FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Na volim Van Gaala,ali cestitam na tituli iako smatram da se ovakva ekipa morala prosetati Bundesligom i pomesti konkurenciju,a ne strahovati do dva kola prije kraja i imati isti broj bodova kao jedan Schalke(ne potcjenjujem ih,ali poredeci sa ekipom Bayerna...
).Ispade da je Van Gaal ove godine najuspjesniji trener.Jedino ga The Special One moze zaustaviti.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Lahko je to tako gledat, ali novi trener i pola tima novog gledaj i sa te strane treba gledat, potrebno je uigrat tim i Bayern je kroz sezonu dizo formuJohnyx95 je napisao/la:Na volim Van Gaala,ali cestitam na tituli iako smatram da se ovakva ekipa morala prosetati Bundesligom i pomesti konkurenciju,a ne strahovati do dva kola prije kraja i imati isti broj bodova kao jedan Schalke(ne potcjenjujem ih,ali poredeci sa ekipom Bayerna...).Ispade da je Van Gaal ove godine najuspjesniji trener.Jedino ga The Special One moze zaustaviti.
--Pametnij popusta--
Sve to stoji,ali i dalje sam pri svom misljenju.armin90 je napisao/la:Lahko je to tako gledat, ali novi trener i pola tima novog gledaj i sa te strane treba gledat, potrebno je uigrat tim i Bayern je kroz sezonu dizo formuJohnyx95 je napisao/la:Na volim Van Gaala,ali cestitam na tituli iako smatram da se ovakva ekipa morala prosetati Bundesligom i pomesti konkurenciju,a ne strahovati do dva kola prije kraja i imati isti broj bodova kao jedan Schalke(ne potcjenjujem ih,ali poredeci sa ekipom Bayerna...).Ispade da je Van Gaal ove godine najuspjesniji trener.Jedino ga The Special One moze zaustaviti.
.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jooj momci su mi uljepsali dan
Svaka im cast !!!
Sta je miciforeharishp je napisao/la:Kakvo dvostruko slavlje,opet si poceo jesti slova.geronimo je napisao/la: Da je Milan u pitanju, ne bih bas rekao da nam pasu zabari.![]()
Ako pobjedimo Inter, moze se slaviti do pocetka iduce sezoneako pak izgubimo, onda ce nam sve ladje potonuti. Znaci, dvostruko slavlje ili kolektivno samoubistvo.
![]()
Ah, da, postoji i treca varijanta...da izgubimo na penale (![]()
), ali opet da spasimo Bundeslig
Tri titule nije dvostruko slavlje,
Ili ti to jedino zbog broja numbera ''draj''jedes brojke.![]()
![]()
BTW cestitamo postali ste majka hik.
Dvostruko znaci da bi Bayo pobjedom u finalu omogucio Bundesligi 4 mjesto u Ligi prvaka (od sezone 2011/12).
A tebi to kao starom smekeru nije bilo jasno, hare, hare...bas me ponekad iznenadis.
Zasto cestitas u mnozini? Reci fino, ja, hare, zvani navijac Baye u pricuvi , upucujem iskrene cestitke mojim istomisljenicima za prvi osvojeni trofej u ovoj sezoni.
Al' ovaj ciko pogadjasecer je napisao/la: pobjeda baye, pobjeda verdera, i titula je nasa!![]()
Doduse, bilo mu je lahko kada sam ja citavu sezonu hvalio trupe Thomasa Schaafa.
Sta reci, 22 po redu
Lulu, prvi 'olandjanin kome je to uspjelo u Bundesligi. A bilo ih je oho-ho.
Zahvaljujem se svima koji su nam cestitali i koji ce tek cestitati.
Vom Jäger zum Gejagten
Jos 2 pobjede, u 2 finala i sve 3 titule su kod nas.
Akobogda.
Nego, niko ne komentarise akciju kod onog drugog gola.
Hebo te, ono nema ni na Fifi, ni na PES-u
Akobogda.
Nego, niko ne komentarise akciju kod onog drugog gola.
Hebo te, ono nema ni na Fifi, ni na PES-u
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dajte golove da vidimo . Ja nisam gledo tekme

-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
bravo bavarci moji jedna titula je tu i to najvaznija
sad lagano cekati ostala dva finala
sad lagano cekati ostala dva finala
- Omerbavarac
- Kontakt:
A niko ne spominje dresove???
Nikakvih zamjerki nemam, meni izgledaju odlicno. Bijele stucne bi bile idealne, ali sta ja mogu?
Nikakvih zamjerki nemam, meni izgledaju odlicno. Bijele stucne bi bile idealne, ali sta ja mogu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- OLE SUPER FCB
- Kontakt:
Idemo na triplu krunu
A što ovo svi govore da ne izgubimo nesh od herte valjda.necemo valjda od herthe izgubiti 7-0 a da shalke pobijedi mainz 11-0.NEMOGUĆE
Imamo gol razliku bolju od shalkea i to +17,17 golova nam je bolja statistika i jos imamo zabijenih 69 a shalke 53 gola.u nas je 69 : 30 39 a u njih 53 : 31 22.....15 maya idemo pobijediti werder za duplu i 25-og 5. inter ako bogda.......

A što ovo svi govore da ne izgubimo nesh od herte valjda.necemo valjda od herthe izgubiti 7-0 a da shalke pobijedi mainz 11-0.NEMOGUĆE
meni bi bjeli sorcevi uz crvene stucne bili idealni.omerbavarac je napisao/la:A niko ne spominje dresove???![]()
- bayern4ever
- Kontakt:
Dajte bolan golove a vidimo link neki nisam bio kod kuce znate kako je 1 man i tako ..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Jusuf Coric 96
- Kontakt:
Eto ti link ali to imas i na stranici http://WWW.FCBAYERN.DE odmah na pocetnoj..
A sto se tice dresova znam da su i prosle godine u zadnja 2 kola igrali u drugim dresovima(oni liga total)
Jux
- Jusuf Coric 96
- Kontakt:
Ajmo ljudi učlante se u grupu bayern na facebook-u.Idite na ovaj link
http://www.facebook.com/home.php?#!/gro ... 272&ref=ts
Imamo samo 81 člana
.Oni koji se nisu učlanili neka se učlane ili predlože prijateljima

http://www.facebook.com/home.php?#!/gro ... 272&ref=ts
Imamo samo 81 člana
Jux
sad je bitno da smo jednu titulu upakovali...zvanicno cemo je upakovat narednog vikenda, kada ce i teoretski biti osvojena i dodjeljena...a moze se slavit, jer schalke vise sansi nema...super stvar. ozbiljna igra danas od pocetka, agresivno, presingom, odlicne akcije i sigurna pobjeda...dobar podstrek i za 2 finala kup i ligu prvaka
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bayern4ever
- Kontakt:
Hvala za link sampione sampione ale ale ale aleeeeeeeeeee .
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Jusuf Coric 96
- Kontakt:
Tu su ti i prilike na meču.Pogledaj sve extra je)bayern4ever je napisao/la:Hvala za link sampione sampione ale ale ale aleeeeeeeeeee .
Jux
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jooj rasuli smo ih na proste faktore , poigravanje na terenu 
Cestitam na osvojenim bodovima danas, hocu reci osvojenoj tituli. Najveci njemacki klub, dokazujete da je najveci i dalje, šampioni, svaka cast!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ A kad pomislim da se ljuljala stolica Van Galu
Čestitke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

ako pak izgubimo, onda ce nam sve ladje potonuti. Znaci, dvostruko slavlje ili kolektivno samoubistvo. 
), ali opet da spasimo Bundeslig