sreca pa romagnoli hoce samo u milan preci, tako da ce ga htjeli - ne htjeli morati pustiti ovamo, pogotovo jer im ionako trebaju te pare. cao zdravo dovidjenja.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki
pa realno i to je previse posto nije dokazan igrac vec potencijal, ali takvo vrijeme doslo a i mi (navijaci/simpatizeri) ne trosimo svoje pare pa nek daju koliko hoceManuel je napisao/la:Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki
_forzamilan_ cura nije jos nikako bila u Splita, pa samo joj ispunio zelju_forzamilan_ je napisao/la:Vise mi taj Romagnoli i Roma idu na jetru ko da je Thiago Silva. Preskup će biti kako god da okreneš.
I still believe (Ibra)
BTW Meskalin ko još u Split ide na more
Naravno da je previse,pa jedan Benatija koji je vec bio dokazan je otisao za skoro slicne pare u Bajern a Romanjoli da vrijedi ko on.Nema sanse.Jeste da je mlad i to stoji al ovo je fakat nerealna cijena al kad ljudi daju te pare za njega sta briga i mene i tebe.Ne izbijaju nama pare iz dzepa.Champion1 je napisao/la:pa realno i to je previse posto nije dokazan igrac vec potencijal, ali takvo vrijeme doslo a i mi (navijaci/simpatizeri) ne trosimo svoje pare pa nek daju koliko hoceManuel je napisao/la:Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki
Sta cemo mi onda za 4og stopera, ovaj 3eg, Mbiwa je 4ti.Manuel je napisao/la:Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki
Ma vidis da tu trojicu nece niko pa hoce da prodaju Milanu Romanjolija i prodat ce ga definitivno.Umjesto njega ce ili vratiti Sculija ili Toloja i to je to.Denno je napisao/la:Sta cemo mi onda za 4og stopera, ovaj 3eg, Mbiwa je 4ti.Manuel je napisao/la:Prodat ce ga za 25 miliona Milanu 100% i za te pare ce dovesti Dzeku.Denno je napisao/la:Nedamo Romagnolia dok mi ne dovedemo 4og stopera. Ukoliko se to ne desi ne prodajemo ga ni za 50 milki![]()
Imamo mi pare u Vidu Destra, Ljajica, Doumbie. Samo ih nest tesko isplatiti.
9rope11 je napisao/la:Pa evo citam da Garcia pritisce upravu da sto prije dovedu Dzeku tako da ce vjerujem prodati Romagnolija kroz desetak dana, tu im je zagarantovanih 25 miliona u dzepu s kojim bi krenuli na Dzeku. A cekati da se neko smiluje i kupi Gervinha ili Destra, ma to okaci macku o rep, ko zna da li ce doci do toga.
Mada bi taj Romagnoli mogao biti velika greska Rome sto ga se tako lako odrice, mnogi mu predvidjaju veliku karijeru i da bi kroz par godina mogao vrijediti (tro)duplo vise nego sad. Konacno bi i mi mogli ubosti dobrog stopera, samo da sve bude ok.![]()
Ne znam da li je ovo istina za Abdenura, ali kako bi nam dobro legao, pozrtvovan i vodja na terenuako je istina to oko pasosa, bilo bi to dobro rijesiti sto prije i makar ga u januaru dovesti jer ko zna kakve cemo sanse imati za dovodjenje iduce sezone - vjerovatno nikakve
i on je sam izjavio da su glavni kandidati barselona i milan i da za njega nema razlike izmedju dva kluba jer su oba velikanitako da bi bilo uletiti sto prije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.