AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 28 jul 2015, 00:25

Cuj Roma prihvatila ponudu Napolija od 25 miliona za Romagnolija, a nasu identicnu ponudu odbili. Bas su romi. :lolno:

sreca pa romagnoli hoce samo u milan preci, tako da ce ga htjeli - ne htjeli morati pustiti ovamo, pogotovo jer im ionako trebaju te pare. cao zdravo dovidjenja. :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 28 jul 2015, 09:01

Vise mi taj Romagnoli i Roma idu na jetru ko da je Thiago Silva. Preskup će biti kako god da okreneš.

I still believe (Ibra) :pray:

BTW Meskalin ko još u Split ide na more :rol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 jul 2015, 11:18

Suljo Suljkan Muntari ode u Arabiju da zaradjuje crni hljeb sa svojom bracom :D a jes mu i crn kad godisnje dobije 7.5M ugovor karijere eheh

@LuizAdriano_9: "I asked Pato for advice, and he told me to stay calm. He also told me that Milan is a big family." Bravo Pato :clap:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 jul 2015, 11:20

Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki :nene:
embrace the chaos

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 28 jul 2015, 12:16

Kako prenosi L'Equipe, Milan će dovesti Abdennoura kada Mr.Bee potpiše ugovor o stjecanju 48% dionica kluba. "Rossoneri" su već doveli 2 ne-europska igrača i trenutno ne mogu dovesti Tunižana. Ali plan je da jedan od Bacca/Adriano uzme italijanski pasoš kako bi se stvorilo mjesto za Abdennoura u ekipi

da li je ovo moguce?
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 jul 2015, 12:38

Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki :nene:
Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 28 jul 2015, 12:40

Manuel je napisao/la:
Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki :nene:
pa realno i to je previse posto nije dokazan igrac vec potencijal, ali takvo vrijeme doslo a i mi (navijaci/simpatizeri) ne trosimo svoje pare pa nek daju koliko hoce :)
FORZA MILAN!

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 jul 2015, 12:42

_forzamilan_ je napisao/la:Vise mi taj Romagnoli i Roma idu na jetru ko da je Thiago Silva. Preskup će biti kako god da okreneš.

I still believe (Ibra) :pray:

BTW Meskalin ko još u Split ide na more :rol:
_forzamilan_ cura nije jos nikako bila u Splita, pa samo joj ispunio zelju :D:D kupio sam karte za Hajduk protiv norvezana u uefa pa cu pogledati....ljudi bekovi prave razliku i sa ovakvom sredinom, ali sa dva odlucna beka igra bi se pojacala za 30% siguran sam, ali Slini zna najbolje jbg btw oko Romagnioila se digla frka ko da Nestu dovode iz Lazia, imam osjecaj da ga neko ne zeli u klubu, jer doveli ga odmah 100%
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 28 jul 2015, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 jul 2015, 12:43

Nekih 15-17 M bi bila premija, ali eto kakvo je vrijeme doslo pa svakakvi panjevi vrijede po 20-ak M
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 jul 2015, 12:45

Champion1 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
pa realno i to je previse posto nije dokazan igrac vec potencijal, ali takvo vrijeme doslo a i mi (navijaci/simpatizeri) ne trosimo svoje pare pa nek daju koliko hoce :)
Naravno da je previse,pa jedan Benatija koji je vec bio dokazan je otisao za skoro slicne pare u Bajern a Romanjoli da vrijedi ko on.Nema sanse.Jeste da je mlad i to stoji al ovo je fakat nerealna cijena al kad ljudi daju te pare za njega sta briga i mene i tebe.Ne izbijaju nama pare iz dzepa.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 28 jul 2015, 12:52

Zato mi i nije jasno gdje je zapelo jer Roma bi trebala biti prezadovoljna sa 25miliona, a ne ovako pokusavaju navuci jos 5 miliona a znaju i sami da ne vrijedi toliko, na kraju bi im se moglo odbiti o glavu i da nasi odustanu.. ovo sto za Napoli pisu da je isto ponudio mislim da je patka i ako ima istine igrac hoce samo u Milan i ne bi trebalo praviti tu probleme..nadajmo se pozitivnom ishodu.
FORZA MILAN!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 jul 2015, 12:53

Manuel je napisao/la:
Sta cemo mi onda za 4og stopera, ovaj 3eg, Mbiwa je 4ti. :hmmmmm:
Imamo mi pare u Vidu Destra, Ljajica, Doumbie. Samo ih nest tesko isplatiti.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 jul 2015, 12:59

Denno je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Sta cemo mi onda za 4og stopera, ovaj 3eg, Mbiwa je 4ti. :hmmmmm:
Imamo mi pare u Vidu Destra, Ljajica, Doumbie. Samo ih nest tesko isplatiti.
Ma vidis da tu trojicu nece niko pa hoce da prodaju Milanu Romanjolija i prodat ce ga definitivno.Umjesto njega ce ili vratiti Sculija ili Toloja i to je to.

Jedva cekam da ode u Milan jer je i izjavio da zeli da tamo da igra i vjerujem da ce do kraja sedmice biti novi igrac Milana.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 jul 2015, 14:05

Tako ce na kraju vjerovatno i biti.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jul 2015, 14:12

Pa evo citam da Garcia pritisce upravu da sto prije dovedu Dzeku tako da ce vjerujem prodati Romagnolija kroz desetak dana, tu im je zagarantovanih 25 miliona u dzepu s kojim bi krenuli na Dzeku. A cekati da se neko smiluje i kupi Gervinha ili Destra, ma to okaci macku o rep, ko zna da li ce doci do toga.

Mada bi taj Romagnoli mogao biti velika greska Rome sto ga se tako lako odrice, mnogi mu predvidjaju veliku karijeru i da bi kroz par godina mogao vrijediti (tro)duplo vise nego sad. Konacno bi i mi mogli ubosti dobrog stopera, samo da sve bude ok. :thumbup:

Ne znam da li je ovo istina za Abdenura, ali kako bi nam dobro legao, pozrtvovan i vodja na terenu :pray: ako je istina to oko pasosa, bilo bi to dobro rijesiti sto prije i makar ga u januaru dovesti jer ko zna kakve cemo sanse imati za dovodjenje iduce sezone - vjerovatno nikakve
i on je sam izjavio da su glavni kandidati barselona i milan i da za njega nema razlike izmedju dva kluba jer su oba velikani :mrgreen: tako da bi bilo uletiti sto prije.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 jul 2015, 17:12

rope11 je napisao/la:Pa evo citam da Garcia pritisce upravu da sto prije dovedu Dzeku tako da ce vjerujem prodati Romagnolija kroz desetak dana, tu im je zagarantovanih 25 miliona u dzepu s kojim bi krenuli na Dzeku. A cekati da se neko smiluje i kupi Gervinha ili Destra, ma to okaci macku o rep, ko zna da li ce doci do toga.

Mada bi taj Romagnoli mogao biti velika greska Rome sto ga se tako lako odrice, mnogi mu predvidjaju veliku karijeru i da bi kroz par godina mogao vrijediti (tro)duplo vise nego sad. Konacno bi i mi mogli ubosti dobrog stopera, samo da sve bude ok. :thumbup:

Ne znam da li je ovo istina za Abdenura, ali kako bi nam dobro legao, pozrtvovan i vodja na terenu :pray: ako je istina to oko pasosa, bilo bi to dobro rijesiti sto prije i makar ga u januaru dovesti jer ko zna kakve cemo sanse imati za dovodjenje iduce sezone - vjerovatno nikakve
i on je sam izjavio da su glavni kandidati barselona i milan i da za njega nema razlike izmedju dva kluba jer su oba velikani :mrgreen: tako da bi bilo uletiti sto prije.
9

To ja govorim sto mogu dovoditi zimi igrače bez prisitka zbog lige pravaka kako to inače biva...

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jul 2015, 18:15

Onaj ko je gledao pripremne utakmice, mogao je vidjeti koliko potencijala ima i Rodrigo Ely, momak visok, pozrtvovan, zvijer u igri glavom i u prekidima je mozda i najveca opasnost bio. Takvim momcima moras davati prostora u timu, inace ih bespotrebno i dovodis.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jul 2015, 18:27

I meni se cinio kao dobar u ovim pripremnim utakmicama, ali bilo bi previse upariti Romagnolija i njega. Prebalavo i prezeleno za ekipu koja cilja na top 3, da bog sacuva. :zzz:
Radije onda neka Mexes igra, a ovaj ponekad uleti.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jul 2015, 19:51

Zato dovodjenje drugog stopera nije prioritet. Mexes i Romanjoli mogu biti solidan par,dok Paleta,Ely i Zapata nisu los izbor za klupe. Dobro,Zapata manje vise,ali Rodrigo bi trebao dobiti zapazenu minutažu. I meni djeluje ok i nebi volio da ga puste.
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 28 jul 2015, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Il Club più titolato al mondo!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 jul 2015, 19:51

Saravi veceras na klupi za Monaco protiv Young Boysa u kvalifikacijama LP.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 17 gostiju.