Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

rodjenisa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la rodjenisa » 28 jul 2015, 13:02

:lol: :lol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 jul 2015, 13:04

Hahahahah

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 jul 2015, 13:05

Joj Beclije sta je ovo :lol: :lol: :clap: :urnebes:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 28 jul 2015, 13:08

Da li je skonto hahaha
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 jul 2015, 13:08

solinas je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Solinas@ :facepalm:
Neznam sta ti BA nije jasno.
Ako nemas kapacitet da razumijes napisano.nebacaj smajlije i zaobidji me.
Sve mi jasno. Ne citas napisano, drzak si, nepozvan dijelis nepotrebne lekcije, izrugujes se, agresivno raspolozen spreman za zavadu, polupismen...

I sve to si uspio u dvije recenice, tako da zasluzeno dobijas jos jedan :facepalm:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jul 2015, 13:28

Nerazumijem toliki sarkazam.
Husejnovic nije dijete sarajeva.nevidim sta je TU smijesno.
A ti neandertalac zavuci SE u pecinu i kuliraj.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 jul 2015, 13:35

Jel ovo skrivena kamera?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 jul 2015, 13:37

solinas je napisao/la:Nerazumijem toliki sarkazam.
Pa ko je reko da je dijete Sarajeva on je napisao idola nove generacije sto Said djelimicno i jeste sigurno jedan od omiljenijih igraca poslije rata.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2015, 13:55

salle86 je napisao/la:Možemo se mi gađati raznoraznim informacijama i brojevima ali Memiju, Dadu, Amira i Baju (pa i Dženisa) ne može niko osporiti...a to je gotovo pola tima
pa bilo im krivo il' im bilo krivo :D
Bajić više nije dijete, nit se može nazivati djetetom. Ali eto dijete je još malo hajmo reći, slijedeće godine puni 22, on kao i Cimirot kod nas su već trebali imati karijeru. Nadati se da će se obojica prodati relativno brzo jer je to to od njih ovdje. Napredak ne očekujem, kakav je takav je. Hodžić je već bio potencijal a i sad je da bude Word Clas a i biće.

Memija, Damir, Amir i Dženis. Od ovih meni lično je Sadikovic najveći talenat, mada vidim da ga vi često osporavate, a on će jedini napraviti karijeru. Memija jednu igra jednu katastrofalan . Recimo Ferenc ko dani alves a Borac ga je napravio smiješnim, 4-5 puta dobio kroz noge, a i ne sviđa mi se njegov karakter jer tuče ljude kad ih ne može uzeti kvalitetom. Neosporavam njegov talenat , al veći je talenat bio Benjo Čolić pa ga eno u Čeliku, za Stanića da ne pričam, on je golove s beka davao. Mislim da je on u glavi loš i da je pošteno bilo crveni bi dobio zbog mahanja rukama, laktanja i udaranja poslije zvižduka. Amir je talenat i mislim da se igra vaša njemu treba podrediti gurnuti na njeg all in pa ako upali dobićete vanserijskog igrača, ako ne uvijek može dat ruke u želji, ha ja. Pružite mu recimo potporu ko Svraki koji je nikakav igrač pa je bio jedno vrijeme milion KM, šteta što se ne uzeše pare kad su mogle. Dženis sumnjam da će svojom konstitucijom i kilama uspjeti, jedino ako se steše i napravi taj fizički iskorak, a da joj zna sve zna, a znao je i Faris Handžić, al džaba mu kad je bio mali i neuhranjen, kontra primjer al to ti je tu negdje. Ja posmatram objektivno. Dado je vaš najveći talenat. On sve ima. Svakom od ovih fali nešto, Bajiću desna noga i brzine, Memiji svašta fali al on je najmlađi pa valjda ispravi, Dženisa sam prokomentarisao .
A ostalo nit igraju niti imaju uopšte kakav pedigre, nit ozbiljnog seniorskog staža. Od ovih malih jer pratim mlade imate 2 talenta Žerić i Behram ako je tu, i nejasno mi je što vam ne igra nigdje , igra Kokot od 30 godina a ovaj mali je klasa za njeg sad. I fizički je jako dobar za seniorskog fudbala a i tip igrača kakvog nemate godinama i gdje su kvalitete upropaštavane zebi, Svraki,Varei, Bekriću, izmišljanje krila a imate jedno sa potencijalom da bude top. Mlada jeste ekipama ništa spektakularno, Borac je recimo oličenje mlade ekipe i pobijedi vas, pa ono je komotno da nije golmana u23 ekipa. A ovi izveli nama neke krampe tukli nas, sudija nam poništio go, svirao 4 offsajda nepostojeća, opet 6-1,mi smo zadovoljni nemojte nam kvariti.

I niko od nas ne govori da smo šampioni i to, to je smiješno, vi ste prvi favorit i tako smo se i postavili što se i vidi po rezultatu. Sretno u Belgiji.

Ps. Solinas jeboga ti pročitaj ponovo, lik o Zadru ti o Šibeniku. Nemoj bezveze da zbog tog što ne čitaš budeš predmet šprdnje.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 jul 2015, 14:16, ukupno mijenjano 4 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2015, 13:58

soe je napisao/la:
solinas je napisao/la:Nerazumijem toliki sarkazam.
Pa ko je reko da je dijete Sarajeva on je napisao idola nove generacije sto Said djelimicno i jeste sigurno jedan od omiljenijih igraca poslije rata.
:mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 jul 2015, 14:24

jurisicduska je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Možemo se mi gađati raznoraznim informacijama i brojevima ali Memiju, Dadu, Amira i Baju (pa i Dženisa) ne može niko osporiti...a to je gotovo pola tima
pa bilo im krivo il' im bilo krivo :D
Bajić više nije dijete, nit se može nazivati djetetom. Ali eto dijete je još malo hajmo reći, slijedeće godine puni 22, on kao i Cimirot kod nas su već trebali imati karijeru. Nadati se da će se obojica prodati relativno brzo jer je to to od njih ovdje. Napredak ne očekujem, kakav je takav je. Hodžić je već bio potencijal a i sad je da bude Word Clas a i biće.

Memija, Damir, Amir i Dženis. Od ovih meni lično je Sadikovic najveći talenat, mada vidim da ga vi često osporavate, a on će jedini napraviti karijeru. Memija jednu igra jednu katastrofalan . Recimo Ferenc ko dani alves a Borac ga je napravio smiješnim, 4-5 puta dobio kroz noge, a i ne sviđa mi se njegov karakter jer tuče ljude kad ih ne može uzeti kvalitetom. Neosporavam njegov talenat , al veći je talenat bio Benjo Čolić pa ga eno u Čeliku, za Stanića da ne pričam, on je golove s beka davao. Mislim da je on u glavi loš i da je pošteno bilo crveni bi dobio zbog mahanja rukama, laktanja i udaranja poslije zvižduka. Amir je talenat i mislim da se igra vaša njemu treba podrediti gurnuti na njeg all in pa ako upali dobićete vanserijskog igrača, ako ne uvijek može dat ruke u želji, ha ja. Pružite mu recimo potporu ko Svraki koji je nikakav igrač pa je bio jedno vrijeme milion KM, šteta što se ne uzeše pare kad su mogle. Dženis sumnjam da će svojom konstitucijom i kilama uspjeti, jedino ako se steše i napravi taj fizički iskorak, a da joj zna sve zna, a znao je i Faris Handžić, al džaba mu kad je bio mali i neuhranjen, kontra primjer al to ti je tu negdje. Ja posmatram objektivno. Dado je vaš najveći talenat. On sve ima. Svakom od ovih fali nešto, Bajiću desna noga i brzine, Memiji svašta fali al on je najmlađi pa valjda ispravi, Dženisa sam prokomentarisao .
A ostalo nit igraju niti imaju uopšte kakav pedigre, nit ozbiljnog seniorskog staža. Od ovih malih jer pratim mlade imate 2 talenta Žerić i Behram ako je tu, i nejasno mi je što vam ne igra nigdje , igra Kokot od 30 godina a ovaj mali je klasa za njeg sad. I fizički je jako dobar za seniorskog fudbala a i tip igrača kakvog nemate godinama i gdje su kvalitete upropaštavane zebi, Svraki,Varei, Bekriću, izmišljanje krila a imate jedno sa potencijalom da bude top. Mlada jeste ekipama ništa spektakularno, Borac je recimo oličenje mlade ekipe i pobijedi vas, pa ono je komotno da nije golmana u23 ekipa. A ovi izveli nama neke krampe tukli nas, sudija nam poništio go, svirao 4 offsajda nepostojeća, opet 6-1,mi smo zadovoljni nemojte nam kvariti.

I niko od nas ne govori da smo šampioni i to, to je smiješno, vi ste prvi favorit i tako smo se i postavili što se i vidi po rezultatu. Sretno u Belgiji.

Ps. Solinas jeboga ti pročitaj ponovo, lik o Zadru ti o Šibeniku. Nemoj bezveze da zbog tog što ne čitaš budeš predmet šprdnje.
a najtalentovanije dijete citave lige Hadžiahmetovića si zaboravio svjesno, jel :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2015, 14:31

Amir ili Amir Hadžiahmetović. Jel me zajebavaš? Njemu nisam mane pisao, jer je premlad a i ne ispoljava ih. A gore sam ga dobro nahvalio.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 28 jul 2015, 14:50

I kad se sve sabere, sei zadovoljan što 5 igrača ispod 21 godinu igraju u Želji, bore se za titulu do zadnjeg kola te još uvijek nemaju poraza u europi ?

:D

potenciraju se godine kokota, đelmića (lik ima 26) i sl. svejsno i namjerno da bi se zaobišlo to da 5 od 11 igrača je izdanak Željine škole i da su najzaslužniji za sve ove gorepomenute rezultate
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 jul 2015, 14:59

jurisicduska je napisao/la:Amir ili Amir Hadžiahmetović. Jel me zajebavaš? Njemu nisam mane pisao, jer je premlad a i ne ispoljava ih. A gore sam ga dobro nahvalio.
ma zezam te ba :tralala:

ali Amir ce biti igracina, vidjeces ;)

ima tu još talentovane djece kojima ce se ove godine dati šansa u prvom timu - Žerić, Duraković, Hadžović, Hiroš, Osmanković....ti momci su omladinski prvaci države, pod vodstvom Adžema
šteta zbog Gojaka jer je bio veliki talenat, ali je poprilicno glup decko kao i otac mu

smoto7777
Kontakt:

Post Postao/la smoto7777 » 28 jul 2015, 15:12

spursman je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
moustapha je napisao/la:[quote="esprit24"

Eto mu sad napredak yebo li ga napredak ..
pa napredovao je, u Zrinjskom je bio nacionalna manjina
Tipicna prica ogranicenog stanovnika opcine Listica . A idi prdenjak napucavaj po selu ... :salut:
HSKZ 19/05

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 28 jul 2015, 15:18

Ne razumijem samo sto naslov razocarajuca posjeta u 1.kolu? Mislim da je 13400 sasvim solidna posjeta pogotovo jer je mnogo ljudi na odmoru.. Nadam se jos vecoj posjeti u ovom kolu :D
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 28 jul 2015, 15:38

Fudbal je napisao/la:Ne razumijem samo sto naslov razocarajuca posjeta u 1.kolu? Mislim da je 13400 sasvim solidna posjeta pogotovo jer je mnogo ljudi na odmoru.. Nadam se jos vecoj posjeti u ovom kolu :D
+ kad se uzme u obzir da su oba tima iz sarajeva imali gostovanje (sarajevo službeno ne ali pirota ipak nije koševo), sloboda takođe gostovala čeliku (bojkot robijaša, da nije bilo bi i ovde finih cifara), gostovao je i velež...
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 28 jul 2015, 15:56

Tipicna prica ogranicenog stanovnika opcine Listica . A idi prdenjak napucavaj po selu ... :salut:
Klasicna kompleksaška priča velikih građana koji su rodom sa Širokog đeni zeve :guz: :bih: . Kad ne znate šta bi od muke selo ovo ono, a isijava jalnost. Da ne pričamo o izmišljenim i inim pričama.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 28 jul 2015, 16:38

Da ne trolam na njihovim temama, pa cu ovdje.. Ivan Crnov je uspio uraditi ono sto ni jace sile nisu uspijele. Lik je zavadio Ultrase i Skripare. Ovi iz Mostara sad ove iz listice nazivaju ubicama :o :o :o :o seljacima i sl. Bit ce veselo kada se susretnu zrinja i siroki !!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.