth » 01 maj 2010, 21:49

slika

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 maj 2010, 21:51

EVO EVO TITULE
EVO EVO EUROPE
VADI VADI PASOŠE
ZA SVE TI HVALA AMARE

:mrgreen:

Ako je Velež prodau utakmicu Želji zašto je naš golman bio igrač utakmice :lol: Čudno neko namještanje :lol:
Solidna utakmica u Mostaru, pošteni uslovi za igru. Velež mnogo bolji u drogom poluvremenu. Vile i Šeha su nas pronosali.
Odoh da se složim ko metar drva :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 01 maj 2010, 22:05

O kakvom namjestanju pricate?! Hahahahha. Maloprije sam dosao sa utakmice u Mostaru, obje ekipe su se nevjerovatno borile za svaku loptu. Velez je svim silama pokusavao zabit, al je Seha izvanredno branio zicere. Usto su jos i stativu pogodili! Cuj namjestanje :S
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 maj 2010, 22:07

[youtube][/youtube]
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 maj 2010, 22:10

EdinTM87 je napisao/la:O kakvom namjestanju pricate?! Hahahahha. Maloprije sam dosao sa utakmice u Mostaru, obje ekipe su se nevjerovatno borile za svaku loptu. Velez je svim silama pokusavao zabit, al je Seha izvanredno branio zicere. Usto su jos i stativu pogodili! Cuj namjestanje :S
potpis!!! ako se onako namjestaju utakmice onda svaka cast koje uspio onako namjestiti...sehic odbranio dvije mrtve 100% sanse + stativa a sve kod rezultata 0-1...

ps: imam jednu kartu viska za vjecu vatru pa eto ko se prvi javi :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Ajdin_RA81
Kontakt:

Post Postao/la Ajdin_RA81 » 01 maj 2010, 22:13

Ti znas jeli,prodali smo vam utakmicu,da vi budete sampioni,zato su suspendovali Colica i Knezevica(2 najbolja igraca),Velez igrao danas sa kombinovanim timom,Rodjeni nemaju para pa su prodali utakmicu,zato je samo na stadionu bilo 1000 gledaoca,prodali su tekmu Zrinjskom(SRAMOTA),Bolje vama nego Borcu :D ..Prije utakmice sa Zrinjskim sastali su se U Blagaju i Velez tada uzeo 30000 maraka,a isto to se desilo i danas sa Zeljom(nezz koja cifra)
GORAK OKUS PRODAJE OSTAJE :x

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 01 maj 2010, 22:15

semafresh je napisao/la:Kad bi bod izvukli danas ja bi bio zadovoljan, al imam neki čudan osjecaj da možemo dobiti Veleža danas, kako god zelim fer igru i sretno svima.
Samo cu citirati sam sebe, ŠAMPIONI!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 01 maj 2010, 22:18

Ajdin_RA81 je napisao/la:Ti znas jeli,prodali smo vam utakmicu,da vi budete sampioni,zato su suspendovali Colica i Knezevica(2 najbolja igraca),Velez igrao danas sa kombinovanim timom,Rodjeni nemaju para pa su prodali utakmicu,zato je samo na stadionu bilo 1000 gledaoca,prodali su tekmu Zrinjskom(SRAMOTA),Bolje vama nego Borcu :D ..Prije utakmice sa Zrinjskim sastali su se U Blagaju i Velez tada uzeo 30000 maraka,a isto to se desilo i danas sa Zeljom(nezz koja cifra)
OVO JE NEVJEROVATNO NAJJACI SMO U DRZAVI SVE RAZVALJUJEMO, A NAJVECA NAM JE BRIGA KAKO CEMO SE PRAVDAT DA UTAKMICA NIJE NAMJESTENA. SVAKI IGRAC VELEZA JE ISAO U DUEL 100%. NIJEDAN SE NIJE STEDIO
IMALI SU SVOJE STOOPOSTOTNE PRILIKE, NISU ISKORISTILI, MI SVOJE JESMO. UTAKMICA NIJE NAMJESTENA !!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 01 maj 2010, 22:18

Cim izadje prvi konkurs za tarota, prijavite se pa tamo nagadjajte o namjestanju utakmica.
Kako uopste mozete pricati o necemu sto niste vidili svojim ocima. Kakvih 30 000 KM ?

Sutra Reis ullema ef. Ceric ide kod Pape u Vatikan

Ko ce povjerovati u to ?
Vjerovatno neka budala, koja ce sutra na kafi provaliti istu tu glupost, a stol do njega ce nesto nacuti o tome i eto ti supljaka po cijelom gradu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 01 maj 2010, 22:21

Sumnjam da bi Velez prodao Zrinjskom utakmicu i za 5 miliona a kamoli za 30 tisuca ,osim toga to su gluposti,nego ima li sanse ikakve da vi pobjedite Sarajevo na kosevu pa da ovi nasi nekako vide evrope i ove godine?! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 01 maj 2010, 22:26

Ovo mene podsjeća na basnu sa lisicom i grođžem. Velež nije moga ništa napravit, pa sad, eto, prodata tekma.
Ah da, evo i priče;
Lisica, videći grožđe na jednoj visokoj lozi, pokuša na sve načine da ga dohvati. Nikako nije mogla da dođe do njega. Kada je sve probala, ona se okrete i ode govoreći:
- Još je kiselo. Ništa ne valja. Trnu zubi od njega.
Za parmake koji ne kontaju, evo i pojašnjenje; Lisica = Velež, Grožđe = Evropska takmičenja

$eLLa
Kontakt:

Post Postao/la $eLLa » 01 maj 2010, 22:31

svaka cast majstore :lol:

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 01 maj 2010, 22:32

Ajdin_RA81 je napisao/la:Ti znas jeli,prodali smo vam utakmicu,da vi budete sampioni,zato su suspendovali Colica i Knezevica(2 najbolja igraca),Velez igrao danas sa kombinovanim timom,Rodjeni nemaju para pa su prodali utakmicu,zato je samo na stadionu bilo 1000 gledaoca,prodali su tekmu Zrinjskom(SRAMOTA),Bolje vama nego Borcu :D ..Prije utakmice sa Zrinjskim sastali su se U Blagaju i Velez tada uzeo 30000 maraka,a isto to se desilo i danas sa Zeljom(nezz koja cifra)
kakwa prodaja ba nas najbolji igrac danas je sehic!znaci sehic je golman a on nije najbolji pojedinac zato sto je samo stajao na golu wec zato sto je branio i wadio skoro nemoguce kome ba supljiras imali ste statiwu tri stopostotne sanse!!kakwa namjestaljka i sta 1000 gledalaca je bilo zato sto se znalo da je namjestena a kad wam je to bilo wise od 1000 i jos danas je prwi maj pa se nije moglo ni ocekiwat onih famoznih 1200 koliko i dodje zato nerise molim te

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 01 maj 2010, 22:36

BOLJEM SE NE PUŠTA !!!
Forzza Željo, Željo Šampion!!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 01 maj 2010, 22:37

shkembe je napisao/la:
kakwa prodaja ba nas najbolji igrac danas je sehic!znaci sehic je golman a on nije najbolji pojedinac zato sto je samo stajao na golu wec zato sto je branio i wadio skoro nemoguce kome ba supljiras imali ste statiwu tri stopostotne sanse!!kakwa namjestaljka i sta 1000 gledalaca je bilo zato sto se znalo da je namjestena a kad wam je to bilo wise od 1000 i jos danas je prwi maj pa se nije moglo ni ocekiwat onih famoznih 1200 koliko i dodje zato nerise molim te
E moje dijete, pojma ti nemash kako se utakmice odradjuju...... Da Vam nije Zuje u upravi qurcu bi vi svirali......Da si gledao tekme prije rate znao bi kako se to zavrsava, ovako zivi u ubjedjenju da ste dobra ekipa.....Ni vucka upamtio nisi, hvataj se mami za suknju....

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 01 maj 2010, 22:42

iskreno , previse price oko tih namjestanja ima , i sad se nesto spominje ko nikad prije, zasto se to namjestanje nije spominjalo recimo prosle ili predproske godine nego bas ove , zato sto je zeljo 1 , mislim da su to sve samo mahalske price , zeljo je zasluzeno 1 , :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 maj 2010, 22:43

ZA SVE TI HVALA AMARE

shkembe
Kontakt:

Post Postao/la shkembe » 01 maj 2010, 22:43

adisg je napisao/la:
shkembe je napisao/la:
E moje dijete, pojma ti nemash kako se utakmice odradjuju...... Da Vam nije Zuje u upravi qurcu bi vi svirali......Da si gledao tekme prije rate znao bi kako se to zavrsava, ovako zivi u ubjedjenju da ste dobra ekipa.....Ni vucka upamtio nisi, hvataj se mami za suknju....
pod jedan nisam dijete imam 25 godina! pod dwa keru nespominji mi staru jer je nemam! a ti samozwani filozofe i ostali mrs na swoju temu pa s.eri a sad prosetaj malo prowjetri mozak mozda si u ratu fasowo PTSP pa sad te owdje prenosi a crkni TITULA JE NASA jer smo najbolji!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 maj 2010, 22:44

Adise veliki pozdrav tebi i dabogda vazda Zelji prognozirao k'o dosad sto si, ti si najzasluzniji sto zeljo ima tako dobre rezultate protiv veleza! Nadam se da ces prestati navijati za velez jer koliki si maler klub ce se ugasiti!
Adise HVALA TI!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 01 maj 2010, 22:46

Ajmo malo ohladiti dobro vam ljudi kažu. I jedni i drugi. Veležovci na svoju temu i tačka. Nije nam Željo ništa kriv za ove probleme u zadnje vrijeme. Željovci i vi malo lakše. Velež je napadao od 0:1 do 80 minute. Da je dao gol, to bi bio konačan ishod? Zato ne prdite ni jedni ni drugi jer veze nemate. Utakmica nije namještena, pobjeda Želje 0:2 i čestitam. Potpuno zaslužena.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 41 gost.