hahah Sta bolamodric je napisao/la:Strašno navijači iz Mostara Hrvatski prijete sa Srbima da biju Hrvate.

hahah Sta bolamodric je napisao/la:Strašno navijači iz Mostara Hrvatski prijete sa Srbima da biju Hrvate.
dobro bola' vi sto krva zrnca brojite. zaboli me, svaki igrac koji se bori za ovaj dres je za mene isti. Yebe mi se ko je i sta je.sirokii je napisao/la:Sramota ste žestoka vi klub u kojem ima više muslimana i srba predstavljaju se kao HŠK i pljujete po Crnovu![]()
Zašto ti smeta Široki pojasni malo...ZrinjskiMostar je napisao/la:Za mene je neopisivo kad izlazi Vučina i cijeli stadion na nogama a onaj hrvat kojeg ja nabijem na **** što pred crkvom se kune u Zrinju i da može samo igrati u Zrinji ili vani još jednom nabijem na vruć penis...
imas ppZrinjskiMostar je napisao/la:Radi se o obrazu.. dobio je extra ponudu od Zrinje najbolju u povijesti razog što nije htio produžit ugovor je bio da je prerastao ovu ligu i da samo želi vani igrati, nigdje u BIH! Opet ponavljam nije poanta u Širokom.
Tako je! Nema nikakvih zamjerki za Široki, svi se žele pojačati i imati dobru moncad.Ivan je ispao **** da ne može biti veće, nasi su bili toliko korektni, dozvolili su mu da igra, nije bio suspendiran, a on nas je sve vrijeme zavlačio i prodavao priču da želi u inozemstvo. Moram i napomenuti da ga je i Mijo Jelić perfidno nagovarao dok je još bio pod ugovorom kod nas, sve se zna o sastancima u Zagrebu. Zrinjski to nije nikada radio igračima Širokog.ZrinjskiMostar je napisao/la:Radi se o obrazu.. dobio je extra ponudu od Zrinje najbolju u povijesti razog što nije htio produžit ugovor je bio da je prerastao ovu ligu i da samo želi vani igrati, nigdje u BIH! Opet ponavljam nije poanta u Širokom.
Kome griješka misliš njemu???sasistika je napisao/la:Kako je Zrinjski ispustio igrača poput Crnova? Velika greška
Ubo si im u srž kompleksa,jedino gostovanje u sezoniprimasquadra je napisao/la:Sta je veliki katolici i ubice ? sta ste se nakacili na temu...dodjite u 5.kolu na svoje jedino gostovanje u sezoni
Pa naravno ipak je Zrinjski institucija za ove drugeZrinjskiMostar je napisao/la:Kome griješka misliš njemu???sasistika je napisao/la:Kako je Zrinjski ispustio igrača poput Crnova? Velika greška
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.