Za Mutu info iz prve ruke ( cugalo se zajedno ) , on bi svagdje radio osim u Heliosu i Bosni , neznam koji su razlozi jer nisam htio biti toliko nepristojan pa to pitati ali vas i janeze nemože ni nacrtane , ponavljam razlog neznam ali očito ga je netko nekada guznuo nešto .nerminh74 je napisao/la:mirzza
na pocetku ove sezone sam bio optimista iz vise razloga:
bio je napokon pravi trener na klupi tacnije vv
sehovic je napokon pokazao da ce postat dobar igrac i to prvenstveno velikom borbenoscu
dovelismo extra talenta mahalbasica
doveli smo solidnog centra bajica kojeg sam imao priliku prosle sezone gledati 5-6 puta i dobio sam utisak da je rijec o solidnom (ne veoma dobrom) centru
napokon je izgledalo da ce se zimic trgnuti i postat barem solidan centar
doveli smo najboljeg pleja prvesnstva od kojeg sam ocekivao da daje u prevedenom smislu 60% kao u prvenstvu ili 10-tak koseva i 4-5 asistencija
+ slag na tortu doveli smo mirzu sarajliju nevjerovatno talentovanog combo beka
jedina stvar koju sam lose primio je bio odlazak ikone, ali sam nekako progutao
sta smo dobili
sehovic se promjenio iz izuzetno borbenog svestranog beka u solidnog sutera loseg lidera i bio mu je potreban lider da opet postane dobar
mahalbasic je radi dine konakovica odradio nekoliko treninga i otisao
bajic se odmah povrijedio imao blijesak i posatao tuga i cemer
zimic se jos vise povukao u sebe radi lose atmosfere i nazadovao u kosarkaskom smislu
jovanovic igra pod velikim strahom, napokon izgledalo da ce to razbi teska povrijeda i onda je postao sjena onoga igraca
mirza sarajlija dosao sa stravicnom povrijedom zgloba i velikom mogucnoscu da zavrsi karijeru
vlado se zbog navedenog pogubio i dobio otkaz, a dovedni su polutreneri
mogu i dalje ali svi znamo sta je bilo
neno
najlakse je reci trbaju otici ovaj ili onaj, evo ja se slazem sa tobom, mislim da se sa nekim normalnim novcem mogu dovesti muta nikolic koji radi u kragujevcu za relativno sitnu lovu, vratiti krupaliju iz francuske umjesto hajrica, dovesti askrabica umjesto ivanovica, nesovica koji ih+gra za kikiriki u borcu, ilica za razumne pare iz metalca (mislim za centra njegove kvalitete), ...
ali prvo treba napraviti pravi i realni budjet, a ne da se desava ova sezona, a bilu smo blizu ovoga i prethodnih sezona
prema tome ako ima love onda pravimo ekipu, ako ne onda imati 7-8 solidnih igraca (u koje ubrajam djurasovica, jovanovica i sarajliju + bek, 2 krilna centra i centar) i napokon dati pravu sansu camdzicu, klincu, buzi i demicu, a sa tom ekipom nebi trebali biti zadnji i onda dovesti 2-3 kvalitetna igraca pred prvenstvo
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
nermine, nerealno je ocekivati mutu na ovo, nerealno, drugo je da on radi u kragujevcu, a drugo je u bosni...ima tu visih interesa...iz ove perspektive igraci tipa askrabic, krupalija pa cak i nesovic su za nas naucna fantastika....zasto...iz prostog razloga, sto smo na glasu kao prvo ekipa u kojoj je ja tvrdim to najteze igrati...teze je igrati kod nas nego u zvezdi, olimpiji, zasto ja to ne znam...da li je zbog toga sto smo klasicna placenicka ekipa, ili sto vecina dodje da pokusa sebi da nabije stats. ja to ne znam....camdzic i klinac nakon ove sezone ce da raskinu ugovore, isto vazi i za malog nesu...ja necu vise poluspremne igrace, evo ti navodis ilica, askrabica...ja hocu ljude koji mogu da igraju iole sezonu u kontinuitetu....necu dva prosjecna osrednja igraca ( ne kazem da su ovi gore nabrojani ti) nego hocu nosioce na poziciji jedan i pet, a onda naci jednog mladog centra da se kali i po mogucnosti pleya...sarajlija, mirza zasluzuje vise prostora, ali jednostavno takav dvostruki prelom zgloba, ne moze covjek da izdrzi normalne treninge...ako ivan bude mogao da trenira( ja imam informaciju da se strasno sprema, i da ce biti fizicki spremniji nego ikad,), onda sjesti i pokusati se dogovoriti s njim, odgovaralo bi to i njemu...stalno je tu kod nas, bas je dobar sa svima, ako bude spreman ponuditi mu neki solidan ugovor jer nigdje ne moze da dobije neke velike pare, i njemu se ne ide preko....nerminh74 je napisao/la:mirzza
na pocetku ove sezone sam bio optimista iz vise razloga:
bio je napokon pravi trener na klupi tacnije vv
sehovic je napokon pokazao da ce postat dobar igrac i to prvenstveno velikom borbenoscu
dovelismo extra talenta mahalbasica
doveli smo solidnog centra bajica kojeg sam imao priliku prosle sezone gledati 5-6 puta i dobio sam utisak da je rijec o solidnom (ne veoma dobrom) centru
napokon je izgledalo da ce se zimic trgnuti i postat barem solidan centar
doveli smo najboljeg pleja prvesnstva od kojeg sam ocekivao da daje u prevedenom smislu 60% kao u prvenstvu ili 10-tak koseva i 4-5 asistencija
+ slag na tortu doveli smo mirzu sarajliju nevjerovatno talentovanog combo beka
jedina stvar koju sam lose primio je bio odlazak ikone, ali sam nekako progutao
sta smo dobili
sehovic se promjenio iz izuzetno borbenog svestranog beka u solidnog sutera loseg lidera i bio mu je potreban lider da opet postane dobar
mahalbasic je radi dine konakovica odradio nekoliko treninga i otisao
bajic se odmah povrijedio imao blijesak i posatao tuga i cemer
zimic se jos vise povukao u sebe radi lose atmosfere i nazadovao u kosarkaskom smislu
jovanovic igra pod velikim strahom, napokon izgledalo da ce to razbi teska povrijeda i onda je postao sjena onoga igraca
mirza sarajlija dosao sa stravicnom povrijedom zgloba i velikom mogucnoscu da zavrsi karijeru
vlado se zbog navedenog pogubio i dobio otkaz, a dovedni su polutreneri
mogu i dalje ali svi znamo sta je bilo
neno
najlakse je reci trbaju otici ovaj ili onaj, evo ja se slazem sa tobom, mislim da se sa nekim normalnim novcem mogu dovesti muta nikolic koji radi u kragujevcu za relativno sitnu lovu, vratiti krupaliju iz francuske umjesto hajrica, dovesti askrabica umjesto ivanovica, nesovica koji ih+gra za kikiriki u borcu, ilica za razumne pare iz metalca (mislim za centra njegove kvalitete), ...
ali prvo treba napraviti pravi i realni budjet, a ne da se desava ova sezona, a bilu smo blizu ovoga i prethodnih sezona
prema tome ako ima love onda pravimo ekipu, ako ne onda imati 7-8 solidnih igraca (u koje ubrajam djurasovica, jovanovica i sarajliju + bek, 2 krilna centra i centar) i napokon dati pravu sansu camdzicu, klincu, buzi i demicu, a sa tom ekipom nebi trebali biti zadnji i onda dovesti 2-3 kvalitetna igraca pred prvenstvo
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@nermine, pocetak sezone jeste obecavao i seha bi procvjeto kod VV, ali par glupih stvari i pehova je uticao na to da je sezona propala i dalje sam misljenja da VV nije smio ici ni po koju cijenu ali eto iz ovih govana se mora nekako izvuci, plasman u finale je vrh za ovu nakaradu od ekipe.
misljenja sam da je Seha u odnosu na Bavketa lider i kapiten, ali i da jos nije skroz sazrio ipak su momku 23 godine a i povrede su ga habale,
dalje Jovanovic je promasena investicija, vise je koristi KK Bosna imala od tome trice nego od ovog basketasa i nehljebovica, a ako kazem da je on klasa za Minju dalje ne trebam nista pricati.
Mislim da strah nema veze sa tim kada fulis 4 otvorene trice, u slucaju da ima neka se javi hodzi da mu stravu salije.
Dobitak ove sezone je Bozo koji je iskocio iz ovog sivila a da je VV ostao bio bi jos bolji.
Feliks je truba i to teska, tolike oscilacije za tako iskusnog igraca su nevjerovatne, stvarno jedva cekam kraj ove sezone, nek daju djeci sansu, zali Boze para sto su potrosene u ovu sezonu, krivo mi sto onaj parmak od Zlaje uze hiljade u ovoj besparici
misljenja sam da je Seha u odnosu na Bavketa lider i kapiten, ali i da jos nije skroz sazrio ipak su momku 23 godine a i povrede su ga habale,
dalje Jovanovic je promasena investicija, vise je koristi KK Bosna imala od tome trice nego od ovog basketasa i nehljebovica, a ako kazem da je on klasa za Minju dalje ne trebam nista pricati.
Mislim da strah nema veze sa tim kada fulis 4 otvorene trice, u slucaju da ima neka se javi hodzi da mu stravu salije.
Dobitak ove sezone je Bozo koji je iskocio iz ovog sivila a da je VV ostao bio bi jos bolji.
Feliks je truba i to teska, tolike oscilacije za tako iskusnog igraca su nevjerovatne, stvarno jedva cekam kraj ove sezone, nek daju djeci sansu, zali Boze para sto su potrosene u ovu sezonu, krivo mi sto onaj parmak od Zlaje uze hiljade u ovoj besparici
Cuva Bog Zelju svog!
Nego @neno tvoja prognoza u vezi tri ili dvije tekme protiv Igosa. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pazi neno ja sam naveo primjere, znam ja de muta nemoze bosnu ni nacrtanu, ali npr. dzikic bi se mogao dovesti, askrabic i ilic su zacijelili svoje povrijede i modu dosta toga dati na osrednjem nivou, ali sam i njih naveo kao primjereneno#4 je napisao/la:
nermine, nerealno je ocekivati mutu na ovo, nerealno, drugo je da on radi u kragujevcu, a drugo je u bosni...ima tu visih interesa...iz ove perspektive igraci tipa askrabic, krupalija pa cak i nesovic su za nas naucna fantastika....zasto...iz prostog razloga, sto smo na glasu kao prvo ekipa u kojoj je ja tvrdim to najteze igrati...teze je igrati kod nas nego u zvezdi, olimpiji, zasto ja to ne znam...da li je zbog toga sto smo klasicna placenicka ekipa, ili sto vecina dodje da pokusa sebi da nabije stats. ja to ne znam....camdzic i klinac nakon ove sezone ce da raskinu ugovore, isto vazi i za malog nesu...ja necu vise poluspremne igrace, evo ti navodis ilica, askrabica...ja hocu ljude koji mogu da igraju iole sezonu u kontinuitetu....necu dva prosjecna osrednja igraca ( ne kazem da su ovi gore nabrojani ti) nego hocu nosioce na poziciji jedan i pet, a onda naci jednog mladog centra da se kali i po mogucnosti pleya...sarajlija, mirza zasluzuje vise prostora, ali jednostavno takav dvostruki prelom zgloba, ne moze covjek da izdrzi normalne treninge...ako ivan bude mogao da trenira( ja imam informaciju da se strasno sprema, i da ce biti fizicki spremniji nego ikad,), onda sjesti i pokusati se dogovoriti s njim, odgovaralo bi to i njemu...stalno je tu kod nas, bas je dobar sa svima, ako bude spreman ponuditi mu neki solidan ugovor jer nigdje ne moze da dobije neke velike pare, i njemu se ne ide preko....
poenta je da kk bosna kuburi sa budjetom zadnje 3 godine i to je dovelo do ove sezone, zato kazem de ljudi presaberite se, ako nema love dovedi 3-4 pojacanja u pravom smislu i davati sansu mladima ili napokon zasucite rukave i obezbiedite taj nominalni budjet od 1 mil € koji se pravi vec 3 godine, ali nikad ispunjava i onda ce bosna opet doci u dobar rejting
a sto se tice krupalije upravo je on igrac kakav trebabosni, tj. nas igrac koji bi igrao srcem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Eh ovako, posto necu biti u sarajevu sutra, da nasim ipak pozelim srecu, previse sam toga prozivio uz ovaj tim i previse utakmica odgledao uzivo. Sutra je malo veci pritisak na nama, ali Igokea je ekipa stvarno koja je grdno poslozena, oni nemaju ni pravog pleya niti ista, imaju polustera djerasimovica koji kada ga krene moze da pogodi, ali kada stane nista ne moze. Imaju centra mesija, koji je njihov najbolji igrac, ali koji igra samo povremeno dobro. Sutra minji dati sto manje minuta, sto vise bozi, pa iako ga ne bude islo, nek igra nek dobija minute. Sto manje soliranja, sto vise dobre igre u odbrani, borbe jedan za drugog, tecne igre. Sutra dejo mora da se malo trgne, u smislu da malo vrsi pritisak na nase da grizu citavo vrijeme. Bez ikakve sumnje, oni ce da budu bolji nego sto su bili u utorak, tako da i mi moramo da budemo bolji, i da nam se ne ponavlja situacija da imamo sansu da zatvorimo mec da ih ne vracamo natrag u igru. Feliks mora da se digne za ovu seriju, mora dosta lose je sutirao, previse solirao, stalno ide u lijevo, ali mora da nastima nisanske sprave. Sumnjam da kapiten moze da ponovi onu predstavu, ali mora sutra da bude pravi, Bajica sto vise da drzi na klupi, i da Zare ne pravi onako glupe faule. Sarajliju bih ja pokusao sutra gurnuti, ali opet ce da bude nazalost to neka limitirana minutaza kao i do sada. Ja se uzdam u Karalica, jer on jednostavno se uvijek pogubi, zasto ne i sutra aBd. Sve u svemu mi i sutra sigurno dobijamo, onda je pritisak na njima, u kojem vidim nasu sansu. Sta bih ja sutra dao za Ivana spremnog, da samo par minuta odigra kako treba. Posto znam ko ce da bude na tekmi, tako da cu moram da mu telefoniram
@harishp, napokon si skontao sta znaci ko je prava vrijednost ovog foruma

@harishp, napokon si skontao sta znaci ko je prava vrijednost ovog foruma

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Ljudi pa sta je ovo ne moze bosna meda ako se ovako nastavi ovo je 30 razlike za igokeu
-
- Kontakt:
Al si dobar u prognozama!!!!!!neno#4 je napisao/la:Eh ovako, posto necu biti u sarajevu sutra, da nasim ipak pozelim srecu, previse sam toga prozivio uz ovaj tim i previse utakmica odgledao uzivo. Sutra je malo veci pritisak na nama, ali Igokea je ekipa stvarno koja je grdno poslozena, oni nemaju ni pravog pleya niti ista, imaju polustera djerasimovica koji kada ga krene moze da pogodi, ali kada stane nista ne moze. Imaju centra mesija, koji je njihov najbolji igrac, ali koji igra samo povremeno dobro. Sutra minji dati sto manje minuta, sto vise bozi, pa iako ga ne bude islo, nek igra nek dobija minute. Sto manje soliranja, sto vise dobre igre u odbrani, borbe jedan za drugog, tecne igre. Sutra dejo mora da se malo trgne, u smislu da malo vrsi pritisak na nase da grizu citavo vrijeme. Bez ikakve sumnje, oni ce da budu bolji nego sto su bili u utorak, tako da i mi moramo da budemo bolji, i da nam se ne ponavlja situacija da imamo sansu da zatvorimo mec da ih ne vracamo natrag u igru. Feliks mora da se digne za ovu seriju, mora dosta lose je sutirao, previse solirao, stalno ide u lijevo, ali mora da nastima nisanske sprave. Sumnjam da kapiten moze da ponovi onu predstavu, ali mora sutra da bude pravi, Bajica sto vise da drzi na klupi, i da Zare ne pravi onako glupe faule. Sarajliju bih ja pokusao sutra gurnuti, ali opet ce da bude nazalost to neka limitirana minutaza kao i do sada. Ja se uzdam u Karalica, jer on jednostavno se uvijek pogubi, zasto ne i sutra aBd. Sve u svemu mi i sutra sigurno dobijamo, onda je pritisak na njima, u kojem vidim nasu sansu. Sta bih ja sutra dao za Ivana spremnog, da samo par minuta odigra kako treba. Posto znam ko ce da bude na tekmi, tako da cu moram da mu telefoniram![]()
![]()
@harishp, napokon si skontao sta znaci ko je prava vrijednost ovog foruma![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Bajić je King!
(Ne mislim na pomoćnog trenera Igokee) 

Koji je rezultat?
Jel gotova utakmica ?
Jel gotova utakmica ?
-
- Kontakt:
simurgh je napisao/la:Koji je rezultat?
Jel gotova utakmica ?
56:76 za Igose, 3 min do kraja
neno#4 je napisao/la:Eh ovako, posto necu biti u sarajevu sutra, da nasim ipak pozelim srecu, previse sam toga prozivio uz ovaj tim i previse utakmica odgledao uzivo. Sutra je malo veci pritisak na nama, ali Igokea je ekipa stvarno koja je grdno poslozena, oni nemaju ni pravog pleya niti ista, imaju polustera djerasimovica koji kada ga krene moze da pogodi, ali kada stane nista ne moze. Imaju centra mesija, koji je njihov najbolji igrac, ali koji igra samo povremeno dobro. Sutra minji dati sto manje minuta, sto vise bozi, pa iako ga ne bude islo, nek igra nek dobija minute. Sto manje soliranja, sto vise dobre igre u odbrani, borbe jedan za drugog, tecne igre. Sutra dejo mora da se malo trgne, u smislu da malo vrsi pritisak na nase da grizu citavo vrijeme. Bez ikakve sumnje, oni ce da budu bolji nego sto su bili u utorak, tako da i mi moramo da budemo bolji, i da nam se ne ponavlja situacija da imamo sansu da zatvorimo mec da ih ne vracamo natrag u igru. Feliks mora da se digne za ovu seriju, mora dosta lose je sutirao, previse solirao, stalno ide u lijevo, ali mora da nastima nisanske sprave. Sumnjam da kapiten moze da ponovi onu predstavu, ali mora sutra da bude pravi, Bajica sto vise da drzi na klupi, i da Zare ne pravi onako glupe faule. Sarajliju bih ja pokusao sutra gurnuti, ali opet ce da bude nazalost to neka limitirana minutaza kao i do sada. Ja se uzdam u Karalica, jer on jednostavno se uvijek pogubi, zasto ne i sutra aBd. Sve u svemu mi i sutra sigurno dobijamo, onda je pritisak na njima, u kojem vidim nasu sansu. Sta bih ja sutra dao za Ivana spremnog, da samo par minuta odigra kako treba. Posto znam ko ce da bude na tekmi, tako da cu moram da mu telefoniram![]()
![]()
@harishp, napokon si skontao sta znaci ko je prava vrijednost ovog foruma![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nazalost ovo sto vam se desilo je samo reper iz proslih sezona stiglo vas je sve na kraju ove, prevelika trosenja bez jasnog cilja....
Ako izgubite u srijedu jasno je da morate podvuci crtu i krenuti da pravite tim na duge staze, ali sa jasnim budzetom jer znam koliko ste trenutno duzni ovim igracima ...ako nastavite ovako bice svega . ..
Ako izgubite u srijedu jasno je da morate podvuci crtu i krenuti da pravite tim na duge staze, ali sa jasnim budzetom jer znam koliko ste trenutno duzni ovim igracima ...ako nastavite ovako bice svega . ..
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Dok god oni što misle da su nezamjenjivi budu u Upravi Bosne, Bosni ce se ovo desavati.
Prstom treba uprti u Nihada Imamovica koji je izgleda dozivotno predsjednik kluba.
Isto tako na sve clanove upravnog odbora koji je dopustio da to bude Drustvo Jednog Lica.
Bosna je od vladavine Nihada vazda u minusu, a vazda on spasitelj kao sponzor.
Sve ovo treba permanentno rastjerati, dosta su vise prali pare preko Bosne!
Sto je previse, previse je!
Sve se izmjenjalo - preko 500 igraca
trener po sezoni, sponzori, pa i navijacu su na kraju izmjenjali
samo su oni vjecni
vec ocekujem onu cuvenu - bosna ce pod kljuc i tako to!
Nek vise ide i pod kljuc, samo se nosite iz prostorija ima ljudi koji ce je ponovo reanimirati i oziviti bez brige!
Prstom treba uprti u Nihada Imamovica koji je izgleda dozivotno predsjednik kluba.
Isto tako na sve clanove upravnog odbora koji je dopustio da to bude Drustvo Jednog Lica.
Bosna je od vladavine Nihada vazda u minusu, a vazda on spasitelj kao sponzor.
Sve ovo treba permanentno rastjerati, dosta su vise prali pare preko Bosne!
Sto je previse, previse je!
Sve se izmjenjalo - preko 500 igraca
trener po sezoni, sponzori, pa i navijacu su na kraju izmjenjali
samo su oni vjecni
vec ocekujem onu cuvenu - bosna ce pod kljuc i tako to!
Nek vise ide i pod kljuc, samo se nosite iz prostorija ima ljudi koji ce je ponovo reanimirati i oziviti bez brige!
Bice Bosna opet sampion ... i ne samo sljedece godine ... 

odkud tolko optimizam:Dbandit je napisao/la:Bice Bosna opet sampion ... i ne samo sljedece godine ...
Zetra je veceras pokazala ko je uz Bosnu i u dobru i u zlu
Biti ce Bosna opet prvak kad tad
Sretno nam dogodine
Biti ce Bosna opet prvak kad tad
Sretno nam dogodine

- kupus army
- Kontakt:
I taman kad pomislim da je bosna na dnu,ona potone jos negdje dublje.Sramota nemam sta vise da kazem!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Pa neno je rekao da će Igokea sigurno biti bolja nego u utorak, da kapiten teško može ponoviti onu partiju i da sigurno dobijamo. 2 od 3
I ovo jedno što je fulio je bilo zbog subjektivnosti 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Auu, opasno odigra Igokea. Jebga, bilo je pitanje vremena kad ce i Bosna jednom puknuti od njih, ili od nekih drugih u biti, al vidjelo se vec u prvom susretu da ce to biti nezgodno. Kombinacija puno stvari i kulminacija stanja, sterilnosti i bezvoljnosti. Neno, jebga, dobra analiza, al, ispade potpuno pogresno, zao mi je, radije bi Bosnu u finalu.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.