Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Bayerna nitko nikad nije odbio. Svi žele u Bayern.

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Evo ti sve izjave hronološki poredane:Utopija je napisao/la:Ne vjerujem nego znam... a imate i preskonferencije vidala u torinu pa bujrum... ima msm i sa prevodom na engl....
Tako da vollere i sl gluposti slobodno sa strane ostavite...
"Of course Arturo wants to go to Bayern, everyone wants that. We will do everything to ensure that it works."
-Felicevich to Bild, May 28
"I want to go to Munich. Now."
-Vidal to Bild, June 15
"Arturo has assured me that he wants to come to Bavaria, and that he has his heart set on move to Bayern. If it does not happen this summer, it will next summer."
-Heynckes to Bild, July 9 (za ove što ne znaju Heynckes je tad treniro Leverkusen)
ali onda dođe Voller i kaže:
"We are willing to listen to offers higher than a certain amount...He will definitely not move to another German club."
- Rudi Voller to Express, July 11 (a znamo na koji se klub misli, drugog kluba nije bilo u Njemačkoj da može kupiti tada Vidala)
hahah jasta nego znas..eto on ce doci na press Juventusa i izjaviti: eto ljudi ja sam htio u Bayern, a u Juve sam dosao jer mi nije dao Voller u BayernUtopija je napisao/la:Ne vjerujem nego znam... a imate i preskonferencije vidala u torinu pa bujrum... ima msm i sa prevodom na engl....
Tako da vollere i sl gluposti slobodno sa strane ostavite...

@Utopija da hoćeš samo malo mozak uključit i razmislit o tadašnjem Juvetu, koji je par godina prije toga igrao u Serie B, imao je dugove, praktički bio je klub koji se tek vraća na staze stare slave i nikako nije mogao dat veću ponudu od Bayerna, koji je godinu dana prije toga igrao finale Lige Prvaka i lagano ulazio u svoje najbolje godine jos od 1975-e ...
pusti ti te dokaze i preskonferencije, to su priče za publiku ono što ona želi i da čuje.
pusti ti te dokaze i preskonferencije, to su priče za publiku ono što ona želi i da čuje.
- majestic24
- Kontakt:
Bgm ja sad procitao na fb na nekoj stranici za transfere da su mu ponudili petogodisnji ugovorAndrej je napisao/la:Hoffenheim have signed former Germany striker Kevin Kuranyi from Dynamo Moscow on a 1-year dealmajestic24 je napisao/la:Ovi idioti iz Hoffenheima dali Kuranyju petogodisnji ugovor a tip ima 33 godine. Wtf
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Niko ne spori vasu finansijsku moc, i cinjenicu da ste s istom razjebali Bundesligu, ali prihvatite nepobitnu cinjenicu da niste mogli uzeti Vidala na nacin na koji ste Lewandovskog pa ste 4 godine kasnije morali malo da se isprsite. Voller je samo inteligentniji covjek od ovih iz vase filijale BvB, sto vama koji mislite da ste izmislili svijet naravno smeta. Lajao je tad Hoeness na sva usta, ali nije nista znacajno postigao kao sto necete ni vi s tom djetinjastom pricom. Isto tako meni je Vidal jako drag igrac, ali nisam siguran koliko je zdravstveno dobro, vrlo lako bi vam se mogao desiti slucaj Redondo. Pozz
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)
- Omerbavarac
- Kontakt:

Pojedose se Bianconeri.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zasto da se jedemo prijatelju? Vidal i da je ostao ne bi mu mjesto u prvih 11 bilo zagarantovano, uzimajuci u obzir to kolika je konkurencija sad. Pitaj kojeg zelis Juventina kako je Vidal igrao proslu sezonu, 40 miliona je poklon.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lopina je napisao/la:Zasto da se jedemo prijatelju? Vidal i da je ostao ne bi mu mjesto u prvih 11 bilo zagarantovano, uzimajuci u obzir to kolika je konkurencija sad. Pitaj kojeg zelis Juventina kako je Vidal igrao proslu sezonu, 40 miliona je poklon.

Sto se prije pomiris s cinjenicom da ste izgubili najboljeg igraca za duplo manju cijenu nego sto vrijedi bice ti lakse.

Redovno pratim temu Juventusa i sasvim dovoljno mi je bilo citanje vecine pristalica istoimenog kluba koji su apsolutno nezadovoljni prodajom Vidala jer su misljenja da je on nezamjenjiv.
Doduse, ima Khedira.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Simone Zaza iz Sassuola; Onaj golman Neto iz Fiorentine; Eric Lanini iz Palerma; Roberto Pereyra iz Udinesea i na kraju Paulo Dybala iz Palerma - sve su ovo Juvetovi trofeji iz Serie A
i na kraju mi sjebali Bundesligu...stereotipija jbg
i na kraju mi sjebali Bundesligu...stereotipija jbg
Da omere upravu si u potpunosti, izgubili smo najboljeg igraca ove sezone samo sto nije otisao u Bayern nego u Bocu. Ako uzimas kao mjerilo nasu proslu sezonu, Vidal nije bio ni medju top 5 najboljih igraca Juventusa.
A ti sine Coelho moras malo da se informises bolje, Dybala, Pereyra i Zaza su jako dobro placeni, i nije bas da smo uzeli igrace direktnih rivala za Dzabe, ili da smo koristili neke klauzule.
A ti sine Coelho moras malo da se informises bolje, Dybala, Pereyra i Zaza su jako dobro placeni, i nije bas da smo uzeli igrace direktnih rivala za Dzabe, ili da smo koristili neke klauzule.
Nakon ovog dalje nisam mogao čitati.Lopina je napisao/la: Vidal i da je ostao ne bi mu mjesto u prvih 11 bilo zagarantovano,.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Niko tebe prijatelju ne tjera da citas, znam da su ti postovi koji ne dolaze od istomisljenika komplikovano stivo. Nemoj da naprezes cijenjeni intelekt bez prevelike potrebe.
Isto tako ono sto sam zaboravio da kazem, jedva cekam da vidim kako ce Vidal izgledati kod Pepa na stoperu
Isto tako ono sto sam zaboravio da kazem, jedva cekam da vidim kako ce Vidal izgledati kod Pepa na stoperu

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tragikomicno. 

Što se prije pomiriš sa činjenicom da vam je Bayern uzeo najbojeg igrača za 40 mil biće ti lakše.
Bayern prodao Schweinsteigera za 20 mil dodao još 20 i uzeo Vidala, šta reći koju posluku porati.
Bayern prodao Schweinsteigera za 20 mil dodao još 20 i uzeo Vidala, šta reći koju posluku porati.

Idem s ove teme sto prije, glupost zna biti prelazna. Ciao.
pa jel se to liga može oslabit samo ako uzmeš igrača Romi i Napoliju
eej gmazu samo zamisli koliko ti igrači znače timovima poput Sassuola, Palerma i Udinesea...i mene još drži utisak da si napisao da Vidal ne bi imao mjesta u Juvetu, ne planiram ti dalje ništa više pisati; tako da padobranac produži na temu Serie A pa tamo izmišljaj toplu vodu

Idi i ponesi ove nebuloze koji si ispisao u zadnjih par minuta.
- TammoHarder
- Kontakt:
Kako javlja Sky Ivan Perišić prelazi u Inter za 18 milijuna €. Dakle, igrač odlazi iz kluba koji igra u LPa i gdje je većinom bio prvotimac u klub koji uopće ne igra u Europi i gdje se tek treba izboriti za prvih 11.
Na ovom primjeru se pokazuje sva atraktivnost VW Wolfsburga. Još čekamo odlazak de Bruynea u Man City
, a nagodinu će Rodriguez i Gustavo povući svoje klauzule i čića mića gotova priča 
Na ovom primjeru se pokazuje sva atraktivnost VW Wolfsburga. Još čekamo odlazak de Bruynea u Man City

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.