Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Usljed otkaza tri najbolja igrača košarkaške reprezentacije BiH – Mirze Teletovića, Jusufa Nurkića i Nihada Đedovića, ekipi se priključio igrač Sigal Prištine Edin Bavčić. Ovo će značiti i povratak Bavčića iz košarkaških Zmajeva, nakon što je obznanio kraj reprezentativne karijere nakon prošlog Eurobasketa u Sloveniji. Podsjetimo, 31-godišnji Bavčić igra na poziciji krilnog centra, a pored Sigala, u karijeri je nastupao za Bosnu, Keln, Union Olimpiju, New Basket Brindise, Khimik Yuzhny, Aris, Vanoli, Kaod i Limoges. Desetkovana reprezentacija BiH okupila se u petak na Ilidži, a do početka Eurobasketa igrat će pripremne turnire u Grčkoj, Turskoj i Hrvatskoj.
filip13 je napisao/la:Usljed otkaza tri najbolja igrača košarkaške reprezentacije BiH – Mirze Teletovića, Jusufa Nurkića i Nihada Đedovića, ekipi se priključio igrač Sigal Prištine Edin Bavčić. Ovo će značiti i povratak Bavčića iz košarkaških Zmajeva, nakon što je obznanio kraj reprezentativne karijere nakon prošlog Eurobasketa u Sloveniji. Podsjetimo, 31-godišnji Bavčić igra na poziciji krilnog centra, a pored Sigala, u karijeri je nastupao za Bosnu, Keln, Union Olimpiju, New Basket Brindise, Khimik Yuzhny, Aris, Vanoli, Kaod i Limoges. Desetkovana reprezentacija BiH okupila se u petak na Ilidži, a do početka Eurobasketa igrat će pripremne turnire u Grčkoj, Turskoj i Hrvatskoj.

Stvarno mi od sranja pravimo jos vece sranje. Zahiragic, pa povratak ovog kosarkaskog maga, jos Jazvina vratiti pa da ludujemo

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
mozes ti o Edinu misliti sta hoces ali momak je uvijek bio uz repku i odazvao se svakom pozivuEthel je napisao/la:![]()
Stvarno mi od sranja pravimo jos vece sranje. Zahiragic, pa povratak ovog kosarkaskog maga, jos Jazvina vratiti pa da ludujemo

i ja koliko god volio Mirzu mislim da je mogao drugacije postupiti......razocaran sam skroz pffff a o Nihadu da ne govorim
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 28 jul 2015, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ja neću gledati ovu reprezentaciju ako u njoj budu igrali Zahiragić, Bavcic i ta kompanija, jednostavno neću da se nerviram, i da mene bude stid što su ljudi totalno promašili profesiju kojom se bave.
Ovo je bruka i sramota šta rade od svetinje, ako nemamo boljih igraca od Zahiragica i Bavcica onda treba ugasiti košarku u BiH, jer su njih dvojca dno dna evropske košarke, još samo fali da se vrate i Keno Bajramovic, Jazvin i ostala klapa

Ovo je bruka i sramota šta rade od svetinje, ako nemamo boljih igraca od Zahiragica i Bavcica onda treba ugasiti košarku u BiH, jer su njih dvojca dno dna evropske košarke, još samo fali da se vrate i Keno Bajramovic, Jazvin i ostala klapa

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nemoj je ni gledati, ima ko hoće. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ostavite se te price ko se koliko puta odazvao, u pitanju je kvalitet, to je ono sto donosi neki rezultat ne ko je bio uz repku, ko voli Bosnu vise itd. Bio je i Jazvin pa hocemo li i njega zvati? Vidjelo se koliko Bavcic moze na proslom Eurobasketu, a tek koliko moze sad.semir01 je napisao/la:mozes ti o Edinu misliti sta hoces ali momak je uvijek bio uz repku i odazvao se svakom pozivuEthel je napisao/la:![]()
Stvarno mi od sranja pravimo jos vece sranje. Zahiragic, pa povratak ovog kosarkaskog maga, jos Jazvina vratiti pa da ludujemokao i Kikanovic i jos par njih
i ja koliko god volio Mirzu mislim da je mogao drugacije postupiti......razocaran sam skroz pffff a o Nihadu da ne govorim
Sansa se treba pruziti Glogovcu od kojeg barem nesto mozes ocekivati, a Bavke je svoje odavno dao.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Umjesto da se mladi guraju kad vec nemamo nikakve sanse na Ep,matorci se pozivaju. 

zahiragic ce ici na euro koliko i ja.. ohladite malo
vidjeh neku vecer Zimica u gradu...momak se popunio pravo, mogao bi on biti od koristi, ima solidnu sezonu iza sebe
stipan i kikan ce igrati neko vrijeme zajedno , treba imat zamjenu za centra
vidjeh neku vecer Zimica u gradu...momak se popunio pravo, mogao bi on biti od koristi, ima solidnu sezonu iza sebe
stipan i kikan ce igrati neko vrijeme zajedno , treba imat zamjenu za centra
J. ebote čitam kako more njih neće gledati košarku jer nema mirze i nihada, pa radi koga vi gledate košarku radi njih ili što reprezentacija predstavlja BiH
Bilo je košarke prije njih biće i poslje
Naravno da ću navijati za elmedina, nemanju, andriju i ostale momke jer on predstavljaju BiH ovi koji ne igraju predstavljaju svoje klubove
Bilo je košarke prije njih biće i poslje
Naravno da ću navijati za elmedina, nemanju, andriju i ostale momke jer on predstavljaju BiH ovi koji ne igraju predstavljaju svoje klubove
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
kažem to nije razlog ne igranja Mirzinog. Sram neka je sveon ekoji pljuju Edu Bavčića. Momak koji je godinama dolazio svjesstan činjenice da će biti rezervna opcija prvo Keni, pa poslije Mirzi. I sada se odazvao iako je vjerovatno planrao nešto drugo raditi ovog ljeta. MItrovića više ne treba ni zvati. kad mu je tebala repka bio je tu a sada fol njemu treba odmor. Žao mi je što Gajić nije igrao prošle godine, sad bi sigruno bio u ekipi. Adamović je po meni trebao biti pozvan ali mislim da je i on ranije kakio oko tih dolazaka, pa samim tim logično je i realno da prvi plej mlade repke bude pozvan. Adi Zahiragić je itekako potentan odbrambeno. Naravno da će on biti zadnja opcija za odlazak na EP ali isto tako mi u ovom momentu boljeg nemamo, a on uopšte nije loš kao što ga vi ovdje predstvaljate. Itekako je dobar i kao ličnost. Mana mu je šut ali sigurno on neće biti opcija u napadu. I on i Bavčić tebaju biti tu da popune roster i zbog povreda i zbog svega. Volio bih da je Keno dobio dozvolu jer bi sigurno bio među 12, pa čak i među osamlumani je napisao/la:ja sam samo rekao,da Savez mora platiti,a ove godine je skocila cjena.zaboljisportuBiH je napisao/la:@lumani stoji to kao moguća opcija, ali ja koliko znam (a znam od čovjeka kojeg dobro znam, a kojem je lično Mirza govorio što ne igra) to uopšte nije razlog.

Željooooo je napisao/la:Ja neću gledati ovu reprezentaciju ako u njoj budu igrali Zahiragić, Bavcic i ta kompanija, jednostavno neću da se nerviram, i da mene bude stid što su ljudi totalno promašili profesiju kojom se bave.
Ovo je bruka i sramota šta rade od svetinje, ako nemamo boljih igraca od Zahiragica i Bavcica onda treba ugasiti košarku u BiH, jer su njih dvojca dno dna evropske košarke, još samo fali da se vrate i Keno Bajramovic, Jazvin i ostala klapa![]()
pa imali smo nihada,ali covjek nas otkantao
Da te ispravim : pa imali smo nihada, mirzu i jusufa, ali nas odkantalifilip13 je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Ja neću gledati ovu reprezentaciju ako u njoj budu igrali Zahiragić, Bavcic i ta kompanija, jednostavno neću da se nerviram, i da mene bude stid što su ljudi totalno promašili profesiju kojom se bave.
Ovo je bruka i sramota šta rade od svetinje, ako nemamo boljih igraca od Zahiragica i Bavcica onda treba ugasiti košarku u BiH, jer su njih dvojca dno dna evropske košarke, još samo fali da se vrate i Keno Bajramovic, Jazvin i ostala klapa![]()
pa imali smo nihada,ali covjek nas otkantao

Ne znam što ste tako subjektivni oko pojedinih igrača, ako neko ne želi igrati za svoju zemlju ma iz kojeg god razloga treba to reći jasno i glasno, a ne prozivat jednog, a drugog izostavljat zato što se meni taj više sviđa

stokton je napisao/la:Da te ispravim : pa imali smo nihada, mirzu i jusufa, ali nas odkantalifilip13 je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Ja neću gledati ovu reprezentaciju ako u njoj budu igrali Zahiragić, Bavcic i ta kompanija, jednostavno neću da se nerviram, i da mene bude stid što su ljudi totalno promašili profesiju kojom se bave.
pa imali smo nihada,ali covjek nas otkantao![]()
Ne znam što ste tako subjektivni oko pojedinih igrača, ako neko ne želi igrati za svoju zemlju ma iz kojeg god razloga treba to reći jasno i glasno, a ne prozivat jednog, a drugog izostavljat zato što se meni taj više sviđa![]()
nihad nas je otkantao jer se odrekao drzavljanstva,pa jos izmislja,laze,u aprilu petlja da ce igrati a sad kuka kako mu neko podmece,a sve sam kriv,postoji razlika,mirza je bar otvoreno rekao zbog cega ne igra,nije nas mjesecima lagao ko nihad
Sva trojica su zdravi i spremni za igru, a neće igrati za repku, to je suština, pa vi pravdajte jedne a pljujte drugefilip13 je napisao/la: nihad nas je otkantao jer se odrekao drzavljanstva,pa jos izmislja,laze,u aprilu petlja da ce igrati a sad kuka kako mu neko podmece,a sve sam kriv,postoji razlika,mirza je bar otvoreno rekao zbog cega ne igra,nije nas mjesecima lagao ko nihad

stokton je napisao/la:Sva trojica su zdravi i spremni za igru, a neće igrati za repku, to je suština, pa vi pravdajte jedne a pljujte drugefilip13 je napisao/la: nihad nas je otkantao jer se odrekao drzavljanstva,pa jos izmislja,laze,u aprilu petlja da ce igrati a sad kuka kako mu neko podmece,a sve sam kriv,postoji razlika,mirza je bar otvoreno rekao zbog cega ne igra,nije nas mjesecima lagao ko nihad
ja za nurkica ne znam zbog cega ne igra,nisam pratio tu situaciju,da si malo pratio temu vidio bi da sam spomenuo i mirzu donekle u negativnom kontekstu,tako da to mene ne tangira,samo ce da ne kazem ko reci da je moguce jusufovo oporavljanje od operacije ili povrede isto kao i nihadovo odricanje naseg i uzimanje njemackog drzavljanstva,plus laganje oko toga da ce igrati ,ali svakom svoje
Zašto Jusuf propušta početak sezone u nba ako je zdrav?stokton je napisao/la:Sva trojica su zdravi i spremni za igru, a neće igrati za repku, to je suština, pa vi pravdajte jedne a pljujte drugefilip13 je napisao/la: nihad nas je otkantao jer se odrekao drzavljanstva,pa jos izmislja,laze,u aprilu petlja da ce igrati a sad kuka kako mu neko podmece,a sve sam kriv,postoji razlika,mirza je bar otvoreno rekao zbog cega ne igra,nije nas mjesecima lagao ko nihad
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nurkić bi vjerovatno igrao da je zdrav, ali ima povredu i neće biti spreman.. izgleda da mnogi nisu informisani oko toga. mirzi ekipa ne dozvoljava da igra i to je to, a što se mene tiče, bolje je to nego da nalazi klub u europi samo da bi mogao na prvenstvu igrati.. ionako sumnjam da bi nas sam mirza uspio provući kroz grupu (pogotovo poslije dugo vremena neigranja).
jedini od trojice koji je svojevoljno otišao od reprezentacije je nihad
viKK je napisao/la:nurkić bi vjerovatno igrao da je zdrav, ali ima povredu i neće biti spreman.. izgleda da mnogi nisu informisani oko toga. mirzi ekipa ne dozvoljava da igra i to je to, a što se mene tiče, bolje je to nego da nalazi klub u europi samo da bi mogao na prvenstvu igrati.. ionako sumnjam da bi nas sam mirza uspio provući kroz grupu (pogotovo poslije dugo vremena neigranja).
kraj price,plus u aprilu govori da ce igrati a sad da nece,pa jos spominje da mu neko nesto podmece,a on sam sve uradio,mislim nek je uradio,njegov izbor,ok,ali nemoj izmisljati,petljati
Jos jedan odbjegli sincic promijenio sredinu , potpisao je za španskog prvoligaša Gran Canarie
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
hahahha dotakli smo dno :S :S :Sfilip13 je napisao/la:Usljed otkaza tri najbolja igrača košarkaške reprezentacije BiH – Mirze Teletovića, Jusufa Nurkića i Nihada Đedovića, ekipi se priključio igrač Sigal Prištine Edin Bavčić. Ovo će značiti i povratak Bavčića iz košarkaških Zmajeva, nakon što je obznanio kraj reprezentativne karijere nakon prošlog Eurobasketa u Sloveniji. Podsjetimo, 31-godišnji Bavčić igra na poziciji krilnog centra, a pored Sigala, u karijeri je nastupao za Bosnu, Keln, Union Olimpiju, New Basket Brindise, Khimik Yuzhny, Aris, Vanoli, Kaod i Limoges. Desetkovana reprezentacija BiH okupila se u petak na Ilidži, a do početka Eurobasketa igrat će pripremne turnire u Grčkoj, Turskoj i Hrvatskoj.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.