Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa sa njima se vec ranije zakacio. Drzali ga jedno vrijeme na tribinama zato sto nije htio produziti ugovor.esprit24 je napisao/la:Pa zasto se ne vrati u Zrinju???![]()
![]()
![]()
![]()
Ne zatvaram vec se to odavno nije desilo,svaki put sam tu i nije se jednostavno desilo na sto sam ponosanGradKamena je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Lazes kao pasce,to se ne pjeva vise.GradKamena je napisao/la:I horde gaze redovno ustaše pa se vi sjetite kad je to bilo a ja sam na Koševu zadnjih 5-6 godina redovan kad moj klub igra,i to sam osobno doživio.
Dobro lažem,najlakše je sebe veličat i zatvarat oči pred problemom koji stavljš nekom drugom u usta,al ako ti je lakše misli da lažem
Nije se on zakacio s nikim. Dopusteno mu je da igra, nudjen mu bogat ugovor, ali je otisao radi jbenog napretka u karijeri.moustapha je napisao/la:Pa sa njima se vec ranije zakacio. Drzali ga jedno vrijeme na tribinama zato sto nije htio produziti ugovor.esprit24 je napisao/la:Pa zasto se ne vrati u Zrinju???![]()
![]()
![]()
![]()
uzelac nema 27 već 21jurisicduska je napisao/la:Borac: Željezničar 1:0
Borac :Ružić 26, Saničanin 20, Vidović 21, Ilić 22, Predragović 20, Jović 22, Koljić 20, Subić 21, Bečelić 23 , Radinović 21, Jandrić 24
Godine: 21,8
Željezničar :Antolović 26, Uzelac 27, Kosorić 28, Bogdanović 25, Memija 19, Bajić 21, Blagojević 27, Stokić 28, Đelmić 26 26, Sadikovic 20, Kokot 30
Prosjek: 25.18
Razlika :25.18-21.81 = 3.37
Po mitomanima Sarajevo je dobilo juniore Drine, a juniori željezničara izgubili protiv prekaljenih staraca iz Borca.
Istina je drugačija, Sarajevo i Drina su godinama u godinu, a protiv željezničareve djece sa prosjekom 25.18 godina su fkt igrali mladi igrači koji su najmlađa ekipa u ligi i ono za što navijači želje predstavljaju i ekipu staru 25.18 godina.
pa naravno da je napredakLillard je napisao/la:Nije se on zakacio s nikim. Dopusteno mu je da igra, nudjen mu bogat ugovor, ali je otisao radi jbenog napretka u karijeri.moustapha je napisao/la:Pa sa njima se vec ranije zakacio. Drzali ga jedno vrijeme na tribinama zato sto nije htio produziti ugovor.esprit24 je napisao/la:Pa zasto se ne vrati u Zrinju???![]()
![]()
![]()
![]()
Eto mu sad napredak yebo li ga napredak ..
Po pitarima moras imati svih jedanaest da bi mogao reci Zeljina djeca npr. Kada god se spomenu ovi nasi dragulji, igraci koje smo mi afirmisali, NASA DJECA, u njima proradi potreba da budu zlobni i da to osporavaju.salle86 je napisao/la:uzelac nema 27 već 21jurisicduska je napisao/la:Borac: Željezničar 1:0
Borac :Ružić 26, Saničanin 20, Vidović 21, Ilić 22, Predragović 20, Jović 22, Koljić 20, Subić 21, Bečelić 23 , Radinović 21, Jandrić 24
Godine: 21,8
Željezničar :Antolović 26, Uzelac 27, Kosorić 28, Bogdanović 25, Memija 19, Bajić 21, Blagojević 27, Stokić 28, Đelmić 26 26, Sadikovic 20, Kokot 30
Prosjek: 25.18
Razlika :25.18-21.81 = 3.37
Po mitomanima Sarajevo je dobilo juniore Drine, a juniori željezničara izgubili protiv prekaljenih staraca iz Borca.
Istina je drugačija, Sarajevo i Drina su godinama u godinu, a protiv željezničareve djece sa prosjekom 25.18 godina su fkt igrali mladi igrači koji su najmlađa ekipa u ligi i ono za što navijači želje predstavljaju i ekipu staru 25.18 godina.
korektan si momak bio do sad pa ću ti pokušati pojasniti a do tebe je hoćeš li skontati / uvažiti
Zeljeznicar (Bih) 2-0 Ferencvaros (Hun)
Antolović-26, Kvesić-24, Kosorić-28, Bogdanović-25, Memija-19, Blagojević-27, Sadikovic-20, Hadžiahmetović-18, Đelmić-26, Kokot-30, Bajić-21
prosjek ovih je 24,0
ako na ovo dodaš beganovića-19, e.sadikovića-25, stokića-28 i diatu-22 koji su imali minute protiv ferencvaroša onda je prosjek 23,8
željo ima 8 igrača 26+ godina od ukupno 27
od ovih 8 trojica su došla u ovom prelaznom roku (stokić kao moguća zamjena bajići, blagojević kao zamjena hasanoviću i livaja kao moguća zamjena memiji)
jedan od starijih je i brazilac Farias koji će vjerujem imati samo epizodnu ulogu u timu, kao i livaja pretpostavljam.
tako da i nije baš sad da su mitovi o željinoj djeci a ono tamo sve igrači od 30 i kusur godina
logika je da ne može igrati 8-9 igrača od 20 godina, nismo ajax
ali sasvim sigurno da nije ni loše kad u timu imaš mlade reprezentativce ili da su tek "ispali" iz nje, juniorkse, U19, U17 reprezentativce (memija, hadžiahmetović, damir sadiković, bajić, kjosevski, ćutahija, beganović, hiroš, žerić)
pa napredovao je, u Zrinjskom je bio nacionalna manjinaLillard je napisao/la:Nije se on zakacio s nikim. Dopusteno mu je da igra, nudjen mu bogat ugovor, ali je otisao radi jbenog napretka u karijeri.moustapha je napisao/la:Pa sa njima se vec ranije zakacio. Drzali ga jedno vrijeme na tribinama zato sto nije htio produziti ugovor.esprit24 je napisao/la:Pa zasto se ne vrati u Zrinju???![]()
![]()
![]()
![]()
Eto mu sad napredak yebo li ga napredak ..
Ma gluposti, al eto. Npr meni nije drago sto komsije u rosteru nemaju vise izdanaka iz svoje skole. Jedan Skoro, sigurno njihov najbolji posleratni igrac slabije kotira od idola novijih generacija Saida H. Tuzno i zalosno. Legenda nakon po sezone i par golova.salle86 je napisao/la:Možemo se mi gađati raznoraznim informacijama i brojevima ali Memiju, Dadu, Amira i Baju (pa i Dženisa) ne može niko osporiti...a to je gotovo pola tima
pa bilo im krivo il' im bilo krivo
Said nije izdanak sarajevske skole.tako da nemoze u istu recenicu SA skorom u toj diskusiji uopste.Neandertalac je napisao/la:Ma gluposti, al eto. Npr meni nije drago sto komsije u rosteru nemaju vise izdanaka iz svoje skole. Jedan Skoro, sigurno njihov najbolji posleratni igrac slabije kotira od idola novijih generacija Saida H. Tuzno i zalosno. Legenda nakon po sezone i par golova.salle86 je napisao/la:Možemo se mi gađati raznoraznim informacijama i brojevima ali Memiju, Dadu, Amira i Baju (pa i Dženisa) ne može niko osporiti...a to je gotovo pola tima
pa bilo im krivo il' im bilo krivo
Hahaha pokusaj mu nacrtatNeandertalac je napisao/la:Solinas@
Neznam sta ti BA nije jasno.Neandertalac je napisao/la:Solinas@
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.