Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sve mi jasno. Ne citas napisano, drzak si, nepozvan dijelis nepotrebne lekcije, izrugujes se, agresivno raspolozen spreman za zavadu, polupismen...solinas je napisao/la:Neznam sta ti BA nije jasno.Neandertalac je napisao/la:Solinas@
Ako nemas kapacitet da razumijes napisano.nebacaj smajlije i zaobidji me.
Pa ko je reko da je dijete Sarajeva on je napisao idola nove generacije sto Said djelimicno i jeste sigurno jedan od omiljenijih igraca poslije rata.solinas je napisao/la:Nerazumijem toliki sarkazam.
Husejnovic nije dijete sarajeva.nevidim sta je TU smijesno.
A ti neandertalac zavuci SE u pecinu i kuliraj.
Bajić više nije dijete, nit se može nazivati djetetom. Ali eto dijete je još malo hajmo reći, slijedeće godine puni 22, on kao i Cimirot kod nas su već trebali imati karijeru. Nadati se da će se obojica prodati relativno brzo jer je to to od njih ovdje. Napredak ne očekujem, kakav je takav je. Hodžić je već bio potencijal a i sad je da bude Word Clas a i biće.salle86 je napisao/la:Možemo se mi gađati raznoraznim informacijama i brojevima ali Memiju, Dadu, Amira i Baju (pa i Dženisa) ne može niko osporiti...a to je gotovo pola tima
pa bilo im krivo il' im bilo krivo
soe je napisao/la:Pa ko je reko da je dijete Sarajeva on je napisao idola nove generacije sto Said djelimicno i jeste sigurno jedan od omiljenijih igraca poslije rata.solinas je napisao/la:Nerazumijem toliki sarkazam.
Husejnovic nije dijete sarajeva.nevidim sta je TU smijesno.
A ti neandertalac zavuci SE u pecinu i kuliraj.
a najtalentovanije dijete citave lige Hadžiahmetovića si zaboravio svjesno, jeljurisicduska je napisao/la:Bajić više nije dijete, nit se može nazivati djetetom. Ali eto dijete je još malo hajmo reći, slijedeće godine puni 22, on kao i Cimirot kod nas su već trebali imati karijeru. Nadati se da će se obojica prodati relativno brzo jer je to to od njih ovdje. Napredak ne očekujem, kakav je takav je. Hodžić je već bio potencijal a i sad je da bude Word Clas a i biće.salle86 je napisao/la:Možemo se mi gađati raznoraznim informacijama i brojevima ali Memiju, Dadu, Amira i Baju (pa i Dženisa) ne može niko osporiti...a to je gotovo pola tima
pa bilo im krivo il' im bilo krivo
Memija, Damir, Amir i Dženis. Od ovih meni lično je Sadikovic najveći talenat, mada vidim da ga vi često osporavate, a on će jedini napraviti karijeru. Memija jednu igra jednu katastrofalan . Recimo Ferenc ko dani alves a Borac ga je napravio smiješnim, 4-5 puta dobio kroz noge, a i ne sviđa mi se njegov karakter jer tuče ljude kad ih ne može uzeti kvalitetom. Neosporavam njegov talenat , al veći je talenat bio Benjo Čolić pa ga eno u Čeliku, za Stanića da ne pričam, on je golove s beka davao. Mislim da je on u glavi loš i da je pošteno bilo crveni bi dobio zbog mahanja rukama, laktanja i udaranja poslije zvižduka. Amir je talenat i mislim da se igra vaša njemu treba podrediti gurnuti na njeg all in pa ako upali dobićete vanserijskog igrača, ako ne uvijek može dat ruke u želji, ha ja. Pružite mu recimo potporu ko Svraki koji je nikakav igrač pa je bio jedno vrijeme milion KM, šteta što se ne uzeše pare kad su mogle. Dženis sumnjam da će svojom konstitucijom i kilama uspjeti, jedino ako se steše i napravi taj fizički iskorak, a da joj zna sve zna, a znao je i Faris Handžić, al džaba mu kad je bio mali i neuhranjen, kontra primjer al to ti je tu negdje. Ja posmatram objektivno. Dado je vaš najveći talenat. On sve ima. Svakom od ovih fali nešto, Bajiću desna noga i brzine, Memiji svašta fali al on je najmlađi pa valjda ispravi, Dženisa sam prokomentarisao .
A ostalo nit igraju niti imaju uopšte kakav pedigre, nit ozbiljnog seniorskog staža. Od ovih malih jer pratim mlade imate 2 talenta Žerić i Behram ako je tu, i nejasno mi je što vam ne igra nigdje , igra Kokot od 30 godina a ovaj mali je klasa za njeg sad. I fizički je jako dobar za seniorskog fudbala a i tip igrača kakvog nemate godinama i gdje su kvalitete upropaštavane zebi, Svraki,Varei, Bekriću, izmišljanje krila a imate jedno sa potencijalom da bude top. Mlada jeste ekipama ništa spektakularno, Borac je recimo oličenje mlade ekipe i pobijedi vas, pa ono je komotno da nije golmana u23 ekipa. A ovi izveli nama neke krampe tukli nas, sudija nam poništio go, svirao 4 offsajda nepostojeća, opet 6-1,mi smo zadovoljni nemojte nam kvariti.
I niko od nas ne govori da smo šampioni i to, to je smiješno, vi ste prvi favorit i tako smo se i postavili što se i vidi po rezultatu. Sretno u Belgiji.
Ps. Solinas jeboga ti pročitaj ponovo, lik o Zadru ti o Šibeniku. Nemoj bezveze da zbog tog što ne čitaš budeš predmet šprdnje.
ma zezam te bajurisicduska je napisao/la:Amir ili Amir Hadžiahmetović. Jel me zajebavaš? Njemu nisam mane pisao, jer je premlad a i ne ispoljava ih. A gore sam ga dobro nahvalio.
Tipicna prica ogranicenog stanovnika opcine Listica . A idi prdenjak napucavaj po selu ...spursman je napisao/la:Lillard je napisao/la:pa napredovao je, u Zrinjskom je bio nacionalna manjinamoustapha je napisao/la:[quote="esprit24"
Eto mu sad napredak yebo li ga napredak ..
+ kad se uzme u obzir da su oba tima iz sarajeva imali gostovanje (sarajevo službeno ne ali pirota ipak nije koševo), sloboda takođe gostovala čeliku (bojkot robijaša, da nije bilo bi i ovde finih cifara), gostovao je i velež...Fudbal je napisao/la:Ne razumijem samo sto naslov razocarajuca posjeta u 1.kolu? Mislim da je 13400 sasvim solidna posjeta pogotovo jer je mnogo ljudi na odmoru.. Nadam se jos vecoj posjeti u ovom kolu
Klasicna kompleksaška priča velikih građana koji su rodom sa Širokog đeni zeveTipicna prica ogranicenog stanovnika opcine Listica . A idi prdenjak napucavaj po selu ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.